תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2857 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 96  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עיר האוהלים - מחאת מחירי השכירות
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
לזרוק מולטוב לתוך ההתיישבות היודונאצית ברוטשילד.
לאנשים האלה אין זכות קיום והלוואי שהיו שוברים להם עצם עצם.

שיזרקו לך קסאם לתוך הבית יא אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:16 
לנאצים שהחליפו את הצלב הקרס שלהם לכיפה יש להתייחס כמו נאצים לכל דבר, גם אם זה נוגד את המוסר של מר קומוניסים ועופרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:17 
סתם כי בא לי אדום כתב:
לנאצים שהחליפו את הצלב הקרס שלהם לכיפה יש להתייחס כמו נאצים לכל דבר, גם אם זה נוגד את המוסר של מר קומוניסים ועופרי.

סתום תפה חוצפן מספיק עם הדיבור הגועלי שלכם איפה האדמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:18 
ofri כתב:
MANDALA כתב:
ofri כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
האמת? ההתנפלות במקרה הזה על קומוניסים קצת מצחיקה
נכון,הוא טיפס על גב המחאה הזו אבל בעניין קונצנזיוסיאלי פחות או יותר,בדיוק כמו שהיו מקבלים בברכה פעילים למען שחרור גלעד שליט ומחבקים אותם מימין ומשמאל

הבעיה שלי היא הגועל נפש הגזעני שראיתי בלינק שסו אלן הביא,השלטים "סודנים לסודן" , ת"א יהודית" וכדומה
הצביעות המסריחה של הימין וההתכופפות המדהימה של השמאל הביאו למצב בו שבועיים לא דיברו כיבוש/לא כיבוש,התנחלויות/לא התנחלויות עד שהגיעו צבועי הימין והפכו את זה למחאה פוליטית
הפתרון? יבוא מסיבי של סודנים וכוסיות כמו שהציע אחד כאן.

האמיתי למה שהסודנים לא יחזירו לסודן יש להם עכשיו מדינה הם יכולים לחזור

אתה יודע שיותר מחצי מהיהודים עדיין גרים בחו"ל, כן?

כי שם הם נולדו ועדיין הרבה מהם באים לבקר פה

נילך איתך עד הסוף, מה היית אומר על מדינה שתגיד שהיא לא מקבלת כבר יהודים שיכנסו למדינה מכיוון שיש להם כבר מדינה משלהם?(ואני יודע שאתה לא רוצה לרדת מהארץ, אבל תזרום איתי...).
החלק השני של ההודעה שלך לא קשור. ד"א אני מבין שאין לך שום בעיה עם ערבים שנולדו פה בארץ, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:20 
ofri כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

הגדרה המצב כמו שהוא היא אמירה של אמת, לא "דיבור גועלי". נאצים זה נאצים, לא חשוב באיזה תחפושת הם מתלבשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ofri כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

סופסוף אני מסכים איתך עופרי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

MANDALA כתב:
ofri כתב:
MANDALA כתב:
ofri כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
האמת? ההתנפלות במקרה הזה על קומוניסים קצת מצחיקה
נכון,הוא טיפס על גב המחאה הזו אבל בעניין קונצנזיוסיאלי פחות או יותר,בדיוק כמו שהיו מקבלים בברכה פעילים למען שחרור גלעד שליט ומחבקים אותם מימין ומשמאל

הבעיה שלי היא הגועל נפש הגזעני שראיתי בלינק שסו אלן הביא,השלטים "סודנים לסודן" , ת"א יהודית" וכדומה
הצביעות המסריחה של הימין וההתכופפות המדהימה של השמאל הביאו למצב בו שבועיים לא דיברו כיבוש/לא כיבוש,התנחלויות/לא התנחלויות עד שהגיעו צבועי הימין והפכו את זה למחאה פוליטית
הפתרון? יבוא מסיבי של סודנים וכוסיות כמו שהציע אחד כאן.

האמיתי למה שהסודנים לא יחזירו לסודן יש להם עכשיו מדינה הם יכולים לחזור

אתה יודע שיותר מחצי מהיהודים עדיין גרים בחו"ל, כן?

כי שם הם נולדו ועדיין הרבה מהם באים לבקר פה

נילך איתך עד הסוף, מה היית אומר על מדינה שתגיד שהיא לא מקבלת כבר יהודים שיכנסו למדינה מכיוון שיש להם כבר מדינה משלהם?(ואני יודע שאתה לא רוצה לרדת מהארץ, אבל תזרום איתי...).
החלק השני של ההודעה שלך לא קשור. ד"א אני מבין שאין לך שום בעיה עם ערבים שנולדו פה בארץ, כן?

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 04 אוגוסט 2011, 22:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:25 
עופרי- אני לא בטוח שהבנתי אותך, אבל אם הבנתי אותך אז אתה בעצם אומר שמדינת סודן תריכה להחרים אותנו?
כדאי לך לערוך את ההודעה שלך, נראלי אפשר לתבוע אותך על דבר כזה היום... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:31 
MANDALA כתב:
עופרי- אני לא בטוח שהבנתי אותך, אבל אם הבנתי אותך אז אתה בעצם אומר שמדינת סודן תריכה להחרים אותנו?
כדאי לך לערוך את ההודעה שלך, נראלי אפשר לתבוע אותך על דבר כזה היום... :)

ערכתי לא משנה אחי ושאלת אם יש לי בעיה עם ערביי ישראל שגרים פה עם חלקם לא

לא קראתי להחרים את מדינת ישראל
אני מאוד אוהב את המדינה וכנראה לי הבנתי את השאלה על הסודנים

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 04 אוגוסט 2011, 22:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ofri כתב:
קומוניסים כתב:
ווואווו.... יש פה כמה אנשים שלא יזיק להם איזה טיפול או שניים..
נגד גזענות אבל בעד שבירת עצמות? נגד גזענות אבל כל מילה שלישית היא "נאצי"? תנשמו.

השנאה לימין מעוורת אותם

תראה אחי גם אני שונא את השמאל, אבל לא את השמאלנים.
בחיים אני לא אחשוב לפגוע באדם בגלל דעתו.
אני יותר בכיוון של מרחם עליהם, על הבלבול שהם נמצאים בו..
למה זה טוב השנאה הזאת ביננו? למה לא להגיד "אוהב אותך, חושב אחרת ממך?"
למה כל הזמן לשנוא ולחפש את השונה

הייתי המאהל יש אוהל ישבה שם מישהי שקוראת ליישב את הנגב והגליל.. הסברתי לה שאני תומך בה וחושב שצריך לקרוא לבניה בכל חלקי ישראל לרבות יו"ש... אז היא לא הסכימה אבל נפרדנו כידידים.. קצת פתיחות.. קסת סובלנות... לראות את הטוב שבאדם... ולא את השלילי..
תחשבו על זה

שניה, אני חייב להבין-
אתה, שמתלונן על זה שמנסים להפוך את המחאה לפוליטית, שמתלונן על זה שהשמאל התלבש על המחאה ודוחף לשם את דעותיו,
אתה טוען שהמחאה צריכה לקרוא לבניה ביו"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
הליכוד בשלו: המוחים - קיבוצניקים ושמאלנים
אחרי פרק הסושי והנרגילות, מגיעות האשמות חדשות נגד המפגינים. בכנס של הליכוד באור יהודה, האשים ח"כ איוב קרא: "מה גיליתי במאהל בטבריה? שהביאו אנשים מהקיבוצים עם חולצות כחולות ופס אדום. זו מחאה פוליטית". ראש העיר בית שאן, ג'קי לוי: "הקרקע בוערת. מיליון איש ייצאו לרחובות"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4104750,00.html
חייב לציין שאיוב קרא הוא כנראה ח"כ המטומטם ביותר שיצא לי להכיר, הוא שובר שיאים שרק הוא יכול לשבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:47 
MANDALA כתב:
ofri כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

סופסוף אני מסכים איתך עופרי :ROSE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 23:12 
HEADSHOT כתב:

יכולים לעצור אותך על מה שאמרת זו הסתה חמורה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 23:21 
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
ofri כתב:
קומוניסים כתב:
נגד גזענות אבל בעד שבירת עצמות? נגד גזענות אבל כל מילה שלישית היא "נאצי"? תנשמו.

השנאה לימין מעוורת אותם

הייתי המאהל יש אוהל ישבה שם מישהי שקוראת ליישב את הנגב והגליל.. הסברתי לה שאני תומך בה וחושב שצריך לקרוא לבניה בכל חלקי ישראל לרבות יו"ש... אז היא לא הסכימה אבל נפרדנו כידידים.. קצת פתיחות.. קסת סובלנות... לראות את הטוב שבאדם... ולא את השלילי..
תחשבו על זה

שניה, אני חייב להבין-
אתה, שמתלונן על זה שמנסים להפוך את המחאה לפוליטית, שמתלונן על זה שהשמאל התלבש על המחאה ודוחף לשם את דעותיו,

בין השאר, בהחלט.
זה יכול להיות חלק עיקרי בפתרון כולל למצוקת הדיור בישראל.

אין שום קשר לפוליטיקה במובנה הצר...בניגוד לכל אותם סיסמאות שמסמנותא ת נתניהו כאילו הוא רה"מ מאז קום המדינה.. איפה היו כולם בתקופת אולמרט וקודמיו?.. לפי דכתי יש כאן איזהשהו נסיון ליצור לחץ על רה"מ לפעול להסכם עם המרצחים.. ע"י לחץ ששיכול להיווצר עליו מהרחוב. אז היה חשוב לומר שהמחאה אינה ולא צריכה להיות פוליטית. כל המפלגות וכל ממשלות ישראל בעשורים האחרונים אשמים, כל המבקרים, כל שרי האוצר... וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
red in blood, אתה אשכרה עדיין מנסה למצוא עקביות והגינות אצל הרובוט הצבוע?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
לנושא מאהל נערי הגבעות, שהיה שיא העניין באשכול עד לפני כמה שעות:
עושה רושם שההתעלמות הכללית מהם קצת מעצבנת אותם, ועל כן הם חוסמים את המעבר בפינה בה הם התמקמו.
אני מניח שהם גם חושבים שזה גורם למאהל שלהם להיראות מעניין\מכובד\פופולרי יותר.
למרבה המזל, הגישה של הדשוט היא מיעוט שבמיעוט בין יושבי המאהל, שבעיקר מרחמים על הנערים פעורי העיניים.
כמו כן, פקקי התנועה שהם יוצרים באזור שלהם מקטינים מאוד את מספר הבחורות הלבושות בצמצום שחולפות על פניהם, ולכן יוצאים הנערים זוגות זוגות לטיולים בשדרה (וכמותם גם תלמידי הישיבה שמפארים את מאהל המתנחלים בנוכחותם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:00 
ofri כתב:
HEADSHOT כתב:

אתה מוזמן להתקשר למשטרה...

ציטוט:
בין השאר, בהחלט.

אין שום קשר לפוליטיקה במובנה הצר...בניגוד לכל אותם סיסמאות שמסמנותא ת נתניהו כאילו הוא רה"מ מאז קום המדינה.. איפה היו כולם בתקופת אולמרט וקודמיו?.. לפי דכתי יש כאן איזהשהו נסיון ליצור לחץ על רה"מ לפעול להסכם עם המרצחים.. ע"י לחץ ששיכול להיווצר עליו מהרחוב. אז היה חשוב לומר שהמחאה אינה ולא צריכה להיות פוליטית. כל המפלגות וכל ממשלות ישראל בעשורים האחרונים אשמים, כל המבקרים, כל שרי האוצר... וכו'.

בערך כמו שלומר שפינוי התנחלויות יחסוך כסף עתידי מהשקעות לא נכונות(אל תדאג הפינוי פיצוי יכול להיות ממומן מאין ספור מדינות ברחבי העולם) ועם הכסף הזה אפשר לפתור את בעיית הדיור זו לא אמירה פוליטית-מדינית-מפלגתית. אם לצביעות היה עוד שם, כנראה שזה היה קומוניסים.

ולא, לא רק ביבי אשם(הוא עכשיו ראש ממשלה והוא אחראי, זה כמובן לא סותר שהוא גם אשם). מה קשור אולמרט? מה קשור לחץ לביטול הכיבוש? מי בכלל מדבר על זה? מי דרש את זה? ה-4 אנרכיסטים שראיתה ברוטשילד? ה-20 שלטים האחרים? אל תהיה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
אה, נזכרתי בעוד משהו.
הייתי היום גם במאהל בכיכר המדינה. נראה שהוא הולך להיות מרגש, + יש חתיכות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:13 
סתם כי בא לי אדום כתב:
ofri כתב:
HEADSHOT כתב:

אתה מוזמן להתקשר למשטרה...

ציטוט:
בין השאר, בהחלט.

בערך כמו שלומר שפינוי התנחלויות יחסוך כסף עתידי מהשקעות לא נכונות(אל תדאג הפינוי פיצוי יכול להיות ממומן מאין ספור מדינות ברחבי העולם) ועם הכסף הזה אפשר לפתור את בעיית הדיור זו לא אמירה פוליטית-מדינית-מפלגתית. אם לצביעות היה עוד שם, כנראה שזה היה קומוניסים.

ולא, לא רק ביבי אשם(הוא עכשיו ראש ממשלה והוא אחראי, זה כמובן לא סותר שהוא גם אשם). מה קשור אולמרט? מה קשור לחץ לביטול הכיבוש? מי בכלל מדבר על זה? מי דרש את זה? ה-4 אנרכיסטים שראיתה ברוטשילד? ה-20 שלטים האחרים? אל תהיה מצחיק.

מישהו דיבר אלייך אל תתערב שלא פונים אלייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

עופרי יקירי, הפורום הוא פורום פומבי ופתוח. כל דבר שאתה כותב פה פונה לכולם. אם זה לא מתאים לך אתה לא חייב להמשיך לכתוב פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:20 
אל תכתוב דברים מטומטמים ואז אני לא יצטרך להתערב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:23 
teknoboy כתב:
ofri כתב:

עופרי יקירי, הפורום הוא פורום פומבי ופתוח. כל דבר שאתה כותב פה פונה לכולם. אם זה לא מתאים לך אתה לא חייב להמשיך לכתוב פה.

בסדר אבל יש גבולגם אם זה פורום חופשי אמרו להיות פה חוקים ואנשים לא יכולים להסית כמו ששזה שציטטתי כתב אתה מסכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:23 
סתם כי בא לי אדום כתב:
אל תכתוב דברים מטומטמים ואז אני לא יצטרך להתערב...

זה לא מטומטמם אתה יודע כמה פעמיים אנשים פנו למשטרה בשיל דברים כאלה שאנשים כותבים כמו זה נקראה הסתה אתה יודע מהזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
ofri כתב:
קומוניסים כתב:

השנאה לימין מעוורת אותם

תחשבו על זה

שניה, אני חייב להבין-

בין השאר, בהחלט.

ואם ראשי המאבק היו קוראים לפנות התנחלויות, כדי להסיט את הכסף העצום שמוזרם אליהם אל עבר בעיית הדיור,
לא היה לך שום בעיה עם זה במובן העקרוני?

וההבדל בין נתניהו לקודמיו הוא שהוא לא סתם עוצם עיניים לדברים אלו (דבר חמור משל עצמו), אלא מקדם את זה בגלוי.
חוק הוד"לים זה לא התפתחות טבעית, זה יוזמה שלו.
הפרטת מנהל מקרקעי ישראל זה לא התפתחות טבעית, זה יוזמה שלו.

ומעבר לזה, ההבדל הכי גדול בנושא בן נתניהו לקודמיו זה שהמחאה פרצה בתקופת נתניהו. זה הכל.
אין טעם לבוא בטענות לאולמרט כעת. מה זה יעזור?
היחיד שיכול לשנות, היחיד שצריך לבוא אליו בטענות ודרישות, היחיד שצריך לאיים להוריד לו את הראש (מבחינה פוליטית כמובן, ולא פיזית) אם לא יעשה זאת - זה ביבי.
ואם הוא לא יכול - שילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם אתה יודע למה כל הג'מעה עוכרי ישראל ובוגדים באו עכשיו עם הדגלים ושלטים של יהודה ושומרון? כי הם באים להרוס לכולנו את החיים, הם התבטאו נגד זה בפייסבוק, והכל היה מתוכנן. מבחינתם הם הביאו את הבשורה של התיישבות בשטחים, וזה אחרי שבועיים שחלק גדול מהעם, ימין ושמאל ברחובות, בלי שום קשר פוליטי.
הם היו חייבים להביא צביון משלהם, בהתרסה, למרות שכבר ימניים לאומיים,חובשי כיפות,הפגינו יחד עם כולם, הם החליטו ליצור פירוד.
תראה תסרטון הזה לדוגמא, חבר קרוב מאד שלי צילם אותו, הוא ימני מאד, אבל מאד, מאלה שבאים למכללה עם חולצות כתומות שכתוב עליהם נשוב לכל יישוב, אוהד בית"ר בדם, אבל בן אדם הגיוני שאפשר לדבר איתו.
הוא לא חיכה שיקום איזה מחנה לאומי שייצג אותו, הוא לא חיכה שיקום מישהו ספציפי מהימין פעיל חברתי ויבוא ו"ישמור" עליו, הוא פשוט יצא להפגין עם כולם, אבל כולם. עד המהלך של מרזל וחבריו הבוגדים לא היו שום מחנות, במאהל בקרית שמונה יש תושבי האיזור שהם ברובם ימניים, והם פעילים מאד במחאה הזאת מאז שקמה, והם לא צריכים ייצוג ימני כי אין שום קשר בין שמאל וימין במחאה הזאת, אם ביבי יתן פתרונות אמיתיים אני אהיה הראשון שיצעק כל הכבוד (זה לא יקרה, הוא סוג של טביב, לא מאין למילה שלו). במאהל יש ימניים, שמאלניים, ויש גם כמה קיצוניים מכל צד של המפה, אבל הם לא פוצים פה כי הם עצמם מבינים שאין טעם וזה לא המקום. וככה הלכנו ביחד ברחובות אנשים וסטודנטים שבד"כ הולכים עם חולצות כתומות ותומכי המתנחלים, שהגדילו ראש והפעם לא באו איתן כי הם הבינו שאין טעם וזה לא נכון, ויחד איתם הלכו איתנו גם שמאלנים קיצוניים, מפגינים בבלעין, שגם לא השמיעו שום הערה פוליטית, כי כולם רוצים אותו דבר. איך לעשות את זה? הממשלה צריכה לשבור את הראש, וגם זאת שאחריה בתקווה שאנשים יהיו עם יד על הדופק.
האנשים שישבו בשבועיים האלה בצד, וזעמו על ה"שמאלנים" (שוב, אם לא הבנת עד עכשיו, אין פה שמאל-ימין, למרות שזה מה שמרזל בא לעשות), ופתאום נזכרו לבוא עם הדגלים והסממנים הפוליטים שלהם כגוש מבודד, הדבר האחרון שמעניין אותם זה צדק חברתי. הצדק החברתי היחיד שמעניין אותם זה שנאה רצופה. אני מתייחס בביטול גם לכמה שמאלנים קיצוניים בודדים שלוקחים חלק במאה הזאת, פשוט כי 2 הצדדים הקיצוניים רוצים דברים שרעים לכולנו.
תתעורר בובה, הימין כבר מזמן במחאה הזאת,מראשית המאבק, הוא לא צריך ייצוג מיוחד, אני רואה את זה במאהל, ושיגמרו לי המבחנים אוטוטו אני אראה את זה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אם זה לא מתאים לך אתה לא חייב להמשיך לכתוב פה.

די לאופטימיות, שום דבר לא יצא מהמחאה הזאת כל עוד ביבי בשילטון. אפילו לא התקווה הצנועה שהעלאת פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%AA_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C_%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D_%D7%95%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D

ציטוט:
קווי היסודקווי יסוד ממשלת ישראל ה-32 ‏‏[5] :

הממשלה תפעל באופן אקטיבי כדי לבצר את הביטחון הלאומי ולהקנות ביטחון אישי לאזרחיה תוך מאבק נחרץ ונחוש באלימות ובטרור.
הממשלה תקדם את התהליך המדיני ותפעל לקידום השלום עם כל שכנינו תוך שמירת האינטרסים הביטחוניים, ההיסטוריים והלאומיים של ישראל.
הממשלה תקדם תוכנית להתמודדות עם המשבר הכלכלי ותפעל ליצירת התנאים הכלכליים שיאפשרו צמיחה בת קיימא, וכן יצירה ושמירה על מקומות העבודה במשק.
הממשלה תחתור לצדק חברתי על ידי צמצום הפערים החברתיים ומאבק בלתי מתפשר בעוני באמצעות חינוך, תעסוקה והגברת הסיוע לשכבות החלשות באוכלוסייה.
הממשלה תעמיד את נושא העלייה והקליטה בראש מעייניה ותפעל בנחרצות להגברת העלייה מכל מדינות תבל.
הממשלה תעמיד את החינוך במרכז סדר העדיפות הלאומי ותפעל לקידום רפורמות במערכת החינוך.
הממשלה תשמור על צביונה היהודי של המדינה ומורשת ישראל, וכן תכבד את הדתות והמסורות של בני הדתות במדינה בהתאם לערכי מגילת העצמאות.
הממשלה תפעל לקידום רפורמות ממשליות לשיפור היציבות והמשילות.
הממשלה תפעל לביצור שלטון החוק בישראל.
הממשלה תפעל להגנה על איכות הסביבה בישראל, לשיפור איכות החיים של תושבי המדינה ולהשתתפות ישראל בתרומה למאמץ הגלובלי בנושאי אקלים

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:

בסדר אבל יש גבולגם אם זה פורום חופשי אמרו להיות פה חוקים ואנשים לא יכולים להסית כמו ששזה שציטטתי כתב אתה מסכים?

מה זה קשור לזה שהדיבור שלך נגוע? מה זה "מישהו דיבר אלייך"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 08:04 
teknoboy כתב:
ofri כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:

מה זה קשור לזה שהדיבור שלך נגוע? מה זה "מישהו דיבר אלייך"?

אתה עוד מעיז לדבר על דיבור נגוע? תתבייש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2011, 08:12 
גביזון כתב:
קומוניסם אתה יודע למה כל הג'מעה עוכרי ישראל ובוגדים באו עכשיו עם הדגלים ושלטים של יהודה ושומרון?

אולי כי הם מאמינים בזה? תחשוב על זה.

כי הם באים להרוס לכולנו את החיים, הם התבטאו נגד זה בפייסבוק, והכל היה מתוכנן.

נו באמת גביזון, איך אתה מגיע למסקנה כזאת? למה שירצו להרוס למישהו את החיים? בגלל שאתם רוצים להתיישב בא"י? תהיה קצת הגיוני..

מבחינתם הם הביאו את הבשורה של התיישבות בשטחים, וזה אחרי שבועיים שחלק גדול מהעם, ימין ושמאל ברחובות, בלי שום קשר פוליטי.

אמממממממ..... לא מדוייק בעליל.
הם היו חייבים להביא צביון משלהם, בהתרסה, למרות שכבר ימניים לאומיים,חובשי כיפות,הפגינו יחד עם כולם, הם החליטו ליצור פירוד.

למה אתה רואה את זה כפירוד? יש הרי הרבה אוהלים של כל מיני מטרות וקבוצות שאין בינהם קשר. למה אתה לא קורא להם פירוד?

תראה תסרטון הזה לדוגמא, חבר קרוב מאד שלי צילם אותו, הוא ימני מאד, אבל מאד, מאלה שבאים למכללה עם חולצות כתומות שכתוב עליהם נשוב לכל יישוב, אוהד בית"ר בדם, אבל בן אדם הגיוני שאפשר לדבר איתו.
הוא לא חיכה שיקום איזה מחנה לאומי שייצג אותו, הוא לא חיכה שיקום מישהו ספציפי מהימין פעיל חברתי ויבוא ו"ישמור" עליו, הוא פשוט יצא להפגין עם כולם, אבל כולם. עד המהלך של מרזל וחבריו הבוגדים לא היו שום מחנות, במאהל בקרית שמונה יש תושבי האיזור שהם ברובם ימניים, והם פעילים מאד במחאה הזאת מאז שקמה, והם לא צריכים ייצוג ימני כי אין שום קשר בין שמאל וימין במחאה הזאת, אם ביבי יתן פתרונות אמיתיים אני אהיה הראשון שיצעק כל הכבוד (זה לא יקרה, הוא סוג של טביב, לא מאין למילה שלו). במאהל יש ימניים, שמאלניים, ויש גם כמה קיצוניים מכל צד של המפה, אבל הם לא פוצים פה כי הם עצמם מבינים שאין טעם וזה לא המקום. וככה הלכנו ביחד ברחובות אנשים וסטודנטים שבד"כ הולכים עם חולצות כתומות ותומכי המתנחלים, שהגדילו ראש והפעם לא באו איתן כי הם הבינו שאין טעם וזה לא נכון, ויחד איתם הלכו איתנו גם שמאלנים קיצוניים, מפגינים בבלעין, שגם לא השמיעו שום הערה פוליטית, כי כולם רוצים אותו דבר. איך לעשות את זה? הממשלה צריכה לשבור את הראש, וגם זאת שאחריה בתקווה שאנשים יהיו עם יד על הדופק.
האנשים שישבו בשבועיים האלה בצד, וזעמו על ה"שמאלנים" (שוב, אם לא הבנת עד עכשיו, אין פה שמאל-ימין, למרות שזה מה שמרזל בא לעשות), ופתאום נזכרו לבוא עם הדגלים והסממנים הפוליטים שלהם כגוש מבודד, הדבר האחרון שמעניין אותם זה צדק חברתי. הצדק החברתי היחיד שמעניין אותם זה שנאה רצופה. אני מתייחס בביטול גם לכמה שמאלנים קיצוניים בודדים שלוקחים חלק במאה הזאת, פשוט כי 2 הצדדים הקיצוניים רוצים דברים שרעים לכולנו.
תתעורר בובה, הימין כבר מזמן במחאה הזאת,מראשית המאבק, הוא לא צריך ייצוג מיוחד, אני רואה את זה במאהל, ושיגמרו לי המבחנים אוטוטו אני אראה את זה הרבה יותר.

כל זה ברור וידוע... לא חשבתי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2857 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 96  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: