תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 08:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ״זה המקום שלנו״
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
לאחר מספר שנים בהן היה לנו מינוי לשער 7, ובהתאם לדרישת דור ההמשך, קניתי השנה מינויים לשער 5. במשחק נגד ואדוז הגענו מוקדם כדי להספיק לשירי השחקנים. קצת לפני תחילת המשחק הגיע מישהו שטען שהמקומות שתפסנו הם ״שלו ושל חבריו״, שיושבים שם כבר שנים.
חשוב להדגיש - הפניה הייתה באופן אדיב ולא מתלהם (אחרת הייתי מסרב בלי לחשוב). הוא גם ״הסכים״ שהפעם נשב (או נעמוד) שם, אבל ביקש שבפעם הבאה לא נתפוס לו את המקום ״שלו״.
הסיבה שהמקום בכלל אטרקטיבי בעיניי, זה שמדובר במקום בו לא מסתירים לצעירים יותר.
כעת אני מתלבט - האם הדרישה שלו ״לגיטימית״, או שאני צריך להיאבק נגדה. ושוב - לא העקרון מעניין אותי אלא שאם אסכים, פירושו שהקטנה לא תראה את הדשא בכלל.
האם מקום שמור אינו נחלתם של יושבי שער 2 או 13 בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ״זה המקום שלנו״
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:13 
מה נהיה מהפורום? פתח בקנסו, או שתכתוב ג׳ימייל לשער 5.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 31 יולי 2011, 13:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאתה מגזים, ושלא חסרים מקומות שבהם גם "הקטנה" תוכל לראות את הדשא.
הדרישה שלו לא לגיטימית לטעמי, אבל לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק (בטח אם הוא ביקש באדיבות) ולמצוא מקום מתאים אחר.
אם בכל זאת אין כזה, למרות ששוב - קשה לי להאמין, אז תציג את הבעיה בפני הבחור ותנסו להגיע להגיע להסכמה לגבי המקום הנ"ל.

ברוכים הבאים לשער 5, ולא לשכוח לעודד :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לגיטימית לחלוטין.
בן אדם יושב במקום מסויים כמה שנים, לא תוכל להגיד לו לקום. זה לא משחק של הנבחרת שמי שתופס תופס.
יש לכבד את מקומם הקבוע ביציע של אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:17 
יש ביציעים נוהג בלתי כתוב שבו אנשים יושבים באותם מקומות גם כשאינם מסומנים. יחד עם זאת, עדין מי שרוצה את המקום צריך לבוא מספיק זמן מראש ולתפוס מקום. אם הוא לא עושה זאת, בעיה שלו.

אני והחברים יושבים בשער 7 באותם כסאות ואותן שורות כבר שנים רבות, אבל תמיד יש כאלו שמגיעים מראש לתפוס את המקום.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 31 יולי 2011, 13:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
לגיטימית לחלוטין.
בן אדם יושב במקום מסויים כמה שנים, לא תוכל להגיד לו לקום. זה לא משחק של הנבחרת שמי שתופס תופס.
יש לכבד את מקומם הקבוע ביציע של אוהדים.

נכון ומצד שני , הוא לא קנה את המקום כמו ב2 או 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
חבל על העצבים.
לפי התיאוריה הזאת, מנויים חדשים מ-5 ומ-7 צריכים לחפש מנויים שלא חידשו העונה, ולשאול אותם באיזה כיסא הם ישבו ולשבת במקומם.
כי הרי כל השאר זה מקומות קבועים.
2 ו-13 קוראים לך.
ובעתיד הקרוב גם רוב היציעים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:22 
זה ככה כמעט בכל היציע (אולי חוץ מאלה שיושבים בצדדים)
כשאני הייתי בשער 5 בפעם הראשונה הזיזו אותי איזה 3 פעמים עד תחילת המשחק
לא יודע אם זה לגיטימי או לא אבל לא הייתי מתווכח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
http://www.facebook.com/#!/video/video. ... 1&comments

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

צודק. הגול של רומן רוקי בצרפת, השטויות של צנציפר ועוד 50 דברים אחרים, הרבה יותר מתאימים דווקא לפורום הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:26 
כמובן שאתה לא חייב לו שום דבר, אבל לפי מה שהבנתי מהתיאור, בא בנאדם ופנה אליך בנימוס, לא ניסה להעיף אותך ממקום וביקש שבמשחקים הבאים תתן לו לשבת במקום שהוא יושב בו שנים. אם תמצא מקום טוב אחר - מעולה, ככה שני הצדדים לא יפגעו. אם ממש לא תמצא - לגיטימי מצידך לשבת שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 13:55 
ראשית אני רוצה לומר - תעודת כבוד לנו כקהל שיש לנו את הפורום הזה שבו אנחנו יכולים להתדבר על הנושאים האלה בכבוד למרות שההנהלה שלנו ומשרד הכרטיסים שמוכר לנו את הכרטיסים לא ממש עוזר בנושא.

לעניין, מאחר והתיאור הולם, זה נשמע שאני הצד השני של הסיפור, אז אני אשלים ואומר שמדובר באיזור שבו נמצאים בערך 8-10 אנשים שלמען האמת אין לי הרבה במשותף איתם ביום יום ואני בכלל לא בטוח שאני מכיר את כולם בשמם הפרטי, אבל אני כבר בערך 10 שנים (מאז היום שאני עברתי מ7) עומד איתם בכל משחק, בדרך כלל מגיע נציג מהחבורה הזאת מאוד מוקדם ומיידע את מי שמגיע לאזור שיש אנשים שבד"כ נמצאים שם (רובם בכלל עומדים על המעקה ולא תופסים כסא).
ביום חמישי נכנסתי באיחור תודות לחברה ה"נהדרים" מלאן, כמו שאמרתי לך במשחק, אין לי שום כוונה להזיז בן אדם שהגיע עם שלוש בנותיו ורק פניתי אלייך לפעמים הבאות, אגב, בזמן שדיברנו עדיין לא הגיעו הזוג שעומד לידנו בכיסאות האלה וחשבתי שהם גם כבר לא יגיעו (הם בד"כ מגיעים עוד לפני) בסופו של דבר הצטופפנו לנו על המדרגות שליד, ונהנינו מהמשחק.

לגבי הראות מהמקום הזה, תגיד לי אתה אם אתה חושב שרואים משם יותר טוב, אני לא חושב ככה, יש שם אנשים קבועים שעומדים על הברזלים ומסתירים לפחות שתי שורות למעלה (אגב, אני ממונה על להעיר להם כשהם מגזימים) ונראה לי שאם תנדדו כמה כסאות מזרחה תראו הרבה יותר טוב, אבל לצורך העיניין כפי שאני קלטתי את המשפחה שלך, הבנות יעדיפו לראות קצת פחות טוב ולהיות קרובות יותר ל"אקשן" אז בשלב זה ואם תרצה כמובן, אני אשתדל לשמור לך את השורה מעלי (לא נראה לי שיש שם אנשים קבועים - זה משתנה מעונה לעונה).

אם אני אנסה להיות אובייקטיבי בנושא, כל עוד הדברים נעשים בצורה חברית, אני חושב שאנחנו יכולים לעזור האחד לשני ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:01 
כל הכבוד מילפורד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:04 
דגל אדום כתב:
chimpfive כתב:

צודק. הגול של רומן רוקי בצרפת, השטויות של צנציפר ועוד 50 דברים אחרים, הרבה יותר מתאימים דווקא לפורום הזה...

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:07 
chimpfive כתב:

לפעמים אנשים מוציאים את הטוב שבהם.
כמה היית נהנה לקבל תשובה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
ראשית אני רוצה לומר - תעודת כבוד לנו כקהל שיש לנו את הפורום הזה שבו אנחנו יכולים להתדבר על הנושאים האלה בכבוד למרות שההנהלה שלנו ומשרד הכרטיסים שמוכר לנו את הכרטיסים לא ממש עוזר בנושא.

לעניין, מאחר והתיאור הולם, זה נשמע שאני הצד השני של הסיפור, אז אני אשלים ואומר שמדובר באיזור שבו נמצאים בערך 8-10 אנשים שלמען האמת אין לי הרבה במשותף איתם ביום יום ואני בכלל לא בטוח שאני מכיר את כולם בשמם הפרטי, אבל אני כבר בערך 10 שנים (מאז היום שאני עברתי מ7) עומד איתם בכל משחק, בדרך כלל מגיע נציג מהחבורה הזאת מאוד מוקדם ומיידע את מי שמגיע לאזור שיש אנשים שבד"כ נמצאים שם (רובם בכלל עומדים על המעקה ולא תופסים כסא).
ביום חמישי נכנסתי באיחור תודות לחברה ה"נהדרים" מלאן, כמו שאמרתי לך במשחק, אין לי שום כוונה להזיז בן אדם שהגיע עם שלוש בנותיו ורק פניתי אלייך לפעמים הבאות, אגב, בזמן שדיברנו עדיין לא הגיעו הזוג שעומד לידנו בכיסאות האלה וחשבתי שהם גם כבר לא יגיעו (הם בד"כ מגיעים עוד לפני) בסופו של דבר הצטופפנו לנו על המדרגות שליד, ונהנינו מהמשחק.

לגבי הראות מהמקום הזה, תגיד לי אתה אם אתה חושב שרואים משם יותר טוב, אני לא חושב ככה, יש שם אנשים קבועים שעומדים על הברזלים ומסתירים לפחות שתי שורות למעלה (אגב, אני ממונה על להעיר להם כשהם מגזימים) ונראה לי שאם תנדדו כמה כסאות מזרחה תראו הרבה יותר טוב, אבל לצורך העיניין כפי שאני קלטתי את המשפחה שלך, הבנות יעדיפו לראות קצת פחות טוב ולהיות קרובות יותר ל"אקשן" אז בשלב זה ואם תרצה כמובן, אני אשתדל לשמור לך את השורה מעלי (לא נראה לי שיש שם אנשים קבועים - זה משתנה מעונה לעונה).

אם אני אנסה להיות אובייקטיבי בנושא, כל עוד הדברים נעשים בצורה חברית, אני חושב שאנחנו יכולים לעזור האחד לשני ביציע.

טוב,
קודם כל :ROSE:
זה כנראה באמת היית אתה.
האבחנה שלך לגבי הבנות שלי נכונה. בגדול, הן רוצות להיות קרוב ל"אקשן", אבל גם המשחק חשוב לא פחות.
אנחנו ננסה למצוא אזור ששני הדברים משתלבים. יכול להיות שנאמץ את ההמלצה שלך לגבי המקומות (בכל מקרה, ה"בעיה" רלוונטית רק לאחת מאיתנו).
הערב אני לא יכול להגיע לדרבי, אז נשלח את הגיס שלי, שלגביו זה לא רלוונטי.
בכל מקרה, במשחק הבא אגיע לאזור, ללחוץ לך את היד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:10 
RedMan כתב:
chimpfive כתב:

לא נהנה, גם לא פותח דיון על כל הנפצה שיש ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:13 
chimpfive כתב:
RedMan כתב:
chimpfive כתב:

לא נהנה, גם לא פותח דיון על כל הנפצה שיש ביציע.

אויש, סתום כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:19 
מקבל וסותם, מודה זה היה קטנוני ומכוער, מצטער איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ, באמת סתום כבר... ;)

מילפורד, כל הכבוד! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 15:00 
chimpfive כתב:
מקבל וסותם, מודה זה היה קטנוני ומכוער, מצטער איש.

אוף איתך. עכשיו אני מרגיש רע שאמרתי לך לסתום :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 15:03 
דגל אדום כתב:
לאחר מספר שנים בהן היה לנו מינוי לשער 7, ובהתאם לדרישת דור ההמשך, קניתי השנה מינויים לשער 5. במשחק נגד ואדוז הגענו מוקדם כדי להספיק לשירי השחקנים. קצת לפני תחילת המשחק הגיע מישהו שטען שהמקומות שתפסנו הם ״שלו ושל חבריו״, שיושבים שם כבר שנים.
חשוב להדגיש - הפניה הייתה באופן אדיב ולא מתלהם (אחרת הייתי מסרב בלי לחשוב). הוא גם ״הסכים״ שהפעם נשב (או נעמוד) שם, אבל ביקש שבפעם הבאה לא נתפוס לו את המקום ״שלו״.
הסיבה שהמקום בכלל אטרקטיבי בעיניי, זה שמדובר במקום בו לא מסתירים לצעירים יותר.
כעת אני מתלבט - האם הדרישה שלו ״לגיטימית״, או שאני צריך להיאבק נגדה. ושוב - לא העקרון מעניין אותי אלא שאם אסכים, פירושו שהקטנה לא תראה את הדשא בכלל.
האם מקום שמור אינו נחלתם של יושבי שער 2 או 13 בלבד?

היינו מאחוריך, ראיתי את המקרה
זה קורה הרבה.. הוא ביקש די יפה אז אפשר לוותר, יש מספיק מקומות טובים
כמובן שאם הוא מתלהם וכו' לא לתת לו ולא כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה לגטימי ובנוסף לכך - זה לא שכל היציע תפוס. יש גוש מסויים, כמו שבשער 7 יש כמה נק' שהן תפוסות.

לא זכור לי שבנאדם לא מצא כיסא (אפילו בעמדה טובה.. אם בא מספיק מוקדם כמובן) כי הכל היה "שמור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 15:21 
Maor7 כתב:
אני חושב שזה לגטימי ובנוסף לכך - זה לא שכל היציע תפוס. יש גוש מסויים, כמו שבשער 7 יש כמה נק' שהן תפוסות.

לא זכור לי שבנאדם לא מצא כיסא (אפילו בעמדה טובה.. אם בא מספיק מוקדם כמובן) כי הכל היה "שמור".

לי דווקא זכורים כמה מקרים, אבל רק במשחקים סופר חשובים.
אני מדבר על 7 למעלה ליד הלוח, עם החבורה הזאת שתופסת שורות שלמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 15:28 
לפותח האשכול,
ראשית אני שמח שכל העניין נעשה ברוח טובה וחברית,
גם אני מגיע למגרש כשעה וחצי שעתיים ותופס את המקום בו אני רגיל לשבת,
אני לא אוהב להקים אנשים ולכן אני מגיע מוקדם ככל שניתן,ישנם מקרים נדירים שתופסים לנו את המקום, וגם אז שאני מבקש לא נתקלתי במקרים אלו בסרוב.
לפותח האשכול ,אני מאמין שכבר בקרוב תמצא לך את המיקום למשחקים וזה יהפוך למקומך הקבוע למהלך כל העונה כפי שקרה לי ,למילפורד ולרבים אחרים.
הנאה מובטחת :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אני שנה שעברה חזרתי לשער 5 ולשמחתי מצאתי מקום מצויין.
תתרגל לעניין המקומות הקבועים,במוקדם ובמאוחר גם לך יהיה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 16:37 
נועם שחם כתב:
יש ביציעים נוהג בלתי כתוב שבו אנשים יושבים באותם מקומות גם כשאינם מסומנים. יחד עם זאת, עדין מי שרוצה את המקום צריך לבוא מספיק זמן מראש ולתפוס מקום. אם הוא לא עושה זאת, בעיה שלו.

אני והחברים יושבים בשער 7 באותם כסאות ואותן שורות כבר שנים רבות, אבל תמיד יש כאלו שמגיעים מראש לתפוס את המקום.

אני וצחי מגיעים מוקדם לשריין את המקום לפרלמנט ושחם הפרימדונה מגיע 10 דק' לפני המשחק...ועוד מצפה שנשאיר לו גרעינים ?! :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה אחד החביבים שהיו פה בפורום, כיף שהקהל שלנו מורכב מאנשים כמוכם (הדגל האדום ומילפורד), ולמען האמת לא יכול לדמיין אנשים כמוכם אצל המחלה או הירקת. תפרגן להם צ'ימפ.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
yoavbp כתב:
נועם שחם כתב:

אני וצחי מגיעים מוקדם לשריין את המקום לפרלמנט ושחם הפרימדונה מגיע 10 דק' לפני המשחק...ועוד מצפה שנשאיר לו גרעינים ?! :D

אתם בהחלט עושים עבודת קודש.

דר"א מול ואדוז והיום אנחנו לא נהיה, אני מאוד מקווה שלא תפסו לנו את המקום, ואני בנה על המילה שלכם במשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 16:50 
דגל אדום כתב:
מילפורד כתב:

טוב,
קודם כל :ROSE:
זה כנראה באמת היית אתה.
האבחנה שלך לגבי הבנות שלי נכונה. בגדול, הן רוצות להיות קרוב ל"אקשן", אבל גם המשחק חשוב לא פחות.
אנחנו ננסה למצוא אזור ששני הדברים משתלבים. יכול להיות שנאמץ את ההמלצה שלך לגבי המקומות (בכל מקרה, ה"בעיה" רלוונטית רק לאחת מאיתנו).
הערב אני לא יכול להגיע לדרבי, אז נשלח את הגיס שלי, שלגביו זה לא רלוונטי.
בכל מקרה, במשחק הבא אגיע לאזור, ללחוץ לך את היד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: