תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סאגת המעבר האפשרי של פברגאס לברצלונה
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 09:53 
http://www.one.co.il/Article/184837.html

בחיי, זו סאגה שסאגת החוזה של שי אבוטבול היא מהירה ועניינית לעומתה
שנתיים אנחנו לא מפסיקים לשמוע על זה, נמאס
כל המסטיק המעצבן הזה גורם לי לרצות שהוא יעבור לברצלונה וישבור את הרגל באימון הראשון.
איזה חופרים יא אללה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סאגת המעבר האפשרי של פברגאס לברצלונה
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 10:00 
התקשורת וברצלונה עושות מזה סאגה.

ארסנל לא הגמישה דרישות ולא נעליים.
כבר שנה וחצי היא אומרת שתנו 40 מליון והוא שלכם.
ברסה עסוקה בלעשות מניפולציות רגשיות ושיבכה להם, פעם הם מציעים 27, פעם 31.5 וכל מיני שטויות.
תשלמו 40 ושלום על ישראל. או על ארסנל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
לאפורטה רוקן את קופת המועדון!
איפה הכסף מליגת האלופות?
מה זה לנהל משא ומתן כמו בשוק? תשלמו מה שמגיע ולא יתפספסו לכם שחקנים! נמאס שריאל קונים ובבאסה עובדים.

:ROSE:

הבהרה: זה לא שאני אוהב את טביב וחושב שהוא עושה עבודת קודש. אדרבא. זו סתם סדיחה. (שלא יחשדו בי)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 10:27 
להקיא מברצלונה וריאל הם כמו ילד מגודל ומפונק שחושב שהכל מגיע לו.
מה שבארסה עושה עכשיו,ריאל עשו בזמנו עם רונאלדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 10:28 
לדעתי השנה ברצלונה תיפול.
היא עשתה 2 רכישות גדולות (אם זאת תצא לפועל) אבל ההגנה שלהם זקוקה נואשות לחיזוק ולא הגיע אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
את מי עוד הם קנו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:01 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
את מי עוד הם קנו?

אלכסיס סאנצ'ז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור להפועל .. להעביר לוולטון !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לדעתי השנה ברצלונה תיפול.
היא עשתה 2 רכישות גדולות (אם זאת תצא לפועל) אבל ההגנה שלהם זקוקה נואשות לחיזוק ולא הגיע אף אחד.

teknoboy כתב:
את מי עוד הם קנו?

את אלכסיס סנצ'יז.
ונרקוטיקה, גם אני מרגיש אותו דבר, בשתי הסתייגויות:
1. לך תדע מה הם מעלים מהנוער השנה, לקבוצה הזו יש מאגר בלתי נתפס של כשרונות צעירים שאתה לא שומע עליהם עד שהם לא כוכבים, בוסקטס ופדרו הם רק שתי דוגמאות.
2. לא באמת אכפת לי. כשאני צופה במשחקים של קבוצות מסדר הגודל הזה, אני מתעניין רק ברמת המשחק, בלי עניין רגשי. מבחינתי אין הבדל מהותי בין ברצלונה, ריאל ומנצ'סטר סיטי. ליונייטד לפחות יש את סר אלכס, אבל חוץ ממנו הם באותה קטגוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
סאנצ'ז הזה זה לא איזה כשרון עולה\ילד? כמה הוא עלה להם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה ססק ימכר ב-35 מליון והסיטי יקנו את נאסרי ב-25 מליון.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:12 
teknoboy כתב:
לאפורטה רוקן את קופת המועדון!
איפה הכסף מליגת האלופות?
מה זה לנהל משא ומתן כמו בשוק? תשלמו מה שמגיע ולא יתפספסו לכם שחקנים! נמאס שריאל קונים ובבאסה עובדים.

:ROSE:

הבהרה: זה לא שאני אוהב את טביב וחושב שהוא עושה עבודת קודש. אדרבא. זו סתם סדיחה. (שלא יחשדו בי)

אתה צוחק אבל לאפורטה באמת רוקן את קופת המועדון. אין לבארסה כסף (הם בחובות של כמעט חצי מיליארד יורו), הם סיימו את השנה שעברה ברווח יותר קטן מהריבית שהם שילמו על החוב ועכשיו הם שפכו 80 מיליון יורו על 2 שחקנים (ותחת אצטלת הקודש של "קבוצה שמטפחת שחקני בית" הם מכרו 3 שחקנים צעירים מוכשרים מאוד כדי לעזור להביא את ססק)
העיקר שרוסל אמר שהוא יפעל לצמצם את החוב כשהוא נבחר

ובעניין ארסנל, אני חייב לומר שאפו לארסן ונגר. זה אמנם תהליך שנמשך כבר שנים, אבל עכשיו הוא הצליח להרוס את ארסנל באופן סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
פבראגס, קלישי ונאסרי (אני מאמין שיש עוד, ושכחתי) י\עזבו את ארסנל הקיץ שהלכה על רכש יותר מחושב עם שחקנים מבטיחים כמו ג'רביניו, אוסקלדה-צ'מברליין וג'נקינסון.
ועדיין, נראה שללא רכש נוסף כמו מאטה או דומים, ארסנל תאבד מעט מהיוקרה, האמביציה שלה והיכולת להתמודד על תארים, שגם כך ירדה משמעותית בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:14 
segev כתב:
http://www.one.co.il/Article/184837.html

בחיי, זו סאגה שסאגת החוזה של שי אבוטבול היא מהירה ועניינית לעומתה
שנתיים אנחנו לא מפסיקים לשמוע על זה, נמאס
כל המסטיק המעצבן הזה גורם לי לרצות שהוא יעבור לברצלונה וישבור את הרגל באימון הראשון.
איזה חופרים יא אללה...

שלא יחזור לארסנל אם הוא עובר אליהם ובאמת כבר מינואר שנה שעברה מדברים על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:22 
רואה שחורות כתב:
פבראגס, קלישי ונאסרי (אני מאמין שיש עוד, ושכחתי) י\עזבו את ארסנל הקיץ שהלכה על רכש יותר מחושב עם שחקנים מבטיחים כמו ג'רביניו, אוסקלדה-צ'מברליין וג'נקינסון.
ועדיין, נראה שללא רכש נוסף כמו מאטה או דומים, ארסנל תאבד מעט מהיוקרה, האמביציה שלה והיכולת להתמודד על תארים, שגם כך ירדה משמעותית בשנים האחרונות.

תרשה לי לנסח את זה בצורה קצת יותר בוטה. ונגר כבר שנים מחרב את ארסנל בתהליך מתמשך כשהוא כל הזמן מביא ילדים שלא מסוגלים להתמודד על האליפות ומחזק עמדות לא נכונות. השנה למשל, כשארסנל נואשת לאיכות וניסיון בחלק ההגנתי הוא מעדיף לשפוך מיליונים על ג'רביניו שהוא אמנם שחקן מאוד מוכשר אבל בכלל לא בטוח שהוא מה שארסנל צריכה. ועכשיו כשהטמבל מכר גם את נאסרי במקום לבסס עליו את ההתקפה של הקבוצה בכלל אין להם עתיד
מאמן עלוב לקבוצה עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:23 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
סאנצ'ז הזה זה לא איזה כשרון עולה\ילד? כמה הוא עלה להם?

שחקן מוכח, הכוכב הבלתי מעורער של נבחרת צ'ילה ואודינזה, בן 22 אבל עלה 26 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
אגב, החתמה מגעילה מקבוצה שמתפארת במחלקת הנוער שלה אבל באותה העת כנראה מונעת מאחד מהכשרונות העולים הגדולים בכדורגל העולמי, תיאגו אלקנטרה, לקבל את הבמה לה הוא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:10 
זה לא פוגע כי הם שיחררו את בוז'אן והסגל שלהם היה גם ככה מאוד קצר שנה שעברה.

מספיקה פציעה אחת בחלק ההתקפי והשחקן שהזכרת הוא המחליף הראשון מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
העומס והעייפות מהעונות האחרונות,הסגל הקצר של בארסה ששיחק רצוף ובלי רוטציה כמעט והסגל הרחב בצורה מופלאה של ריאל בתוספת סימן שאלה גדול לגבי הרעב של אותה ברצלונה יכריעו את הכף הפעם לטובת מדריד. לצערי כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:36 
זה על סטייל מתרחק\מתקרב של טועמה כל קיץ?
ומה הסיכוי שהמסיבת עיתונאים היום היא על החתימה של פברגאס בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
אני מוצא את זה נורא קפיטליסטי-חזירי וטייקוני להוציא 40 מיליון יורו על שחקן (ועוד כמה עשרות על עוד כמה) כשאתה בחובות של חצי מיליארד יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:43 
אורנה אוסטפלד כתב:
העומס והעייפות מהעונות האחרונות,הסגל הקצר של בארסה ששיחק רצוף ובלי רוטציה כמעט והסגל הרחב בצורה מופלאה של ריאל בתוספת סימן שאלה גדול לגבי הרעב של אותה ברצלונה יכריעו את הכף הפעם לטובת מדריד. לצערי כמובן

אתה פסימי גם עם ברצלונה? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:53 
http://www.youtube.com/watch?v=hDBLSUKJ ... r_embedded

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 12:53 
JohnnieWalker כתב:
אני מוצא את זה נורא קפיטליסטי-חזירי וטייקוני להוציא 40 מיליון יורו על שחקן (ועוד כמה עשרות על עוד כמה) כשאתה בחובות של חצי מיליארד יורו.

אני לא חושב שזה קפיטליסטי, זה סתם מטומטם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שונגר מנסה כבר כמה שנים לפרק את ארסנל, נראה שהקיץ הוא סוף סוף הצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 15:16 
ריאל וברצלונה נמצאות במציאות נפרדת בנושא כספים.
לא רק שמקבלות חלק חזירי מההכנסות המשותפות של קבוצות לה ליגה אלא שהבנקים מוותרים להם על חלק מההחזרים.
בהתחלה זה עבד רק לגבי ריאל וברצלונה התמרמרו ועכשיו גם ברצלונה במסיבה.
מקווה שהפייר פליי יפרק תופעה מפלצתית זו.
ומקווה שיופסקו ההקלות בשיפוט לברצלונה, ואני מדבר גם על עונות קודמות כמו השערוריה מול צ'לסי. זה לטובתה כי לטעמי יש כוכבית ליד השגיה.

לא בדיוק מבין את חיוניות הרכש של ברצלונה ונראה לי שחלקו מיותר וייותר כמו שהיה עם דויד ויה השנה.
בסך הכל, בניגוד לריאל, הם מתבססים על חיבור יוצא דופן של מסי-צ'אבי-אינייסטה וחיבור לשיטה בה הם מחזקים הרבה זמן בכדור ומתישים את היריב שצריך לרוץ אחריהם. לא על הרכש כוחם.
חיסרון השיטה הוא שכאשר אחד מהם נעדר הקבוצה נחלשת כמו שקרה לפני 2 עונות כאשר אינייסטה נעדר למספר משחקים. וכאשר 2 מהם נעדרים אז זה נראה כמו מסי במשחקי הנבחרת. פבריגאס אינו חיוני אפילו כמחליף צ'אבי או אינייסטה כי יש טיאגו.

העונה ? לא רואה סיבה מיוחדת שיחלשו ובכל זאת:
1 יש מצב שהקבוצות האחרות יבנו שיטות נגדיות יעילות יותר.
2 היבטים נקודתיים אצל יריבות -
למוריניו לקח זמן ללמוד אותם והשנה הוא יגיע מוכן יותר. בסך הכל תמיד בואש עזר לו ובלעדיו מוריניו נזקק לשנה השניה.
צ'לסי היתה קשה לברצלונה, ועם בואש זה יהיה קשה יותר. בעונה שעברה אברמוביץ' הרס את אנצ'לוטי ואת הקבוצה, ושקט תעשייתי ממנו יגרום לשדרוג הקבוצה לרמה שלה ברבע העונה הראשונה ובעונה שלפני כן.
מנצ'סטר היתה קלה לברצלונה כי מרכז המגרש שלה לא לענין וזו המתנה הגדולה ביותר שברצלונה יכולה ליחל לו. רכש של סניידר או אפילו גוצה יכול לשנות את התמונה ביחד עם שחקן נוסף (כנראה, קלברלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 15:51 
מספר הבהרות:
1. בקיץ הקודם, עת החלה הסאגה זה נגמר מהר מאוד. בארסה הציעה 42 מליון אירו לעומת דרישת ארסנל 60 מליון.
2. השנה נוהל מו"מ יותר קשוח מצד בארסה בשל פערים זניחים 45 מליון לעומת רצון בארסה 35 מליון + משתנים בין 5 ל 7 מליון אירו.
3. בארסה כמו עמיתתה מהליגה הספרדית, אכן מגעילה בניהול המו"מ מול ארסנל, אבל מלווה אותה תחושה מימים ימימה(לא לגיטימית בעליל) שססק נגנב ממנה בעת מערכת הבחירות הקודמת שלאפורטה זכה בה לבסוף ולכן יש לה כביכול לגיטימציה. יחד עם זאת, ניצול רצון השחקן לחזור לכור מחצבתו הוא שהכריע את הכף ותהרגו אותי , אבל לא ממש מבין את ססק.
4. ססק, הוא בורג מאוד משמעותי עבור פפ וזו דרישה אולטימטיבית שלו לרכוש אותו. הוא מיועד לשחק והרבה ולבסס שיטה עוד יותר התקפית מהקיימת כיום וניצניה נראו בעת גמר ליגת האלופות. כמו כן, ססק הוא היחיד כיום שהוא קשר ברמה עולמית להחליף את צ'אבי. מכיר את השיטה, מכיר את השחקנים היטב וישתלב מהר מאוד בלי הצורך להתאקלם.
5. עם כל הכבוד לתיאגו, עדיין הוא לא בשל להוביל ולהוליך קבוצה עם כל הכישרון שלו. יש לו לא מעט חסרונות, שהוא חייב לשפר כמו משחק הלחץ שמאוד מהותי לפפ ועדיין הוא יקבל דקות לא מועטות כשהנפגע העיקרי, כך אני מעריך יהיה סיידו קייטה.
6. חובות בארסה קטנו העונה ובמאזן האחרון הם עומדים על 360 מליון אירו ורוסל צימצמם בכ 80 מליון אירו. עדיין עם ההכנסות הגדולות ביותר בעולם הכדורגל כ 470 מליון אירו בעונה האחרונה, זה לא משהו שצריך להפיל מישהו מהכסא. נוסף על כך, יש נכסי נדל"ן , שערכם אכן נופח בתקופת לאפורטה כמו כל הקבוצות האחרות בספרד והמשבר הכלכלי ב 2008 גרם לירידת הערך האסטרונומית של נכסים אלו, מה שהגדיל את החובות, אבל הם עדיין נכסים ששווים הרבה, כך שלהתייחס לחובות כאילו העולם מתמוטט על בארסה, זה שטחי ולא רציני ולא דיברתי כלל על שווי שחקנים ובישול ספרי החשבונות לתועלת הקברניטים כיום.

יש עוד הערות, אבל אין טעם לדון בהם כשססק הוא הכותרת.

אגב,
הגיע העת שארסנל יאמרו שלום כלאחר כבוד לונגר, אם חפצי חיים הם. הוא איבד את זה לחלוטין והגיע העת להתחדש ולשנות איסטרטגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:09 
החובות לא קטנו ולא נעליים. אני קראתי שבעונה האחרונה הרווחים של בארסה היו יותר קטנים מהריבית על החוב, וזה מצב לא טוב בכלל (ריאל אגב נמצאת על אותה הסירה). על כל פנים, להוציא 70 מיליון יורו על רכש זאת לא דרך לצמצם את החוב
ובעניין ססק, זה לא משנה מאיפה הוא הגיע ואיפה הוא שיחק בנוער, כבר שנתיים שבארסה מנהלת מסע תקשורתי רצחני ומגעיל כדי לשכנע אותו להגיע ואין לה שום לגיטימציה לעשות כזה דבר.
וחוץ מזה שאף אחד לא אמר שתיאגו אמור לשחק ישר בהרכב. כרגע צ'אבי ואינייסטה משחקים בהרכב ותיאגו אמור לעבור "חפיפה" כמו שכל שחקן צעיר עובר כשהוא משתלב בקבוצה בוגרת שהיא לא מכבי וביום מן הימים להחליף את צ'אבי סופית-מה שלא יקרה בגלל ההגעה של פברגאס. ובכלל, כנראה כדי לגייס כסף להביא אותו מכרו הקיץ 3 שחקנים צעירים מהבכירים שלהם (בוז'אן קרקיץ', ג'פרן ואוריול רומאו) ככה שהרכישה הזאת לא בדיוק תורמת לדימוי של ברצלונה כמועדון שמתבסס על שחקני בית (דימוי שלא מסתדר אצלי עם זה שהם הוציאו מאות מיליונים על שחקנים בעשור האחרון, שניים רק לריאל מדריד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:

היות והסבירות שהם יחזירות את מלוא החובות האלה שווה לסבירות שפברגאס יעבור לעירוני רמה"ש, זה חזירי ברמה מטורפת. לא מכיר בנק באירופה (או אפילו בארץ) שייתן ליעקב שחר להגיע ל10% מהחוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2011, 16:11 
JohnnieWalker כתב:
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:

היות והסבירות שהם יחזירות את מלוא החובות האלה שווה לסבירות שפברגאס יעבור לעירוני רמה"ש, זה חזירי ברמה מטורפת. לא מכיר בנק באירופה (או אפילו בארץ) שייתן ליעקב שחר להגיע ל10% מהחוב הזה.

ברור לי שהם לא יצליחו לסגור כזה חוב ואפילו לא לצמצם אותו עם המדיניות הנוכחית, אבל בסופו של דבר הנפגע העיקרי יהיה הם ולא הבנק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: