אדום נחמד כתב:
JohnnieWalker כתב:
אדום נחמד כתב:
JohnnieWalker כתב:
ההקבלה לביבי מאוד לא דומה, כיוון שביבי נבחר בצורה דמורקטית, ואם הוא ימשיך לחרבן על הציבור הוא יאבד את מקומו (במדינה מתוקנת והגיונית לפחות, אבל זה כבר דיון לוולטון)
אני מאושר שהאולטראס זו דמות מנהיגה, הלוואי וכולם היו הולכים בדרך של האולטראס. יחד עם זאת, מי שלא יעודד את הקבוצה כי מובילי העידוד שרים שירי שואה (הכוונה בשירים שאינם שירי שואה כמובן) הוא פשוט אידיוט, והוא למעשה מתנהג באותה דרך שהמתנגדים מייחסים לתומכים - הקהל יותר חשוב מהקבוצה.
ביבי נבחר, והאולטראס קיבל לגיטימציה. במידה וימשכו שירי השואה, הוא יאבד לגיטימציה. במדינת הפועל, ההקבלה בעיני רלוונטית.
ולגבי הפסקה השניה, אתה טוען שהמנהיג בוחר דרך ומי שלא עוקב אחריו הוא אדיוט? לא תפקיד המנהיג לווסת את הדברים ככה שתהייה מינימום התנגדות ומינימום נזק?
מה שאני אומר זה שמי שלא מצטרף ללכל מקום שבאתי (שוב, או לכל שיר אחר)
ולו רק בגלל שמנהיגי השירה שרים בין היתר גם שירי שואה פשוט אידיוט שרואה את הקהל לפני שהוא רואה את הקבוצה.
זה לא החלטה מעכשיו לעכשיו.
זה תהליך.
ואם בתהליך הזה שער 5 יתעלם לחלוטין מרצונות שאר השערים, התוצאה תהייה פשוט נתק. והם יפסיקו לשיר.
זו המציאות, ואין טעם להתכחש אליה.
חוצמזה, גם אם כולם אדיוטים, האם זה שווה לך להלחם בהם? כי כמו שאמר כבר בעל האוב, זה משיג תמטרה ההפוכה..
זו לא המציאות, זו ספקולציה. עם קצת בסיס, אבל עדיין ספקולציה.
אתה מתכוון להפסיק לעודד אם ימשכו שירי השואה? מישהו פה בפורום מתכוון?
כששרו שירים אחרים הייתה הצטרפות יפה (המורי הזקן, פאק מכבי - אם כי מעטים, אפילו בחורים שותים קצת יין שחייב לתפוס).
ולגבי השורה האחרונה - לא יודע, אני צריך לחשוב על זה.