joshsoos כתב:
תמוז דואג לעצמו, וזכותו. הוא שכיר חרב כמו כולם ולא מעניין בכך.
העניין הוא הבוררות לקביעת מחיר הכרטיס, זו החוצפה האמיתית. ז"א לא הבקשה שלו, אלא אם היא תידון ותתקבל. את זה כל שחקן צריך לעשות בעת מו"מ על חתימת חוזה חדש, לא הכנסת סעיף? זה מה יש. אחרת, מה שווה הנייר עליו הוא חתום ובו אין שום סעיף? זה כמו שהוא יגיש בוררות לקבל פי שתיים במשכורת.
רבאק, איזו רפובליקת בננות מחורבנת.
בטח רפובליקת בננות. אני בטוח שאם אתה היית חותם על חוזה במקום עבודה לשלוש שנים והיה לך רע שם היית שמח אם היית חייב להשאר שם בכוח ולא היתה לך ברירה אחרת.
אני בטוח שגם אם היית מקבל הצעת עבודה במקום אחר טוב פי 10 בשכר פי חמש היית אומר שאתה לא תעזוב בשום פנים ואופן את מקום העבודה כי חתמת על חוזה.
שחקן כדורגל לא שונה בשום צורה מכל עובד אחר. אי אפשר לחייב עובד לעבוד במקום עבודה שהוא לא רוצה לעבוד בו. ולא משנה מה הסיבה.
הועדה למעמד השחקן נועדה לדבר אחד - לקבוע איזה סכום יקבל המעביד עבור העובד שלא רוצה להמשיך לעבוד אצלו. שזה הרבה יותר ממה שמקבל מעבדי בשוק החופשי.
אז גם אני מתעצבן מההתנהגות של טוטו, אבל ראבאק - תוציאו את הראש מהחול ותבינו שזה מזל גדול שיש מוסד כזה. לא חסרים שחקנים שעבדו עליהם בעיניים והחתימו אותם לתקופה ארוכה והם נשארים בני ערובה בידי המועדון שהחתים אותם.
ברפובליקת בננות שחקן לא היה יכול להשתחרר מהקבוצה שלו והיה נשאר עבד שלה.