תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סאגת המעבר האפשרי של פברגאס לברצלונה
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
אני מוצא את זה נורא קפיטליסטי-חזירי וטייקוני להוציא 40 מיליון יורו על שחקן (ועוד כמה עשרות על עוד כמה) כשאתה בחובות של חצי מיליארד יורו.

אני לא חושב שזה קפיטליסטי, זה סתם מטומטם...

היות והסבירות שהם יחזירות את מלוא החובות האלה שווה לסבירות שפברגאס יעבור לעירוני רמה"ש, זה חזירי ברמה מטורפת. לא מכיר בנק באירופה (או אפילו בארץ) שייתן ליעקב שחר להגיע ל10% מהחוב הזה.

ברור לי שהם לא יצליחו לסגור כזה חוב ואפילו לא לצמצם אותו עם המדיניות הנוכחית, אבל בסופו של דבר הנפגע העיקרי יהיה הם ולא הבנק

הצחקת את פפ. מה יעשו להם? יעקלו את הקמפ נואו? הצחקתי את בוסקטס. במצב התקשורתי היום כל מי שמבקר את ברצלונה הוא קנאי.
ולנושא פברגאס - הטענות והתירוצים של "איך נתנו לו ללכת" כ"כ מפגרים שהם מקבילים מדויקים לכך שנבקש משאראנוב, ימפולסקי וחן עזרא לחתום היום אצלנו כי כשהם חתמו בחיפה היה במבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:26 
דווקא פה אתה טועה. בספרד החוק מתיר להציע חוזים מקצועניים מגיל 18 אאל"ט ובאנגליה מגיל 16
זה יוצר חלון של שנתיים שבו הקבוצות האנגליות יכולות לפתות את השחקנים הספרדים עם חוזים גדולים יותר ממה שהם יכולים לקבל. אני מניח שהשחקן והקבוצה הספרדית יכולים לסגור דיל על חוזה שמן יחסית שיתחיל כשהוא יגיע לגיל 18 וככה לגרום לו להישאר, אבל מבחינה חוקית האנגלית יכולה לשלוף אותו ולשלם פיצויים מינימליים.
אבל כמובן שזה לא נותן לברצלונה לגיטימציה לבוא בטענות לארסנל או להתחיל בקמפיין החזרה כמו שהם פתחו בו, אלא רק לבוא בטענות למחוקק הספרדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:30 
נועם, לא משנה מה אתה קורא. לך למאזנים שהתפרסמו בחודש שעבר ומצויים גם באתר הרשמי ואם אתה בקיא יותר אזמצא זאת אצל חב' דלוייט ותבין שאתה מקשקש בעניין החובות. הם צומצמו נקודה.אגב, גם במאזן העונה בארסה בדוח רוח וההפסד שלה היא עדיין במינוס של כ 7.3 מליון אירו, כמדומני, על אף הכנסות בסדר גודל עצום כפי שכתבתי לעיל.

מדריד לעומתה הרוויחה על פי דוח הרווח וההפסד שלה וברור שבישול ספרי החשבונות חוגגים בשני המועדונים ומדריד על פי ההערכות מצויה בחובות בסדר גודל של כ 700 מליון אירו.

באשר לססק, נועם אתה נחרץ מידי באשר לנחיצותו או יותר נכון לאי נחיצותו. אבל הדגשתי שזו דרישה מקצועית של פפ, שדרש להילחם עליו בכל מחיר ועם כל הכבוד לך, הוא כנראה מבין ויודע טוב יותר מה נחוץ לו ואני משוכנע שהוא לבטח לא מצוי בפוליטיקות והעכרת האינטרסים של בארסה מול ארסנל ובכלל. אני מבטיחך נאמנה, שאילו זו לא היתה דרישה מקצועית, בארסה היתה יורדת ממנו כפי שעשתה בעונה שעברה. כנראה לא הפנמת את שכתבתי קודם אודות הדרישה המקועית של פפ ובהיותו איש חזק מאוד במערכת בבארסה, לא קל לרוסל להתנגד לכך ולכן עשה ככל אשר לאל ידו, לרוכשו במחיר הכי נמוך שאפשר, כולל טאקטיקות בזויות ולא רצויות בכדורגל, על אף שהם קיימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
דווקא פה אתה טועה. בספרד החוק מתיר להציע חוזים מקצועניים מגיל 18 אאל"ט ובאנגליה מגיל 16
זה יוצר חלון של שנתיים שבו הקבוצות האנגליות יכולות לפתות את השחקנים הספרדים עם חוזים גדולים יותר ממה שהם יכולים לקבל. אני מניח שהשחקן והקבוצה הספרדית יכולים לסגור דיל על חוזה שמן יחסית שיתחיל כשהוא יגיע לגיל 18 וככה לגרום לו להישאר, אבל מבחינה חוקית האנגלית יכולה לשלוף אותו ולשלם פיצויים מינימליים.
אבל כמובן שזה לא נותן לברצלונה לגיטימציה לבוא בטענות לארסנל או להתחיל בקמפיין החזרה כמו שהם פתחו בו, אלא רק לבוא בטענות למחוקק הספרדי.

SHIMON כתב:
מלווה אותה תחושה מימים ימימה(לא לגיטימית בעליל) שססק נגנב ממנה בעת מערכת הבחירות הקודמת שלאפורטה זכה בה לבסוף ולכן יש לה כביכול לגיטימציה.

על הנוער של בארסה יש סקואטרים מכל אריות היבשת. אני בטוח שהם ידעו למצוא פתרון חוקי לבעיה הזאת (לחתום על הסכם עם האופוטרופוס שלא יחתום עם שום מועדון אחר בתמורה להבטחת חוזה שמן בהגיעו של השחקן לגיל 18 למשל). עם פברגאס הם ישנו בעמידה ושיאכלו תחת. חוץ מזה, נניח שפברגאס לא היה נעשה כוכב גדול. גם אז הם היו מוכנים לשלם עליו שערות מיליונים רק כדי שיחזור הביתה?
גם אנחנו יכולים להתחיל קמפיין כזה עם בוזגלו, הוא שיחק פה בילדים ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
מכל מה שכתבתם לא הבנתי דבר אחד
זה נסגר ? או שזה רק דיווח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 17:05 
תפסיק להנפיץ שטויות כשאינך מודע לאמת. ראשית, תיקון קל לנועם, בספרד מותר לעשות חוזים מגיל 16 כאשר באנגליה מותר עוד קודם כמדומני 15 .
בתקופת מערכת הבחירות, עת גאספרט שהיה נשיא התפטר ולאפורטה שהיה אחד המתמודדים נבחר, עזבו את בארסה בתפר הזה 3 שחקנים ומעט מאוחר יותר בשנתו הראשונה של לאפורטה בקדנציה עוד 1. ססק, פיקה, מרידה ופאצ'קו. שניים מתוך ה 4 (פיקה ופאצ'קו) עזבו בעיקר בשל בעיות שאינם קשורות לכסף, אלא למאבקי כוחות פנימיים, לאור הבחירות(הסבא של פיקה היה חבר הנהלה בהנהלה הקודמת). ססק, פותה בעזרת כסף גדול, לאחר אליפות אירופה לנוער, שם הצטיין והיה הכוכב וונגר קפץ על המציאה בעיקר בשל האנדרלמוסיה שהיתה אז בהנהלה ומערכת הבחירות ולכן אין כאן מקום לההערה שהיא נרדמה בעמידה וכו'. אותו כנ"ל היה עם מרידה חצי שנה לאחר מכן ושוב ארסנל וונגר היא זו שניצלה את הפירצה בחק ואת העובדה שלאפורטה, התחיל לבנות את הקבוצה הבוגרת יחד עם רוסל כסגנו הספורטיבי ומעייניהם לא ממש היו בנוער ומה שקורה במחלקה, כשהקבוצה הבוגרת היתה עד לתחילת כהונתם שבר כלי והיו חייבים ראשית לכל לבנות קבוצה שתחזיר עטרה ליושנה.

נהיר לכל, שאם ססק לא היה בין הקשרים הטובים ביבשת כיום, הרי שאף אחד לא היה משתין לכיוון, מכיוון שזה לא המצב והוא בעל יכולות אדירות, הרי שבשל כך פפ רוצה בו מקצועית. לא מבין מה קשה להבין זאת והסאגה מול אודינזה לגבי סאנצ'ס היתה לא פחותה מזו ושם אין לאף אחד טענות על הסאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 17:10 
אין שום בעיה בזה שברצלונה רוצה את ססק, הבעיה היא במכבש הלחצים המטורף שהיא מפעילה על ארסנל ועליו בתקשורת כבר שנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 15:38 
חתם בבארסה ל5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: