אף אחד לא יכול להתכחש כי בשליש האחרון של העונה היו הרבה שחקנים שהיו כלפיהם טענות לגבי התנהגותם במגרש ומחוצה לו,
זהבי עם כל המשאות וממנים לגבי חו"ל,ירידת כושרו של גילי,שכטר שהתאמן ולא היה "כשיר" לשחק" והספור של אניימה עם הפציעה,
גם גוטמן וגם אבוקסיס האמינו לאניימה וגיבו אותו ,מה שמצחיק שהצוות הרפואי בקבוצה שלפני תחילת הפליאוף ועוד לפני שהאוהדים קיללו באו איליו בטענה על הדשא בחודורוב ואמר לו שהוא כשיר ואין מבחינת הצוות הרפואי שום מניעה שישחק,
לקלל את אניימה בשום פנים ואופן ,אבל מה אתם מצפים מאוהד שהצוות הרפואי טוען שהוא כשיר ועוד אניימה אומר שרק בפליאוף הוא יחזור,כל אוהד היה מבין שאניימה שומר על עצמו.לי באותם זמנים היו ספקות לגבי התנהגותו של אניימה.יותר מזהגם בכר הדשא באימונים היה אדיש משהו,האם זה קשור לפציעה,ליחס הקהל,ליחס ההנהלה.אין לי מושג.
ולמי שחושב שלכאורה קומץ של קהל לא יכול להשפיע על שחקן שנתן במשך שנים את כל כולו לקבוצה,אז הוא טועה.מדובר בתקופה מתמשכת שגם אם לא קיללו ,דרשו ממנו לעלות לשחק בטענה שהוא מתחזה ,אז בכל זאת לשחקן זה משפיע עליו ועל הרגשתו הרעה.
מבחינת חוזה ,נאמר כאן שאדל מרוויח מיליון יורו.אם זה נכון אז זה ביזיון שהשכר הזה לא הוצע לאניימה ,
בכל מקרה ליבי עם אניימה ,ואני עוד אתגעגע לשוער הענק הזה