תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 694 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אז ניצחנו וזה יפה והכל אבל משהו מטריד אותי ממש!
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 02:31 
סמל אישי של המשתמש
red_gamba כתב:
עומרי קנדה כתב:
red in blood כתב:
עומרי קנדה כתב:
רועי כתב:
ההעניין הוא שהאולטרס מאבד לגיטימציה בקהל. החל מהתפאורות עם הבדיחות הפנימיות, וגם עכשיו
האולטרס הוא ארגון חשוב מאוד וחבל שעקרונות ילדותיים וחוסר נכונות להקשיב לשאר הקהל תפגע בו תדמיתית בעיניי שאר האוהדים
אם אתם מייצגים את הקהל - תייצגו את דעתו האמיתית!

האולטראס מייצג את מי שבוחר שהאולטראס ייצג אותו.
מי שבוחר לתמוך בדעותיו של הארגון.
אני מייצג את עצמי ואני לא צריך שום ארגון שייצג אותי.
מבחינתי האולטראס זה ארגון שתורם המון לקהל ע"י תפאורות מדהימות והרבה פעילויות מחוץ למגרש(מסיבות,יצורניר,תערוכות וטקסים),אבל הם לא איזה מפלגה.
אני מקווה שבקרוב בהנהלה יקצו לנו מספר מסויים של נציגים בתוך הקבוצה ואז התפקיד שלהם באמת יהיה לייצג את דעת הרוב.

לא מדוייק.
האולטראס כן לוקח "חסות" על כמות מסויימת של אנשים.
לדוגמה, אם נמצא בשער 5, אני לא יכול להתנגד לתפאורה שנפרסת מעלי (עוד לא יצא לי שהייתי צריך להתנגד, אבל רק לשם הנקודה).

מי שנמצא תחת איזור שהאולטראס פעיל בו, האולטראס מייצג אותו.

אני לא אומר שלא יעשו תפאורות על כל שער 5, ואפילו על שערים אחרים, חלילה וחס,
אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
רוצים להיות אחראים על חלקים נרחבים בבלומפילד? זה אומר שמייצגים את כל היושבים בתוכם.

האולטראס לוקחים חסות על קבוצה של אנשים שעומדת ב"גוש" שבמרכז שער 5,מעבר לזה אילו אנשים שפשוט נהנים לשבת ב5 ולעודד מידי פעם(טיפה יותר מבשאר השערים).
אגב,אני ראיתי אנשים שמתנגדים לתפאורות ויש כאילו שגם חותכים דגלי פריסה כי הם מפריעים להם.

כל מילה + בשער 5 הבעיה עם שירי השואה קיימת הרבה פחות

מי שיושב בשער 5 פשוט מרגיש פחות בנוח לשרוק בוז כשלידו עומדים שני אנשים שצועקים "שתיהיה שואה למכב*",בשערים אחרים הרוב שורק בוז ולכן אנשים מרגישים יותר בנוח.
אבל תאמין לי שבלי שום קשר יש לא מעט אנשים בשער 5 ששורקים בוז ואני והרבה מהאנשים שעומדים לידי בתוכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
red_gamba כתב:
עומרי קנדה כתב:
red in blood כתב:
עומרי קנדה כתב:
רועי כתב:
ההעניין הוא שהאולטרס מאבד לגיטימציה בקהל. החל מהתפאורות עם הבדיחות הפנימיות, וגם עכשיו
האולטרס הוא ארגון חשוב מאוד וחבל שעקרונות ילדותיים וחוסר נכונות להקשיב לשאר הקהל תפגע בו תדמיתית בעיניי שאר האוהדים
אם אתם מייצגים את הקהל - תייצגו את דעתו האמיתית!

האולטראס מייצג את מי שבוחר שהאולטראס ייצג אותו.
מי שבוחר לתמוך בדעותיו של הארגון.
אני מייצג את עצמי ואני לא צריך שום ארגון שייצג אותי.
מבחינתי האולטראס זה ארגון שתורם המון לקהל ע"י תפאורות מדהימות והרבה פעילויות מחוץ למגרש(מסיבות,יצורניר,תערוכות וטקסים),אבל הם לא איזה מפלגה.
אני מקווה שבקרוב בהנהלה יקצו לנו מספר מסויים של נציגים בתוך הקבוצה ואז התפקיד שלהם באמת יהיה לייצג את דעת הרוב.

לא מדוייק.
האולטראס כן לוקח "חסות" על כמות מסויימת של אנשים.
לדוגמה, אם נמצא בשער 5, אני לא יכול להתנגד לתפאורה שנפרסת מעלי (עוד לא יצא לי שהייתי צריך להתנגד, אבל רק לשם הנקודה).

מי שנמצא תחת איזור שהאולטראס פעיל בו, האולטראס מייצג אותו.

אני לא אומר שלא יעשו תפאורות על כל שער 5, ואפילו על שערים אחרים, חלילה וחס,
אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
רוצים להיות אחראים על חלקים נרחבים בבלומפילד? זה אומר שמייצגים את כל היושבים בתוכם.

האולטראס לוקחים חסות על קבוצה של אנשים שעומדת ב"גוש" שבמרכז שער 5,מעבר לזה אילו אנשים שפשוט נהנים לשבת ב5 ולעודד מידי פעם(טיפה יותר מבשאר השערים).
אגב,אני ראיתי אנשים שמתנגדים לתפאורות ויש כאילו שגם חותכים דגלי פריסה כי הם מפריעים להם.

כל מילה + בשער 5 הבעיה עם שירי השואה קיימת הרבה פחות

כמו שאמרת, האולטראס מייצג את מי שנמצא בשטח שהוא לוקח עליו חסות.
אם זה רק הגוש באמצע, אז הוא מייצג רק את הגוש באמצע.
אם זה כל שער 5, אז הוא מייצג את כל שער 5.
אם זה על כל בלומפילד, אז הוא מייצג את כל בלמפילד (לא כולל יציעי האורחים :) )
אם האולטראס יחליט לעבור ולקחת אחריות רק על הפינה הגבוהה של שער 4, אז הוא ייצג את כל מי שנמצא שם.

ולמה?

כי אם אני שם, בין אם אני ארצה ובין אם לא, אני תחת כנפו של האולטראס.
אני לא יכול לשים דגלי פריסה משלי, אני לא יכול להתחיל להתחיל לשירי שירים אחרים וכו'.
אם אני אנסה זאת, אתה יודע טוב מאוד איך יגיבו לי.
(כמו שבעבר השתיקו אותי באלימות כשניסיתי להתחיל שירים אחרים במקום השירי שואה)

אולי בשער 5 היא קיימת פחות, אבל היא קיימת עדיין אצל חלק מהותי בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
red_gamba כתב:
אין קשר בין תרומה לתפאורה לבין שירי השואה
מצדי שאנשים לא יתרמו ויכינו תפאורות בעצמם לא באמת אכפת לי מי מרים את התפאורה העידוד הכנסים הטורנירים המפגשים וכו' כל עוד זה קורה
צריך לעשות הפרדה בין הדברים כרגע האולטראס עושה הנון ואין קשר בין הכסף שהולך לדברים כמו תופים תפאורה מוצרים יצורנירים מוזיאנים ומפגשים לבין השיר שתהייה שואה למכב*

יקירי,
נוח לך ולעוד רבים וטובים כמותך לרצות להפרדה בין הדברים.

מבלי להיכנס לדיון על המחאה של שיכבות הביניים הקרויה מחאת האוהלים, גם שם ניסו להפריד בין המחאה לפוליטיקה והפרדה זו שגויה. מחאת האוהלים היא 100% פוליטית.
אני מקווה מאוד שהיא תישאר כזו ולא תהפוך לכזו שפוליטיקאים ( מיפלגות מובילים אותה) אבל אי אפשר לייצר את ההפרדה שאתה מדבר עליה , וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
לא הייתי מוריד אחריות מההנהלה והשחקנים.
מדוע הם לא נוקטים עמדה נגד שירים ארורים אלה ? הלא אלו אינם שירי עידוד אלא שירי משטמה ליריבה העירונית.

צעד קיצוני יותר הוא ירידת שחקנים מכר הדשא ברגע שזה מתחיל.

אם אהיה קיצוני עוד יותר, לדעתי הענשה בידי ההתאחדות תגדע את העניין שכן איני חושב שישנם אוהדים (אמיתיים) שיירצו
ברעתה של הקבוצה.

שוב, מקווה שלא נאלץ להגיע למקומות האלה.

יאללה :hapoel:

ראשית אני מסכים איתך.
שנית, בעבר מושיק תאומים , בתחילת דרכו ניסה לפעול בנושא. לבסוף חטף רגליים קרות.
ההנהלה הקודמת, בעידן מוני , העדיפה יחסים של תן וקח עם קבוצות בקהל ולכן ממילא לא היה לה אינטרס לפעול. לא מאמין שטביב ישנה את הדרך בנושא שכזה.

אפילו הנהלת הכדורסל פחדה להתערב בנושא שכזה , ורק לאחר שהקנסות התחילו להגיע מנסה לעשות פעילות בנושא זה. למזלה יש לה אוהד שעקרונית למיטב ידיעתי בעד שירים אלה אבל מחוייב כמנהל לקבוצה ולכן משתדל להרגיע את הקהל בנושא זה, אחרת גם להנלת הכדורסל לא היה כאן סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 694 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: