תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום הדרבי ותהיות
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
dino כתב:
אבי כתב:
1. כשיש לך שחקנים כמו זהבי, שחקן עם תנועה נדירה לעומק, או וורמוט שמסוגל לקחת כדור לכל מקום שהוא רוצה על המגרש, כשמצד השני יש היום את שבחון וטועמה המוגבלים אז ברור שהתנועה תהיה פחות טובה
2. סעיף 2 שלך הוא חרטוט במיוחד שמסתכלים על החצי השני עד ההרחקה כששי היה על המגרש וניהל את המשחק במקום עבאס
3. מפתיע עם מערך של 3 חלוצים? מתי בדיוק? כשהיינו בפיגור 3:0?

בהרבה משחקים, גוטמן שינה מערך בהתאם לנעשה במגרש. קשטן לא עושה ולא יעשה את זה.
שים את זהבי וורמוט אצל קבוצה של קשטן ולא תראה מהם חצי מהדברים שראית מהם אצל גוטמן. אומנם אני מסכים שחייבים חיזוק ושחקנים כמותם ושברור שזה ישפר את הרמה, אבל עדיין, אצל קשטן גילי היה תקוע על הקו ודי מסורס ודה סיים ערן זהבי, במידה והיה על הכנף. עדיף על שבחון זה בטוח, כי בכל זאת יש הרבה יותר סיכוי להגיע למשהו איתם, אבל זה לא היה נראה כמו אצל גוטמן בחיים.
תראה את קבוצת הדאבל ב2000.

אצל קשטן גילי היה ילד שרק הגיע מהפועל חיפה (והוא הגיע בגלל קשטן) ולא היה שחקן הרכב. קשטן בנה אותו לאט וגם אצל קשטן הוא עשה דברים יפים מאוד
אבל אם כבר החלטת שקשטן היה מסרס אותו ואת זהבי ואתה מגדיל ועושה ומפנה אותי לעונת הדאבל המופלאה של שנת 2000 כדי להוכיח את התזה המופרכת שלך אז באמת שחבל על הויכוח ביננו

הפנתי אותך לשנת 2000, גם כי זה נחמד כי שנינו היינו צעירים ויפים יותר מהיום וגם כדי שתראה איך שיחקנו אז, בסגל שחקנים טוב ואיכותי ואיך שיחקנו עם גוטמן. כדי שתנסה להבין שיש הבדלים בגישות בין המאמנים ובשיטת המשחק.
אין מה לעשות, אולי זה חדש, אבל יש הבדלים בין מאמנים בעולם. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
אני בכל מקרה ממשיך לחכות שקשטן ינחיל את השיטה שלו בקבוצה הקיימת,
יש לי סבלנות (גם לגבי הרכש שצריך להגיע),
ושסוף סוף נראה קבוצה עם משחק הגנה ראוי וטוב,
ואם היא תשעמם את חלקכם עד מוות,
אז זה עוד בונוס מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:38 
שיחקנו סוף הדרך בעונת הדאבל
כנראה שאתה הרבה יותר צעיר ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:

שיחקנו טוב בסגנון שגרמניה משחקת טוב(ע"פ השם שהיה לה פעם :D ), אבל לא איכותי, שוטף ויפה כמו בעונת הדאבל עם גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:44 
אם נוחתים יותר מ2 שחקנים אני אהיה בהלם. יותר מכך, אני גם מאוד אכעס. למה כ"כ מאוחר???
ועדיין,
מכבי עם או בלי הרכב, הם פח של זבל שברגע שהקהל שלהם צועק "יאללה לזיין את הפועל" שוברים את הכלים ומחרבנים במכנסיים.
אם לא האדום לאדל הפועל מנצחת אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:45 
dino כתב:
אבי כתב:

שיחקנו טוב בסגנון שגרמניה משחקת טוב(ע"פ השם שהיה לה פעם :D ), אבל לא איכותי, שוטף ויפה כמו בעונת הדאבל עם גוטמן.

מה?!?!?
הפועל בדאבל הייתה קבוצה מדהימה, עם שלל הצגות. לא פחות מגוטמן, שאם לא אליפות בדקה 92 לא היית זוכר כלום מהעונה הזאת למעט הנתון הסטטיסטי של כמות השערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:45 
dino כתב:
אבי כתב:

אל תעלב אבל אין לך מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
זה שהם קבוצת פח זה בטוח. שחקנים כמו מיכה, ישראלביץ', רפי דהן, אורי כהן אהרונוב וכל שאר הערסים הכבדים האלה, צריך להוריד לדשא ולא לתת להם להרים את הראש בכלל.
זה רק מראה את גודל הכישלון אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
dino כתב:
אבי כתב:

מה?!?!?
הפועל בדאבל הייתה קבוצה מדהימה, עם שלל הצגות. לא פחות מגוטמן, שאם לא אליפות בדקה 92 לא היית זוכר כלום מהעונה הזאת למעט הנתון הסטטיסטי של כמות השערים.

ממש לא. זאת דעתי בכל אופן. לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 15:05 
סיכום שלי:

אדל - נראה שקט ושולט בכדורי גובה. מסתמן כחלש בכדורים על הדשא. בעיטות שוער טובות. זריקת יד טובה. לדעתי לא מה שצריך להטריד כרגע. יש עמדות מטרידות יותר.

פצ'אלקה - מלך
פרנסמן - כוסית אבל גול שני בדרבי
שיש - מתחיל להיגמר הקרדיט. מבחינתי לפחות
קנדה - כמו שגוטמן אמר מאד בעייתי בהגנה ספרתי 4-5 התקפות מהאגף שלו כולל הגול הראשון שקיבלנו בגלל שלא סגר נכון

ידין - גרזן
אבוטבול - מלך
שבחון - רע מאד. רע בתיקול, רע בלצאת קדימה, מאבד המון, חלש פיזית. איש מקסים אבל לספסל.
אלרואי - עוד מעט סוגר שנה אצלנו ועדיין עושה במכנסיים. לא מרים את הראש, מנסה לעבור שחקנים ומאבד, לא מרוכז.
עבאס - טיפול בכדור רכרוכי מדיי. דווקא במחצית השניה השתפר קיבל ביטחון. אולי יש למה לצפות.
טועמה - מלך. טורף את הדשא, נלחם כמו משוגע. הגבהות מטורפות. נכס.

דמארי - התאקלם מצויין, מהיר, חזק, אני מחזיק ממנו ומרגיש שהיה שווה להילחם עליו.
לאלא - כרגיל גול בדרבי. מחצית ראשונה היה חלש מאד ולא הורגש.
טוטו - במעט ששיחק היה טוב , נלחם והראה נוכחות כרגיל. אוהב אותו.

קשטן - חיכה כצפוי הרבה עד החילופים(יש 5 חילופים יכל להחליף 2 כבר במחצית)

ואני שואל - מישהו ראה 2 מנועי התקפה שהיו אמורים להחליף את גילי וזהבי? זה מה שחסר.

ולגבי מכבי - פח היו ופח נשארו. מחצית ראשונה 2-3 התקפות מקריות ושאר המחצית התגוננו. מחצית שניה עד ההרחקה לא ראו אותם. כשהיינו ב10שחקנים יכלו לתקוף. בסה"כ פח אשפה צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
1. זה שמכבי שיחקה אתמול בהרכב אלמוני למדי לא אומר שזה ההרכב השני שלה. השנה מכבי בנויה סביב הערסים הקטנים האלו. היחיד שהיה חסר להם זה שודד הזקנות. ואגב, אם יש משהו שהמשחק שלהם מול ז'לז'ניצאר מלמד זה שההרכב ששיחק בדרבי (זה ששיחק במחצית שניה באותו משחק פלוס מינוס) חזק מההרכב הראשון שלהם. שחקנים נחמדים והכל אבל לא כאלו שיסחבו קבוצה לאליפות, לא ברמה הטקטית (שלא קיימת שם) ולא ברמה המנטאלית. בסך הכל אסופה של גרזנים שמשחקים כמו ערסים בשכונה, אתמול זה יחסית עבד.

2. הפועל שיחקה אתמול עם הרכב טלאים ואי אפשר להסיק דבר וחצי דבר מהמשחק הזה. מישהו פעם חשב שלאלא זה חלוץ שיודע לייצר לעצמו מצבים? שים את דמארי וטוטו יחד בחוד והם שווים בכל משחק נתון שני שערים (בישולים/שערים). משחק ההגנה היה רע, אבל מישהו חשב על זה שפרנסמן שחקן ספסל בקושי עם ביטחון באותה רמה ועם אפס תיאום עם חבריו להגנה? איך ציפיתם שמשחק ההגנה יראה?

3. אדל לדעתי לא היה ראוי לאדום, אולי צהוב, ונפל קורבן לפנקסנות של שופט חלש. בנוסף השערים לא ממש היו באשמתו, אבל השער המוקדם שספג הוריד לו את הביטחון וזה השפיע לו על כל המשחק אתמול. לשפוט אותו על זה, זה פשוט פשע וראוי למי שעושה את זה להצטרף לחבורת הנבלות ששידרו את המשחק אתמול. זכורים לי משחקים של אניימה בראשית דרכו אצלנו שהיה גרועים בהרבה, והוא היה עושה שטויות בכמויות, ומבחינה מנטאלית היה מאוד חלש בכל הקשור לליפול קורבן לפרובוקציות של שחקני היריבה (גם באחד הדרבים בשנה שעברה הוא בקלות היה יכול לקבל אדום אחרי כניסה ברברית של שחקן צהוב).

4. אנחנו ביולי (טוב, היום כבר אוגוסט). הקבוצה בסך הכל חדשה, לא שיחקה המון ביחד, כמה ימים אחרי משחק חשוב ומעייף בחום של ת"א וכמה ימים לפני משחק נוסף וחשוב בגומלין. גם גוטמן במשחקיו הראשונים לא הציג קבוצה גדולה, ואגב, זה נכון לכל פתיחת עונה שהוא היה בה מאמן שלנו (לא זוכר מתי פעם אחרונה פתחנו עונה בניצחון).

5. הקבוצה עדיין לא הושלמה, זה ברור לכולם. אם אכן יביאו לפה שני קשרים ברמה (אחד לקישור המרכזי ואחד לאגף) זה ישנה את איך שהקבוצה תראה מקצה לקצה.

6. כן, שבחון לא שחקן כדורגל, לא יודע מה הוא עושה אצלנו בכלל. יכול להיות שהוא מאוד מוכשר, אבל כנראה שהשנים במכבי דפקו לו את החשק וחדוות המשחק והוא פשוט משחק בהליכה וחוסר אכפתיות משווע, שעלה לנו גם באליפות (ולא באשמתו, אלא באשמת מי שהאמין בו).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אדל- מאוד לא התרשמתי ממנו אבל עד מוקדם לקבוע לגביו.
קנדה- חלש חלש חלש. בהגנה לא קיים, בהתקפה עולה יותר מידי אבל דה פקטו הוא לא תורם כי הוא המרים כדורים הכי גרוע בקבוצה.
שיש-למל"מ
פרנסמן-לא מתואם ודיי מגושם למרות הגול.
פצ'אלקה-מלך מזכיר לי את טופצ'ה :HEART2:
שי-מלך העולם, השחקן הכי חשוב שלנו.
שבחון-חלש ואנמי.
אלרואי כהן-נראה כמו ילדה מפוחדת. כבר שנה הוא נמצא אצלינו ולא היה לא מהלך אחד ששתרם לנו, וזה לא כאילו הוא לא קיבל דקות.
טועמה-מלך העולם.
מהראן- :HEART2:
דמארי-נראה טוב אבל צריך לראות אותו ליד טוטו.
טוטו-אסור לו לשחק חלוץ יחיד כי אין לו את המהירות של להגיע לכדורי עומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:08 
dino כתב:
אנטיגונה כתב:
לא מבין על איזה שיטה של קשטן אתם מדברים בשני המשחקים האחרונים.
מה שאני ראיתי זה קבוצה כמו של גוטמן בהגנה,
וקבוצה שחסרה בהתקפה את הכלים שהיו בעונות הקדומות, עזבו ולא הביאו להם מחליפים.
עלק שיטה נוראית ועלק קיבעון.
תגובות מהבית בלי שום קשר למציאות.

בוא אני אתן לך כמה דוגמאות להבדלי השיטה.

1. קשרי הכנף/צד/קו, אצל גוטמן היו מרבים לחתוך למרכז והחלוצים פותחים להם את הדרך והולכים על הקו.
אצל קשטן, שחקני הקו רצים רק על הקו.

2. אצל גוטמן השחקנים היו משחקים קרוב אחד לשני בכל העמדות, כל פעם כמה שחקנים על שטח קטן. אצל קשטן, אתה רואה פריסה רחבה יותר וגרוע מכך- קבועה, כשהשחקנים רחוקים יותר אחד מהשני ובמצב שהיריבה לוחצת אותך קצת, זה מותיר שחקן שלך בודד במערכה מול 2-3 שחקני יריב, כשאין לו מה לעשות יותר מידי(אם הוא שלום תיקווה, אז הוא יסתדר כבר). את זה אפשר היה לראות אתמול מצויין.

3. גוטמן לפעמים מפתיע ומשנה מערך לגמרי באמצע המשחק ויכול לעלות לך 3 חלוצים במקום 3 שחקני הגנה. אצל קשטן זה בחיים לא יקרה אני מניח.

כמובן אבל שלהביא עוד כמה שחקני רכש ובעיקר אחד סטייל שלום תיקווה, שידע להפתיע קצת בקיבעון הזה, זה יכול לעזור מאוד.

לא רציני לתת ניתוח כזה אחרי 2 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:10 
dino כתב:
אבי כתב:

לקשטן היה חומר שחקנים הרבה פחות יצירתי וטכני באותה התקופה. הייתה לנו קבוצה קשוחה וטקטית כי זה היה האופי של השחקנים ששיחקו בה. למעט תקוה ששיחק מעט מאד דקות, לא היה לקשטן אף שחקן שמדגדג מבחינת היכולות ההתקפיות את שכטר, גילי, זהבי או נמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:14 
לקשטן לקח חצי עונה כדי שבני יהודה יתחילו להראות כמו שהוא רוצה.
זה תהליך שעלול להיות כואב ומתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:14 
העמקה בשיטת המשחק (אם וכאשר) של קשטן ממחישה עד כמה נחוץ שחקן עושה משחק דוגמת אבוקסיס/ נאתכו .
צריך להיות מאוד עיוור כדי לא להבין שמכבי הרבה יותר טובה השנה משנה שעברה ואני הראשון שקפץ בשנים האחרונות כנגד כל אותם אלו שאמרו שהם מפחידים, כולל בעונת העגלקטיקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:15 
סימרוטיץ כתב:
העמקה בשיטת המשחק (אם וכאשר) של קשטן ממחישה עד כמה נחוץ שחקן עושה משחק דוגמת אבוקסיס/ נאתכו .
צריך להיות מאוד עיוור כדי לא להבין שמכבי הרבה יותר טובה השנה משנה שעברה ואני הראשון שקפץ בשנים האחרונות כנגד כל אותם אלו שאמרו שהם מפחידים, כולל בעונת העגלקטיקוס.

מכבי לא הרבה יותר טובה, אנחנו הרבה יותר גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:19 
zink כתב:
סימרוטיץ כתב:

שתהיה לי בריא , מה זה ויכוחי מוני טביב ? אם מכבי טובים הפועל גרועים ולהפך ?
מכבי יותר טובים ממכבי של שנה שעברה בלי שום קשר לכך שהפועל נחלשו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 16:22 
סימרוטיץ כתב:
zink כתב:
סימרוטיץ כתב:

שתהיה לי בריא , מה זה ויכוחי מוני טביב ? אם מכבי טובים הפועל גרועים ולהפך ?
מכבי יותר טובים ממכבי של שנה שעברה בלי שום קשר לכך שהפועל נחלשו .

מוני עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
הבשורה הכי משמעותית והכי נוראית לדעתי היא שיטת המשחק
במשך כ- 60 דקות המשחק התבסס על כדורים ארוכים של מאריו או אביחי לדמארי , שהיה צריך לעצור אותם ולפתוח את המשחק
ככה נשחק השנה ? מה עם הנעת כדור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין מי הדביל שמרשה לעצמו להשוות את גוטמן לקשטן...
גוטמן לקח קבוצה מפורקת שעומדת לרדת ליגה ותוך שלוש שנים הפך אותה לקבוצה הישראלית הכי טובה בהיסטוריה.
אניימה, דגלאס, דדי(התקפית), דני, אביחי, שי, גילי, זהבי, שכטר, טוטו, לאלה.
כל אלה שחקנים שהפכו מבסדר(ויש כאלה שאפילו פחות מבסדר-לאלה)למעולים. והכל בזכות אלי גוטמן.
מישהו יכול להזכיר לי איזה שחקנים קשטן הפך לגדולים?
לצערי, לא היה ולא יהיה כמו גוטמן.. גם מבחינת האופי.
אלי גוטמן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
חובה להביא קשר זר ומגן ימיני זר ברמה
נצליח את זה וואלה אני מרוצה
אחרי זה צריך לחשוב אם ניתן למצוא בלם יותר טוב מפרנסמן,שדווקא בתכלס בסדר גמור לליגה שלנו
חסר גם חלוץ רביעי,מישהו צעיר ומבטיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 17:40 
ויקרא שמו בישראל הביב, על שום הביב אליו הוא מוריד אותנו. לפחות, בינתיים.
ועל שום תחושת הביבים :ASS: ממגע של אדם שכל עניינו כסף במקום החיים עצמם.

אין מחליפים לאניימה (מדגיש יותר את בעיית פרנסמן), ורמוט וזהבי. ואפילו שכר ראוי לשי :ROSE: טרם נחתם.
היה ידוע מראש שיקח לקשטן זמן לסגל את שיטת המשחק שלו, אבל בינתיים מכמבי נראתה מאומנת מאיתנו לראשונה מזה עידן וגם התוצאה הסופית לא תהיה גוטמן.
ורק הקופה עולצת על שיא הכסף המת בתולדות הכדורגל הישראלי.
ורק סימרוטיץ' :ROSE: נשאר. וברוך השם, מול גלי האינדורינציה שלא נראים לי אוטנטים (מדוע מושיקו נעלם ואיך זה שקנדה השתנה בחדות ?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
את הכסף סופרים בחדר המדרגות....
או במילים אחרות:
1. הסגל של הפועל עדיין לא הושלם וצפויים לחתום עוד 4-5 שחקנים.
2. מדובר בשלב מאד מוקדם של העונה.
3. הפועל עברה מהפכה בקיץ לרבות בעמדת המאמן ולוקח זמן להתאושש מכל ניתוח, גם אם הרופא הוא פרופ' קשטן.
4. מכבי מתעלה על עצמה תמיד בתחילת העונה ובסוף העונה. יש לה "בעיה קטנה" באמצע העונה במאני טיים.

4-5 שחקנים? אתה אמיתי? באמת אני שואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 18:04 
גביזון כתב:
Charlie כתב:
את הכסף סופרים בחדר המדרגות....
או במילים אחרות:
1. הסגל של הפועל עדיין לא הושלם וצפויים לחתום עוד 4-5 שחקנים.
2. מדובר בשלב מאד מוקדם של העונה.
3. הפועל עברה מהפכה בקיץ לרבות בעמדת המאמן ולוקח זמן להתאושש מכל ניתוח, גם אם הרופא הוא פרופ' קשטן.
4. מכבי מתעלה על עצמה תמיד בתחילת העונה ובסוף העונה. יש לה "בעיה קטנה" באמצע העונה במאני טיים.

4-5 שחקנים? אתה אמיתי? באמת אני שואל

אפשר לסגור את הבסטה של הציפיות, היום ב 103 עלה ניר ענבר ואמר כי הצוות המקצועי דרש שני שחקנים לקישור , כשנשאל האם יבואו שחקנים נוספים הוא אמר שאם יהיה שחקן מתאים אז יביאו אותו אבל זו לא מטרה שהוצבה על ידי הצוות המקצועי .
4-5 זה מה שצריך אבל רק שנים יגיעו (אולי)

איזה יופי עזבו : אניימה,שכטר,ורמוט,זהבי,בונדר,מרעי וסהר הגיעו/ יגיעו : עבאס,אדל,דמארי,ושני זרים .
אבל בניגוד ל"חברה" לי יש זיכרון טוב, קשר מחליף לנאתכו יש ? מי מחליף את את נמה/ דה רידר ? מה אם מגן ימני שגוטמן חיפש בנרות שנתיים ? וזה עוד לפני שדיברנו על באדיר קשישא שכרגע מסתמן כשחקן הרכב .

אבל הי הצוות המקצועי דרש רק שני קשרים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dino כתב:
אבי כתב:

לקשטן היה חומר שחקנים הרבה פחות יצירתי וטכני באותה התקופה. הייתה לנו קבוצה קשוחה וטקטית כי זה היה האופי של השחקנים ששיחקו בה. למעט תקוה ששיחק מעט מאד דקות, לא היה לקשטן אף שחקן שמדגדג מבחינת היכולות ההתקפיות את שכטר, גילי, זהבי או נמה.

קשטן בנה את אותה קבוצה(אולי מתאים לו סוג המשחק הזה, או שאולי הוא פשוט לא יודע טוב להבחין ביכולות של שחקנים). אני מניח שהוא בנה על אישטוואן פישונט כקשר יצירתי(כמו שהוא היה בביטר), רק שכח שהוא כבר לא ילד, או לא בכושר טוב מספיק. היה לו את הזר הכי כישרוני שנחת בארץ, בכל מה שקשור ליכולות התקפיות, טכניקה וכוח מתפרץ- סבסטיאן סימרוטיץ' והוא תקע אותו באגף או על הספסל. אני מניח שגוטמן היה מוציא מסבסטיאן הרבה יותר.
שלום תיקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אני באמת לא מבין מי הדביל שמרשה לעצמו להשוות את גוטמן לקשטן...
גוטמן לקח קבוצה מפורקת שעומדת לרדת ליגה ותוך שלוש שנים הפך אותה לקבוצה הישראלית הכי טובה בהיסטוריה.
אניימה, דגלאס, דדי(התקפית), דני, אביחי, שי, גילי, זהבי, שכטר, טוטו, לאלה.
כל אלה שחקנים שהפכו מבסדר(ויש כאלה שאפילו פחות מבסדר-לאלה)למעולים. והכל בזכות אלי גוטמן.
מישהו יכול להזכיר לי איזה שחקנים קשטן הפך לגדולים?
לצערי, לא היה ולא יהיה כמו גוטמן.. גם מבחינת האופי.
אלי גוטמן :HEART2:

כנראה שאנשים צריכים לסבול כדי להבין כמה טוב היה לנו עם גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 18:21 
dino כתב:
נועם שחם כתב:
dino כתב:
אבי כתב:

קשטן בנה את אותה קבוצה(אולי מתאים לו סוג המשחק הזה, או שאולי הוא פשוט לא יודע טוב להבחין ביכולות של שחקנים). אני מניח שהוא בנה על אישטוואן פישונט כקשר יצירתי(כמו שהוא היה בביטר), רק שכח שהוא כבר לא ילד, או לא בכושר טוב מספיק. היה לו את הזר הכי כישרוני שנחת בארץ, בכל מה שקשור ליכולות התקפיות, טכניקה וכוח מתפרץ- סבסטיאן סימרוטיץ' והוא תקע אותו באגף או על הספסל. אני מניח שגוטמן היה מוציא מסבסטיאן הרבה יותר.
שלום תיקווה.

תיקווה היה בעונש ולמעשה קשטן סיים לו את הקריירה.
בצורה כפוית טובה היה מעלה אותו מדי פעם להבלחות שבמידה רבה קירבו אליו את האליפות. מן הסתם, כי לא התאים לשיטת משחק עם ברק.

הקבוצה של הטרילוגיה (3 העונות) דיברה חזק באירופה ושיחקה כדורגל מודרני, שסימלו המסחרי היה הנעת כדור, נדיר.
הקבוצה האדירה מלפני עשור איבדה את כוחה בליגה משהגיעה לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 18:26 
הכל טוב. הכל לא טוב. לא יודע. לא מבין כלום בכדורגל. אבל מחשבה אחת לא מרפה ממני. אותה חזרה מופלאה משלוש אפס לתיקו שלוש מול נתניה הייתה רגע מכונן בחיי הקבוצה הזאת.
שתיים אפס בדרבי. דקה 26. 80 אחוז מאלה שיכולים היו להשוות את המשחק הזה, לא נמצאים השנה בסגל. ועדיין, ממשיכים לשחק כאילו כלום ואם לא גוש החרא הארנטינאי, אנחנו, את המשחק הזה מנצחים. יש משהו בקבוצה הזאת שלא נשבר ולא מפחד. וזה חברים יקרים, חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2011, 18:28 
גבעתיים כתב:
dino כתב:
נועם שחם כתב:
dino כתב:
אבי כתב:

שלום תיקווה.

תיקווה היה בעונש ולמעשה קשטן סיים לו את הקריירה.
בצורה כפוית טובה היה מעלה אותו מדי פעם להבלחות שבמידה רבה קירבו אליו את האליפות. מן הסתם, כי לא התאים לשיטת משחק עם ברק.

הקבוצה של הטרילוגיה (3 העונות) דיברה חזק באירופה ושיחקה כדורגל מודרני, שסימלו המסחרי היה הנעת כדור, נדיר.
הקבוצה האדירה מלפני עשור איבדה את כוחה בליגה משהגיעה לאירופה.

עם הנהלה נורמלית גוטמן שם פה גז לליגה לכמה שנים טובות , אבל קשטן זה כרגע הבעיה האחרונה של הפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: