תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ״זה המקום שלנו״
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 17:16 
yoavbp כתב:
נועם שחם כתב:
יש ביציעים נוהג בלתי כתוב שבו אנשים יושבים באותם מקומות גם כשאינם מסומנים. יחד עם זאת, עדין מי שרוצה את המקום צריך לבוא מספיק זמן מראש ולתפוס מקום. אם הוא לא עושה זאת, בעיה שלו.

אני והחברים יושבים בשער 7 באותם כסאות ואותן שורות כבר שנים רבות, אבל תמיד יש כאלו שמגיעים מראש לתפוס את המקום.

אני וצחי מגיעים מוקדם לשריין את המקום לפרלמנט ושחם הפרימדונה מגיע 10 דק' לפני המשחק...ועוד מצפה שנשאיר לו גרעינים ?! :D

יא חתיכת נקניק...בד"כ אני בא 30-40 דקות לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יש ביציעים נוהג בלתי כתוב שבו אנשים יושבים באותם מקומות גם כשאינם מסומנים. יחד עם זאת, עדין מי שרוצה את המקום צריך לבוא מספיק זמן מראש ולתפוס מקום. אם הוא לא עושה זאת, בעיה שלו.

אני והחברים יושבים בשער 7 באותם כסאות ואותן שורות כבר שנים רבות, אבל תמיד יש כאלו שמגיעים מראש לתפוס את המקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 17:46 
לא יודע אם זה אתה, אבל חבר שלי הגיע במשחק מול ואדוז למקום הקבוע שלנו במדרגות בשער 5, יש לציין שהוא נכנס מוקדם , כנראה לא מספיק.
מקום שאנו יושבים בו למעלה מ7 שנים, והמטרה העיקרית של פואד שהוא זורק את נעליו.

חבר שלי הציע ליושבי המדרגה באדיבות ונחישות לעבור מספר מדרגות למטה, משורה 14- 15 הקבועות לשורה 11 והם סירבו.
אין לי בעיה להצטופף , פעם הבאה שמישהו ישב לי במקום ולא יזוז למקום אחר שמצאתי לו, אני לא אגיד להם לזוז, אני פשוט יעמוד צמוד אליהם ונראה כמה זמן הם ישרדו לידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 18:03 
לירון האדום כתב:
דגל אדום כתב:
מילפורד כתב:
ראשית אני רוצה לומר - תעודת כבוד לנו כקהל שיש לנו את הפורום הזה שבו אנחנו יכולים להתדבר על הנושאים האלה בכבוד למרות שההנהלה שלנו ומשרד הכרטיסים שמוכר לנו את הכרטיסים לא ממש עוזר בנושא.

לעניין, מאחר והתיאור הולם, זה נשמע שאני הצד השני של הסיפור, אז אני אשלים ואומר שמדובר באיזור שבו נמצאים בערך 8-10 אנשים שלמען האמת אין לי הרבה במשותף איתם ביום יום ואני בכלל לא בטוח שאני מכיר את כולם בשמם הפרטי, אבל אני כבר בערך 10 שנים (מאז היום שאני עברתי מ7) עומד איתם בכל משחק, בדרך כלל מגיע נציג מהחבורה הזאת מאוד מוקדם ומיידע את מי שמגיע לאזור שיש אנשים שבד"כ נמצאים שם (רובם בכלל עומדים על המעקה ולא תופסים כסא).
ביום חמישי נכנסתי באיחור תודות לחברה ה"נהדרים" מלאן, כמו שאמרתי לך במשחק, אין לי שום כוונה להזיז בן אדם שהגיע עם שלוש בנותיו ורק פניתי אלייך לפעמים הבאות, אגב, בזמן שדיברנו עדיין לא הגיעו הזוג שעומד לידנו בכיסאות האלה וחשבתי שהם גם כבר לא יגיעו (הם בד"כ מגיעים עוד לפני) בסופו של דבר הצטופפנו לנו על המדרגות שליד, ונהנינו מהמשחק.

לגבי הראות מהמקום הזה, תגיד לי אתה אם אתה חושב שרואים משם יותר טוב, אני לא חושב ככה, יש שם אנשים קבועים שעומדים על הברזלים ומסתירים לפחות שתי שורות למעלה (אגב, אני ממונה על להעיר להם כשהם מגזימים) ונראה לי שאם תנדדו כמה כסאות מזרחה תראו הרבה יותר טוב, אבל לצורך העיניין כפי שאני קלטתי את המשפחה שלך, הבנות יעדיפו לראות קצת פחות טוב ולהיות קרובות יותר ל"אקשן" אז בשלב זה ואם תרצה כמובן, אני אשתדל לשמור לך את השורה מעלי (לא נראה לי שיש שם אנשים קבועים - זה משתנה מעונה לעונה).

אם אני אנסה להיות אובייקטיבי בנושא, כל עוד הדברים נעשים בצורה חברית, אני חושב שאנחנו יכולים לעזור האחד לשני ביציע.

טוב,
קודם כל :ROSE:
זה כנראה באמת היית אתה.
האבחנה שלך לגבי הבנות שלי נכונה. בגדול, הן רוצות להיות קרוב ל"אקשן", אבל גם המשחק חשוב לא פחות.
אנחנו ננסה למצוא אזור ששני הדברים משתלבים. יכול להיות שנאמץ את ההמלצה שלך לגבי המקומות (בכל מקרה, ה"בעיה" רלוונטית רק לאחת מאיתנו).
הערב אני לא יכול להגיע לדרבי, אז נשלח את הגיס שלי, שלגביו זה לא רלוונטי.
בכל מקרה, במשחק הבא אגיע לאזור, ללחוץ לך את היד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 18:16 
chaiel49 כתב:
לירון האדום כתב:
דגל אדום כתב:
מילפורד כתב:
ראשית אני רוצה לומר - תעודת כבוד לנו כקהל שיש לנו את הפורום הזה שבו אנחנו יכולים להתדבר על הנושאים האלה בכבוד למרות שההנהלה שלנו ומשרד הכרטיסים שמוכר לנו את הכרטיסים לא ממש עוזר בנושא.

לעניין, מאחר והתיאור הולם, זה נשמע שאני הצד השני של הסיפור, אז אני אשלים ואומר שמדובר באיזור שבו נמצאים בערך 8-10 אנשים שלמען האמת אין לי הרבה במשותף איתם ביום יום ואני בכלל לא בטוח שאני מכיר את כולם בשמם הפרטי, אבל אני כבר בערך 10 שנים (מאז היום שאני עברתי מ7) עומד איתם בכל משחק, בדרך כלל מגיע נציג מהחבורה הזאת מאוד מוקדם ומיידע את מי שמגיע לאזור שיש אנשים שבד"כ נמצאים שם (רובם בכלל עומדים על המעקה ולא תופסים כסא).
ביום חמישי נכנסתי באיחור תודות לחברה ה"נהדרים" מלאן, כמו שאמרתי לך במשחק, אין לי שום כוונה להזיז בן אדם שהגיע עם שלוש בנותיו ורק פניתי אלייך לפעמים הבאות, אגב, בזמן שדיברנו עדיין לא הגיעו הזוג שעומד לידנו בכיסאות האלה וחשבתי שהם גם כבר לא יגיעו (הם בד"כ מגיעים עוד לפני) בסופו של דבר הצטופפנו לנו על המדרגות שליד, ונהנינו מהמשחק.

לגבי הראות מהמקום הזה, תגיד לי אתה אם אתה חושב שרואים משם יותר טוב, אני לא חושב ככה, יש שם אנשים קבועים שעומדים על הברזלים ומסתירים לפחות שתי שורות למעלה (אגב, אני ממונה על להעיר להם כשהם מגזימים) ונראה לי שאם תנדדו כמה כסאות מזרחה תראו הרבה יותר טוב, אבל לצורך העיניין כפי שאני קלטתי את המשפחה שלך, הבנות יעדיפו לראות קצת פחות טוב ולהיות קרובות יותר ל"אקשן" אז בשלב זה ואם תרצה כמובן, אני אשתדל לשמור לך את השורה מעלי (לא נראה לי שיש שם אנשים קבועים - זה משתנה מעונה לעונה).

אם אני אנסה להיות אובייקטיבי בנושא, כל עוד הדברים נעשים בצורה חברית, אני חושב שאנחנו יכולים לעזור האחד לשני ביציע.

טוב,
קודם כל :ROSE:
זה כנראה באמת היית אתה.
האבחנה שלך לגבי הבנות שלי נכונה. בגדול, הן רוצות להיות קרוב ל"אקשן", אבל גם המשחק חשוב לא פחות.
אנחנו ננסה למצוא אזור ששני הדברים משתלבים. יכול להיות שנאמץ את ההמלצה שלך לגבי המקומות (בכל מקרה, ה"בעיה" רלוונטית רק לאחת מאיתנו).
הערב אני לא יכול להגיע לדרבי, אז נשלח את הגיס שלי, שלגביו זה לא רלוונטי.
בכל מקרה, במשחק הבא אגיע לאזור, ללחוץ לך את היד.

:ROSE:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: