תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בית הדין של ההתאחדות שובר שיאים
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 19:16 
its-sick כתב:
cheabuksis כתב:
ערן כתב:
לפי ספורט5, הפועל פתח תקוה נשארת בליגת העל.

גם בשאר האתרים...

טוב... נמשיך לחיות עם כדורגל מושחת...
פ"ת ניצחה במגרש, אם כ"ס היתה עולה זו היתה שחיתות.

ואולי דווקא קבוצה שמשחקת במשך שנים וצוברת חובות של 18 מיליון שקל, לפי הפרסומים, מה שאומר שלמעשה, באופן לא הוגן, היא שיחקה עם תקציב גבוה משמעותי ממה שהיא יכולה - אולי זה לא הוגן?
הרי לצורך העניין גם כפ"ס הייתה יכולה בעונה שעברה להחתים עוד שלושה שחקנים, בשלושה מיליון שקל, לא לשלם את הכסף הזה, ולעלות ליגה. זה נראה לך הוגן?
אני באמת חושב שזה לא לעניין לעלות דרך השולחן הירוק. אני גם לא חושב שהקבוצה שבנתה כפר סבא יכולה לשחק בליגת העל. אני חושב שטוב שדברים מוכרעים על המגרש וכך צריך להיות, אבל מה שנעשה פה זה שכונה עלובה.
או שיש תקנון והולכים לפיו, או שאין תקנון והכול פה שוק ומסחרה. ואם הפועל פ"ת מגישה תקציב אחרי הזמן ובניגוד לתקנון ובכל זאת מאושרת, למה, למשל, שבית הדין לא יקבע על אותו בסיס שהקיזוז בעונה שעברה יבוטל (הוא גם חלק מתקנון המשחקים) והפועל כפ"ס עולה ליגה על חשבון הפועל ראשון לציון.
שוב - או שיש תקנון והולכים לפיו, או שזה שוק. ואם זה שוק - אז שיבטלו עכשיו את הקיזוז של העונה שעברה, וכן הלאה וכולי.
הכדורגל הישראלי זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 20:11 
purvis short כתב:
ואולי דווקא קבוצה שמשחקת במשך שנים וצוברת חובות של 18 מיליון שקל, לפי הפרסומים, מה שאומר שלמעשה, באופן לא הוגן, היא שיחקה עם תקציב גבוה משמעותי ממה שהיא יכולה - אולי זה לא הוגן?
הרי לצורך העניין גם כפ"ס הייתה יכולה בעונה שעברה להחתים עוד שלושה שחקנים, בשלושה מיליון שקל, לא לשלם את הכסף הזה, ולעלות ליגה. זה נראה לך הוגן?

הפועל פ"ת משחקת על תקציב מינימום כבר לא מעט שנים, עם סגל שנע על הציר שבין חלש (אם פוגעים במושאלים) למגוחך (אם לא).
החובות האלו הצטברו באדיבותם של גורמים שליליים לאורך שנים ארוכות, בזמן שהמועדון פורק בשיטתיות מכל נכסיו, ולכן ממש אי אפשר להגיד שהשחיתות אצלנו הופנתה למען יצירת יתרון בלתי הוגן לקבוצה.
אם כבר טענות להתאחדות, לבקרה ולהתנהלות הכללית של הכדורגל הישראלי, צריכה להישאל השאלה איך לעזאזל נתנו לגורמים האלו לאנוס את המועדון שלנו לאורך כל כך הרבה זמן. זה מחדל גדול בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 21:13 
הדבר המרכזי שאני לוקח מכל מה שקורה פה זה שלא ייתכן שאוהדי הקבוצות ייענשו בגלל המנהלים שלהן. אוהדי הפועל פ"ת לא צריכים להיענש בגלל המנהלים שלהם.
אבל במקרה הזה מתרחש לו אבסורד. הפועל פ"ת עברה בבקרה בזכות בחור בשם גל חצור, שאם אינני טועה היה מראשי בעונה האחרונה, שבסיומה הגיעה לפירוק הזה. ואוהדי הפועל פ"ת חיבקו אותו. המנכ"ל הוא אותו מנכ"ל. אז מה פה בעצם השתנה?
מעבר לזה שנכון שהפועל פ"ת שיחקה עם תקציבים נמוכים, ועדיין - אם היא הייתה משלמת את 18 מיליון השקלים היא מזמן הייתה יורדת ליגה, ולא מעמידה אפילו את הקבוצות שהעמידה. בקיצור - הפועל פ"ת היא קבוצה לא ספורטיבית כבר שנים.
ועדיין - אני לחלוטין לא חושב שהאוהדים הנפלאים ברובם שלה צריכים להעינש בגלל הניהול המחפיר. ואני מסכים איתך במאה אחוז שהאשמה במה שמתרחש כאן זו ההתאחדות. היא גם אשמה בפארסה העלובה הזו, היא ומוסדותיה המשפטיים המביכים עד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: