בבית בשעה טובה
קודם כל - חוויה הזויה
סוריאליסטי לגמרי לראות את זוג התינוקות מתקוטטים כמה סנטימטרים ממני (כמו שמי שמכיר הבין אותי הבין מהתמונות באתרים השונים , ישבתי קרוב

)
העו"ד של טביב מגוחך - לא יאומן שאדם בעל הון שוכר ליצן כזה
השיאים: גמגום בחקירה של הראל , כולל שאלה מביכה על כך שהראל יזם את הבמבי - רונן: כולנו יודעים את התשובה , השאלה מיותרת; העו"ד: יש שאלת המשך .. או שגם היא מיותרת ?; רונן: אולי כדאי בכלל שאני אלך הביתה ?
בשלב הזה כולם צחקו
שיא נוסף: הגיב על נאומו המסכם של עו"ד עזריאל במשפט הבא (לא נגעתי): "זה כמו לקחת מקל , ללפף עליו מלל משפטי , ולהרביץ איתו . למשפט . "
לקחה לי יותר מדקה להפסיק לצחוק
לגבי טביב - אוי איזו עדות מביכה
קודם כל כששאלו אותו על השאלתיאל קוואק הזה הוא אמר שזה "חבר שלו" - אכן מדובר בשם הלידה ?
כשנשאל על "אלי יצחקי" - זהות בדויה שלו ? - הגיב שהוא לא זוכר שהוא מכיר
אבל זה כמובן לא אומר כלום , כי הזיכרון של טביב כנראה לא טוב . הוא לא זוכר כמעט כלום , תשאלו את עורכי הדין שלו
עורך הדין של הראל עלב בטביב בצורה מדהימה , הרשים אותי מאוד , מדובר בסמל ללא ספק
מה שכן , בנאום הסיכום הוא דיבר בלי הפסקה והמאיס את עצמו . הנקודות שלו היו נכונות , אבל כך גם הנקודות של טביב
השורה התחתונה היא כזו: ההתקוטטות היא סביב סעיף אחד קטן בהסכם ההתקשרות ביניהם , שהוא הבמבי
שתבינו עד כמה הסעיף מנוסח בלקוניות: אפילו לא נכתב בו שהזוכה בבמבי אמור לשלם למפסיד ! רק כתוב שמי שנוקב בסכום יותר גדול זוכה בקבוצה
על כן אין לי מושג מה תחליט השופטת . אני מבין את אלה שטוענים שהיא תלך עם טביב - עורך הדין שלו אמנם מעורר רחמים אבל את ההגבלות שדורש טביב על התשלום הוא פרט בצורה מובנת וברורה
לסיכום - חוויה באמת שונה . היה מצחיק , היה משעמם , היה מדהים
סוף סוף גילינו קצת על החובות של מוני , על הצורה שבה מנוהלת הפועל (ידעתם שהנוער והבוגרים הם שתי קבוצות שונות תחת חברות אחזקה שונות שלא קשורות אחת לשניה ?)
גילינו שטביב רוצה למשוך את השקעת הבעלים של הראל לעצמו
הראל טוען שהוא רוצה להשאיר אותה בקבוצה
אבל לכו תדעו
בסוף היום
שניהם סרטנים
ואני אשמח מאוד אם רות רונן תקח את הקבוצה לעצמה
מכיוון שלצערי אין אופציה כזו , אני אתן לה את הקרדיט להחליט , ואז נבריח את הזוכה מפה
ועוד דבר אחד: כשעברנו מהחדר הקטן של רות רונן לאולם הנשיאה , קפצו עלינו כל המבקרים בביהמ"ש כולל עו"דים ושופט אחד , שאמר לי שלא חשוב מי יזכה , העיקר שזה יקח כמה שיותר זמן - מה שאומר - תגידו תודה שלא נפלנו על שופט מכביסט
יאללה הפועל