שער 7 הוא אדום כתב:
mkorman1 כתב:
IdanTheLittle כתב:
azran כתב:
עומרי קנדה: היה מאמן אחר שהחליט שאני פחות טוב
http://www.one.co.il/Article/184015.html 
ילד אידיוט. אולי גם עידן סרור ישיר לעצמו שירי הלל כי הוא שם צמד נגד יובנס? ראבק זה כולה ואדוז.
ואגב, אם לא אותו מאמן שחשב שהוא פחות טוב (למרות שלא זכור לי שהוא היה כזה מסכן וישב על הספסל עונה שלמה), הוא גם היה גומר היום כמו עידן סרור.
מי שיוצא כאן אדיוט בריבוע זה לאו דווקא קנדה
וכל מה שהוא אמר נכון מאד ועצוב עוד יותר
העיקר, תמשיכו להתגעגע גם לגוטמן וגם לבונדר כמה שיותר זמן
די כבר מקרון.
אני מקבל ומכבד את חוסר החיבה שלך לגוטמן,למרות שאני לא מסכים איתה.
גוטמן עשה מקבוצה שהייתה יכולה להיות סוג של מכבי פ"ת במקרה הטוב את אחת הקבוצות האטרקטיביות ומהנות שהיו בכדורגל שלנו.
אז נכון שגם לו היו כמה שגעונות גדלות כאלה ואחרים,ואחד מהם זה מקרה קנדה בונדר,אבל עדיין גוטמן נתן לקנדה לשחק לא מעט,ולא מגיע לגוטמן שאחרי משחק מול קבוצה שהיא לא מאריות אירופה קנדה יירגיש חופשי ללכלך עליו כאילו אין מחר,גם אם הוא בישל שלושה שערים במשחק הזה.
אני מת על קנדה ברמה המקצועית,וגם ברמה החברתית הוא "סטאר" לא קטן כמו שאנחנו רואים,אבל חבל שאת כל הסימפטיה שהוא מקבל הוא ייזרוק לפח בראיונות מטופשים,יהירים ובטח ובטח לא על כאלה שהוא לא אמור ללכלך עליהם.
העולם זה גלגל,וקנדה עוד צעיר,ועם עוד עונה-שתיים פתאום גוטמן יחזור לפה,קנדה יכול ללכת לעשות חמוצים,וחבל שהוא לא חושב על לפני שהוא פולט שטויות,גם אם הוא חושב שהוא הכי צודק בעולם.
שהייתה יכולה להיות סוג של פ"ת?
רבאק, היה לך את שכטר, זהבי, אניימה, טוטו, סהר, דה-סילבה, אביחי ועוד הרבה שאין כמוהם בארץ חוץ משניים-שלושה אצל מכבי וחיפה.
הפועל לקחה אליפות בזכות הקיזוז ולמרות גוטמן, ובעונה האחרונה לא לקחה אליפות בגלל גוטמן (כשהכל מתנקז למשחק המכריע בק"א והעלייה עם שבחון ובונדר).
מה גם שהוא היה די היסטרי והרבה פעמים כשחזרנו מפיגור הוא כבר מזמן איבד את זה, השחקנים הם אלה שנלחמו (נתניה, סכנין).
חוץ מהמשחק מול זלצבורג בחוץ, שהיה גדול ועליו מגיעות מחמאות, לא ראיתי הרבה נקודות שהוא הביא במו ידיו. הכל השחקנים.
וכמובן, השואה שהוא עשה לקנדה וטועמה לפני שנה. איזה פולטיקאי עלוב, בדיוק כמו שאומרים על מוני וטביב, הוא עשה את הפוליטיקה שלו על חשבון הקבוצה שלי. לא מוכן לזה.