Roman כתב:
אני לא חושב שרועדות לו הברכיים כי הוא מבקש כדור, אני חושב שהוא מנסה לעשות יותר מדי כדי להוכיח, יש שחקנים שנועדו לשחק הרבה משחקים בהרכב לפני שתראה מה הם יכולים לעשות, בכל מקרה עד שהוא לא ייפתח 5 משחקים רצופים ויתנו לו את הביטחון לשחק עד הסוף אל תצפו ממנו לכלום, שחקנים מהסוג שלו עולים במטרה אחת להוכיח ובדרך כלל שמנסים יותר מדי זה לא מצליח.
הוא כרגע קורבן של נסיבות, באמת שייפתח איתו 5 משחקים רצוף ויתנו לו את הביטחון שהוא לא צריך כל משחק לרוץ כמו ילד מפגר כדי להכיח שהוא רוצה (כי הוא רוצה)
עם אלרואי יש 2 בעיות עיקריות:
1. צריך לתת לו לפתוח כמה משחקים רצוף. לא יכול להיות שייכנס כל פעם דקה 70. אם זה השחקן שאמור להיות העתיד של הקישור למה שיבחון פותח אם זאת העונה האחרונה שלו אצלנו? שבחון שחקן חלש פיזית, לא יודע לרוץ עם כדור קדימה, מוסר לא לכתובת, מאבד כדורים. פשוט לא יכול להיות שהוא עולה לפני אלרואי.
2. מישהו חייב להסביר לאלרואי לשחרר כדור בנגיעה. הילד רץ ורץ ומנסה להציל את המולדת ולא מוסר בזמן. ואם מוסר בדרך כלל לא מדוייק. בנוסף משחק לדעתי נסוג מדיי. זה שחקן שצריך לשחק 25-20מטר מהשער מקסימום, לבעוט לשער לאיים על רחבת היריב. יותר מדיי פעמים אני רואה אותו על החצי מנסה להתחיל התקפה. הרי זה התפקיד של אבוטבול וידין למה הוא נתקע איתם על החצי?
הוא יכול להיות שחקן מצויין: יש לו כח ומהירות ובעיטה חזקה. צריך לשפר משחק בנגיעה, להוות איום על ה16 ולא להיבלע באמצע. שמישהו יעביר את זה לאדון "הבט האטום"