Keisar88 כתב:
דובראש כתב:
Keisar88 כתב:
HEADSHOT כתב:
Keisar88 כתב:
פשוט בזיון!!
אני לא קונה מנוי עד שנשמע על החתמות, את החברות בעמותה נחדש, אבל מנוי אין סיכוי שאעשה!
ככה מתייחסים לשחקן סמל? ככה נותנים לשני זרים לעזוב? שלפחות יודיעו על החתמות.
בנתיים רק שקט
לך תזדיין.
הלכתי. חזרתי. מה עכשיו? אני עדיין כועס.
מדובר בהחלטות שהיו לפחות צריכים להודיע לנו, אנחנו חברי עמותה ולא סתם אוהדים, לחברי עמותה יש גם זכויות ולא רק תשלומים. אם משחררים שחקן נשמה וסמל כמו טוהר,נותנים לזר כמו יוטר לעזוב ואני לא שומע אפילו מילה מההנהלה או מארז, כן, זה מדאיג ומעצבן אותי.
אולי מספיק עם הגישה המפגרת הזו.....אולי אתה רוצה שארז יתייעץ איתך לפני טיים אאוט להחליט על התקפת המשולש,מי מוצי א פיקנרול ומי יקפוץ לג'אמפ?
יותר מזה יש דברים יותר אקוטים שאפילו בגללם לא עוזבים את הקבוצה זה מסוג הדברים שאפילו לא מתקרבים אליהם.
דמגוגיה בשקל
אין קשר בין להתייעץ לפני טיים אאוט לבין להודיע לאוהדים שממנים מכיסם את הקבוצה כאשר הסמל הכי גדול של הקבוצה עוזב, 2 הזרים עוזבים,2 שחקנים פורשים וחוץ מ2 החתמות של 2 ילדים מוכשרים אנחנו לא שומעים כלום מצד ההנהלה
לא צריך להגזים. לכמה קבוצות יש סגל סגור בשלב הזה?
שחקנים עוזבים לרוב בתום העונה, ולאחר מכן לאורך הקיץ נבנה הסגל.
התרגלנו לטוב משנים קודמות שהסגל כולו הושלם תוך כמה שבועות מתום העונה.
השנה בפעם הראשונה לא סיימנו איפה שציפינו, המאמן עזב, הזרים רצו לליגת על, הציעו לנו את ההצעה מהמנהלת ודחינו אותה רק לפני שבועיים. היה בלגן לא צפוי בקיצור.
אי אפשר לצפות שזה יהיה תמיד כמו שנים קודמות. אני בטוח שבסוף יהיה סגל טוב. אין לי טיפת ספק בכך אפילו.
לצפות שזה יקרה כבר באמצע יולי באופן קבוע, זה מוגזם.