תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 9/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:31 
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
redead כתב:
קשה שלא לחשוב שאם הייתה כולה עוד קבוצה אחת חוץ מרוזנברוג שרוצה את נוסא
כנראה ששוב כתוצאה מהתנהלות של משיכה מיותרת של משא ומתן , שוב היינו מאבדים שחקן שאנחנו רוצים.

לא יודע האמת איך זה הגיוני ששחקן שהוא כולכך טוב ( ככה אומרים ) המתין לנו חודש ולא קיבל שום הצעות אחרות..

גם היידוק ספליט רצתה אותו
אין לי ספק שעוד קבוצות רצו אותו, בטח בנורבגיה עצמה
הפועל עשתה בעבר שם מכובד מאוד באירופה והשנתיים האחרונות היו מינוף עצום. חבל ההנהלה לא מבינה את זה וכל שנה מסתפקת ב3 זרים

יש לנו 4

הכוונה הייתה לשנים האחרונות. אנחנו כבר כמה שנים משחקים רק עם 3 זרים דומיננטיים ובדקה ה90 מחפשים עוד שחקן שניים סותמי חורים, במקום לנצל את המעמד שצברנו ואת ההשתתפות במפעלים האירופאים ולהחתים שחקנים מובילים בקבוצות שלהם כמו נוסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:32 
גוטמן לא מתאים לשחר, מסוכן יותר זה עוד 60 מיליון, וזה יקרה עם המזל שלהם, הבלגים מפורקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
dino כתב:
אני פחות דואג מחיפה(שתכלס נראית די חרא, או חרגיל- קבוצה יעילה ומשעממת, עם לא מעט פאשלות), אני יותר דואג מהמקקיה.
לפחות כרגע, נראה שהם הכי טובים בארץ. מה שכן, מדובר בקבוצה צעירה מאוד, ככה שזה די מזמין משברים.

אני מסכים, אבל אני חייב להודות שבקיץ שעבר אמרתי את אותו דבר, איך זה נגמר בסוף כולם יודעים.

בקיץ שעבר נמני עוד היה בקבוצה.
למזלנו איוניר החליף אותו והן יהיו מרוצים גם ממאמן שאינו מוביל. ועדין מחייה נפשות אחרי נמני שמעטים הצליחו להתחבר לעצמם לידו.

לגבי חיפה, שחר מבצע רכש לרוחב במקום לעומק. גם ארביטמן, חמד ובן בסט היו זרוקים בשטח עד שקפצו באחת. וזה מה שיקרה למספר מהשחקנים שהוא רוכש.
חוץ מזה, הוא נרדם בפנסיה לשנה-שנתיים והתחיל להתעורר ולרכוש סחורה בקו עליה - מחיר הכדורגלן הישראלי. ובמקביל חונק בכייף את שאר הליגה כמו שכבר עשה בעבר.
יהיה יותר מסוכן אם הוא יתעורר לגמרי ויתחיל לעבוד על פיזיות, אימונים וסקאוטינג זרים בנוסף על הגדלת התקציב.
אבל הכי מסוכן מאוד יהיה אם אלישע לא יצליח באירופה ...............

אלישע לא יפוטר אם לא יעלו לליגת האלופות, כן אם לא יקחו אליפות.
אגב, המזל של חיפה ממשיך וגנק איבדה את המאמן שלה לטובת הכסף בקטאר וכנראה שבקרוב גם ככה מכוכביה בשל פציעות ועזיבות לליגות הגדולות של אירופה.
לא יודע אם זה רע, אולי כדאי שחיפה יתרכזו בצ'מפיונס. מצד שני, הכסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:36 
קיצר תפסיקו עם הקשקושים
הבעיה זה לא חיפה
הבעיה זה החובבנות בהפועל , אם זה ישתפר גם המצב ישתפר ויהיה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
קיצר תפסיקו עם הקשקושים
הבעיה זה לא חיפה

כשטביב נמצא בראש המערכת, המצב לא נראה באופק כדבר שיכול להשתפר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אם חיפה לא עולה לצ'מפיונס זאת תהיה מכה קשה לחיפה. אחרי כמה שנים שבהן שחר היה רפוי מבחינת הוצאות (והיו לו לא מעט הכנסות) הוא החליט להשתולל, אם הוא לא יכסה את ההשקעה הוא יחזור לתרדמת הפנסיה שלו. שלב הבתים בליגה האירופית יכול להוסיף להם לא מעט עומס (בעונת הדאבל אני חושב שזה משהו שגרם לנו לאבד לא מעט נקודות שכיסינו רק הודות לקיזוז).

לגבי אלישע, אני לא מחזיק ממנו, ובכל זאת במאני טיים, הוא עשה לגוטמן בי"ס לכדורגל למרות שחיפה באה כאנדרדוג מוצהר בפעם הראשונה מזה שנים רבות. לא חושב שגוטמן יתאים לחיפה כמו שהוא התאים להפועל, ואני גם לא מאמין ששחר יביא אותו לשם. שחר הוא כמו ילד שמשחק במנג'ר, המאמן מבחינתו חייב להיות בובה. כשהוא היה צעיר וצלול יותר זה עבד מדהים, עכשיו הוא כבר אחרי השיא.

בקיצור, מי יתן וחיפה תעוף בתצוגת נפל מול הבלגים (גול של ברדה בר"ג יהיה מבחינתי בונוס מתוק).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:47 
זה נכון ששחר נעול על השמפיונס, אבל זה לא הולך יד ביד עם ההשקעות שלו, כשגם בקיץ הזה שהוא סוף סוף הביא שחקנים במקום אלה שעזבו, זה עדיין לא ברמות של חיזוק מסיבי ( שום זר מרשים למשל ). לכן גם הכסף שיקבל שוב לא אומר כלום, כי בפעם הקודמת הוא הכניס את כולו לכיס ולא הביא שום חיזוק והתבזה.
במקביל עליה שלהם מבשרת אולי טובות בתחום הכסף, שוב כביכול, אבל לא בתחום הניקוד, שהרי השנה הזו קריטית להם לעונה הבאה והסיכוי שלהם לצבור ניקוד גבוה יותר הוא בליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:49 
רואה שחורות כתב:
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
dino כתב:
אני פחות דואג מחיפה(שתכלס נראית די חרא, או חרגיל- קבוצה יעילה ומשעממת, עם לא מעט פאשלות), אני יותר דואג מהמקקיה.
לפחות כרגע, נראה שהם הכי טובים בארץ. מה שכן, מדובר בקבוצה צעירה מאוד, ככה שזה די מזמין משברים.

אני מסכים, אבל אני חייב להודות שבקיץ שעבר אמרתי את אותו דבר, איך זה נגמר בסוף כולם יודעים.

בקיץ שעבר נמני עוד היה בקבוצה.
למזלנו איוניר החליף אותו והן יהיו מרוצים גם ממאמן שאינו מוביל. ועדין מחייה נפשות אחרי נמני שמעטים הצליחו להתחבר לעצמם לידו.

לגבי חיפה, שחר מבצע רכש לרוחב במקום לעומק. גם ארביטמן, חמד ובן בסט היו זרוקים בשטח עד שקפצו באחת. וזה מה שיקרה למספר מהשחקנים שהוא רוכש.
חוץ מזה, הוא נרדם בפנסיה לשנה-שנתיים והתחיל להתעורר ולרכוש סחורה בקו עליה - מחיר הכדורגלן הישראלי. ובמקביל חונק בכייף את שאר הליגה כמו שכבר עשה בעבר.
יהיה יותר מסוכן אם הוא יתעורר לגמרי ויתחיל לעבוד על פיזיות, אימונים וסקאוטינג זרים בנוסף על הגדלת התקציב.
אבל הכי מסוכן מאוד יהיה אם אלישע לא יצליח באירופה ...............

אלישע לא יפוטר אם לא יעלו לליגת האלופות, כן אם לא יקחו אליפות.
אגב, המזל של חיפה ממשיך וגנק איבדה את המאמן שלה לטובת הכסף בקטאר וכנראה שבקרוב גם ככה מכוכביה בשל פציעות ועזיבות לליגות הגדולות של אירופה.
לא יודע אם זה רע, אולי כדאי שחיפה יתרכזו בצ'מפיונס. מצד שני, הכסף...

הכוונה לשנה הבאה.
ואז גוטמן זה, בין היתר, סקאוטינג זרים. ואם שחר יאפשר לו אז צוות וקשרי סקאוטינג מקצוענים, כולל גילאי הנוער, לראשונה בארץ. זה מענה חשוב לנדידת הישראלים ולעליית מחירם.
נקווה עלינו בהפועל עוד השנה כי כסף יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הבא של חיפה יהיה ראובן עטר. יענקל'ה לא ירצה מישהו עם SAY גדול כל כך כמו גוטמן שבטח יעדיף לחכות לנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:57 
redead כתב:
קיצר תפסיקו עם הקשקושים
הבעיה זה לא חיפה

לגמרי, כי התקציב של הפועל מספיק לעבור את מכמבי ואת חיפה מודלי 11/12.
כולל סקאוטינג מקצועני וכל הרעות החולות כמו העלאת שכר מול שדרוג השחקנים, האימונים והפיזיות לכיוון אירופה. נראה לכם שבישראל אי אפשר להשיג את מה שהשיגו ביוון ואפילו בפורטוגל ? למה, אנחנו נולדנו לאיכרים והם לענקי ציביליזציה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:00 
mbracha כתב:
אם חיפה לא עולה לצ'מפיונס זאת תהיה מכה קשה לחיפה. אחרי כמה שנים שבהן שחר היה רפוי מבחינת הוצאות (והיו לו לא מעט הכנסות) הוא החליט להשתולל, אם הוא לא יכסה את ההשקעה הוא יחזור לתרדמת הפנסיה שלו. שלב הבתים בליגה האירופית יכול להוסיף להם לא מעט עומס (בעונת הדאבל אני חושב שזה משהו שגרם לנו לאבד לא מעט נקודות שכיסינו רק הודות לקיזוז).

לגבי אלישע, אני לא מחזיק ממנו, ובכל זאת במאני טיים, הוא עשה לגוטמן בי"ס לכדורגל למרות שחיפה באה כאנדרדוג מוצהר בפעם הראשונה מזה שנים רבות. לא חושב שגוטמן יתאים לחיפה כמו שהוא התאים להפועל, ואני גם לא מאמין ששחר יביא אותו לשם. שחר הוא כמו ילד שמשחק במנג'ר, המאמן מבחינתו חייב להיות בובה. כשהוא היה צעיר וצלול יותר זה עבד מדהים, עכשיו הוא כבר אחרי השיא.

בקיצור, מי יתן וחיפה תעוף בתצוגת נפל מול הבלגים (גול של ברדה בר"ג יהיה מבחינתי בונוס מתוק).

שטויות.
שחר כבר החזיר את ההשקעה. מכר את רפאלוב ב2 מליון יורו והבטיח 3 מליון יורו נוספים אחרי ההעפלה לפלייאוף. איך שלא תסובב את זה הוא לא הוציא עדיין יותר מ5 מליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:01 
כי אותך מנהלים אבי לוזון והגרורות הערסים שלהם את המועדונים, אז כן, לעומתם אנחנו קדמונים בכל המובנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
עסקת חן עזרא לחיפה קרובה לסיכום, ע"פ וואן.
חבל, אני כל כך מחזיק מהשחקן הזה.
עוד פיספוס אדיר שלנו, בדיוק כמו עם ימפולסקי.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
המאמן הבא של חיפה יהיה ראובן עטר. יענקל'ה לא ירצה מישהו עם SAY גדול כל כך כמו גוטמן שבטח יעדיף לחכות לנבחרת

גוטמן עם SAY? אתה קורא את מה שאתה כותב? גוטמן זה מאמן שהנחיתו לו על הראש כמה וכמה שחקנים (יבואה, ידין, דוגלס, טוטו) והוא סתם את הפה, אני לא רואה אותו פותח את הפה דווקא בחיפה. הפוך, אם וכאשר יגיע למכבי חיפה ויגשים חלום אישי, הוא לא יקלקל את זה במאבקים עם שחר, אחרי שנתן לטביב והראל לחרבן עליו 3 שנים...

ייתכן ועטר יהיה המאמן הבא של חיפה אבל זה לא בגלל שלגוטמן יש SAY או כי "הוא לא מתאים לחיפה" (למה לא? הרי הוכח בהפועל שאם יתנו לו כלים התקפיים הוא יציג קבוצה אטרקטיבית יותר מזו של אלישע).

אגב, אם אלישע לא מעפיל לאלופות, גם זכיה בדאבל העונה לא תעזור לו. שחר יודע שבליגה הזו עם הסגל והתקציב של חיפה, גם פרדי דוד יכול להביא לו אליפות, השאלה היא הערך המוסף בדמות אירופה ופה אלישע הוא כישלון קולוסאלי ולמזלו הוא קיבל הגרלה קלה (שאם הוא יפספס אותה אז באמת שחבל לו על הזמן).

מישהו פה הזכיר כסף - גם אם חיפה תקבל 60 מיליון מאופ"א אין מצב שבעונה הבאה התקציב שלהם יהיה 75-80 מיליון ש"ח. שחר לא מאמין בזה ולא עובד כך וזה הוכח גם ב-2004 וגם ב-2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:08 
hay cohen כתב:
עסקת חן עזרא לחיפה קרובה לסיכום, ע"פ וואן.
חבל, אני כל כך מחזיק מהשחקן הזה.
עוד פיספוס אדיר שלנו, בדיוק כמו עם ימפולסקי.

:cry:

כמה שאנחנו נבכה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:08 
לא יאומן איך כל פעם אנחנו חוזרים על אותה טעות ומפספסים כישורונת צעירים כאלה..

:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:09 
לא ייאמן כמה שחיפה זונות
הרי הם לא באמת צריכים אותו
הם מנסים לרוקן את השוק משחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
רואה שחורות כתב:

גוטמן עם SAY? אתה קורא את מה שאתה כותב? גוטמן זה מאמן שהנחיתו לו על הראש כמה וכמה שחקנים (יבואה, ידין, דוגלס, טוטו) והוא סתם את הפה, אני לא רואה אותו פותח את הפה דווקא בחיפה. הפוך, אם וכאשר יגיע למכבי חיפה ויגשים חלום אישי, הוא לא יקלקל את זה במאבקים עם שחר, אחרי שנתן לטביב והראל לחרבן עליו 3 שנים...

ייתכן ועטר יהיה המאמן הבא של חיפה אבל זה לא בגלל שלגוטמן יש SAY או כי "הוא לא מתאים לחיפה" (למה לא? הרי הוכח בהפועל שאם יתנו לו כלים התקפיים הוא יציג קבוצה אטרקטיבית יותר מזו של אלישע).

אגב, אם אלישע לא מעפיל לאלופות, גם זכיה בדאבל העונה לא תעזור לו. שחר יודע שבליגה הזו עם הסגל והתקציב של חיפה, גם פרדי דוד יכול להביא לו אליפות, השאלה היא הערך המוסף בדמות אירופה ופה אלישע הוא כישלון קולוסאלי ולמזלו הוא קיבל הגרלה קלה (שאם הוא יפספס אותה אז באמת שחבל לו על הזמן).

מישהו פה הזכיר כסף - גם אם חיפה תקבל 60 מיליון מאופ"א אין מצב שבעונה הבאה התקציב שלהם יהיה 75-80 מיליון ש"ח. שחר לא מאמין בזה ולא עובד כך וזה הוכח גם ב-2004 וגם ב-2011.

יענקל'ה עצמו אמר שלא יהיה נורא אם לא יעלו לאלופות ושבעיקרון אין אף קבוצה ישראלית שראויה לשחק שם. הוא לא יעשה כזה זעזוע במערכת בסוף אוגוסט (לא שהם לא יעפילו, אבל בסדר).
לעומת זאת, הוא גם אמר שאין לו ספק שהם יהיו אלופים העונה, כך שבמקרה שזה לא יקרה, הסיכויים שאלישע יפוטר דווקא גדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:11 
באמת שהפעם זה מעצבן ברמה אחרת.

עזבו אותנו גילי ורמוט וערן זהבי, 2 הקשרים מהטובים שהיו פה.
היו בקיץ הזה 2 שסומנו כראויים להחליף אותם,
זה חן עזרא ומאור בוזגלו.

מי קונה? כרגיל. חיפה.
הנהלה זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
ההתנהלות של חיפה ודון קסקט כל כך מזכירה לי את מה ששימון עשה ועושה בכדורזל.
גונבים כל מה שזז, אפילו אם הם לא ממש צריכים את זה.

תורג'מן (ביחד איתו 5-6 חלוצים בסגל), עזרא (ביחד איתו 5-6 קשרים התקפיים בסגל) והיד עוד נטויה...

אצלנו? עובדים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/184703.html

אבו ניל בדרך לרשות ?!?

ואני אומר שחקן כישרוני וצעיר שיכול לתרום רבות .. למה לא להפועל ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:18 
בדיוק מה שחשבתי, כל כך התהגות שימונית, לקנות כל מה שיש כל מה שבא ליד, במסווה של פילנטרופ
ימח שמך דון קסקסט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:

תורג'מן (ביחד איתו 5-6 חלוצים בסגל), עזרא (ביחד איתו 5-6 קשרים התקפיים בסגל) והיד עוד נטויה...

אצלנו? עובדים!!!

מישהו מנע מאיתנו לקנות שחקנים? מישהו גרם לטביב לנסות לעשות קטע מסריח לנתניה ולק"ש עם מכירת שכטר?
הנהלה מחורבנת שרק עושה רעש בלי תכלס. החשיבה שלנו לא צריכה להיות רק מה שנכון לעכשיו אלא מה נכון לעתיד ואצלנו העתיד מגיע רחוק כ"כ. מבין כל הכשרונות שנותרו בארץ השנה, חוץ מדמארי לא שמנו את ידינו על אף אחד. הנהלה זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:25 
Oleg Neduda כתב:
mbracha כתב:

שטויות.
שחר כבר החזיר את ההשקעה. מכר את רפאלוב ב2 מליון יורו והבטיח 3 מליון יורו נוספים אחרי ההעפלה לפלייאוף. איך שלא תסובב את זה הוא לא הוציא עדיין יותר מ5 מליון יורו.

שחר משחק באיחור של שנתיים (פנסיה כבר אמרנו) על ה-50 מליון.
מתי אנחנו ?

חוץ מזה הוא נהנה ממכירת כדורגלנים אחרי החשיפה לאירופה.
גם אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:26 
hay cohen כתב:

אצלנו? עובדים!!!

שחר תותח!
הוא מבין שהישראלים "הטובים" בורחים לחו"ל אז הוא כבר מכין את הישראלים הטובים ביותר בארץ לקראת העונה הבאה!!! ולא רק לעונה הזו.
בקיץ הבא כשנחפש שחקנים ישראלים טובים, נצטרך לייבא אותם מחו"ל ולשחר יהיה רק להביא זרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:28 
נו, זה בול דון שימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
hay cohen כתב:

אצלנו? עובדים!!!

שחר תותח!
הוא מבין שהישראלים "הטובים" בורחים לחו"ל אז הוא כבר מכין את הישראלים הטובים ביותר בארץ לקראת העונה הבאה!!! ולא רק לעונה הזו.
בקיץ הבא כשנחפש שחקנים ישראלים טובים, נצטרך לייבא אותם מחו"ל ולשחר יהיה רק להביא זרים...

אבל אותם צעירים מוכשרים שהוא קונה, הולכים להתייבש על הספסל השנה ולאבד מכושרם
לא בכדי כל שחקן מוכשר שהגיע למכבי ישראל כדורזל בשביל להתייבש על הספסל, נראה כמו כלום בשנה שאחרי כשעזב את מכבי.

אין פה שום חשיבה פרט לפאניקה, ומניעת חיזוק היריבות (הפועל בעיקר). אסטרטגיה שתעבוד, אבל היא שימונית לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
אם זה הפרמטר שלך ללהיות מכבי כדורסל,אז הלוואי שהינו מכבי כדורסל.
מה ששחר עושה,נקרא ניהול נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:37 
אדום נחמד כתב:
noamw כתב:
hay cohen כתב:

אצלנו? עובדים!!!

שחר תותח!

אבל אותם צעירים מוכשרים שהוא קונה, הולכים להתייבש על הספסל השנה ולאבד מכושרם
לא בכדי כל שחקן מוכשר שהגיע למכבי ישראל כדורזל בשביל להתייבש על הספסל, נראה כמו כלום בשנה שאחרי כשעזב את מכבי.

אין פה שום חשיבה פרט לפאניקה, ומניעת חיזוק היריבות (הפועל בעיקר). אסטרטגיה שתעבוד, אבל היא שימונית לגמרי.

לא כולם זה דון שמעון.
אתה באמת חושב ששחר רוכש את כל השחקנים האלה בכדי שלא יגיעו להפועל? לא צריך להגזים.
שחר עושה עכשיו את מה שאנחנו היינו צריכים לעשות ברגע שהעפלנו לבתים של ליגת האלופות.
אם היינו עושים את אותו הדבר היית חושב שאנחנו כמו דון שמעון? באמת? הרי כולנו היינו משתחווים בפני הבעלים אם היו עושים את זה לפני שנה.
שחר חכם, תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
אם זה הפרמטר שלך ללהיות מכבי כדורסל,אז הלוואי שהינו מכבי כדורסל.
מה ששחר עושה,נקרא ניהול נכון.

ברור שזה הפרמטר.
אתה יכול לקשקש על עבירות על החוק עד שנה הבאה, אבל כלום לא מוכח ומה שנשאר זה פרס ישראל.
מה שהרס את הכדורסל זה הדורסנות של מכבי, והיחידים שחושבים שזה 'פויה' זה אוהדי הפועל.
שאר העולם חושב שזה לגיטימי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: