שחר כתב:
טוב, עכשיו כשהוא הוחתם סופית. אפשר סוף סוף לכתוב קצת על נוסא.
הקבוצה שלנו למודת נחסים עם שחקנים זרים (אלחסן קייטה, לא נשכח ולא נסלח) וגם נוסא, למי שלא יודע דפק ברז לולרנגה כשהביאה אותו לנורבגיה כדי להחתים אותו וברגע האחרון ברח ללילסטרום.
האמת, שכבר נאמר עליו הכל, מדובר בהחתמה מאוד משמעותית, הניגרים די בשוק שהוא חתם בקבוצה שקטנה עליו כמו הפועל ומהשכר הנמוך יחסית שהוא ירוויח פה. עם כל הביקורת, כשמגיע מגיע ומדובר בשיחוק רציני מאוד של טביב למרות שברור שיש פה סוג של הימור.נוסא גם מסומן כאחד הכוכבים העתידיים של נבחרת ניגריה וכבר השבוע סיאסיה ניסה לזמן אותו לסגל במקום אובי מיקל למשחק ידידות באנגליה מול גאנה שבוטל בגלל הבלאגן בלונדון.
נוסא כאמור קשר התקפי, שאוהב ומעדיף לשחק באמצע, אם מחפשים עמדה אז משהו שמזכיר את זידאן או ג'רארד, מי שירצה יקרא לזה, נאתכו או 50-50, אבל שם הוא אוהב לשחק.
יש לו שליטה טובה בכדור וראיית משחק נהדרת, טוב מאוד ב1 על 1 ושינוי הכיוון שלו טוב מאוד, הוא בועט טוב מאוד וחזק ב2 הרגליים וכמו שאתם יודעים מספק הרבה שערים לעמדה שלו.
משחק ההגנה שלו לעומת זאת לא כל כך טוב, הוא לפעמים מאבד את השחקן שהוא שומר עליו ויש לו נטייה לפעמים להסתבך עם הכדור, עוד נקודה שעלולה להיות משמעותית היא המזג החם שלו שאופייני לשחקנים אפריקאים בעיקר הצעירים.
אני חושב שעכשיו הוא משחק בקבוצה טובה יותר מלילסטרום ועם דמארי וטוטו יהיה לו שיתוף פעולה טוב.
הוא עושה שטויות בערימות ואני מקווה שקשטן מודע לזה ויידע לטפל בו באופן נורמאלי מבלי להתפוצץ פעם בחודש. אם הכל יילך טוב אנחנו הולכים להנות ממנו, מצד שני מדובר בהפועל תל אביב ואני לא אתפלא אם כבר בגביע הטוטו הוא יסתבך באיזה משהו...
האם קשטן אימן בעבר שחקן עם אופי כזה בעייתי ?