רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
נושא הרכש הוא נדבך חשוב אבל שולי בשלל הסימנים המעידים על ההתנהלות הקלוקלת של המועדון , מועלם לא ראיתי כמות כזו גדולה של אנשים שיצאו מהמועדון ודיברו בגנות ההנהלה , כל יום שיא נוסף נשבר ביחס ההנהלה למועדון ,כאילו לקחו להביור ושורפים את כל המסביב. מבחינתם אין עבר אלא מרגע הגעתם (לאור היחס לטורק והתבטאויות המופת של טביבי על "מה היה לפני שאני באתי ") אין הווה עם הבינוניות הזועקת לשמיים בזמן שהקופה ממשיכה לתפוח, והעתיד נראה כמו משהו שבשליפה אחת יכול להיעלם.
אבל אצלנו כרגיל מעדיפים להאשים את כל העולם חוץ מהדבר הברור .
אוגוסטוס, ההתנהלות היא הכל ,ממש לא בא לי לפתוח את הבוקר בשנתיים הקרובות עם חשדות על עניינים לא קשרים וקומבינות ועם ספינים על דברים שמעולם לא יקרו .
מעניין מי הבא לפתוח את הפה על ההנהלה ? אני מהמר על להלה.
אתה לא יכול לשייך את העבר המביש (בעצמך אמרת - אנשים שעזבו) לטביב ולטביב בלבד.
נכון שעכשיו הוא צריך להביא לשינוי ולדאוג גם לעבר, אבל מבחינתי המבחן האמיתי שלו החל מהרגע שזה בבמבי.
עכשיו? עכשיו ניתן לזמן לענות על השאלה אם הוא טוב או לא. מכל הבחינות.
אתה תתן לו כמה זמן שאתה רוצה ותחליט ממתי לשפוט אותו , אני כבר מהרגע שבו הוא ירד לדשא בטדי התחלתי לבחון אותו הציון שהוא קיבל עד כה זה 0 כמו שהוא .
את ענייו העבר אפשר לשייך ב95% לטביב השאר להראל (מאוד מנחם) סבבה, גם בזה שלא נתנו לטורק להכנס מוני אשם, וגם בזה שסימנו את הדרך לגוטמן החוצה מוני אשם, וגם בנושא אבוקסיס מוני אשם, וגם בנושא המשכורות שלא שולמו לזהבי ובונדר בטענה שהם הרסו דירות מוני אשם, וגם בנושא שכטר מוני אשם או לשיטתך איתי ?, וגם בנושא אבוטבול מוני אשם,וגם בנושא מורדי מוני אשם .......