NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
כשחושבים על זה סהכ חסר עוד שחקן אחד כדי להגיע למצב של שנה שעברה
זהבי=נוסא
שכטר=דמארי
סהר=לאלא
בונדר=חוטבא
דאגלס=מאריו
ויני= אדל
עבאס וגורדנה הם אקסטרה. גם אלרואי לא ממש היה פה עונה קודמת
חוץ מאדל שהוא סימן שאלה ענק שאר המחליפים נראים יותר מבסדר
נשאר להביא את השחקן המבריק שיחליף את גילי ותהיה קבוצה טובה מאוד על הנייר. גם חלוץ רביעי לא יזיק אבל היות והוא לא צפוי ליותר מידי דקות אני הייתי נותן הזדמנות לעדן שרם שהיה השחקן המצטיין שנה שעברה בנוער
כן, רק שכחנו מהעניין השולי הזה שלא לקחנו אליפות בפער של 10 נקודות,
ככה שהגיוני שהקבוצה צריכה להתחזק.
מאריו פחות טוב מדה סילבה.
אדל פחות טוב מויני.
נוסא הוא סימן שאלה, ולאלא פחות טוב מסהר.
חוטבא כנראה לא ברמה של בונדר, ודמארי שחקן מצויין אבל לא עילוי כמו שכטר.
הכוכב הגדול, גילי, עוד לא זכה למחליף.
וזה בקבוצה שסיימה במקום השני וכדי לקחת אליפות הייתה צריכה להתחזק בבלם, מגן שמאלי (כי הקיים רק הולך על המגרש) וקשר 50-50.
צריך להגיע לפה עוד זר אחד תותח כדי שנהיה (מבחינה כמותית, לא איכותית) ברמה של שנה שעברה. הגיבוי מהספסל אמנם השתפר,
אבל לעמדות הדחופות בהרכב שהיו צריכות שינוי - בלם ליד מריו ומגן שמאלי חדש, לא הבאנו שחקנים, ולפי הגיל של השחקנים הרמה אפילו לא תישאר כמו שהייתה, אלא תרד.
מריו הוא המחליף של דגלאס כבר מעונה שעברה וזה לא משנה אם הוא פחות טוב ממנו, הוא בלם טוב מאוד ביחס לרמה של הליגה, זה כמו שתגיד שדמארי לא ברמה של שכטר אבל עדיין הוא ברמה מספיק גבוהה בשבילנו.
על אדל יש הסכמה והרגשה שהולכת להיות פה נפילה אבל כל שוער אחר שהיית מביא, סביר להניח היה פחות טוב מויני(פה זה שונה ממקרה מריו, שכנראה אדל לא מספיק טוב בשבילנו בלי קשר להשוואה למי שהוא החליף)
נוסא הוא סימן שאלה אבל נראה כמו מחליף ראוי, כל שחקן שלא תכיר הוא יהיה סימן שאלה אז לא מתאים להציג אותו כפחות טוב מזהבי(אם זה היה זר כמו רוקי שעלה כלום כסף ומלכתחילה העסקה שלו הריחה מסריח אז מילא, על נוסא ביינתים אנחנו שומעים רק דברים טובים)
חוטבא אולי לא ברמה של בונדר אבל התחזקנו בעמדה של המגן הימני כי קנדה עדיף על בונדר וסוף סוף יקבל את המקום בהרכב, חוטבא בסך הכל מחליף
דמארי, כמו שכבר אמרתי, אותו סיפור כמו דגלאס-מריו, ובכלל לא כל כך פייר לכלול את איתי בהשוואות הרי הוא לא היה כמעט חלק מהסגל בעונה שעברה
בנוגע לגילי, המחליף אמור להיות אלרואי והפערים ביניהם עצומים, ובכל זאת, אי אפשר להביא מיליון שחקנים לכל עמדה, גם אני הייתי מת לראות את שבחון בקבוצה אחרת וקשר הרבה יותר טוב ממנו בהרכב, אבל אי אפשר לשים את נוסא ובוזגלו נניח בהרכב ועל הספסל אלרואי, סלים, שבחון ומחמוד עבאס, זה סגל מאוד לא מאוזן ומצב לא בריא
עכשיו, בנוגע לזה שצריך בלם ליד מריו, לא ראיתי אף אחד שרצה להחליף את פרנסמן עד שהבנו שקשטן מעדיף את וואליד. אם פרנסמן מתוכנן להיות בלם בהרכב אז לא צריך בלם ליד מריו, אם קשטן לא בונה עליו אז צריך להחליף את פרנסמן ולא להביא עוד בלם.
מגן שמאלי זה חלום שלא התגשם... דדי ישאר באנקר גם העונה וגל שיש עוד יותר גרוע. לצערנו זו לא עמדה פופולארית לחיזוק זר.
אדל(קליימן), קנדה(חוטבא), פאצ'לקה(באדיר), פרנסמן(מור שושן), בן דיין(שיש), ידין(עבאס), אבוטבול(גורדנה), איגייבור(שבחון), טועמה(אלרואי), דמארי(מהראן), טוטו(חלוץ כלשהו)
שורה תחתונה, הייתי שמח להחליף את שבחון בבוזגלו ולהוריד את סלים לספסל, להוסיף עוד חלוץ לסגל הרחב(אמיר אבו ניל?) ואני חושב שיש סגל טוב מאוד