mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:
הבט, קורמן ידידי. השנה היא כאמור 2011, הטכנולוגיה מאפשרת התרשמות במספר דרכים. מעבר לכך כמקובל בענף, שולחים עובד בכיר כלשהו במנגנון, מנכ"ל, או עוזר מאמן או סקאוט ( או בהפועל, כל מי שיודע אנגלית, או לפחות להגיד ראיין גיגס ) להיפגש עם הטאלנט ו'להתרשם' ממנו.
אך אבוי, האדמו"ר מחמסה מתעקש לבחון את השחקן. ולבחון שחקן כזה בקבוצה כזו, כבר קצת פחות מקובל.
טוב
אני רואה שהבעיה חמורה מכפי ששיערתי תחילה
כל האמצעים הטכנולוגיים ,כבודם במקומם ,ניתנים לשיפצור
קשטן לא סומך על אף אחד שיתרשם במקומו ואני מכבד אותו על כך
(הרבה יותר ממה שאני מכבד את מי שקדם לו אשר היה נוהג לשחרר הצהרות בסגנון של "זה השחקן שתמיד רציתי" על כל פלופ שנחת בקבוצה והיו רבים כאלה)
כל זה זניח ופתיר לעומת בעיית רגשי הנחיתות המובנים בנו כאוהדי הפועל
מי ומה אנחנו שנעז לבקש מאיזה ענק כדורגל בלגי להבחן
או מילד פלא ניגרי שמשחק בליגה השבדית השגיבה
תתעוררו ותתעדכנו בדיוק כפי שאתם טוענים כלפי קשטן
הפועל לא נופלת מקלאב ברוז' ועולה על לליסטרום או איך שלא קוראים להם
שמע, הבעיה היא אכן באוהדי הפועל, אבל מתאפיינת בגישה הזו של "הפועל לא נופלת מ___ " שמגיעה מזווית של עיניים ישראליות פרובינצאליות. לעיניים זרות לעומת זאת, אין יותר מדי מושג מי זו הפועל. וגם אם חזו עיניהם במשחק שלה באירופה במקרה, או שפתחו אינטרנט לחפש עליה מידע, זה עדיין מותיר את הפועל והליגה שממנה היא באה כעלומות שם וללא מעמד.
אז אתה יכול לחשוב שמיהו בכלל אותו שוקולד בלגי דרעק שלא מוכן להיבחן, אבל הוא מבחינתו שחקן בקבוצת צמרת מכובדת בליגה הבלגית ובנבחרת, ולא מוכן במעמדו לבוא להיבחן בקבוצה כמו הפועל ת"א מהליגה הישראלית. אני מניח שאם מילאן או ריאל או ערסנל היו פונות אליו להיבחן, הוא היה מדבר אחרת, שכן כאן מדובר בליגה אחרת, תרתי משמע, בדיוק כפי שחלוץ מליגה א' ייבחן בהפועל.
אפשר לחשוב כמו שהתרגלנו בתור ישראלים שישראל היא מדינה עצומה בעלת שם ומוניטין, וכל העולם נגדנו והכל סובב סביבנו, ואפשר להבין שהמציאות שונה ואתה לא יכול להכתיב לאחרים איך להתנהג. אז הבלגי לא יבוא להיבחן, והבחור מנורבגיה גם לא וכך זה יימשך, ואתה תעמוד ותצעק 'למה מי הם?'. רק שהתוצאות יהיו אותן תוצאות שאנחנו מכירים מההתנהלות הזו בשאר העניינים במדינה, רק אנחנו נאכל אותה.