לוזון: "המשטרה אפילו לא תקרא לי, הקשקוש הזה יסתיים מהר" מאת משה הרוש אחרי שהועלה חשד כי זייף מסמך בעסקת העברת עומר דמארי להפועל תל אביב, טוען עמוס לוזון: "הקשקוש הזה יסתיים מהר". אכן נראה כי חוזה כפול לא היה בפרשה, אלא סתם חלמאות של כל המעורבים. הכל החל בליל ה-30 ביוני, אז חתמו נשיא מכבי פתח תקוה ואלי טביב על ההעברה. בארבעה ביולי הגיע לוזון למתחם חודורוב ובנוכחותו של החשב ניר כץ, חזה בהוספת החותמת "הראל החזקות" לחוזה המכירה.
"ברוב טיפשותי", טוען לוזון, "חשבתי שכץ הוא נציגו של מוני הראל ולכן הפקדתי את החוזה שנכתב בכתב ידי להתאחדות. הטעות היחידה שלי היא שלא לקחתי להראל את החוזה שאני וטביב חתמנו עליו. אם הייתי יודע שכץ לא הנציג שלו, הייתי נוסע להראל באופן אישי. אין עוד הסכם. החוזה היחיד שקיים הוא זה שאני וטביב חתמנו עליו. גם מוני ראה אותו בהתאחדות ואני אישית הוצאתי לו העתק".
אז איך צץ חוזה נוסף, בדפוס ולא בכתב יד? תוצאה של לחץ וקצר תקשורתי בין טביב לאנשיו. הזמן דחק בראשי הפועל לצרף את חתימתו של הראל על העסקה כדי לרשום את דמארי לליגה האירופית, כשכולם טעו לחשוב כי המועד האחרון לרישום הוא ה-15 ולא ה-22 ביולי. למנכ"ל ניר ענבר נאמר להעלות את ההסכם הכולל את עיקרי העסקה על חוזה מודפס כדי לשגרו להראל. ענבר, מצדו, לא היה מודע לחוזה שנחתם ב-30 ביוני.
ב-10 ביולי שיגר ענבר את החוזה המודפס להראל, כדי לצרף את חתימתו ולא ידע כי השותף לבעלות כבר נחשף לחוזה שהופקד על ידי לוזון בהתאחדות. להראל נדלקו נורות אדומות והוא רץ למשטרה והגיש תלונה. "המשטרה אפילו לא תקרא לי", אומר לוזון, "אני בכלל לא חתום על החוזה השני. מוני רוכב על הסיפור רק כי זה התלבש לו כמו כפפה ליד לקראת המשפט מול טביב. זה פתטי לגמרי. אם תהיה עד יום חמישי החלטה שטביב ניצח בבמבי, דמארי יעבור רשמית. אם לא, הוא יחזור לפתח תקוה".