אל באנדי כתב:
mbracha כתב:
אל באנדי כתב:
לא רציתי לכתוב את זה אבל אני רואה תכותרת על הפועל פ"ת על ירידתה לליגה הלאומית
ורואה את כל ההתנהלות של הפועל ת"א בעידן אלי טביב , ולא יודע למה זה מפחיד אותי למוות , אבל כנראה שזה רק אותי
אין פה חוזים ארוכי טווח בסכומים מטורפים, יש פה שחקנים ששווים לא מעט כסף, למועדון יש הכנסות שנתיות רק מהמסביב שעולות בהרבה על תקציב המינימום שדרוש כדי להעמיד קבוצה. תוסיף לכל זה את החוק החדש של אורליצקי שיכנס לתוקף בעוד שנתיים (אאל"ט) ותבין שהפועל ת"א לא יכולה להגיע למצב של הפועל פ"ת גם אם מחר אלי טביב יחליט שהוא משאיר את הקופה ריקה ועוזב (ואני לא חושב שהוא יכול לעשות את זה, בטח לא עד רמת האפס, מה גם שאני לא חושב שהוא רוצה לעשות את זה).
אולי לא לרמה של הפועל פ"ת ואולי לא להורדת ליגה
אבל אולי כן לחובות ודברים לא כשרים ואנערף מה , אבל אולי זה רק אני
קבוצה כמו נתניה, עם אפס השקעה מצד הבעלים במשך כמה שנים, מצליחה להתקיים כקבוצת פלייאוף עליון לגיטימית. כן, יש להם כמה הברקות מהנוער פה ושם, אבל הם גם ממקדים תמיד את הרכש שלהם בהשאלות או רכישה של שחקנים צעירים מאוד לפני פריצה עם כשרון, ומבססים את זה על מכירה של אלו שהשביחו, ועל כל זה מנצח מאמן מוכשר ולא יקר. להפועל יש הרבה יותר הכנסות מנתניה, בכמה סדרי גודל יותר, אם הם הסתדרו עם הנטישה של יאמר גם אנחנו נסתדר עם עזיבה של טביב ביום מן הימים.
הדבר המרכזי שהיה ויהיה בעייתי בטביב זה ההתנהלות שלו והסגנון, ויכול להיות (למרות שעד היום הכל מבוסס על קונספירציות של אנשים עם דמיון מפותח ועוד כמה משתמשי אג'נדה בפורום, לא אתה) שיש גם כל מיני קומבינות מאחורי הקלעים. זה דברים שמוציאים את החשק, מוציאים את הטעם, אבל לא מה שיהרוג אותנו, לדעתי לפחות. מה שכן, גם אם הקונספירטורים צודקים וטביב פה בשביל הקומבינה והרווח, הוא יהיה חייב להחזיק קבוצת צמרת באופן קבוע בשביל זה. אין דרך אחרת.