its-sick כתב:
romario כתב:
דרך חיים קלוקלת?
הרשה לי לגחך.
לגבי צורת הביטוי שלך כבר דיברנו בעבר אין טעם להרחיב.
אני אבדוק טלפונים של פסיכיאטרים טובים ואני אחזור אלייך עם זה.
בעיניי אתה זה שזקוק לעזרה כיון שיש לך רק דבר אחר בראש. אני עוסק בנושא הדת רק כשמטיפים לי, בזמנים אחרים היא לא מזיזה לי שערה בביצים.
אתה מגחך כשאני אומר שדרך חייך קלוקלת, אני מגחך כשאתה טוען שהיא טובה.
צורת הביטוי שלי היא טבעית לחלוטין- הדת שלך מגעילה אותי והאלוהים שמתואר בתנ"ך וע"י מטיפים מאוחרים יותר מגעיל אותי. "הוא" דיקטטור אובססיבי ואלים.
אתה מתעקש לא להבין שזה טבעי שדברים שהם יפים בעיניך יהיו מכוערים בעיני מישהו אחר. ובכל פעם שאתה תדבר על כמה הם נפלאים, התגובה הטבעית היא להזכיר כמה הם דוחים בעיניי.
אם תפסיק להטיף (אתה היחיד פה שעושה את זה), אתה תראה שאני לא אומר מילה רעה אחת על ה"אלוהים" הדפקט שלך. אני פשוט לא טורח להתייחס לדברים לא קיימים כשלא מכריחים אותי.
אתה יודע לא מזמן השתעממתי בעבודה כמעט כמו עכשיו
וקפצתי לראות את הפורום של 2003 ולא היתה שם הודעה אחת על ענייני קדושה.
אז אני שמח מאוד שב2011 יש בפורום גם את האופציה לדון על דברי תורה בנחת עם רוב החברים(חלק בוחר להתבטא בצורת ביטוי אומללה).
וכמובן שמה שיהיה לי להוסיף אני אוסיף על האור האלוקי הנפלא שממלא את כל העולמות מקצה עולם האצילות עד הנקודה של אמצע העולם הגשמי הזה.
גם אם זה לא נוח לך לקרוא כי אני בד"כ כותב מה שיש לי על הלב בלי להתחשב באחד כזה או אחר שחש גועל וכל מיני
דברים שהוא מדמיין לעצמו.
יש אצלך קונפליקט גדול
מצד אחד יש לך ידע רחב בכל מיני תחומים.
ומצד שני צורת ביטוי של ילד בן 10 (דוחה אותי,מגעיל אותי מה אתה עושה צחוק כאילו?)
וזה ההבדל בינך לבין למשל תלמיד חכם
התלמיד חכם מיישם את מה שהוא לומד אתה אף פעם לא תראה אותו מתבטא בצורה כזו.
זה נקרא לקשר את המוח אל המידות.
יישוב הדעת.
אתה יכול להיות החכם הכי גדול אבל אם אתה מתבטא בצורה הזאת אז החכמה(למרות שזה לא פסיק מהחכמה האמיתית) נשארת תקועה אי שם למעלה.
זה כמו שקצב מצד אחד יכול להראות מכובד ונשיא וכל העניינים ומהצד השני הוא סוטה מין.
אז שכל אחד יעבוד על עצמו בתחום שהוא צריך ושיהיה בהצלחה בכל העניינים.