JohnnieWalker כתב:
לירון האדום כתב:
סליחה, לא הבנתי את העניין של להוציא את הלהיטים. עכשיו הבנתי.
ועדיין- למה השיר הזה צריך להיות בדרבי? מה קרה אין קללות אחרות?
כל כך קשה לא לשיר שואה?
עד כדי כך האגו שלכם נפוח שאתם רוצים לשיר שואה למרות שיש לזה מתנגדים בצד שלנו?
ועזרן- הגילאים זה לא האישיו פה, אבל עדיין בינתיים לפחות מי שהגיב פה ומצדיק הם הצעירים יותר.
סלח לי שמחקתי את שאר הציטוטים, הגענו למכסה.
אם היה שיר שמקלל את מכבי והזה זוכה לאותה הצטרפות בדרבים כמו השיר הזה, אני בטוח שהיו שרים אותו.
כמו שלירושלים על הזין מצטרפים כולם וזה השיר שזוכה להכי הרבה זמן אוויר מולם ולא שייפול עליכם הכותל (שיש לו אותו לחן כמו השיר המוקצה, רק שאיכשהו הוא הרבה פחות קצבי) או ירושלים לא באירופה שמושר פעם במשחק, למשל.
וכן, יש פה גם את אלמנט המקוריות. אנחנו לא קהל ששר מכבי/חיפה/ביתר זונה, אנחנו קהל ששר משהו מקורי ושלו. כמו ישרולים על הזין, כמו ירושלים לא באירופה, כמו שתהיה שואה למכבי.
תן לי קללה/גידוף/עלבון כואב אחר שלא נמצא בשימוש באף אחד מהקהלים בארץ ואני מבטיח להשתמש רק בו. וזו בדיוק הסיבה שהשיר הזה מתאים (אני למד מהעבר) לדרבי, כי אני רוצה להכאיב להם.
צר לי, אבל הקטע הזה של להיות מגניב ולא לשיר קללות של קבוצות אחרות לא עושה עליי רושם.
יש לנו הרבה משוררים בקהל, אני בטוח שאם הם רוצים הם ימצאו משהו אחר, ואם לא אז לא.
אז לא נשיר שואה, לא יהיה אסון אם לא נשיר, אף אחד לא יצחק עלייך ויגיד חחח איזה אפס הוא לא שר שירי שואה.
אפשר להפסיק ולכבד את זה.
בינתיים מה שקורה זה שזה יוצר פילוג בקהל ודעת אנטי של הרבה אנשים(אוהדי הפועל).
כבר כתבתי פעם אחת בנושא הזה באשכול כדורסל, לי יש בעיה להביא איתי את האחיין הקטן שלי בגלל השירים האלו.
ועזרן- חוקי או לא חוקי, זה יגיע.
אין הרבה הבדל בין שירת סלים טועמה מחבל לבין שואה