אדום עתיק כתב:
מישהו שם לב שיש כאן תופעה חוזרת
בעונה שעברה ברק יצחקי כבר היה כמעט סגור אצלנו, אבל סגר בצהוביה
ועכשיו חן עזריאל עבר לקללה אחרי שהתפרסמה "סולחה" עם הקבוצה הירוקה
ולגבי האליפויות האחרונות:
לפני שלש שנים שיחקנו יותר יפה מהם, אבל במשחק הראשון נגדם שיחקנו בבית בלי קהל ועם שיפוט ירוק, שלא נתן פנדל לטובתנו באותו משחק, שאישר להם הרכה גולים מנבדל, ואילו לנו פסל שער נצחון נגד אשדוד, שערוריה מול סכנין והמצאת פנדל בדקה התשעים בבלומפילד
גם בשנה האחרונה, אנחנו יותר הפסדנו את האליפות מאשר הם לקחו. הברדק בהנהלה גרם לדמורליזציה. הביאו את פצ'אלקה מאוחר מדי, חטפנו הפסדים מוזרים ומיותרים בגין חורים בהגנה.
לא סתם שר גוטמן את "כל העולם כולו שונא את הפועל, ורק אני אוהב!"
איבוד האליפות האחרונה הוא בעיקר רובץ על גבו של גוטמן, ההנהלה אולי הייתה מתחת לכל ביקורת אך היה נדמה שלא זה מה שמפריע לשחקנים. את פצ'אלקה אולי יכלו להביא מוקדם יותר, אבל זה היה גוטמן שבחר לא להרכיב אותו במשך שבועות רבים בהרכב ונתן לבאדיר להמשיך לעשות קטסטרופה. את החורים בהגנה אפשר היה לייחס גם לכל הפארסה סביב עמדת המגן הימני, או חוסר העמידה הטקטית של הקבוצה במצבים נייחים לטובתנו שהביאו לספיגה של הרבה יותר מדי שערים מטופשים - כמו אותו שער שספגנו בגלל תרגיל בעיטה חופשית "מבריק" של גוטמן ששלח את פרנסמן לקבל מסירה מהבעיטה החופשית ולנסות לבעוט מרחוק, או מה שלא היה שם. גוטמן גם עשה בסוף השנה המון "חילופי אלישע" של פאניקה שלא תרמו במאום, ואולי רק הזיקו. אני אפילו לא מזכיר את מה שהיה בתחילת העונה עם ההרכב המוזר למשחק מול הפועל חיפה ואז החילופי פאניקה במחצית השניה שהביאו לפציעה הראשונה של שכטר.
כמובן שלגוטמן היו את הנסיבות המקילות שלו, ואני לא שופט אותו על זה ולראיה באותו אשכול ענק בפורום בו קראו לפיטוריו של גוטמן בשלהי העונה השתדלתי לא להגיב בכלל. מה שכן, צריך לדעת לקבל את כל האמור לעיל - גוטמן נתן אליפות במתנה לחיפה, אליפות שהייתה אמורה להיות שלנו גם בלי קיזוז.