תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום רביעי - 10/8 מידע
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

מכבי ת"א: בוזגלו? לא להפועל
במכבי ת"א החליטו שלא לשחרר את מאור בוזגלו ליריבה העירונית הפועל ת"א.
הבעלים מיטש גולדהאר שכבר הודה במסיבת עיתונאים בחודש שעבר כי "יהיה קשה לי לשחרר אותו דווקא לשם" ביקש מנציגו ג'ק אנגילידיס להודיע להפועל בצורה דיפלומטית כי "כרגע אין על מה לדבר בטח שלא לפני הבוררות."
בהפועל ת"א שמאוד רוצה את בוזגלו מסרבים לשלם תמורת שחרורו ומוכנים רק לשאת במשכורתו עניין שמרחיק את האדומים עוד יותר מבחינת הבעלים מיטש גולדהאר מסגירת העיסקה.
"הפחד הוא שאם מאור יעבור להפועל וייתן עונה טובה כל האש תעבור לאיוניר ולהנהלה וגולדהאר מעדיף להפסיד כסף רק בתנאי שזה לא יקרה" אמר גורם במועדון.

מסתבכים עם קנדה
אנשי הפועל ת"א שהחלו
להיכנס לתוך ספרי החשבונות ולפתוח את המכתבים שהושארו על השולחנות של אנשי מוני הראל מצאו כמה תביעות של ספקים ואנשי שירות כמו ספונסריות וחברות אחרות שעימן היו האדומים בקשר.
ההערכה היא כי מדובר בתביעות בסכום של כ10- מיליון שקלים. "היתה פה הזנחה פושעת של העניינים האלו. הפילו הכל על איש אחד החשב שבאמת עבד קשה והיה מסודר אבל לא יכול היה להביא לסיום כל ההליכים" אמר אתמול בכיר במועדון.
האדומים מספרים כי "חלק מהתביעות הן בנות כמה שנים עוד לפני שטביב בכלל נכנס למועדון ואם לא נגיע להבנות או לביטול התביעות מוני יצטרך להסתדר עימן." אוסידון: "בשוק מהדרישות"
אתמול הצטרף גם עמרי קנדה לרשימת השחקנים שמאיימים לפנות לוועדה למעמד השחקן נוסף כמובן על טוטו תמוז ושי אבוטבול. הוריו של המגן הימני הגישו אתמול באמצעות עורך דינם תומר פרסלר פנייה לוועדה במטרה שתקבע תג מחיר שבאמצעותו יוכל להשתחרר מהקבוצה.
הוריו של קנדה סיפרו כי למרות שפנו כמה פעמים לאנשי טביב במטרה לשבת על חוזה חדש עבור קנדה שמסתיים בתום העונה הקרובה טרם קיבלו תשובה ברורה לגבי מועד הפגישה ובעיקר לגבי השדרוג שלו יזכה בשכרו. בנוסף סיפר עו"ד פרסלר כי קנדה אינו מקבל משכורת מהפועל כבר כמה חודשים: "עמרי אינו מקבל משכורת זה ארבעה חודשים באמתלות שונות וככל הנראה בניסיון להלחיצו ולגרום לו לחתום על הסכם שאינו מהווה שדרוג לתנאים הנוכחיים."
האדומים רתחו כששמעו את הדרישות והטענות של קנדה ומשפחתו. המנכ"ל דורון אוסידון נשמע נחרץ מאוד: "יש לעמרי חוזה לעוד עונה ואנחנו לא חייבים לו שום דבר. אני העברתי את המשכורת שלו לאן שצריך בהוראת ביהמ"ש כי הגיע עיקול מהבנק. לשחקן יש עוד חובות למועדון ויש סכומים ששילמנו לסוכן שלו כי לעמרי לא היה את הכסף לתת לו. אני בשוק מהדרישות האלו."
בתגובה אמר עו"ד פרסלר: "עמרי נקלע לחובות כספיים עקב ערבויות שחתם לבני משפחה בעבר ולנוכח קשיים כלכליים יוצאי דופן לא נותרה בידיו הברירה אלא לפנות לוועדה לשם קביעת סכום פיצוי וקבלת שחרור מיידי שיאפשר לו לשקם את מעמדו הכלכלי ולתמוך בהוריו." למרות התסבוכת ערך אתמול קנדה אימון מלא. גם טוטו תמוז ששוחח עם קשטן וחזר מההשעיה התאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי - 10/8 מידע
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- בהפועל עוקבים אחר ההתפתחויות במכבי נתניה, שביממה הקרובה צריכה להגיש תקציב. אם נתניה לא תעבור, היא תצטרך למכור שחקנים, וכנראה תתפשר במחיר. הפועל מעוניינת בעומרי בן הרוש, אוראל דגני ופיראס מוגרבי.

- נוסא איגייבור צפוי לחתום היום על החוזה ל-4 שנים, לאחר שעברה את הבדיקות. הערב אמור לערוך אימון בכורה.

- קנדה: לא מקבל משכורת כבר 4 חודשים. הפועל: קנדה צריך לכבד את החוזה. הפועל באה לקראתו במה שהיא יכולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

מכבי חיפה: שלושה מיליון שקל, ומוחמד גדיר שלכם

מאת משה הרוש

קשר מכבי חיפה עשוי לעבור להפועל ת"א, אם זו תשלם את הסכום הגבוה שדרשה האלופה. עמרי קנדה פנה לוועדה למעמד השחקן במטרה לעזוב את האדומים

תגיות: הפועל ת"א, מכבי חיפה

הורד עכשיו ללא תשלום הארץ iPhone
הורד עכשיו ללא תשלום הארץ Android

"תנו שלושה מיליון שקל וקחו את מוחמד גדיר", זה המסר שהעבירה אתמול מכבי חיפה להפועל תל אביב, שמעוניינת בשחקן. הבעלים של האדומים, אלי טביב, שוהה בארה"ב, והוא אמור להשיב להצעה בימים הקרובים. הצדדים מנסים להגיע להסכמה גם בעניינו של הבלם שי מימון, עבורו דורשת חיפה מיליון שקל - סכום שאינו מקובל על האדומים.

לעמוד הפייסבוק של ספורט הארץ

המגן עמרי קנדה פנה אתמול, באמצעות פרקליטו עו"ד תומר פרסלר, לוועדה למעמד השחקן בדרישה לקבוע תג מחיר לשחרורו מהפועל תל אביב. השחקן, ששרוי בחובות כבדים, מאוכזב מהעובדה כי הפועל טרם השיבה לבקשתו להארכת חוזהו, שמסתיים בתום העונה. בהודעה שמסר עו"ד פרסלר לתקשורת נאמר כי "עמרי נקלע לחובות כספיים לאחר שחתם על ערבויות לבני משפחתו, ולנוכח הקשיים הכלכליים, לא נותרה בידיו ברירה אלא לפנות לוועדה לקבלת שחרור מיידי".

גדיר (תצלום: שרון בוקוב)

בהפועל נדהמו מהצעד והבהירו כי "השחקן קיבל מהמועדון סכומים עצומים", וציינו כדוגמה סכום של 60 אלף שקל ששולם לפני כשבועיים עבור חובותיו של קנדה לסוכן רונן קצב. לקנדה נמסר כי ההחלטה על הארכת חוזהו לא תתקבל בתקופה הקרובה. "השחקן תחת חוזה ואנו מצפים שיכבד אותו", אמר גורם בהפועל, "המועדון היה ועודנו משענת עבורו".

הקשר הניגרי נוסה איגייבור נאלץ לעבור אתמול בדיקת אקו נוספת, אותה עבר בהצלחה, לאחר שבבדיקה הרפואית הראשונה התגלו בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הפועל תפנה לבוזגלו
מיד בתום הבוררות, בהנחה שתסתיים בתחילת השבוע הבא, תוגש לבוזגלו הצעה.
המגמה - חוזה לעונה אחת, בשלב זה. עקב כך הפועל נוטה לדחות את ההצעה של חיפה על גדיר (מיליון דולר).

ידין ישוחח עם טביב כדי לקבל שחרור לראסינג סנטאנדר שתציע להפועל מיליון יורו.
בקבוצה יש התנגדות נחרצת למהלך.

בהפועל טוענים שקנדה חייב לקבוצה 150 אלף שקל על הלוואות שקיבל בעבר.
קשטן גער בקנדה באימון בטונים גבוהים מאוד: "גולם. 80 פעם אני אומר לך ואתה לא מבין. כמה אפשר להיות סתום ולא להבין"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 08:05 
הכתבה ממעריב
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/269 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
ONE
בינתיים, סוכניהם של אמיר אבו ניל ומוחמד גדיר הציעו את השניים לקבוצה, כאשר קשטן יצטרך להחליט האם הוא מעוניין בהם. ע"פ סוכנו של גדיר, תג המחיר של החלוץ עומד על קצת פחות ממיליון דולר, מחיר שנראה כרגע גבוה עבור האדומים ויצטרך לעבור אישור של אלי טביב, שממתין להתפתחויות בגזרת מאור בוזגלו אותו רוצים לצרף בהפועל כבר תקופה ארוכה.
נוסא יעבור היום יחתום ויצטרף לאימונים של הפועל ויקבל מספר 20.
שי מימון מתרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
נוסא לא ישתתף היום באימון, רק מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
חתימת נוסא מתעכבת בשל מחלוקת בין סוכניו:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/269 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
"אם חיפה לא מעוניינת, שתשחרר את שי מימון"

מקורבים לבלם לא מרוצים מהסחבת במו"מ בין האלופה להפועל ת"א: "הוא מעוניין לשחק ולא להתייבש על הספסל". הירוקים דורשים מהאדומים מיליון שקל על מימון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4107130,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
נוסא חתם
http://www.one.co.il/Article/184785.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
בעניין אחר, סאגת שי אבוטבול עדיין רחוקה מסיום. בהנהלה הבטיחו לשבת עם נציגי הקשר, אך פגישה טרם נקבעה. ראשי האדומים אמרו שבשעות הקרובות יוזמן אחיו של אבוטבול כדי לנסות ולהגיע לסיכום על שדרוג לחוזה שהובטח לו עוד בעונה שעברה. "אם לא יסגרו עם שי, השקט לא יגיע", אמר אחד השחקנים.

ההתאחדות לכדורגל שלחה היום מכתב לעו"ד תומר פרסלר, פרקליטו של עומרי קנדה, ובו תשובה כי הוועדה למעמד השחקן לא תדון בבקשתו של המגן להשתחרר, זאת מאחר שאין לו את הסמכות לפנות לוועדה מאחר והוא מחזיק בחוזה תקף.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04806.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
103FM:
מחכים לטביב שיחליט בעניין גאדיר ושי מימון. העניין תלוי בבוררות של בוזגלו.
טביב לא רוצה להביא את מימון ומתעקש שקשטן יתן צ'אנס לפרנסמן.
בוזגלו כנראה "ירד מהעץ" בנוגע להתעקשות שלא לחתום ליותר מעונה אחת, ולא הולכת להיות בעיה להביא אותו במידה והוא ישחורר בחינם.
שני קשרים קרואטים מועמדים, אחד מהם מקייזרסלאוטרן. גם העניין הזה תלוי בבוזגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
קנדה החליט להישאר בקבוצה

http://news.walla.co.il/?w=/156/1849345

רק לסגור עם שי !!!!! ובוגזלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: