תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום רביעי 20/7 [מידע]
הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

אחרי שביהמ"ש הכריע סופית את הסכסוך והכתיר את אלי טביב כבעלים הבלעדי של הפועל ת"א מצפה האחרון לסיום ההליך היום בצהריים בהתאחדות לכדורגל. ועדת רישום בעלי הקבוצות צפויה לאשר אותו כבעלים היחיד ובכך יתחיל עידן חדש. אתמול העביר טביב 6 מיליון שקלים לידי מוני הראל על פי החלוקה שהחליטה השופטת רות רונן.
הפועל ת"א וחברת שלמה SIXT חתמו אמש על הסכם אימוץ בגובה מיליון שקלים לעונה. הלוגו של חברת השכרת הרכבים יתנוסס על גב חולצות השחקנים ובאזור הכתפיים. "אני גאה על החוזה שחתמנו ומי שצריכים לשמוח יותר הם השחקנים שיזכו לשדרוג רציני בכלי הרכב שיקבלו כתוצאה מההסכם הזה" הודיע חבר ההנהלה דורון אוסידון.
הקשר הבלגי קארל חרארטס לא הגיע גם אתמול למחנה האימון באוסטריה והודיע לראשי הפועל כי אינו מעוניין לבוא להיבחן אלא רק כדי לחתום על חוזה. המאמן דרור קשטן ביקש באמצעות הנהלת הקבוצה להעביר לחרארטס מסר כי מדובר בהתרשמות זריזה מאוד - אולי אפילו יום אימונים אחד - עם הבטחה להחלטה מהירה וחתימה במקום. בכל מקרה האדומים ממשיכים לחפש שני שחקני חיזוק זרים ובמקביל ינסו לקדם משא ומתן עם שחקנים ישראלים כשחן עזרא ממכבי נתניה שוב חזר להיות מועמד רציני לחיזוק מבחינת טביב והמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 20/7 [מידע]
הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
דורון אוסידון: "אלי טביב היה רוכש את הפועל ת"א גם ב-15 מיליון שקל"

מאת משה הרוש

אתמול בבוקר, פחות מ-24 שעות מאז קבע בית המשפט כי אלי טביב הוא הבעלים היחיד של הפועל תל אביב, הגיע נציגו במועדון דורון אוסידון לסניף הבנק. בית המשפט אמנם קבע כי על טביב להעביר לשותפו לשעבר מוני הראל את סכום הרכישה (שישה מיליון שקל) בתוך 48 שעות, אך אוסידון לא יכול היה לחכות.

"די ציפינו לפסק הדין הזה", מספר אוסידון, שיהפוך החל ממחר ליו"ר המועדון, "כך שאחריו פחות התרגשתי. האמת היא שהיום בו הראל העביר את המעטפה (במסגרת הליך הבמבי באמצע חודש מאי) היה אחד הימים המאושרים בחיי. טביב התקשר אלי באותו יום ואמר לי 'תגיד מזל טוב, אני הולך להיות הבעלים של הפועל'. אחרי פסק הדין נדרשו לי כמה דקות להבין שאין יותר מי שיתקע לנו מקלות בגלגלים. הרגשתי שמשקולת גדולה ירדה לי מהלב. לא צריך להיות יותר בכוננות לקראת הספין הבא שמייצרים נגדנו. מצד שני, אני מודע לאחריות העצומה, אבל אין בי חשש ודאגות. יותר גרוע ממה שהיה בשבעת החודשים האחרונים לא יכול להיות".

מה באמת עבר עליך בתקופה הזו?

"היה קשה. כל יום ספין חדש, מלחמות ודרמות. היתה התנהלות רעה מאוד, שנכפתה עלינו, לא רצינו בזה. קיבלתי איומים על חיי ובהחלט חששתי. זה לא עבר לי ליד האוזן. לא הגשתי תלונה רשמית, אבל המשטרה מודעת לזה. האיומים הגיעו לא רק בטלפונים, אלא גם דרך שליחים, אפילו מתוך המועדון, שהזהירו אותי שיש מי שרוצה לפגוע בי פיסית. הייתי יותר ערני בהתנהלות היומיומית שלי. היו גם אזהרות לגבי מחנה האימונים באוסטריה וזה היה אחד השיקולים המרכזיים לביטול הנסיעה שלי. חששתי שיפגעו בי".

גם אתם לא הייתם טלית שכולה תכלת בסכסוך הזה.

"אף אחד לא טלית שכולה תכלת, גם לא אנחנו, אבל טביב חד משמעית התנהל בצורה הכי טובה שאפשר. הוא שיתף אותם (מחנה הראל, מ"ה) בכל דבר, לא עשה כלום מאחורי הגב של מוני. שום דבר בהתנהלות של טביב מול הראל לא היה פסול. שמישהו יצביע על דבר אחד שהוא עשה רע. הרי נגררנו למלחמה הזו. עברתי שבעה חודשים שהיו כמו שבעה מדורי גיהנום. היה לא אנושי להתמודד עם כל הרוע והמצבים הלא נוחים".

למה היית צריך את זה מלכתחילה? היו לך חיים שלווים כבעל מועדוני לילה.

"היו לי שבעה חודשים ללא שינה, אבל לרגע לא עבר לי בראש להרים ידיים וללכת. בחיים לא חשבתי להשאיר את טביב במלחמה הזו לבד. ידעתי שאני אתו בסכסוך הזה עד הסוף ולשנים ארוכות בהפועל. בהתחלה באמת באתי לזמן מוגבל, אבל נשאבתי לתוך זה. הרבה כאב ראש ועבודה מסביב לשעון לקחו לי את החיים. הרבה אנשים שחשבתי שהם חברים שלי התבררו בדרך כאויבים. גם עם מוני הראל היו לי יחסים טובים מאוד לפני שהגעתי. קיוויתי שתהיה סביבת עבודה נוחה, אבל הרגשתי שמחפשים אותי מהשנייה הראשונה. כאילו נכנסתי לשדה מוקשים. הסיתו נגדי, עשו הכל כדי לגרום לי לעוף, אבל הם נפלו על אדם מאוד חזק, שמונע מאהבה גדולה למועדון ונאמן לטביב".

אתה מתלונן על ספינים, אבל טביב עשה את הספין הגדול ביותר לקראת הבמבי.

"זה היה אחד המהלכים הכי מבריקים שטביב עשה. הוא בישל את זה למעלה מחצי שנה. הוא בנה הכל מהרגע הראשון, עד שאפילו אני בשלב מסוים התבלבלתי לגבי הכוונות האמיתיות שלו. לא היה לו ספק לאורך כל הדרך שהוא ירכוש את חלקו של הראל. גם הפגישה עם ארקדי גיידמק במסעדה, שהיתה באותה תקופה, היתה מחושבת. הם באמת נפגשו באקראי באיזו מסעדה, רק שטביב דאג לספר על כך באמצעות שליחים לצד השני ומשם זה דלף לתקשורת.

"הרבה מסרים גם הועברו דרכי. רק שלושה ידעו באמת על הכוונות - טביב, אשתו דנה ואני. לפני גמר גביע המדינה, כשהלכתי לקחת את ההזמנות ורבו אתי עליהן, אמרתי לאנשים של הראל שיתחשבו בנו כי זה המשחק האחרון שלנו בהפועל. הכל נועד כדי להוריד את ההצעה שהראל מתכוון להגיש למינימום האפשרי. השתמשנו בשליחים שמזוהים עם הראל כדי לשתול מסרים שונים, שנמאס לטביב והוא מתכוון למכור. טביב היה הרוכש בכל מקרה, בכל סכום, גם אם במעטפה של הראל היה נכתב 15 מיליון שקל".

אוהדים טוענים כי טביב הגיע לעשות סיבוב ולמכור ברווח, שהפועל עבורו היא עסק.

"טביב יודע שהוא לא הולך להרוויח. הוא תמיד אמר שרגעי האושר שהוא חווה בליגת האלופות ובדאבל שווים את הכל. גם השטות הזו, שהוא בא רק כדי לעשות סיבוב ולגזור קופון, היא תוצאה של הסתה והכפשות של המחנה השני. כל האנטי שהתפתח נגדו הוא תוצאה של הסתה בלבד".

הוא הרי בנאדם לא הכי נוח וגמיש. תראה את ההתנהלות שלו מול שי אבוטבול.

"אפשר להגיד שהוא בנאדם עקשן. הוא התעקש להביא את עומר דמארי והביא אותו. אנשי הראל הבטיחו לשי אבוטבול שדרוג בחוזה. כל מה שהיה אתו יצא מפרופורציה. טביב מחזיק ממנו ומודע לחשיבות שלו לקבוצה. הוא יחזור לארץ והם יסגרו את העניין. אבוטבול יהיה בהפועל. הם ייכנסו לחדר ותוך עשר דקות זה ייסגר. אבוטבול, במעמדו, ראוי לקבל הכל".

גם התדמית שלך לא הכי נקייה.

"אין לי שלדים בארון. התדמית שלי היא תולדה של העיסוקים שלי בחיי הלילה. אין לי עבר פלילי, מעולם לא היו חשדות נגדי, אני נקי. פעם אחת הייתי בחקירה משטרתית בחיי, לפני שלוש שנים. ארגנתי טורניר כדורגל לעסקים קטנים ואחד מראשי הקבוצות עסק בהימורים בלתי חוקיים באינטרנט. חודש אחרי הטורניר זימנו אותי לחקירה כדי לבדוק את הקשר שלי לאותו בנאדם, ואחרי רבע שעה שחררו אותי הביתה כשהבינו שאין לי קשר אליו. אף אחד לא ימצא שום דבר פסול אצלי".

יש דבר אחד טוב שאתה יכול להגיד על מוני הראל?

"הוא טוב בלייצר ספינים תקשורתיים".

בכפוף להעברת המניות לידי טביב, הצפויה להתבצע היום, יועברו חוזיהם של השחקנים, אנשי המנהלה והצוות המקצועי של הפועל תל אביב. הקשר הבלגי קרל גריירטס לא יצטרף לקבוצה אם ימשיך להתעקש שלא להגיע למבחנים. המועדון חתם על חוזה אימוץ עם חברת "שלמה סיקסט" לשנתיים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
בית המשפט המחוזי בת"א פסק כי רפי עגיב ישלם לבנק מזרחי טפחות 9.9 מיליון שקל
חלקו בחוב הבעלים שהצטבר בחשבונות חברות הניהול של הקבוצה.
סגול, תאומים ואורנשטיין הגיעו ב- 2008 להסדר עם הבנק והחזירו את חלקם.

ראיון נרחב עם גומא אגייאר ובו בין היתר המשפט הבא:
"אלי טביב הציע לי שותפות בהפועל תל אביב, יש עוד מועדונים שפנו אליי
אבל אני רוצה רק את בית"ר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 11:15 
http://debuzzer.com/buzz/?p=5931
פס"ד כמו שהגיע לידי האתר דה-באזר!!
תקראו ותבינו מי פה משך אותנו חודשיים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
טביב העביר את הכסף, האחים הראל התפטרו
http://www.one.co.il/Article/183456.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הציעה לרכוש 70 אחוז מכרטיסו של איגיבור.
אחרי שלילסטרום סרבה למכור חצי מהכרטיס של הקשר הניגרי, האדומים שידרגו הצעתם. הבעלות תעבור לטביב.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03663.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
בהתאם לפסיקת בית המשפט מתחילת השבוע, העביר היום (ד') אלי טביב את הכספים למוני הראל, שותפו לשעבר בבעלות על הפועל תל אביב. הסכום שטביב התבקש להעביר על מנת לקבל את הבעלות, עומד על שישה מיליון שקל בדיוק כפי שנקבע בהליך ה'במבי' המקוריץ בניגוד לפעם הקודמת, הפעם התשלום חולק לשניים.

הבוס החדש של האדומים העביר צ'ק ראשון לפקודת הראל על סך 3.9 מיליון שקל. השני, כפי שדרש בית המשפט, על סך 2.1 מיליון שקל הועבר לנאמנות, זאת על מנת שהראל יסדיר את העיקולים שיש לו מצד פרודתו.

מנגד העביר הראל לעו"ד של טביב, שטרי העברת מניות חתומים ביחס לאחזקותיו בקבוצה. בנוסף מוני הראל כמו גם אחיו משה, התפטרו מדירקטוריון המועדון. המשמעות היא כי אלי טביב ונציגו דורון אוסידון, שצפוי להתמנות ליו"ר הקבוצה כפי שפורסם לראשונה ב-ynet לפני כחודשיים, הם שני האנשים היחידים כעת שמורשי חתימה.

יש עוד מספר דברים שעל טביב לעשות כדי להפוך באופן רשמי וסופי לבעלי הקבוצה. למשל, העברת הזכויות בהתאחדות לכדורגל, אך הכיוון ברור ואפשר להגיד שעידן אלי טביב יצא לו לדרך. לאחר שכל הדברים הקטנים ייסגרו יהיו לאדומים עוד כמה סוגיות לפתור.

אחת הסוגיות שהטרידו את אוהדי הפועל ת"א במהלך החודשים האחרונים, הייתה סביב אי שדרוג שכרו של הקשר שי אבוטבול, שמציג יכולת טובה במחנה האימונים באוסטריה. בתום מחנה האימונים צפוי טביב להיפגש עם הקשר ולנסות לסגור את הפרשה. מקורבים לבעלים בטוחים כי שני הצדדים יתפשרו ואבוטבול ימשיך בהפועל. הקבוצה תקיים הערב משחק אימון נגד הרטה ברלין.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4097944,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
הרטה ברלין התעניינה במחירו של טוטו תמוז
http://www.one.co.il/Article/183462.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:45 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/261 ... 1&cat=7101
ציטוט:

ש:למה אתה להוט על בית"ר?
ג. אגיאר:"אני רוצה להחזיק קבוצת כדורגל בארץ. אלי טביב הציע לי שותפות בהפועל ת"א. יש עוד מועדוני כדורגל בארץ שפנו אליי והציעו לי לקחת בעלות של 100 אחוז תמורת סיוע כספי, אבל אני רוצה רק את בית"ר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אוסידון מתראיין באולפן של ONE ומדבר קצת על רכש, נוער והניהול:
http://www.one.co.il/Article/183495.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: