תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום שלישי 19/7[דיונים]
הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
מוני הראל בנאדם מאוס.
זוז הצידה!!!!!!!!!!
יש אנשים אחרים שישגיחו על הכסף הזה!!!!!!
יש פה פורום שלם של אנשים שבוחנים את טביב בזכוכית מגדלת ולא יאפשרו לו לגנוב את המועדון,כל העברה וכל קנייה של חלב נחקרת פה ביסודיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שלישי 19/7[דיונים]
הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
שתה מים.
הוא חייב לשחרר איזה הצהרה מלאת טימטום כדי להראות שכביכול תמיד היה אכםת לו מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה שטביב יעשה משהו ממש מטומטם כמו להעביר חוזים בחתימה של אוסידון בלבד לפני העברת הזכויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
שתה מים.
הוא חייב לשחרר איזה הצהרה מלאת טימטום כדי להראות שכביכול תמיד היה אכםת לו מהקבוצה.

עזרן,עד שאתה מספר לי על העבר הפלילי שלך אני מסרב להגיב לך.
בנינו עליך כבעלים הבאים אבל העבר הפלילי שלך פוסל אותך כרגע.
מה עשית?
זייפת מסמכים? חתימה?

כמובן שהכל נאמר בהומור. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
יש לי תחושה שטביב יעשה משהו ממש מטומטם כמו להעביר חוזים בחתימה של אוסידון בלבד לפני העברת הזכויות

אני בכלל חושב שעוד יקרו כמה דברים עד שמוני וטביב ישלימו את העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
azran כתב:
שתה מים.

עזרן,עד שאתה מספר לי על העבר הפלילי שלך אני מסרב להגיב לך.
בנינו עליך כבעלים הבאים אבל העבר הפלילי שלך פוסל אותך כרגע.
מה עשית?
זייפת מסמכים? חתימה?

כמובן שהכל נאמר בהומור. ;)

לא אספר על מנת לשמור על פרטיותם של משתמשים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
עזרן,תסיר את ידך ומהר מסצינת עדכוני הבוקר המוקדמים.התחום הזה שייך בלעדית לכיפה אדומה,לניסן ארכיון ולסלע האדום וכך זה ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
עזרן,תסיר את ידך ומהר מסצינת עדכוני הבוקר המוקדמים.התחום הזה שייך בלעדית לכיפה אדומה,לניסן ארכיון ולסלע האדום וכך זה ישאר.

הם לא ערים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם מישהו שם לב,
אבל בידיעות נכתב כי פרנסמן עשוי להיחתך מהקבוצה,
טל בן חיים וחן עזרא מועמדים
גרטס ונוסא עדיין במגעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 03:48 
סמל אישי של המשתמש
נדב צנציפר כתב:
העימות בין אביחי ידין לקשטן, שלשום במשחק האימון נגד האנובר (2:1 להפועל), הוביל למתיחות קשה בין השניים והם מצויים בנתק.

אלוהים ישמור, על איזה מאמן נפלנו
קשטן :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נדב צנציפר כתב:
העימות בין אביחי ידין לקשטן, שלשום במשחק האימון נגד האנובר (2:1 להפועל), הוביל למתיחות קשה בין השניים והם מצויים בנתק.

למה זאת אשמתו של קשטן?
אביחי לא צריך להתערב בהחלטות המקצועיות של המאמן, והעזיבה שלו במשחק האימון מתאימה לבוזגלו או עטר. לא אוהב את קשטן, אבל הפעם האשמה היא על ידין(שאותו אני אוהב).

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 04:06 
RedBullet כתב:
יובל כתב:
נדב צנציפר כתב:

למה זאת אשמתו של קשטן?
אביחי לא צריך להתערב בהחלטות המקצועיות של המאמן, והעזיבה שלו במשחק האימון מתאימה לבוזגלו או עטר. לא אוהב את קשטן, אבל הפעם האשמה היא על ידין(שאותו אני אוהב).

רק שההחלטה פה לא הייתה מקצועית. האנובר התעניינו בידין, והמשחק אימון הייתה דרך טובה גם לבחון אותו, לכן קשטן בחר לא לשתף אותו.
חוץ מזה, מה זה בנתק? מה קשטן ילד קטן שעושה ברוגז? או שיזמן אותו לשיחה ויבהר את העניין, או שיעיף אותו מהאימון, או שפשוט יתחיל לדבר איתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 04:22 
סמל אישי של המשתמש
כמה דברים מרגיזים מידיעות:
1.טביב לא רוצה את מהארן.
2.טביב לא רוצה את מורדי.
3.חותכים את פרנסמן,ואין מחליף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.סעמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 04:23 
סמל אישי של המשתמש
ידין לא פצוע? אולי צוות הרפואי המליץ לקשטן לא לעלות את ידין לדשא? אולי הוא העדיף לבחון את אופציית שושן(הוא זה שנכנס לא?)?
בכל מקרה, ידין צריך להבין את מקומו. אני מבין שאולי הוא קצת עצוב שגוטמן הלך, כולנו עצובים, זה לא נותן לו סיבה לזלזל במאמן החדש.
ואולי קשטן קשה איתו כי הוא רוצה ללמד את הצעירים לקח, למען יראו ויראו.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 04:42 
RedBullet כתב:
ידין לא פצוע? אולי צוות הרפואי המליץ לקשטן לא לעלות את ידין לדשא? אולי הוא העדיף לבחון את אופציית שושן(הוא זה שנכנס לא?)?
בכל מקרה, ידין צריך להבין את מקומו. אני מבין שאולי הוא קצת עצוב שגוטמן הלך, כולנו עצובים, זה לא נותן לו סיבה לזלזל במאמן החדש.

ואולי בא לקשטן חזיר מעופף בחלום, עם הילה של מלאך, ואמר לו לא להרכיב את ידין?
ידין לא שיחק כדי שהאנובר לא יוכלו לבחון אותו, מה לא ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
zevik כתב:
RedBullet כתב:

ולמה זה פסול ?
האם הפועל היא חממה להשבחתצ שחקנים או קבוצה שצריכה להתכונן לעונה חדשה וכל מיני חלומות על חו"ל צריכים להיגנז עד סוף העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:28 
טביב לא רוצה את מהארן? זה קשטן צריך להגיד את זה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:48 
אדום אופטימי כתב:
zevik כתב:
RedBullet כתב:

ולמה זה פסול ?
האם הפועל היא חממה להשבחתצ שחקנים או קבוצה שצריכה להתכונן לעונה חדשה וכל מיני חלומות על חו"ל צריכים להיגנז עד סוף העונה הבאה.

צודק.
וחוץ מזה ידין חוצפן מוגזם באופיו גם בלי קשר לפרשה ולא אתפלא לעוד פרשיות חוצפה מצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:53 
יובל כתב:
נדב צנציפר כתב:

דווקא במקרה הזה, נדמה לי שידין הוא זה שמגזים ומתנהג בצורה מחוצפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
zevik כתב:
RedBullet כתב:

מה זה לבחון אותו? הם היו נותנים לו הוראות? הם בסך הכל היו רואים אותו משחק.
אולי באמת לא ניתן לשחקנים הטובים שלנו לשחק בליגה האירופית השנה בשביל שלא יראו אותם משחקים ו"יבחנו" אותם?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
1.טביב לא רוצה את מהארן.
2.טביב לא רוצה את מורדי.
4.סעמק.

לא ראיתי ב'ידיעות' שכתוב כי טביב לא רוצה את מהראן. מה שכותב שם צנציפר הוא ש"לא ברור עד כמה טביב מעוניין שהוא יישאר".
תוסיף לכך גם שהקשרים של צנציפר עם טביב הם לא משהו, בלשון המעטה, ותקבל משהו שממש אי-אפשר להסתמך עליו.
אגב, משהו מעניין בשני העמודים של ידיעות היום: בשני מקטעים בכתבה יש התייחסות למצב השחקנים לאחר הבמבי. האחד - בחלק הראשון - שכולו מיחזור + השערות, והשני - שכנראה נוסף מאוחר יותר - בו כתוב על הנתק בין אביחי לקשטן, והחדשות האמיתיות - ש"ביבאן פרנסמן עשוי להיחתך בקרוב".
אני מעריך שאת החלק השני קיבל צנציפר ממישהו (לא קשטן) במחנה האימונים באוסטריה, וזאת על סמך העובדה שקשטן ממעט לשתף את פרנסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:07 
אדום אופטימי כתב:
[ ולמה זה פסול ?

זה פסול מבחינה מוסרית לדעתי. זה כבר לא בקטע של חוזים, עם סעיף שחרור או בלי, שם כן יש את הויכוח אם לשחרר את השחקן או לא.
מה הצעד הבא? כל פעם שקבוצה תשלח סקאוט לארץ כדי לצפות בשחקן שלנו, נחביא אותו? אולי נעלה אותו עם פאה ומספר שונה?
אנחנו לא צריכים להחביא שחקנים שלנו מקבוצות באירופה, בטח אם זה פוגע לנו בהכנה לעונה (הרי ברור שידין יפתח בשאר המשחקים), התעניינות של קבוצות מאירופה זה לא דבר רע כל עוד אנחנו מקבלים תמורה הולמת, ואפשר גם פשוט להחליט לא לשחרר כשאין סעיף שחרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:11 
נכון לעכשיו, כל מידע שצנציפר מביא על הפועל זה מידע שהוא קרא אותו במקום אחר או שהוא הנפיץ איזו תאוריה מדמיונו הקודח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:19 
yos כתב:
עומרי קנדה כתב:
1.טביב לא רוצה את מהארן.
2.טביב לא רוצה את מורדי.
4.סעמק.

לא ראיתי ב'ידיעות' שכתוב כי טביב לא רוצה את מהראן. מה שכותב שם צנציפר הוא ש"לא ברור עד כמה טביב מעוניין שהוא יישאר".
תוסיף לכך גם שהקשרים של צנציפר עם טביב הם לא משהו, בלשון המעטה, ותקבל משהו שממש אי-אפשר להסתמך עליו.
אגב, משהו מעניין בשני העמודים של ידיעות היום: בשני מקטעים בכתבה יש התייחסות למצב השחקנים לאחר הבמבי. האחד - בחלק הראשון - שכולו מיחזור + השערות, והשני - שכנראה נוסף מאוחר יותר - בו כתוב על הנתק בין אביחי לקשטן, והחדשות האמיתיות - ש"ביבאן פרנסמן עשוי להיחתך בקרוב".
אני מעריך שאת החלק השני קיבל צנציפר ממישהו (לא קשטן) במחנה האימונים באוסטריה, וזאת על סמך העובדה שקשטן ממעט לשתף את פרנסמן.

לא מאמין שקשטן לא רוצה את ידין, אבל על רקע רצונו של האחרון לצאת לחו"ל בעקבות העילויים האחרים שיצאו לאחרונה וחוצפנותו, שי חשוב מתמיד.
נכון שחייבים לתת לטביב גיבוי, אבל עם פתיל קצר בנושאים בהם כבר עשה שטויות כמו שי. ובעיקר משנושא ה- 50-50 הזר רופף ביותר.
כן, זהו אחד מהחריגים לגיבוי החשוב לכולנו לטביב. ובלי כל קשר לפרשיות הבעלות - נטו תרבות הפועל תל אביב מול תרבות (אינפנטיליות) עליה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 19 יולי 2011, 07:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:20 
שלושה ימים לפני תום מועד הרישום לאירופה ואנחנו עדיין מחפשים ברחבי העולם שחקנים שסיכימו להבחן, מן הסתם כבר לא נרשום אף אחד. אני חושש מאוד שההתנהלות הזו תעלה לנו ביוקר מול וודווניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שלושה ימים לפני תום מועד הרישום לאירופה ואנחנו עדיין מחפשים ברחבי העולם שחקנים שסיכימו להבחן, מן הסתם כבר לא נרשום אף אחד. אני חושש מאוד שההתנהלות הזו תעלה לנו ביוקר מול וודווניה.

אגב, שחר, צדקת (שוב!) לגבי גררטס/חררטס או איך שלא קוראים לו. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:58 
בוקר טוב , היום 19/7 2011 מהיום אין תרוצים, אני נגד צ'אנס (לא שיש לי ברירה) אבל לכל התומכים פה .
המבחנים של טביב :
1.שי
2.להלה
3.זרים

1.האם זה במקרה שכל השחקנים שמזוהים אם גוטמן(למעט ידין) לא בתכניות של קשטן ?
2.עוד לא עבר יום אחד וכבר יש לנו אסיר חדש בכלא , אביחי ידין עולה עולה או ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:07 
בס"ד

הוא לא יבוא . ציטוט מידיעות :

"גרטס, שהיה אמור להגיע היום להתרשמות בקבוצה, לא עלה על הטיסה מבלגיה. לאדומים נמסר כי הקשר הבלגי יגיע רק מחר, אך נכון לעכשיו הם לא יודעים אם ומתי הוא יגיע למחנה באוסטריה. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
1. הטענה כאילו הגרמנים רוצים לבחון את ידין במשחק הזה מגוחכת. אני מניח שאם הם היו באמת מעוניינים בו, הם היו דואגים לצפות בו בשלהי העונה הקודמת, לראות קלטות שלו ולשלוח סקאוט למשחקי הפועל בליגה ובאירופה. חצי שעה במשחק אימון? ככה מחתימים אולי פלופים כמו ורוצ'ינה ואיני מאמין שהמאמן הגרמני חאפר כמו גוטמן. כנראה שיש עוד דברים שאנחנו לא יודעים או שמישהו מנפח במתכוון את האירוע.

2. עם סיום עידן הראל ולאחר הראיון שנתן טביב לעמיקם, וההדלפות לוואן, נאלץ להתרגל לכך ש"ידיעות" חדל להיות השופר של הפועל ונאלץ לעבור ל"מעריב" ול"וואן" כדי לנסות ולדלות מידע על הקבוצה.

3. שי ישחק בהפועל. טביב לא ירצה להתחיל את תקופתו בהפועל כבעלים יחיד עם החלטה לסלק את שי מהפועל.

4. אם מתכוונים לחתוך את פרנסמן הרי שכדאי לעשות את זה מהר. מאחר ואני לא רואה בלם ישראלי ראוי ומנוסה לתפקיד, יוצא אפוא שהפועל תצטרך להחתים 3 זרים טובים, במחיר סביר, ולאחר שקשטן יתרשם מהם. ברור שזה כבר לא יהיה לפני המשחקים הראשונים באירופה אבל בקצב הזה בהפועל יתקשו להספיק להשלים את הסגל גם את תחילת הליגה...

5. חן עזרא. נו באמת, 6 קשרים קדמיים? לא נמאס למאן דהו להמשיך עם הספין הלעוס שכבר גידל זקן באורך הגלות?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:08 
בוקר טוב סימרוטיץ

האם אתה יכול לחדול משאלות קיטבג? ולחלקם לסעיפים?

1. האם אתה מסוגל להגיב בלי שאלות עלק מתחכמות?
2. איך זה שעדיין אתה מתעקש בכל פסוט לטחון מים?
3. אתה משתמש חביב, אני בטוח שאפשר לנסות להגיב בצורה רגילה ולא להלאות אותנו יותר מדי.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: