bruno conti כתב:
שוב דיסאינפורמציה...
תקרא כמה פעמים לפני שאתה מגיב.
אתה לוקח את התגובות שלי ועושה מהם מה שבא לך, זה כבר משהו שאני לא יכול להילחם בו.
בוא נפשט, נמה הוא דוגמה מצויינת מכיוון שגם הגיע בהעברה חופשית וגם השכר שלו הוא משהו בגבול הסביר לליגה כאן ועדיין קיבלנו שחקן נהדר. כלומר לא חובה לשלם כל כך הרבה כסף על מנת להנחית כאן שחקן טוב...
יותר מכך, גם אם תשלם סכומים גבוהים ותדלל את הקופה שכבר מתפוצצת מכסף זה בהכרח אומר שתצליח?
ההיסטוריה מלמדת שרוב הסיכויים שלא דרך אגב.
ושוב אני אומר שחקנים טובים באמת לא רצים להגיע לכאן ! מה יש כאן? נמה היה מציאה! וגם זה רק לכמה חודשים...
סוף קריירה.
זה נראה שמה שחשוב לך זה שיוציאו כסף , שזה מה שיספק אותך. אז וואלה זה לא מבטיח שום דבר מבחינה מקצועית.
תפסיק לחפש שטויות!!! אין לי קשר לטביב , לא מכיר אותו, ומצידי שיזדיין לי מהקבוצה ויבוא איזה גולדהאר . הלוואי.
כרגע זו המציאות ואני מנסה לחיות איתה.זה הכל
יופי סוף כל סוף הודעה שאפשר להתייחס אליה ברצינות.
אתה רואה, כל הפוסל במומו פסול , יכול להיות שלא הבנתי טוב את ההודעה שלך אבל אתה לקחת את ההודעה שלי וחירבשת אותה לגמרי.
אני לא אמרתי לרוקן את הקופה ולא אמרתי להוציא כספים לא לצורך להפך אפילו אמרתי שצריך לחלק את הרווח לשניים .
בוא נעשה סדר אם לא הייתי ברור וכדי שלא תטען לדיסאינפורמציה :
זו ההודעה המקורית שים לב למודגש :
ציטוט:
חלומות באספמיה....
לו היו לי 53 ש"ח רווח מהאלופות ועוד 2 מליון יורו רווח ממכירת שחקנים מה הייתי עושה :
1. מחלק לשנים (32) לשנה ו32 לשנה הבאה .
2. רואה כמה שחר שם על הנוער כל שנה ומוסיף 2 מליון סה"כ 7 מש"ח
3. יוצר הגמוניה בישראלים , חן עזרא,בוזגלו ,רמי גרשון חנן ממן ואלון תורג'מן סה"כ 13 מש"ח
4. שני זרים איכותיים ב 2.5 מליון יורו הנשארים
5. משחרר/משאיל/מוכר שחקנים בינוניים (שבחון וכו' )
6. מחזק את "מערך" הסקאוטינג
7. משפר את כל מערך השיווק של המועדון
אחרי כל זה הייתי מחליט איך אני משלים את התקציב עם הכסף הנותר (רווחים צפויים השנה ) ומשאיר עודף לשנה הבאה .
אבל מה אני סך אין כסף בקופה שבחון,באדיר ודדי להרכב דחוףףףף
עכשיו בוא נבנה תקציב צפוי :
רווחים 63 מש"ח ( כסף בקופה + רווח ממכירת שחקנים) אם אתה רוצה ממש להעמיק בנושא הרווח יש עוד 1.2 מליון יורו עבור דה סילבה שאמורים לקבל השנה
מנויים וכרטיסים: שנה שעברה הפועל הרווח היה 13 מליון בוא נאמר ירידה של 3 מש"ח השנה נשארנו עם 10
זכויות שידור : 2.5 מש"ח הערכת חסר ללא אירופה
טוטו:2-3 מש"ח לקבוצה
ספונסרים: 3 מש"ח הערכת חסר
ליגה אירופאית :בפעם האחרונה עשינו 1.64מליון יורו במידה ונעפיל מליון יורו מובטחים.
פרסום: 500 אש"ח הערכת חסר
מענק מיקום : 1.9 מש"ח
סה"כ : 90 מש"ח ללא הליגה האירופאית הוצאות :
שכר שחקנים ,מאמנים עובדים : אין נתונים (הערכת יתר לפי שכר ממוצע של 200 אלף $ לשחקן ) 25 מש"ח
עלות משחקים ואימונים : 3 מש"ח על בלומפילד ושיטור לעונה, כל המסביב כולל אימונים שוב הערכת יתר עוד 5 מש"ח סה"כ 8 מש"ח
הוצאות הנהלה וכלליות : הערכת יתר 5 מש"ח
סה"כ : 38 מש"ח עכשיו אתה יכול לבדוק את הנתונים ולנסות להפריך אותם, אני מודה שבעניין ההוצאות אין הרבה פרסומים אבל עשיתי הערכת יתר מופרזת כלפי מעלה.
בשורה התחתונה אתה פותח עונה עם
+ של 52 מש"ח בלי רווחי הליגה האירופאית במידה ונעלה ישנם המון נתוני הוצאות והכנסות שמתקזזים אני הבאתי את העיקרים.
אולי אני מבלבל את המוח אבל נשאיר את זה לך כדי להפריך .