תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 9/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
gigs כתב:
למה לא עושים עסקה עם טובורק על שחקני נוער?
חיפה כרגע לא בהסכם איתם והם במו"מ, זה הזמן לעקוף את הקופים ולחתום עם טובורק הסכם על שחקנים!
כל שנה יוצא שם לפחות שחקן מוכשר אחד (שזה אחד יותר ממה שיוצא מאצלנו... :bang: )

מכבי בהסכם עם טוברוק.

כבר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:43 
רואה שחורות כתב:
zink כתב:
gigs כתב:
חיפה כרגע לא בהסכם איתם והם במו"מ, זה הזמן לעקוף את הקופים ולחתום עם טובורק הסכם על שחקנים!

מכבי בהסכם עם טוברוק.

כבר לא.

הידד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:45 
zink כתב:
Peace Hope כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
zink כתב:
NARKOTIKA כתב:
עבאס שחקן מוכשר ונראה שיכול להתפתח לשחקן ליגה טוב, אבל לא מעבר לזה.
אלרואי ודמארי הם פוטנציאל אדיר, אבל חיפה עם הרבה יותר בסגל.
גולסה, ורד וימפולסקי מסומנים ככוכבים עולים, ועוד מלא כישרונות קטנים יותר כמו עזריאל, גאדיר, זגורי, סולליך, טוואטחה ואפילו הבלם הזה שעלה בפעם האחרונה. כל שחקן שם שעלה מהנוער טוב יותר מאלו שעלו אצלנו.

עכשיו גם תוסיפו את חן עזרא לכיוון שלהם במקום לשלנו

ועוד שכחת את עמאשה.

וגם את טוטו, קנדה, קליימן, גורדנה שאם הם בחיפה היו מסתכלים עליהם ככוכבי על.
די כבר לאונן על חיפה.

אומנם טיפה הגזימו פה אבל יש להם את אחד הסגלים הכי עמוקים שאני זוכר בקבוצה ישראלית.

יש להם עומק בכל העמדות חוץ מעמדת הבלם.
נקווה שזה מה שידפוק אותם, אבל כשיש לך קישור דורס עם עומק מי בכלל מגיע לבלמים.

2 בלמים זרים, איציק כהן וסרי פאלח.
4 בלמים זה כל מה שקבוצה צריכה.
לנו יש 3, שאת אחד מהם המאמן לא רוצה והשלישי בן 38.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Peace Hope כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
zink כתב:
NARKOTIKA כתב:
עבאס שחקן מוכשר ונראה שיכול להתפתח לשחקן ליגה טוב, אבל לא מעבר לזה.
אלרואי ודמארי הם פוטנציאל אדיר, אבל חיפה עם הרבה יותר בסגל.
גולסה, ורד וימפולסקי מסומנים ככוכבים עולים, ועוד מלא כישרונות קטנים יותר כמו עזריאל, גאדיר, זגורי, סולליך, טוואטחה ואפילו הבלם הזה שעלה בפעם האחרונה. כל שחקן שם שעלה מהנוער טוב יותר מאלו שעלו אצלנו.

עכשיו גם תוסיפו את חן עזרא לכיוון שלהם במקום לשלנו

ועוד שכחת את עמאשה.

וגם את טוטו, קנדה, קליימן, גורדנה שאם הם בחיפה היו מסתכלים עליהם ככוכבי על.
די כבר לאונן על חיפה.

אומנם טיפה הגזימו פה אבל יש להם את אחד הסגלים הכי עמוקים שאני זוכר בקבוצה ישראלית.

יש להם עומק בכל העמדות חוץ מעמדת הבלם.
נקווה שזה מה שידפוק אותם, אבל כשיש לך קישור דורס עם עומק מי בכלל מגיע לבלמים.

2 בלמים זרים, איציק כהן וסרי פאלח.
4 בלמים זה כל מה שקבוצה צריכה.
לנו יש 3, שאת אחד מהם המאמן לא רוצה והשלישי בן 38.[/quote]

אם רשמת את סארי פאלח ברשימת הבלמים שלהם היה ראוי שתציין את מור שושן ויהודה חוטא בחישוב שלך. חוץ מזה, סביר שיביאו עוד בלם לקבוצה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:49 
אחד מהם מושבת, 2 מהם תעלומה ואחד מהם זה איציק כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:50 
לא יודע,
מור שושן וחוטה עוד לא נתנו הופעה בליגת האלופות, וכמו שנראה כל מאמן שמגיע להפועל לא ממש סופר אותם חוץ ממשחקי גביע הטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:52 
NARKOTIKA כתב:
לא יודע,
מור שושן וחוטה עוד לא נתנו הופעה בליגת האלופות, וכמו שנראה כל מאמן שמגיע להפועל לא ממש סופר אותם חוץ ממשחקי גביע הטוטו.

אתה צודק לחלוטין שגם אצלנו זו עמדה פגיעה.
רק ציינתי שלדעתי אצל חיפה זו העמדה הפגיעה היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לא יודע,

נו באמת, בגלל שלאלישע לא הייתה ברירה והוא נאלץ לעלות עם פאלח למשחק במוקדמות ליגת האלופות אז הוא פתאום כוכב? ראית ממנו איזה משהו מיוחד שנעלם מעיני?

אני באמת לא מבין את רגשי הנחיתות שיש לנו מולם. מכבי חיפה קנתה השנה המון שחקנים, אבל לא רכשה אפילו כוכב אחד, היא הביאה מחליף ראוי לרפאלוב? להביא שלושה שחקנים סבירים על עמדה של שחקן מעולה זה נחמד, אבל כל עוד אי אפשר לעלות למשחק עם 14 שחקני הרכב זה לא באמת עוזר. הפועל הביאה נכון לעכשיו שני שחקנים שעל הנייר נראים כמו שחקנים שעושים את ההבדל - דמארי ונוסא. אם גם בוזגלו יצטרף למשוואה הזאת והכל יתחבר אין שום סיבה שלא תסתכל על חיפה מלמעלה בטבלה.

ותוספת עבור זינק - מתי ראית את הקישור של חיפה דורס מישהו העונה? צפיתי בכל המשחקים שלהם ששודרו עד עכשיו, אני לא ראיתי אפילו קבוצה אחת שנפצעה מהקישור הדורס שלהם. ימפולסקי אמנם נראה טוב, אבל כרגע הוא שחקן ספסל ולידו יש שחקנים שלא שווים הרכב בהפועל (גולסה למשל, שכל מה שנשאר ממנו זה זכרון מתוק על שחקן שעד שאיבד את הראש והברך היה בכיוון הנכון להפוך לכוכב).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

נערך לאחרונה על ידי mbracha בתאריך 09 אוגוסט 2011, 10:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:57 
עמשאה וימפולסקי זה כוכבים בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NARKOTIKA כתב:
לא יודע,

אההה אז בגלל שסארי פלאח נתן הופעה בליגה האירופאית (בעיקר מחוסר ברירה. לחיפה לא היה שום דבר שדומה לבלם) ראוי לראות בו כישרון?
אם הוא היה לובש אדום בכלל לא היית מדבר עליו
אין שום הבדל בין סארי פלאח למור שושן ויהודה חוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מור שושן יותר טוב מפאלח ומימון. לא שזה קשה יותר מדי, אבל אם להם הגיע צ'אנס, גם לו מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בנושא חן עזרא , לא יודע איזה סיכום יש בין חיפה לנתניה אבל אני הייתי מנסה לקנות אותו במיליון דולר , להחתים אותו ל5 שנים ולהשאיל אותו בחזרה לנתניה לעונה הקרובה. ככה לא תהיה לנו בעיה שנה הבאה בעמדת הקשר ההתקפי שיבוא במקום אחד מאלה שיעזבו (סלים כבר מזדקן , אולי בוזגלו במידה ויבוא יחתום רק לשנה אחת...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:59 
ועם כל הדיבור על מכבי חיפה, שנה שעברה הביאו בלם פלופ במיליון דולר ואם לא באנדו שחזר משומקום, הם היו יכולים רק לחלום על אליפות. גם השנה הם הביאו את בוליאט, בלם שלא נראה שוס גדול (ואני לא זוכר מי, אבל היו פה כמה בפורום שאמרו שהוא פלופ עוד לפני שהוחתם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
בנושא חן עזרא , לא יודע איזה סיכום יש בין חיפה לנתניה אבל אני הייתי מנסה לקנות אותו במיליון דולר , להחתים אותו ל5 שנים ולהשאיל אותו בחזרה לנתניה לעונה הקרובה. ככה לא תהיה לנו בעיה שנה הבאה בעמדת הקשר ההתקפי שיבוא במקום אחד מאלה שיעזבו (סלים כבר מזדקן , אולי בוזגלו במידה ויבוא יחתום רק לשנה אחת...)

הקבוצה שלנו נפרדה בקיץ מכוכבים, היא לא צריכה לרכוש עוד הבטחות בסכומים כאלו. אם מביאים שחקנים זה רק שחקנים להרכב ורק כאלו שאתה יודע שתקבל מהם משהו. חן עזרא מאז הפציעה שלו לא עשה שום דבר מיוחד, בסך הכל ילד מוכשר עם יחסי ציבור מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

עמאשה חלוץ טוב, אבל הוא לא כוכב וממש לא תומר חמד. אם את תמוז לא הגדרתי ככוכב אז את עמאשה בוודאי לא, תמוז עולה עליו בכל אלמנט בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:02 
zink כתב:

עמאשה עוד מילא..למרות שאני לא רואה שום הבדל בינו לבין אלרואי

אבל מה לעזעזל ימפולסקי עשה לאורך הקריירה שלו שעושה אותו לכוכב בליגה הזאת??? גם ניר נחום ואחמד סבע עשו עונה טובה בנתניה.
הגול וחצי שהוא נתן במוקדמות נגד קבוצות בינוניות עושות אותו לכוכב?
תהיו בריאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:03 
mbracha כתב:
zink כתב:

עמאשה חלוץ טוב, אבל הוא לא כוכב וממש לא תומר חמד. אם את תמוז לא הגדרתי ככוכב אז את עמאשה בוודאי לא, תמוז עולה עליו בכל אלמנט בהתקפה.

מהירות? ראיית משחק?
עשה לי טובה.
ותומר חמד. כאילו שמישהו היה מביא אותו להפועל לפני ינואר. הוא היה מוכר בתור החלוץ ממכבי הרצליה ששם 5 גולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
ימפולסקי? מישהו דיבר עליו בכלל לפני שהפועל הביעה בו עניין? (ואז חיפה לקחה. לא שאני מאשים אותם, זה אנחנו שאיטיים)
גם עמאשה עוד לא הוכיח את עצמו יותר מדי, ועד היום במשחקים של חיפה הוא לא עשה הרבה (בניגוד לדמארי, טפו טפו טפו, שמהר מאוד הוכיח שיש לו כדורגל).
אם הם היו באים אלינו הייתם אומרים "זה נחמד אבל לא מספיק" ושטויות כאלה. די לגמור מחיפה, כי עם בוזגלו, בלם להרכב וחלוץ לרוטציה (גאדיר) אנחנו ממש לא נופלים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
מור שושן יותר טוב מפאלח ומימון. לא שזה קשה יותר מדי, אבל אם להם הגיע צ'אנס, גם לו מגיע.

מאיפה אתה יודע את הרמה של מור שושן? הוא שיחק באיזה משחק רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאצל אופירע התבלבלו בין ליגת האלופות והליגה האירופית. קשה לי להאמים שהלילסטרום האלה יחכו שהפועל תהיה אלופה בשביל לקבל עוד כסף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
נראה לי שאצל אופירע התבלבלו בין ליגת האלופות והליגה האירופית. קשה לי להאמים שהלילסטרום האלה יחכו שהפועל תהיה אלופה בשביל לקבל עוד כסף.

אולי הנורבגים הם אלה שהתבלבלו ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:07 
אם מור שושן כזה טוב, שלא יביאו בלם ושיתנו לו לשחק. בנתיים הוא בדיוק כמו קובי סוויסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
gigs כתב:

מכבי בהסכם עם טוברוק.

רק אנחנו בהסכם עם אסי גלבוע :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
mbracha כתב:
zink כתב:

מהירות? ראיית משחק?
עשה לי טובה.
ותומר חמד. כאילו שמישהו היה מביא אותו להפועל לפני ינואר. הוא היה מוכר בתור החלוץ ממכבי הרצליה ששם 5 גולים.

אני דווקא חושב שטוטו שיפר את המהירות שלו העונה עם כל המשקל שהוריד, זה בלט במשחק האחרון מול ואדוז. ולגבי ראיית משחק, חלק מזה זה היכולת לזוז נכון למיקום חכם כדי להבקיע, וטוטו עשה את זה באומנות בשנה שעברה. אני בכלל לא מדבר איתך על המספרים של טוטו כששיחק לידו חלוץ שלא ידע לפרגן לו (לעומת דמארי השנה שנדמה שהוא וטוטו מאוד מבינים אחד את השני בהתקפה).

אם תמוז היה שם ועמאשה היה פה היית אומר את אותם דברים, רק הפוך. תסמונת קלאסית של אוהד הפועל ותיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
its-sick כתב:

אולי הנורבגים הם אלה שהתבלבלו ;)

אם זה נכון, ונוסא יוכיח את עצמו כמו שאנחנו מצפים ומקווים, זה יתברר כאחד המו"מ היותר טובים שניהלנו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:10 
לא אמרתי שאני מחליף בינהם,
אבל זה לא נכון שטוטו עולה עליו בכל אספט.
סה"כ שניהם חלוצים טובים ופלוס מינוס באותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:10 
תמוז גם כוכב.
אני לא מבין מה הקשר.
ואני אישית העדפתי שעמשאה יגיע ולא דמארי, אני כרגע שמח להגיד יש סיכוי טוב שטעיתי.
וימפולסקי אש ומתחילת העונה שלפני העונה האחרונה מדברים עליו פה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:11 
מאיזו ליגה הגיע דולי ג'ונסון אגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:12 
אני שואל שוב, עם כל הרוחב והעומק והגודל, מי עלה בקישור שלהם לפני שבועיים במשחק קובע על עלית שלב בשמפיונס? אחד עותמאן, שזה לא התפקיד המקורי שלו בכלל, ואפילו בתפקיד המקורי הוא לא פתח למעלה מחצי שנה. כמו שהדגמתי, זה גם לא פעם ראשונה שזה קורה, ובמשחקים מכריעים. וגם עם תמיר כהן, מי בדיוק יש להם בצד שמאל? אף אחד, הכל אילתורים, גולסה ועכשיו אולי עזריאל.
הפועל הפסידה שתי אליפויות למכבי חיפה בגלל המאמן, לא בגלל הסגל.
אבל ככה זה כאן, מי שמגיע לחיפה הוא כוכב גדול ולהיט, מי שאלינו הוא שחקם ליגה בינוני או 'פוטנציאל'. מה לעשות שזה לא בדיוק ככה. עבאס הוא פוטנציאל בדיוק כמו ימפולסקי, עמאשה הוא חלוץ ליגה טוב, אבל לא מתקרב לעומר דמארי שהוא חלוץ שיימכר בהרבה כסף לקבוצה טובה בחו"ל ( אם לא ייפצע באיזה משחק גביע שוקו מיותר ), איציק כהן בוא בלם ליגה בינוני שאם לא פציעה של בלם זר, בינוני בפני עצמו, לא היה מתקרב לקבוצה ( בה גדל למי שלא שם לב וחשב ש"חיפה ביקשו מאיתנו לא להתערב" ) ו-כ-ל הזרים של חיפה הם בינוניים, ואין להם מריו או נוסא שנראה לפחות כמו פוטנציאל גדול בהרבה מאיזה סיידו אפרפר.

ועכשיו, חזרה לפולניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 11:15 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מאיזו ליגה הגיע דולי ג'ונסון אגב?

שוודית.
הגיע מסולנה (רובנובד :HEART2: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: