azran כתב:
mbracha כתב:
azran כתב:
mbracha כתב:
עומר דמארי
שני קשרים ברמה ושחקן הגנה אחד כדי לשפר את החלק האחורי וזאת קבוצה לאליפות, למרות הבכיינות וזיוני השכל. עם החלוצים שיש לנו אפשר לצאת למלחמה.
מה ששיתרון על הקבוצה הממש לא מוכנה של עכו בגביע הטוטו עושה לאנשים
מה שדמארי עשה זה פעולה של חלוץ גדול וזה לא משנה מול מי הוא עושה את זה. את מה שתמוז יודע לעשות כולנו יודעים. There goes שני חלוצים גדולים, שעם חיזוק נכון לקישור יווצר חלק התקפי שראוי להלחם על אליפות. מה הבעיה בזה? או שאני מפריע לך להתבכיין?
מחר חלילה חלילה חלילה דמארי נפצע. מה אז? אתה חייב בלם והמצב של המגנים שלך הוא לא הכי מזהיר.
בשנה שעברה זה קרה למכבי עם יצחקי ואולי איתו הייתה להם עונה אחרת, אז מה זה אומר? אם בעונת הדאבל זה היה קורה לוורמוט, ידין, שכטר או זהבי הפועל עדיין לא הייתה יודעת איך ההמנון של הצ'מפיונס נשמע.
המצב של המגינים לא כזה נורא כמו שחושבים פה. קנדה מגן אדיר, החורים שלו זה בגלל חינוך לקוי ועמידה לא נכונה, אולי שני הדברים היחידים שאתה כן יכול לתקן אצל שחקן הגנה. ברגע שיביאו קשר מרכזי ברמה ליד ידין/שי גם ההגנה וגם ההתקפה יראו יותר טוב. תוסיף קשר התקפי באגף ימין שיוסיף חיים ויצירתיות למשחק ובלם טוב ליד פצ'אלקה (או אפילו פרנסמן אם הוא יקבל את הביטחון) ותהיה יופי של קבוצה.
בשנה שעברה בני יהודה נראתה מחריד בתחילת העונה כי לוקח זמן למאמן להחדיר את השיטת משחק והדרישות הטקטיות שלו לקבוצה. כשהכל התחבר בבני יהודה, בשליש האחרון של העונה, היא הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ. אני מאמין שזה גם מה שיקרה פה עם הזמן וחיזוק נכון, רק התקווה שלי היא שקשטן ישאר פה שנים ויקבל את התמיכה למי שלימד אותנו את טעמו של דאבל והקים את המסורת האירופית שלנו במו ידיו, בזמן שהקבוצה תאלץ לשלם שכר לימוד.