Eros Ramazzotti כתב:
יהלום אדום כתב:
נכון, כי רוב קבוצות אירופה איבדו יותר מחצי הרכב ושחקני מפתח שלרובם לא הגיע מחליף ראוי.
ראשית אברך אותך על זכייתך בתואר התגובה המפתיעה של השנה.
בוא ננתח את זה:
- אניימה : אדל
- דגלאס: פצ'אלקה
- זהבי: ______ + עבאס
- גילי: אלרואי
- שכטר: דמארי
- דני: חוטבא
בעקרון, נשאר להביא מחליף לזהבי,
ונשאר גם לברך על העובדה שהבינו בהנהלה שכדאי להביא עושה משחק רציני שיתמודד עם שי על ההרכב.
אני אישית חושב שיש קבוצה טובה, ואם יגיעו שני קשרים איכותיים אנחנו עדיין בעלי הסגל החזק בליגה.
אם לא, אז אנחנו מעט נופלים מחיפה ובאותה רמה של מכבי, עם מאמן מנוסה מאוד. אני לא נופל מהכסא, אבל גם לא בפאניקה.
מציע לכם לנסות.
אתה רציני?
מה זה אומר זהבי: ___ + עבאס
גילי: אלרואי
אלרואי כהן כרגע שחקן ברמה של גלי ורמוט? מה הקשר בין זהבי לשחקן ששיחק בשנה שעברה בהפועל אשקלון ואין לך מושג מיהו ומהו?
אנשים פה עוד אופטימיים. אני טוען שכרגע הפועל חסרים שלושה שחקני הרכב לקישור שיצטרפו אל אביחי ידין. בעיניי אין להפועל כרגע שחקן קישור התקפי ששווה אליפות. אבל מילא, אני אדם הגיוני (לא באמת) וריאלי. יכול להיות שאלרואי או עבאס יפתיעו, אני מוכן להתפשר על שני הזרים שאמורים להגיע לקישור האחורי (אבל לא גרזן, אלא שחקן שמשחק לעמוק) ולקישור ההתקפי.
עדיין, אתה צריך עוד חלוץ ליגה טוב לספסל (אלא אם אתה מתחייב לי שדמארי וטוטו לא יעברו שום פציעה רצינית וגם אם לא, חלוץ אחד על הספסל זה לא מספיק).
אנשים מדברים על משווים לסגל של שנה שעברה. כולם שוכחים איך השנה הזו נגמרה. שוכחים שהפועל התחילו את העונה עם 3 חלוצי על בסגל לעומת 2 השנה. שני שחקנים כמו זהבי וורמוט עזבו בלי שהביאו לאף אחד מהם מחליף ואתה טוען שיש לנו את הסגל החזק בליגה?
ועוד דבר. כל האשכול הזה התחיל בגלל הידיעה במעריב ועוד ציין שכל התגובה מתייחסת למקרה שהיא נכונה. אם היא נכונה והפועל הולכים להביא במקרה הטוב עוד זר אחד וגם זה רק אם יגיעו לשלב הבתים, אז הם שקט זה הדבר האחרון שהם צריכים לקבל מהקהל הזה שכל שנה ממלא את בלומפילד וקונה מנויים במיטב כספו. מה שקורה עכשיו, עם ההכנות לעונה הזו מראה על חובבנות מצד כל הגורמים. הצוות המקצועי וההנהלה.