redead כתב:
mbracha כתב:
redead כתב:
Peace Hope כתב:
מה אלון תורג'מן עשה שאתם מעדיפים אותו על פני עזריאל?
הוא ישב על הספסל ויחכה להזדמנות
חן עזריאל בסרט שהוא שווה הרכב והוא ממש לא.
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, ברור לי שברור לעזריאל שהוא יצטרך לקחת כל חתיכת הזדמנות שהוא יקבל בארבע ידיים כדי לגנוב חולצת הרכב. בשנה הבאה הוא אולי יהיה ראוי להרכב ראשון, בהנחה שטוטו יפצח בקריירה אירופית. מה שמעצבן זה ש- 90% מהפורום גם ירדו וגידפו את טוטו כשהוא הגיע לפה, רובם העדיפו את שריקי חלוץ העל ובסוף כולם אכלו כובעים.
א. אני רציתי את טוטו בהפועל מהתחלה
ב. אתה באמת חושב שחן עזריאל והסוכן שלו דודו דאהן , בכל חושבים לרגע שהשחקן הזה יהיה בהפועל יותר משנה אחת לפני שיעוף לבלגיה?
הם יחכו שהוא יתן רבע גול ואז כבר יתחילו לנסות למכור אותו
בחיים לא יהיו מרוצים ממצב שהוא יושב על הספסל
גם אני רציתי את טוטו, ועדיין היינו מיעוט כשטוטו הוכתר כאפס, לוזר, מחמיצן, מפונק, פרובלמטי, ליצן ואפילו צירפו לפה איזה סרטון של אוהדי בית"ר שמכתיר אותו כחלוץ הכי גרוע בארץ. כל סוכן מנסה להוציא לחו"ל כל שחקן, אחרי הכל הם מרוויחים אחוזים רק על העברות. אם עזריאל יהיה טוב, ימכר בסוף השנה ונעשה עליו רווח - יצא הפסדנו בשכרנו. אני ממש לא מבין מה הבעיה בזה. עזריאל ובוודאי דהאן לא מפגרים, הם מכירים את מצבת החלוצים שלך ויודעים שטוטו ודמארי הם החלוצים הכי טובים בארץ, אבל גם טוטו הובא בשנה שעברה על תקן חלוץ שלישי שיסתום חור, ולדעתי אם שכטר לא היה נפצע סהר היה הופך להיות החלוץ השלישי שלנו אחרי שטוטו הראה מה הוא שווה. עזריאל יבוא עם אותו מטרה לנגד עיניו, ואם הוא יהיה מספיק טוב כדי להוריד לספסל את דמארי או טוטו, או אפילו מספיק טוב כדי לגרום למהראן להיות חלוץ רביעי אז רק נרוויח מכל זה.