תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א במסר לאבוטבול: כשנחזור, חפש קבוצה חדשה
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:46 
לשי יש חוזה
הוא צריך לעמוד בו.נקודה.
בלי שביתות איטלקיות,בלי החרמות ובלי אני אל עולה על המטוס.
זה שההתנהגות של טביב אוסידון לא אתית.מגעילה וכו זה נכון-אבל זה לא נותן לשי לגיטמציה לעשות שביתות, אל תשכחו נכון לרגע זה הוא מקבל משכורת מידי חודש בחודשו מהפועל. ויש לו חוזה. הוא צריך לנהל את המו"מ לגבי ההטבות שהבטיחו או לא הבטיחו לו במקביל לכך שהו אמתאמן ומשחק כרגיל.
הטעות הכי גדולה של שי היא שאין מי שמצייצג אותו והוא מנהל בעצמו את המו"ו מול אוסידון וטביב.
אלה שני חלאות שמנוסים במו"ומ ארוך מתיש ומלוכלך- ושי לא בנוי להתמודד מול זה.
הוא פשוט היה צריך ליפות את כוחו של איזה סוכן שיסגור בשבילו הכל ולא להתעסק בזה בעצמו.
עכשיו יבואו הטמבלים שיגידו שאיך אני מדבר נגד טביב אני הרי הדובר שלו.אז תרגעו מראש,אני בעד הפועל ובעד מי שטוב לה בנקודת הזמן הספציפית.
שהיה הראל או טביב העדפתי את טביב כי הראל זה סוס מת כלכלית.
לטביב יש 100 ימי חסד עד פתיחת העונה, נראה איזה זרים ואיזה סגל יהיה עד אז
הרי אם יחתימו את הניגרי ועוד איזה זר טוב כל המלעיזים יחזרו לחורים. כך שיש לחכות בסבלנות ולתת בסופו של דבר לעובדות לדבר בעד עצמם.
צאו מנקודת הנחה שכולנו כאן רק ניזונים מספקלציות ומניפלציות ואינטרסים של התקשורת ובסופו של דבר מבחן התוצאה קובע.
צאו מנקודת הנחה שקשטן לא טיפש ולא פריאר ואם הוא אמר שעוד נתחזק ב 2 3 זרים זה מה שיקרה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:01 
100 ימי חסד.
2-3 זרים בטח.
העונה נפתחת עוד שבועיים.
בלי לדבר על הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:01 
פרויס שורט כתב:
לשי יש חוזה
הוא צריך לעמוד בו.נקודה.
זה שההתנהגות של טביב אוסידון לא אתית.מגעילה וכו זה נכון-אבל זה לא נותן לשי לגיטמציה לעשות שביתות, אל תשכחו נכון לרגע זה הוא מקבל משכורת מידי חודש בחודשו מהפועל. ויש לו חוזה. הוא צריך לנהל את המו"מ לגבי ההטבות שהבטיחו או לא הבטיחו לו במקביל לכך שהו אמתאמן ומשחק כרגיל.
הטעות הכי גדולה של שי היא שאין מי שמצייצג אותו והוא מנהל בעצמו את המו"ו מול אוסידון וטביב.
הוא פשוט היה צריך ליפות את כוחו של איזה סוכן שיסגור בשבילו הכל ולא להתעסק בזה בעצמו.
עכשיו יבואו הטמבלים שיגידו שאיך אני מדבר נגד טביב אני הרי הדובר שלו.אז תרגעו מראש,אני בעד הפועל ובעד מי שטוב לה בנקודת הזמן הספציפית.
הרי אם יחתימו את הניגרי ועוד איזה זר טוב כל המלעיזים יחזרו לחורים. כך שיש לחכות בסבלנות ולתת בסופו של דבר לעובדות לדבר בעד עצמם.
צאו מנקודת הנחה שכולנו כאן רק ניזונים מספקלציות ומניפלציות ואינטרסים של התקשורת ובסופו של דבר מבחן התוצאה קובע.
צאו מנקודת הנחה שקשטן לא טיפש ולא פריאר ואם הוא אמר שעוד נתחזק ב 2 3 זרים זה מה שיקרה בסופו של דבר.

ואם שי לא יהיה מחר בהפועל אתה גם תגיד את זה??
את החוזה של שי היו צריכים לסכם כבר לפני חודשיים בלי קשר למי הבעלים!! הוא יותר חשוב מכל זר או חיזוק כזה או אחר
כי אם הוא יעזוב לכולנו ברור שלהביא חיזוק ברמה שלו יהיה בלתי אפשרי (מבחינת ישראלים לפחות...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:07 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
די כבר. אף אחד לא מגן עליו. רק שיש פה אנשים שבטוחים שהם יודעים הבל כולל הכל כולל ה כ ל.
זה כבר הגיע לכך שזה לחלוטין לא משנה מה יקרה בשטח, הטענות נשארות.
אני לא יודע מה יהיה. אני כן יודע שטביב עוד לא חודש בעלים וקצת לדעת לאן הרוח נושבת.

אם מישהו מתיימר לדעת שהכל יהיה איום ונורא, הואילו לפחות להציב תמונה עתידית ולומר- אם בעוד X זמן יקרה Y- סימן שצדקו/טעינו.

אני הצבתי את הX זמן אחרי ה הדאבל בטדי ,אם תסתכל נכוחה על הדברים תראה דפוס מאוד מדויק וברור , אחרי עזיבת מוני כשמנקים את כל הסטיות הסטטיסטיות שכביכול הוא הכניס למשוואה ,הדפוס נעשה ברור הרבה יותר .

"דפוס" הוא עניין פרשני. תהיה ברור.

דפוס זה אומר קודם כל להסתכל על העבר של הבן אדם , במקרה זה כפ"ס היא דוגמה מצוינת (חוזים כפולים עם שחקנים , האשמה של כל העולם , מכירת חיסול של נכסי הקבוצה, עריפת ראשים של מאמנים ואנשי צוות מקצועי והכנסת גורמים לא מקצועיים לקבוצה (חברים שלו) , נסיעה לחו"ל מבלי להשאיר קשר לניהול הקבוצה והדבר האהוב עליי "לפני שבאתי המועדון היה כלום ")
אחרי שסיכמנו את העבר בוא נראה מה קרה מאז , כל מה שקרה עם כפ"ס קרה בהפועל אני מניח שאתה מכיר את כל העובדות על ינואר,גוטמן,אבוקסיס,שכטר,זהבי,בונדר,דומב,גבע,דה סילבה ואחרון חביב שי .
בנוסף אפשר לראות את עניין הצ'פיונס כחוסר אכפתיות מהמועדון , גם עניין הספינים לתקשורת אחרי כל פעם שיש קצת בלאגן (אם צריך הוכחות אני יכול לספק )
זהו רק על קצה המזלג אם תרצה אני יכול להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:11 
בינמן כתב:
אני קורא כאן שוב ושוב את הודעות תומכי טביב ואני פשוט לא מצליח להבין מה באמת שיכנע אותם שטביב טוב להפועל. בחיים לא היו ראיות כה חותכות כנגד בנאדם שמקבל על אף זאת כל כך הרבה קרדיט. רבאק, אתם כמו נשים מוכות שמשכנעות את עצמן שזה טבעי שהבעל יתפרץ מדי פעם ואולי זה בכלל מגיע להן.

כמה הודעות תומכות טביב קראת פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אגב, באמת אבוטבול היה עושה בשכל אם היה ממנה סוכן שינהל בשבילו את המו"מ.
אנשים צריכים לדעת לנהל מו"מ, ואם הוא מגיע למצב של לכלוך ואולטימטומים, צריך לקחת בחשבון שיש אפשרות שהצד השני בסוף לא יקבל את האולטימטום והצדדים יאלצו להיפרד.
אבוקסיס לא הבין את זה ונותר המום וכועס, עכשיו גם אבוטבול.
הרי לפני הטיסה הוא אמר שכאשר הוא חוזר לארץ הוא עוזב את הפועל ויחפש קבוצה.
פתאום הוא המום שנציגים של טביב אמרו לו שהוא משוחרר? (ונעזוב את זה שלדעתי מדובר בתרגיל).
יופי, עכשיו הוא חשף את עצמו שהוא לא ממש התכוון לאיומים האלה,
וכל ההצעות הגבוהות כביכול מחיפה ורוסטוב זה שטויות, ושהוא מת להישאר בהפועל.
שלא לדבר על זה שהצד השני יכול ללחוץ אותו עוד יותר,
ולאיים עליו שאם יהיה פיצוץ אין שום שחרור.
יכולים להגיד לו שמבחינתם יש לו חוזה חתום, ואם הוא חושב אחרת שיילך לבית המשפט למשפט ארוך, שבו ינסה להוכיח שניתנה הבטחה בע"פ בעונה שעברה לשדרוג בגובה מסויים ושהיא תקפה גם היום.
במצב כזה אבוטבול שורף לעצמו את כל העונה, ואני גם בספק אם הוא ייצא מנצח במשפט (ואני בכלל בספק אם הוא יילך על מהלך מתיש כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מורדי בחוץ... :cry:
בשביל מורדי לא נילחם?? :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:23 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
די כבר. אף אחד לא מגן עליו. רק שיש פה אנשים שבטוחים שהם יודעים הבל כולל הכל כולל ה כ ל.
זה כבר הגיע לכך שזה לחלוטין לא משנה מה יקרה בשטח, הטענות נשארות.
אני לא יודע מה יהיה. אני כן יודע שטביב עוד לא חודש בעלים וקצת לדעת לאן הרוח נושבת.

אם מישהו מתיימר לדעת שהכל יהיה איום ונורא, הואילו לפחות להציב תמונה עתידית ולומר- אם בעוד X זמן יקרה Y- סימן שצדקו/טעינו.

אני הצבתי את הX זמן אחרי ה הדאבל בטדי ,אם תסתכל נכוחה על הדברים תראה דפוס מאוד מדויק וברור , אחרי עזיבת מוני כשמנקים את כל הסטיות הסטטיסטיות שכביכול הוא הכניס למשוואה ,הדפוס נעשה ברור הרבה יותר .

"דפוס" הוא עניין פרשני. תהיה ברור.

דפוס זה אומר קודם כל להסתכל על העבר של הבן אדם , במקרה זה כפ"ס היא דוגמה מצוינת (חוזים כפולים עם שחקנים , האשמה של כל העולם , מכירת חיסול של נכסי הקבוצה, עריפת ראשים של מאמנים ואנשי צוות מקצועי והכנסת גורמים לא מקצועיים לקבוצה (חברים שלו) , נסיעה לחו"ל מבלי להשאיר קשר לניהול הקבוצה והדבר האהוב עליי "לפני שבאתי המועדון היה כלום ")
אחרי שסיכמנו את העבר בוא נראה מה קרה מאז , כל מה שקרה עם כפ"ס קרה בהפועל אני מניח שאתה מכיר את כל העובדות על ינואר,גוטמן,אבוקסיס,שכטר,זהבי,בונדר,דומב,גבע,דה סילבה ואחרון חביב שי .
בנוסף אפשר לראות את עניין הצ'פיונס כחוסר אכפתיות מהמועדון , גם עניין הספינים לתקשורת אחרי כל פעם שיש קצת בלאגן (אם צריך הוכחות אני יכול לספק )
זהו רק על קצה המזלג אם תרצה אני יכול להמשיך.

זה לא מה ששאלתי. את זה אני יודע. ואגב, זה עירבוב של מציאות (לפחות כפי שדווחה בתקשורת) עם פרשנות שלך (פרשנות סבירה, אבל פרשנות).
אני שואל שאלה פשוטה. במבחן המציאות מה צריך לקרות כדי שתגיד שאולי טעית. מה אבן הבוחן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
מורדי בחוץ?אם כן זה לא מפתיע,מורדי גם סומן כ"איש הראל",מפתיע שהוא עדיין בקבוצה בכלל.
מי הבא בתור?בואנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
מורדי בחוץ?אם כן זה לא מפתיע,מורדי גם סומן כ"איש הראל",מפתיע שהוא עדיין בקבוצה בכלל.
מי הבא בתור?בואנו?

לפי חלק מהאתרים והעיתונים מורדי עשוי לשלם בגין הטעות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
מורדי פה משנת 2001 ואפילו לפני (אני יודע שהוא פה מ2001 כי הוא היה המנהל מחלקות נוער בזמנו)
הוא חי ונושם את המועדון הזה,זה החיים שלו,בדיוק כמו בואנו.
מורדי :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:45 
פרויס שורט כתב:
לשי יש חוזה
הוא צריך לעמוד בו.נקודה.

קרצייה, קיבלת כבר את התלוש משכורת החודש מטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:09 
האינפנטיל לא סובל את מי שנתפס בעיניו כבעל זיקה למוני, וכל השאר זה פילוסופיה.

רוצים פילוסופיה ? אצטט את בן לוז מהצהרים:
"הברומטר.
חשוב מאוד להשאיר אותו, כי שטף המשחק תלוי בו. אבוטבול (צילום: ברני ארדוב)
קשטן נותן ביטוי לקשרים האחוריים ועליהם בדרך כלל הקבוצה נשענת. לטעמי, אביחי ידין ושי אבוטבול, אם יישאר, הם אולי הקשרים האחוריים הטובים בליגה, ועונה טובה של שניהם תביא את הפועל למאבק אליפות. השילוב ביניהם מצוין, כי שי הוא יותר 50-50 והשטף במשחק של הפועל תל אביב תלוי מאוד בו."
http://sports.walla.co.il/?w=/196/1847404

אז לפני עוד ניסוי "זר-קשטן-תקציב של הביב", כדאי לחשב מחדש את הסיכויים.
בעיקר ש-3 קשרי אמצע חזקים ובדוקים זה לא יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:39 
וואו, בן לוז כתב... עוד אחד שמוכיח שאין קשר בין אינטליגנציה במגרש למחוצה לו. שטף המשחק של הפועל אכן תלוי בתפקיד של שי, אבל זו גם נקודת התורפה שלו.
אבל זה כבר דיון מקצועי, סליחה, פילוסופי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:41 
פרויס שורט כתב:
לשי יש חוזה
הוא צריך לעמוד בו.נקודה.

שורה תחתונה מה עם שכטר? יהיה בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:30 
joshsoos כתב:
וואו, בן לוז כתב... עוד אחד שמוכיח שאין קשר בין אינטליגנציה במגרש למחוצה לו. שטף המשחק של הפועל אכן תלוי בתפקיד של שי, אבל זו גם נקודת התורפה שלו.

ולא רק זה, הוא גם ממציא תפקידים, 50/50...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 18:30 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

מן המפורסמות שבן לוז טיפש בכל הנוגע לקישור מרכזי והתקפי. איך הוא בכלל הצליח לשרוד בתפקידו כל כך הרבה זמן ?
לא הייתי מקדיש אפילו שניה אחת לחשוב למה התכוון. תעברו מהר הלאה.

ממש קונספירצית הטיפשים. שלמה שרף כתב על שי בנוב 2010 אחרי הניצחון בחיפה:
"אבל הרווח הגדול של הפועל תל אביב מהמשחק הזה הוא לא היוקרה, הנקודות או המיקום בטבלה. הפועל הרוויחה שחקן גדול, את שי אבוטבול. לא הרבה שחקנים יכולים להרים את הראש, לראות את השוער מחוץ לשער ולשים את הכדור ככה בחיבורים. ולחשוב שלא מזמן שלחו אותו לחפש קבוצה. הוא אחד השחקנים החשובים במערך של גוטמן. הוא קורא מהלכים נכון, יודע למקם את עצמו כמו שצריך. אני מאוד אוהב אותו."

וכמובן, בנוסף לנצחון בחיפה, היו 2 הדרבי האחרונים בהם שי נדחף בגסות רוח אופיינית לשורת המצטיינים. העיקר להשאיר את חותמו. רודף פרסום שכמותו.

רק שאסור להיתפס לסתם 3 משחקים מוצלחים מסתו שנה שעברה, למרות שהוא לא תמיד שותף במשחקים.
מזל שהתברכנו בבעלי דרישות פרפקציוניסטיות משי שמעמידים אותו במקומו ושלא נותנים לו להיות במשברים מקצועים על יחס הביבים אותו הוא מקבל.
ברזל. בן אדם חייב להיות חזק כמו ברזל. זה ההכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 19:10 
גבעתיים כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

מן המפורסמות שבן לוז טיפש בכל הנוגע לקישור מרכזי והתקפי. איך הוא בכלל הצליח לשרוד בתפקידו כל כך הרבה זמן ?

"אבל הרווח הגדול של הפועל תל אביב מהמשחק הזה הוא לא היוקרה, הנקודות או המיקום בטבלה. הפועל הרוויחה שחקן גדול, את שי אבוטבול. לא הרבה שחקנים יכולים להרים את הראש, לראות את השוער מחוץ לשער ולשים את הכדור ככה בחיבורים. ולחשוב שלא מזמן שלחו אותו לחפש קבוצה. הוא אחד השחקנים החשובים במערך של גוטמן. הוא קורא מהלכים נכון, יודע למקם את עצמו כמו שצריך. אני מאוד אוהב אותו."

וכמובן, בנוסף לנצחון בחיפה, היו 2 הדרבי האחרונים בהם שי נדחף בגסות רוח אופיינית לשורת המצטיינים. העיקר להשאיר את חותמו. רודף פרסום שכמותו.

רק שאסור להיתפס לסתם 3 משחקים מוצלחים מסתו שנה שעברה, למרות שהוא לא תמיד שותף במשחקים.
מזל שהתברכנו בבעלי דרישות פרפקציוניסטיות משי שמעמידים אותו במקומו ושלא נותנים לו להיות במשברים מקצועים על יחס הביבים אותו הוא מקבל.

ומכל המלל הזה, עוד לא כתבת כאן משהו מקצועי אחד קונקרטי שבו מסביר האם ואיך שי אבוטבול ממלא את התפקיד בצורה טובה או לא. איך הוא תורם לשטף המשחק כמו שציין בן לוז. עם כל הכבוד לגול שהוא נתן בחיפה, זה לא התפקיד שלו.
שי אבוטבול שאני הייתי רוצה לראות זה שי אבוטבול של המשחק בבלומפילד נגד זלצבורג ברבע שעה שהוא שיחק. נע על כל המגרש, לוקח את הכדור קדימה. את השי הזה אני רואה בערך פעמיים בעונה. בשאר המשחקים הוא חי על הכדורים הארוכים שלו שהם אמנם יפים מאוד לעין, אבל תמאטים את המשחק וגורמים לפערים בין השחקנים. הוא בדרך כלל נתקע מאחור ולא מצטרף להתקפה כמצופה משחקן בתפקיד שלו ובשביל קשר אחורי הוא רך.
תן לי את שי של המשחק נגד זלצבורג בשנה שעברה והוא צריך לקבל 250 אלף דולר לעונה ולהיות שחקן הרכב בטוח בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 19:16 
זהו? סיכמו עם שי? אתם מבסוטים? עכשיו לא נצא להפגין?
כל דבר שטביב יעשה לנו כנראה יגיע לנו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 19:17 
עד המ!!ת הפועל כתב:

איפה ראית שסיכמו עם שי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 19:18 
אדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

איפה ראית שסיכמו עם שי?

זה הלך הרוח. מדברים על זה כל היום כבר.
לא סגרו איתו באופן רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 21:22 
redrony כתב:
גבעתיים כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

ומכל המלל הזה, עוד לא כתבת כאן משהו מקצועי אחד קונקרטי שבו מסביר האם ואיך שי אבוטבול ממלא את התפקיד בצורה טובה או לא. איך הוא תורם לשטף המשחק כמו שציין בן לוז. עם כל הכבוד לגול שהוא נתן בחיפה, זה לא התפקיד שלו.
שי אבוטבול שאני הייתי רוצה לראות זה שי אבוטבול של המשחק בבלומפילד נגד זלצבורג ברבע שעה שהוא שיחק. נע על כל המגרש, לוקח את הכדור קדימה. את השי הזה אני רואה בערך פעמיים בעונה. בשאר המשחקים הוא חי על הכדורים הארוכים שלו שהם אמנם יפים מאוד לעין, אבל תמאטים את המשחק וגורמים לפערים בין השחקנים. הוא בדרך כלל נתקע מאחור ולא מצטרף להתקפה כמצופה משחקן בתפקיד שלו ובשביל קשר אחורי הוא רך.
תן לי את שי של המשחק נגד זלצבורג בשנה שעברה והוא צריך לקבל 250 אלף דולר לעונה ולהיות שחקן הרכב בטוח בנבחרת.

סליחה שלא עניתי מיד כי לא רציתי להיכנס לחפירות.
אז תשובה קצרה (מדי ?) היא שהעצה שלי לשי היא לעזוב את הפועל לאלתר. ואז, זלצבורג ואחרים יחזרו הרבה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: