תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 2/8 [מידע]
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אדל התעלם מחבריו באימון
טועמה שוער הפועל נחלץ ת להגנתו "א לקח : "צריך קשה לתת את הביקורת לו זמן" • שהטיחו ובמכבי בו מרוצים חבריו, : אחרי "זאת ההופעה הדרך שאנחנו בדרבי רוצים • "
רותם גרוסמן
תים את הטובים ביותר."
השוער אפולה אדל שבוודאי ירצה לשכוח את הדרבי שבמהלכו הורחק וגם ספג שני שערים לא מחויבי המציאות שמע אתמול את הביקורת של חבריו לקבוצה שדיברו לא לייחוס בתקשורת ונעלב מאוד מהתגובות. באימון הוא נראה עצבני ולא שוחח עם אף אחד מלבד מאמן השוערים.
אחר הצהריים הוא זכה לקצת תמיכה באירוע שבו קיבלו האדומים את כלי הרכב שלהם מהחברה המאמצת שלמה סיקסט כשסלים טועמה יצא להגנתו. "כשאובארוב הגיע לישראל לפני הרבה שנים העבירו עליו ביקורת ואמרו למה הביאו אותו" אמר הקשר "אבל בסוף ראו ששורה הוא אחד השוערים הכי טובים שהיו בארץ. לכן צריך לתת לאדל זמן להסתגל זה היה רק המשחק
בהפועל ת"א העדיפו להסתכל
אתמול על חצי הכוס המלאה בכל הנוגע לדרבי בגביע הטוטו שלשום שהסתיים ב.2:2-
"הראינו אופי ויחסית למשחק שני העונה גם יכולת לא רעה בייחוד במחצית השנייה" אמר אמש הבעלים אלי טביב "יש לנו עוד עבודה וצריך להתחבר אבל אני שמח שהצלחנו לחזור מפיגור ולמרות ההרחקה של השוער המשכנו לשחק כדורגל לתקוף וכמובן לא לספוג. הפועל תהיה קבוצה הרבה יותר טובה בהמשך אבל ראו שיש למה לצפות."
על החיזוק שאמור להגיע אמר טביב: "אנחנו עובדים על זה בקרוב יגיעו שחקנים למבחנים והמטרה היא להחתים. אני לא חושב שהגיע לו אדום כי הוא בסך הכל נתקל בישראלביץ' שבדרך כלל עושה הצגות וכל השופטים קונים את ההצגות שלו."
הקבוצה תמריא אחר הצהריים לליכטנשטיין למשחק הגומלין נגד ואדוז ביום חמישי. המו"מ עם הקשר נוסא איגייבור לא הושלם גם אתמול לאחר שקבוצתו הנורבגית לא הסכימה לחלק את התשלומים עבור השחקן אך בהפועל עדיין אופטימיים לגבי האפשרות שהניגרי ינחת בסופו של דבר במתחם חודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 2/8 [מידע]
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 07:10 
ב״הארץ״ יש ידיעה של משה הרוש לגבי אבוטבול.
״שי הגיע להבנות עקרוניות עם ראשי המועדון לגבי תנאי חוזהו החדש.
על פי ההסכם,שכרו ישודרג ל140 אלף דולר לעונה למשך 5 שנים, כשמדי
שנה ישודרג הסכום ב10 אחוזים נוספים. החוזה ייחתם בימים הקרובים״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לסרוק ולהעלות את הכתבה מ"ידיעות" על אדל?

היה משהו מעניין הבוקר ב"מעריב"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
שי אבוטבול סיכם על הארכת החוזה בהפועל

מאת משה הרוש

שי אבוטבול הגיע להבנות עקרוניות עם ראשי המועדון בנוגע לתנאי חוזהו החדש. על פי ההסכם, שכרו של הקשר ישודרג ל-140 אלף דולר בעונה למשך חמש שנים, כשמדי שנה ישודרג הסכום ב-10% נוספים. החוזה ייחתם בימים הקרובים. "אני כבר רוצה שזה יהיה מאחוריי", אמר אתמול אבוטבול, "אני רק רוצה לדעת שאסיים את הקריירה בהפועל".

לילסטרום הנורווגית הודיעה להפועל כי היא דורשת 850 אלף יורו תמורת כרטיסו המלא של הקשר נוסה איגייבור, בנוסף לסכומים עתידיים. המאמן דרור קשטן לוחץ על ביצוע העסקה, ובמועדון ישיבו לנורווגים בימים הקרובים. היום תמריא הקבוצה לליכטנשטיין למשחק הגומלין מול ואדוז ביום חמישי. קשטן צפוי לתת מנוחה למספר שחקני מפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 13:04 
נוסא קרוב לסיכום במועדון גדול מהמזרח התיכון.

סוףסוף התייחסות למו"מ בנורבגיה. נראה כאילו מצטטים את התקשורת הישראלית.
http://translate.google.co.il/translate ... 206421.ece

אגב, משום מה גוגל תירגם את רוזנברג לליברפול, אז קחו את זה בפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל המריאה, טועמה: רוצים לסיים את מה שהתחלנו
האדומים יצאו למשחק מול ואדוז עם יתרון של 0:4. אלרואי כהן: "מה לקחתי לטיול? נעלי כדורגל". בהנהלת הקבוצה מאמינים שנוסה איגייבור יסגור בקרוב
http://one.co.il/Article/184267.html

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04381.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 14:59 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/266 ... 1&cat=7101
פיצוץ נוסף בגזרת שי אבוטבול: "הוא אובד עצות"
:ASS: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/184278.html
זהבי, שכטר ורמוט ובונדר: הפועל חייבת לנו כסף
4 הליגיונרים שיצאו מהפועל טוענים כי הקבוצה חייבת להם כספים, בהפועל טוענים כי הם הרסו דירה שהושכרה עבורם. זהבי: "הפועל לא יודעת להתנהג"

משבר עמוק ביחסים בין הפועל תל אביב לארבעת השחקנים שעזבו אותה בעונה האחרונה, ערן זהבי, איתי שכטר, גילי ורמוט ודני בונדר.
הארבעה טוענים כי הפועל חייבת להם כסף לאחר שלא שילמה את משכורתם האחרונה של זהבי ובונדר והורידה כספים מהמשכורת של ורמוט ושכטר.
בהפועל מנגד לא נשארים חייבים וטוענים כי הארבעה הרסו דירות שהושכרו עבורם על ידי המועדון.
בהפועל התייחסו ספציפית למקרה של זהבי ואמרו: "מי הוא שידבר כך נגד המועדון? אנחנו לא חייבים לו שקל, אלא הוא חייב לנו כספים. הוא הרס את כל הריהוט וריסק את הדירה שנתנו לו, בעל הדירה בטירוף עליו".
זהבי אמר ל-ONE בתגובה לדברי הפועל: "אם הייתי הורס את הדירה, בעל הבית לא היה מעביר את הבית על שמי בעירייה עד שהייתי משלם לו כסף בעבור זה. מכירים אותי ואת האופי שלי, אני לא אהרוס לאף אחד שום דבר. יותר מזה, כדי לצאת נקי מכל הכיוונים ובסדר ושלא תהיה להם בעיה אפילו קטנה, השארתי בבית את כל הרהיטים. ברור שזה לא חוקי לא להעביר את המשכורת, אבל כנראה שם לא יודעים להתנהג". הוסיף קשר פאלרמו.
בונדר הוסיף בנושא: "שום דבר כבר לא מפתיע אותי, מעניין שגם זהבי, גם שכטר, גם ורמוט וגם אני הרסנו דירה ובגלל זה לא קיבלנו משכורת".
תגובת הפועל על טענותיהם של השחקנים האחרים תובא כשתתקבל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 18:03 
הפועל המריאה:מחלוקות חדשות עם שי אבוטבול,איגיבור מתקרב להפועל
http://www.one.co.il/Article/184267.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4103296,00.html
זהבי לא קיבל שכר: "אני מתבייש בשביל הפועל"
קשרה של פאלרמו לא קיבל את משכורת חודש יוני מקבוצתו לשעבר, ומתכוון לתבוע את חובו: "אני לא אוותר להם. פשוט לא ייאמן, אתה עושה הכל בשביל הקבוצה וכשצריכים לשלם, אתה לא מקבל את הכסף? הרי עבדתי בשביל זה"

ערן זהבי שקוע כל כולו בקבוצתו החדשה, פאלרמו, אבל לא יכול עדיין לפתוח דף חדש לגמרי באיטליה. הסיבה? הדף הקודם בהפועל תל אביב, עדיין לא סגור.
קשרה של פאלרמו, ערן זהבי לא קיבל את משכורת חודש יוני מהאדומים, וצפוי לפנות לערכאות משפטיות כנגד האקסית שלו. זהבי ההמום, שאמור היה לקבל את המשכורת הנוספת, פתח את חשבון הבנק שלו ומצא כי לא הוכנס לו אפילו שקל אחד.
ההערכה בסביבתו של זהבי כי העובדה שהקשר מתכוון לתבוע את הפועל על חוב לכאורה של 100 אלף דולר, כחלק ממענק החתימה שהובטח לו, גרמה לכך שלא הוכנסה לו המשכורת.
"אני לא אוותר להם. פשוט לא ייאמן, אתה עושה הכל בשביל הקבוצה וכשצריכים לשלם, אתה לא מקבל כסף. כל הכסף שהם קיבלו עליי מפאלרמו, וזה הרבה יותר ממה שהיו אמורים לקבל, איזה 1.5 מיליון יורו וכל מה שתרמתי למועדון ואפילו את מה שמגיע לי, שכר חודשי, הם לא נותנים לי? ככה נותנים לי לסיים שלא משלמים לי משכורת אחרונה? הרי עבדתי עבורה. גם עבור ה-100 אלף דולר אגיש בוררות. אני מתבייש עבור הפועל שככה מתנהגים לשחקן בית, באיטליה אין דברים כאלו".
זהבי שיקבל את המשכורת מפאלרמו רק ב-14 לחודש הקרוב, למעשה לא קיבל בחודשיים האחרונים שכר. שני שחקנים אחרים שעזבו את הפועל וקיבלו שכר חלקי הם איתי שכטר וגילי ורמוט שמשכורתם קוצצה וגם הם מתכוונים לפעול בעניין.
ב-28 באוגוסט יתמודדו ערן זהבי ופאלרמו במשחק חוץ מול נובארה, כל זאת במסגרת המחזור הראשון של הליגה האיטלקית. פחות מחודש לפני כן מצאו בסיציליה זמן להתרכז בשחקן הרכש של הקבוצה המקומית, כשהקשר הישראלי התראיין אמש (ב') למספר כלי תקשורת מקומיים.
"ערן זהבי הגיע מישראל עם מזוודה עמוסה בחלומות, ועם תקווה להפוך לדבר הבא של פאלרמו", כך נפתח הראיון עם זהבי, שמיד סיפר: "הכל שונה כאן, על המגרש ומחוצה לו. גם בישראל התשוקה לכדורגל רבה, אך כאן מדובר במשהו שונה לחלוטין. בכל מקום אליו אני מגיע מדברים כאן כדורגל".
כעת, רגע אחרי שחאבייר פאסטורה עזב את הקבוצה, נראה כי הציפיות מזהבי רק עולות: "אני מצידי לא מרגיש שינוי במד הלחץ, אך ברור לי שהציפיות ממני גבוהות, וכעת אני מרגיש נחוץ יותר ומאמין שהגיע זמני. אני יודע שעושים השוואות ביני לבין שחקנים אכלו ואחרים, אך אני ערן זהבי, ולא אף אחד אחר".
"הדרך להצלחה לא פשוטה", הוסיף אקס הפועל תל אביב, "במיוחד בליגה חדשה ואיכותית כל כך כמו באיטליה. אך אני מאמין שיש ביכולתי להשפיע על פאלרמו, ולהפוך לשחקן משמעותי בקבוצה". במבט על העונה הקרובה אמר הקשר: "האצטדיון הביתי שלנו ישמש כנשק, ואני בונה על התמיכה של האוהדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/?w=/156/1846673
הפועל תל אביב: שוב פערים במו"מ עם שי אבוטבול
האדומים הציעו לאבוטבול לשדרג את שכרו ל-140 אלף דולר, הקשר מאוכזב. הקבוצה יצאה לליכטנשטיין: "נסיים את העבודה"

(בלינק יש גם וידאו)
פרשה מסרבת להסתיים: נמשכים הפערים בין שי אבוטבול להפועל תל אביב במשא ומתן על חוזהו של השחקן. קשר האדומים קיבל היום (שלישי) הצעה לשדרג את שכרו לכ-140 אלף דולר לעונה, כשהשדרוג בשכרו יהיה מחולק ל-50 אחוז פרמיות ול-50 אחוז שכר בסיס מובטח. הצעה זו שוב אכזבה את אבוטבול, שדרש כ-180 אלף דולר, ואף הסכים להתגמש לכ-160 אלף דולר לעונה. עכשיו, לאור ההצעה הנוכחית, הקשר שוב ישקול את עתידו בקבוצה. אחרי שהקבוצה תחזור מליכטנשטיין, הצדדים ייפגשו שוב.
יומיים לאחר שסיימו בתיקו 2:2 את משחקם בדרבי התל אביבי מול מכבי במסגרת גביע הטוטו, המריאה היום הקבוצה לקראת משחקה ביום חמישי בגומלין מוקדמות הסיבוב השלישי נגד ואדוז.
כזכור, האדומים ניצחו 0:4 את המשחק הראשון ביום חמישי האחרון בבלומפילד, והם ינסו להשיג ניצחון גם בחוץ. יממה לאחר המשחק, ביום שישי, תיערך הגרלת פלייאוף הליגה האירופית, כאשר הקבוצה תהיה מדורגת ותוכל לקבל יריבה יחסית נוחה.
סלים טועמה דיבר לפני ההמראה ואמר לקראת הגומלין: "אנחנו צריכים לסיים את מה שהתחלנו בארץ. אנחנו באים לשחק את המשחק שלנו, לעשות תוצאה טובה ולנצח את המשחק הזה כדי שיהיה לנו גם ברזומה עוד ניצחון. אחר כך נחכה ונראה מה יהיה בשלב הבא. אנחנו לא חוששים, אין ממה לחשוש, אבל צריכים לבוא מוכנים ולא לעשות טעויות. יש לנו סגל רחב, כל אחד כאן יכול להיות בהרכב הראשון".
אלרואי כהן: "אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם, אבל ברור שצריך לנצח ולהראות יכולת. חשוב שנמשיך להיראות כקבוצה. אסור לחשוב על לא להיפצע ודברים כאלה, אלא לשחק וליהנות. חיכיתי הרבה זמן לשער הזה, וזה סוף סוף קרה בשבוע שעבר. כיף לכבוש. אני מקווה להמשיך ביכולת הזו. ואדוז? הם סוג של קבוצת תחתית בליגת העל".
הקשר התייחס גם לניצחונות של יתר הנציגות הישראליות באירופה: "לאט לאט הכדורגל שלנו מתקדם ומתפתח. עוד ועוד שחקנים יוצאים לאירופה ומעריכים את השחקן הישראלי יותר. יחד עם זה, גם הקבוצות הישראליות משתפרות ומצליחות באירופה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 18:44 
כרגע הושמעה הקלטה ב-103 fm (שמצולמת גם בוידאו וכמובן שלא ניתן היה להראות את הוידאו ברדיו) בה מודה החשב של ההתאחדות ליבר בשיחה עם מוני הראל כי את הכסף למכבי פ"ת הוא העביר בהוראת יו"ר ההתאחדות.
שהיינו לא היה מדובר בטעות של החשב אלא בהוראה מפורשת של יו"ר ההתאחדות.
הקלטת בידי החוקרים ובידי מבקר המדינה,
בקרוב תגובת יו"ר ההתאחדות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 19:22 
its-sick כתב:
http://www.one.co.il/Article/184278.html
זהבי, שכטר ורמוט ובונדר: הפועל חייבת לנו כסף
4 הליגיונרים שיצאו מהפועל טוענים כי הקבוצה חייבת להם כספים, בהפועל טוענים כי הם הרסו דירה שהושכרה עבורם. זהבי: "הפועל לא יודעת להתנהג"

משבר עמוק ביחסים בין הפועל תל אביב לארבעת השחקנים שעזבו אותה בעונה האחרונה, ערן זהבי, איתי שכטר, גילי ורמוט ודני בונדר.
הארבעה טוענים כי הפועל חייבת להם כסף לאחר שלא שילמה את משכורתם האחרונה של זהבי ובונדר והורידה כספים מהמשכורת של ורמוט ושכטר.
בהפועל מנגד לא נשארים חייבים וטוענים כי הארבעה הרסו דירות שהושכרו עבורם על ידי המועדון.
בהפועל התייחסו ספציפית למקרה של זהבי ואמרו: "מי הוא שידבר כך נגד המועדון? אנחנו לא חייבים לו שקל, אלא הוא חייב לנו כספים. הוא הרס את כל הריהוט וריסק את הדירה שנתנו לו, בעל הדירה בטירוף עליו".
זהבי אמר ל-ONE בתגובה לדברי הפועל: "אם הייתי הורס את הדירה, בעל הבית לא היה מעביר את הבית על שמי בעירייה עד שהייתי משלם לו כסף בעבור זה. מכירים אותי ואת האופי שלי, אני לא אהרוס לאף אחד שום דבר. יותר מזה, כדי לצאת נקי מכל הכיוונים ובסדר ושלא תהיה להם בעיה אפילו קטנה, השארתי בבית את כל הרהיטים. ברור שזה לא חוקי לא להעביר את המשכורת, אבל כנראה שם לא יודעים להתנהג". הוסיף קשר פאלרמו.
בונדר הוסיף בנושא: "שום דבר כבר לא מפתיע אותי, מעניין שגם זהבי, גם שכטר, גם ורמוט וגם אני הרסנו דירה ובגלל זה לא קיבלנו משכורת".
תגובת הפועל על טענותיהם של השחקנים האחרים תובא כשתתקבל.

כ"ס זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 19:42 
נוסא איגיבור קרוב להפועל
http://indepthafrica.com/nigeria/sports ... iv-deal-2/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 20:27 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04409.html

פציעה חריפה למדוניאנין: סובב את הקרסול באימון ומירר בבכי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 20:27 
ערן זהבי כתב:

חדשות הפועל, נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
על פי המשתמש "אוהדי הפועל תל אביב" בפייסבוק,חוטבא חתם,לא ברורה רמת האמינות.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002433319935

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 20:33 
אדום כתב:
ערן זהבי כתב:

חדשות הפועל , נשמה

חשבתי שזה ספיציפית ראוי לכאן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 20:39 
חוטבא חתם לארבע שנים
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1846780

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: