סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
mb[quote="its-sick כתב:
נראה לי שאצל אופירע התבלבלו בין ליגת האלופות והליגה האירופית. קשה לי להאמים שהלילסטרום האלה יחכו שהפועל תהיה אלופה בשביל לקבל עוד כסף.
אולי הנורבגים הם אלה שהתבלבלו

אם זה נכון, ונוסא יוכיח את עצמו כמו שאנחנו מצפים ומקווים, זה יתברר כאחד המו"מ היותר טובים שניהלנו בשנים האחרונות.
אני חייב הסבר
קודם כל, הקדשתי לך ציטוט באשכול חדשות, אני בטוח שראית. זה בגלל שאתמול קישקשת סתם.
ולגופו של עניין - אם נוסא יתברר כמה שהאוהדים של לילסטרום מתארים, הוא שווה הרבה יותר ממה שהקבוצה שלהם ביקשה עליו - 1,000,000 יורו. אתה ניצלת את זה שהמחירים בנורבגיה לא מטורפים כמו בישראל (וזה לא קשור לאיכות השחקנים, אלא לביקוש והיצע מקומי), הבאת שחקן מהסגל הרחב של נבחרת ניגריה לעמדה שאתה נואש בה לשחקן ברמה כבר שנתיים, והורדת 220 אלף יורו מהמחיר המבוקש, למרות שקבוצה גדולה יותר הציעה סכום גדול יותר על השחקן.
מתי אתה זוכר שאשכרה החתמנו שחקן שאנחנו רוצים, כשאנחנו מתחרים עליו מול קבוצה שטובה מאיתנו ומציעים פחות ממנה? אני לא זוכר ולכן הגדרתי את זה כמו"מ מעולה.[/quote]
את עניין העסקה רק ימים יגידו ועל פניו מצאנו יהלום .
אבל הקישקוש שלך בקשר לעסקה פשוט מגוחך וכרגיל בעובדות אתה חלש אז נעשה לך סדר אם פספסת את האשכול חדשות של אתמול .
סימרוטיץ כתב:
בנוסף לזה שאתה רואה שחורות אתה גם לא רואה בכלל !!!! , עיוות המציאות היא לומר שבספורט 5 זה 750 וזה ממש נוח כאשר באותו הזמן כתוב ב 0ne (הידוע כאתר הבית של טביב) 850 אבל מזה בחרתם להתעלם, מדוע ? בעניין המליון יורו הדרישה הייתה בהתחלת מסע הדיסקרטיות (21 ליולי) וגם עבור כל הכרטיס ללא אחוזים !, אבל כבר לפני יותר משבועיים ירדה הדרישה ל 850 ו 20% אחוז מכירה עתידית.
מזל שאני זה שמעוות את המציאות
יצאת טמבל
נ.ב הגביר שלכם היום הודיע שהפועל שילמו 850 אלף יורו ו 15% מכירה עתידית, משא ומתן גאוני הורידו 5% ממכירה עתידית בדיוק כמו שהבאסטיונר אוהב

עכשיו בחשבון פשוט, כמה הפועל חסכו במשא ומתן הארוך שבגללו לא הספיקו לרשום אותו לאירופה ?[/quote]
אני באמת לא מבין עם מה אתה מתקשה. הדרישה הייתה מיליון יורו, כמו גם ההצעה של רוזנבורג. הפועל שילמה 780 אלף יורו. אחוזי מכירה וכסף מהעפלה לצ'מפיונס ליג זה לא כסף מזומן ולא כסף שבהכרח ישולם. למשל, יכלו להסכם קנייה של וינסנט מבני יהודה 90% ממכירה עתידית והם עדיין לא היו רואים שקל. בסך הכל הפועל רצתה להוריד את הסכום כדי לצמצם את הסיכון, והמטרה הושגה. ושוב, אולי אתה מתקשה בהבנת הנקרא, אבל נוסא ישחק במשחק הקרוב באירופה. מכיוון שלדעתי מחכים לפסק דין של בוזגלו עד ההחתמה של קשר התקפי זה לא אמור לפגוע באף אחד.
אבל זה טיפוסי שתמיד תמצא סיבה לקטר ולבכות עליה.