תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 07:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
התמודד בכבוד עם קבוצת ליגה שניה בשוויץ, השתגעתם תגידו לי?

ההופעה שלו במשחק זה לא העניין העיקרי. העניין הוא שההנהלה מנסה לזיין אותו בשביל גרושים, והוא ממשיך להוכיח שהוא השחקן הכי נשמה בקבוצה וכנראה גם אחד הטובים שבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
לא יודע, אולי מגן שמאלי יותר דחוף כרגע?
אולי אפילו עוד קשר התקפי בנוסף לזה שנביא (מה שיכריח לשחרר את שבחון). יש לנו הרבה שחקנים שם, אבל יותר מדי בינוניים ואף אחד מהם לא מתקרב ל2 התותחים שהיו לנו שם שנה שעברה ובדאבל.
שי אבוטבול מבחינה מקצועית ראוי להיות שחקן הרכב בקבוצה לאליפות הרבה יותר מעל 4 הקשרים הקדמיים שיש לנו כרגע בסגל.

אף אחד בארץ לא מתקרב לתותחים שהיו לנו שם, וכשאין את ליגת האלופות - אז גם אפשר להסתדר בלעדיהם.
סה"כ טועמה, עבאס ואלרואי הם אחלה שחקנים בעמדה הזו, וביחד איתם זר איכותי (בתקווה שיבוא) זו אחלה רוטציה וזו אחת העמדות הכי מלאות שלנו (שוב, במידה ויבוא). ביחד עם שבחון, שגם יכול לתת פה ושם דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 01:13 
רואה שחורות כתב:
segev כתב:
אולי אפילו עוד קשר התקפי בנוסף לזה שנביא (מה שיכריח לשחרר את שבחון). יש לנו הרבה שחקנים שם, אבל יותר מדי בינוניים ואף אחד מהם לא מתקרב ל2 התותחים שהיו לנו שם שנה שעברה ובדאבל.
שי אבוטבול מבחינה מקצועית ראוי להיות שחקן הרכב בקבוצה לאליפות הרבה יותר מעל 4 הקשרים הקדמיים שיש לנו כרגע בסגל.

אף אחד בארץ לא מתקרב לתותחים שהיו לנו שם, וכשאין את ליגת האלופות - אז גם אפשר להסתדר בלעדיהם.
סה"כ טועמה, עבאס ואלרואי הם אחלה שחקנים בעמדה הזו, וביחד איתם זר איכותי (בתקווה שיבוא) זו אחלה רוטציה וזו אחת העמדות הכי מלאות שלנו (שוב, במידה ויבוא). ביחד עם שבחון, שגם יכול לתת פה ושם דקות.

המתמטיקה פשוטה:
בהנחה והזר שיבוא לקישור הקדמי הוא באנקר להרכב (אבוי לנו אם לא), ובהנחה שידין הוא באנקר בהרכב, יש עוד עמדה אחת בקישור האחורי ואחד הקדמי שצריך למלא. עמדה אחת ימלא שחקן רכש ועמדה שנייה מישהו מהקיים.
ואז יוצא שהשאלה היא למעשה מי שחקן שיותר מתאים להרכב של קבוצה שרצה לאליפות, אבוטבול או טועמה? (זה גם יכול להיות אלרואי כהן ולא טועמה, הכוונה ברורה).
חשבתי על זה ולדעתי התשובה היא אבוטבול. לכן אני מעדיף שיביאו 2 קשרים קדמיים זרעם מאשר אחד קדמי ואחד אחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
רואה שחורות כתב:
segev כתב:

המתמטיקה פשוטה:
בהנחה והזר שיבוא לקישור הקדמי הוא באנקר להרכב (אבוי לנו אם לא), ובהנחה שידין הוא באנקר בהרכב, יש עוד עמדה אחת בקישור האחורי ואחד הקדמי שצריך למלא. עמדה אחת ימלא שחקן רכש ועמדה שנייה מישהו מהקיים.
ואז יוצא שהשאלה היא למעשה מי שחקן שיותר מתאים להרכב של קבוצה שרצה לאליפות, אבוטבול או טועמה? (זה גם יכול להיות אלרואי כהן ולא טועמה, הכוונה ברורה).
חשבתי על זה ולדעתי התשובה היא אבוטבול. לכן אני מעדיף שיביאו 2 קשרים קדמיים זרעם מאשר אחד קדמי ואחד אחורי

2 קדמיים? השתגעת?
הפנטזיה היא:
אלרואי (בתקווה שיקיים סופסוף) וזרתותח מקדימה, ידין וזרתותח מאחורה.
עבאס וטועמה מחליפים את הראשונים, שי וגורדנה את האחרונים. זה גם הרכב מצויין וגם ספסל מדהים, סופסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
2 קדמיים? השתגעת?
הפנטזיה היא:
עבאס וטועמה מחליפים את הראשונים, שי וגורדנה את האחרונים. זה גם הרכב מצויין וגם ספסל מדהים, סופסוף.

הבעיה היא שבסצנריו הזה שי ישחק רק כאחד מהשניים נפצע או מוצהב. ועבאס לא ישחק בכלל.
כמה רוטציות ראית בחיים שלך על קשרים אחוריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רואה שחורות כתב:
2 קדמיים? השתגעת?
הפנטזיה היא:

הבעיה היא שבסצנריו הזה שי ישחק רק כאחד מהשניים נפצע או מוצהב. ועבאס לא ישחק בכלל.
כמה רוטציות ראית בחיים שלך על קשרים אחוריים?

עבאס ישחק כי לא רק שהוא מחליף ברמה גבוהה, הוא יכול לשחק בשתי העמדות ולכן יקבל דקות מכאן ומכאן.
פציעות לא חסרות לנו, כמו גם הרחקות ואפילו סתם עייפות (שהכריעה לפני עונה), אז אני לא דואג גם לשי וסלים שיקבלו את שלהם. במיוחד כשכרגע אין חלוץ רביעי אז כמעט תמיד שניים משלושת החילופים יהיו על העמדות הנ"ל.
שבחון וגורדנה? הם אולי פחות יראו דשא, בתקווה וקשטן יבין שכל הנ"ל עדיפים על יוסי. אבל שוב - זה רק אם אכן יגיעו שני הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 06:41 
פרימו לוי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

ההופעה שלו במשחק זה לא העניין העיקרי. העניין הוא שההנהלה מנסה לזיין אותו בשביל גרושים, והוא ממשיך להוכיח שהוא השחקן הכי נשמה בקבוצה וכנראה גם אחד הטובים שבה.

:ROSE:
לגמרי.

שוכחים איך הפועל השתנתה אחרי אוקוצ'ה. ואיך מתעללים בשי כספית מזה זמן וזה משפיע.

מקווה שהידיעה על ה-150 והבונוסים תיהפך לרשמית. בכל מקרה, זה עשה לי נעים בלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2011, 07:19 
פרימו לוי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

דווקא רוב התגובות פה הן מקצועיות ("שי תמשיך להשקיע ולהפציץ וטביב יתן לך ניהול XD")
וזה מראה בעיקר שגם אלה שמחזיקים ממנו מקצועית יודעים שהוא הכתה הטיפולית של ההרכב הפותח בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: