shirman כתב:
רואה שחורות כתב:
כתוב שם שהוא אומר שהוא לא שחקן אגף.
אלו לא חדשות טובות, כי כרגע זה התפקיד שהרבה יותר חסר לנו.
שחקני אגף לא חסר לנו. יש את סלים, שבחון, אלרואי ועבאס. גם קנדה בסיטואציה מסוימת יכול לשחק בקישור הימני. אם כבר חסר לנו שחקן אגף ברמה גבוהה - אבל זה נתון לפרשנות.
הבעיה היא קשר אמצע. יש לנו בדיוק שלושה כאלו כשעל אחד מהם (גורדנה) אף אחד לא בונה. ידין כבר שנה לא פוגע ולבנות על שי בריא וכשיר עונה שלמה זו התגרות.
קודם כל קשר אמצע, אח"כ קשר אגף (ואח"כ מגן שמאלי וחלוץ רביעי).
אגב, הבלם מור שושן בסגל הקבוצה השנה?
מור שושן בסגל וקשטן אמר שהוא מאוד מרוצה ממנו במחנה.
אכן יש לנו כמות נאה של שחקני אגף, רק שיוסי שבחון לא יכול להיות שחקן הרכב. אני מת על הבחור, אישיות נפלאה והייתי שמח אם היה בא לעמוד איתי ביציע, רק שהוא לא מתאים להרכב (יוסי, תאכיל אותי כובעים, בבקשה).
עבאס מיועד לאמצע, לפי איך שקשטן שיבץ אותו בדרבי. לדעתי, יהפוך ל - 50:50 מעולה, אבל רגע, תנו לו איזה עונה לגדול.
זה משאיר אותנו עם סלים ואלרואי. אם סלים יוכל לתת עונה שלמה כמו בשני המשחקים האחרונים, אהיה מאושר, קשה לי לי להאמין שכך יהיה. אלרואי כרגע לא מראה כלום, אבל הוא עוד יראה.
בפועל, יש לנו שני שחקני אגף שראויים להרכב (סלים ואלרואי, ששניהם מעדיפים את צד שמאל...), ושני מחליפים צעירים ומוכשרים באמצע (עבאס וגורדנה).
ומה שאין לנו, בשום מקום, זה שחקן שיכול לקחת מגן באחד על אחד (חוץ מדמארי, אבל הוא לא קשר).
אנחנו צריכים שחקן אגף אחד לפחות, רצוי לצד ימין וחובה שיוכל לעבור שחקן על שטח קטן וגם במהירות.
מגן ימני נוסף לא יזיק לנו ויפנה את קנדה להיות מחליף בקישור בצד ימין.
ואם קשטן לא בונה על פרנסמן, כדאי שיבוא בלם (או שמור שושן יתחיל לשחק ולא רק במחנה אימון).