תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קופה אמריקה 2011 (בארגנטינה) - רבע גמר
הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 14:51 
עוד תנאים כתב:
Noam כתב:
עוד תנאים כתב:
לא אמרתי שהחלוצים של ארגנטינה לא טובים. בגלל זה לא אמרתי שאם הייתם שמים את צאבי ואינייסטה בארגנטינה הם לא היו מצליחים, כי עם חלוצים כמו אגוארו טבז והיגוואין צ'אבי ואינייסטה היו חוגגים. אם למשל הייתם שמים אותם בנבחרת ארגנטינה עם ההגנה של ארגנטינה ובמקום ההתקפה של ארגנטינה החלוצים שלכם היו בוז'אן קרקיץ' ואמאורי אז מה אתם חושבים שהיה קורה?
נבחרת ארגנטינה היא נבחרת חלשה. זה שיש לה 5 חלוצים ברמה הכי גבוהה שיש לא עושה אותה לנבחרת טובה. בכל מקרה 2 מהחלוצים האלה תמיד יושבים על הספסל ואז נשארת נבחרת עם הגנה וקישור ברמה של נבחרת ישראל בערך.

בקיצור, כתבת פיסקה שלמה עם זה שלמסי המסכן אין עם מי לשחק ובגלל זה הוא לא היה טוב

לא לא, למסי המסכן אין עם מי לשחק ולמרות זאת הוא שיחק מעולה, אבל זה לא הספיק כדי שנבחרת ארגנטינה תנצח את נבחרת אורוגואיי בפנדלים.
אגב את זה כתבתי בשתי שורות, אבל לא הצלחתם להבין מה רציתי אז פירטתי עד שתבינו.

בכל זאת הצלחתי להבין. אם זאת הטענה שלך, שאין למסי עם מי לשחק, אז הפערים בין הדעות שלנו כל כך גדולים שחבל להמשיך את הדיון
אגב, תן לי לנחש ניחוש פרוע שאתה אוהד בארסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:20 
טעון בירור, איזה טרנד מעצבן יותר?
הטרנד של להיות בעד בארסה, ארגנטינה ומסי, כשבנות הלכות עם חלצות מסי, ילדים מדברים רק על מסי וכו' וכו',
או הטרנד של להגיד "מסי לא כזה טוב, זה צ'אבי ואינייסטה עושים אותו טובים".

אגב, בהנחה שאורוגוואי תהייה הטרנד העכשווי, אז הלוואי ופרו תעיף אותה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
מבחינתי אורגוואי טרנדית מהרגע שלואיס סוארז הדף את הכדור עם היד בקיץ שעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
לואיס סוארז :HEART2:
[הגול של קאוט נגד מנשסטר :HEART2: ]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
מראדונה לקח אליפויות עם קבוצה מסריחה כמו נאפולי שלא הייתה כלום ושום דבר לא לפניו ולא אחריו,
מסי לוקח אליפויות עם ברצלונה שהיא נבחרת של כוכבים ותמיד הייתה קבוצה גדולה באירופה.
אי אפשר להשוות בכלל.

חוץ מזה שמראדונה הוא חתיכת מלך ומסי הוא גמד מושתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:57 
HEADSHOT כתב:
מראדונה לקח אליפויות עם קבוצה מסריחה כמו נאפולי שלא הייתה כלום ושום דבר לא לפניו ולא אחריו,
מסי לוקח אליפויות עם ברצלונה שהיא נבחרת של כוכבים ותמיד הייתה קבוצה גדולה באירופה.
אי אפשר להשוות בכלל.

חוץ מזה שמראדונה הוא חתיכת מלך ומסי הוא גמד מושתן.

מספיק עם השקרים על נאפולי. נאפולי הביאה בזמנו את מרדונה שהיה השחקן היקר ביותר בעולם בהעברה היקרה ביותר אי פעם עד אז. מה שאומר שלקבוצה הזאת היה לא מעט כסף. הוא ממש לא שיחק שם עם נגרים. זה נכון שנאפולי לפני אותה תקופה ואחרי אותה תקופה לא חזרה על ההישגים שלה, אבל נאפולי של אותה תקופה היתה עם סגל של קבוצה שמתחרה על האליפות גם בלי מרדונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
כשילמדו פה אנשים מי זה קארקה נדבר. עלק עם נגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
אני אמרתי נגרים?
איפה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:13 
אף אחד לא אומר שמסי לא שחקן מעולה. ברור שהוא כן. גם אני, שחושב שהוא אוברייטד, יודע שהוא שחקן אדיר. רק שיש כל מיני אנשים שנסחפים ומשווים אותו לגדולים באמת לאורך ההיסטוריה כאשר, לפחות כיום, הוא אפילו לא בליגה שלהם. כמו שנאמר כאן, הוא עדיין לא אחד ש"מסוגל לסחוב קבוצה". ההישגים שלו, כולם כולם, הושגו כשלידו משחק צוות השחקנים הכי טוב בעולם. לזכות בתארים עם הצוות הזה זה נחמד ויפה אבל זאת קצת פחות חוכמה.
הגדולים באמת עשו דברים גם בנבחרת שלהם. פלה הוביל את ברזיל לשלוש אליפויות העולם הראשונות שלה. מרדונה לקח נבחרת שלא עשתה כמעט כלום במונדיאלים (חוץ ממונדיאל אחד מושחת בבית) והוביל אותה לשני גמרי מונדיאל וזכה גם באחד. שלא לדבר על זה שהוא הוביל חבורה בינונית וחיוורת בנאפולי לזכייה באליפות הליגה הטובה בעולם דאז. זידאן לקח נבחרת שמעולם לא הגיעה לגמר מונדיאל ולקח אותה לשניים כאלו (וגם הוא זכה באחד).
ואגב, עם כל הכבוד לואלדנו ב86 או לקאניג'ה ב90, לצד מרדונה שיחקו שחקנים הרבה יותר מוגבלים מאלו ששיחקו ליד מסי. אחרי הכל, בארגנטינה משחקים חוץ ממסי עוד שני שחקנים מברצה, עוד שלושה מריאל, כמה מאינטר פלוס טבז ובטח שכחתי עוד כמה. זה לא וולס של ראין גיגס. והם התקשו לא מול ברזיל, איטליה או ספרד אלא מול בוליביה, קולומביה ואפילו אורוגאי.
מסי עדיין בחור צעיר ואולי בהמשך הקריירה שלו הוא יעשה משהו בלי צ'אבי ואנייסטה לצידו. עד היום הוא לא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
"קבוצה מסריחה כמו נאפולי"
העובדה שבאותם שנים (ולא משנה מהן הסיבות והאם זה קשור למאפיה) החל להיכנס לשם המון כסף ובהעברת מראדונה הם שברו את השיא העולמי והוסיפו לו את קארקה,הכוכב הגדול של ברזיל דאז לא ממש מעניינת אף אחד
סתם ליידע כללי ובגלל שנאפולי אכן קטנה מבארסה,מראדונה לקח שם סה"כ 2 אליפויות והבקיע בהן 15 ו-16 שערים. לא מעט בליגה האיטלקית אבל לא מתקרב למספרים המלצתיים של מסי
נכון,מסי עדיין לא מראדונה אבל אתם שוכחים שהבן אדם עדיין לא חגג 24
האיש מתמודד בגבורה על לחץ עצום ומנפץ כל טענה שאמרו עליו עד היום. אמרו שלא מגיע למשחקים גדולים אז הוא מבקיע בשנים האחרונות בכל גמר או סופר קלאסיקו. אמרו שהוא עושה הצגות ומאז אותה נפילה מוגזמת בצ'לסי האיש מקבל מכות על ימין ועל שמאל ולא פוצה את פיו (אגב לאחרונה הוא כ"כהפך לגבר שהוא ממשיך מהלכים לאחר שהוא נופל מעבירה שעשו עליו. אתמול היו לו לפחות 3 מסירות מהרצפה).
אמרו עליו שהוא לא יכול להצליח בלי צ'בי ואינייסטה,גם כאן אני מאמין שהוא יוכיח אחרת,אני באמת לא דואג
אם רק היתה לארגנטינה הגנה נורמלית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:22 
אורנה אוסטפלד כתב:

למיטב זכרוני הוא לא היה שם באליפות הראשונה.
נאפולי זאת קבוצה שהתמודדה נגד הירידה בעונה שלפני מרדונה ובעונה אחרי שהוא עזב, עם אליפות, היא אפילו לא התמודדה ברצינות על התואר. תארים, בכל העולם, הולכים בדר"כ לקבוצות עם מסורת. טבז והסיטי יכולים לספר על זה. והנה נאפולי לקחה עם מרדונה שתי אליפויות. קבוצה שלפני ואחרי מרדונה (שהוא שחקן ואדם שאני רחוק מהלעריץ) לא עשתה שום וכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

למיטב זכרוני הוא לא היה שם באליפות הראשונה.
נאפולי זאת קבוצה שהתמודדה נגד הירידה בעונה שלפני מרדונה ובעונה אחרי שהוא עזב, עם אליפות, היא אפילו לא התמודדה ברצינות על התואר. תארים, בכל העולם, הולכים בדר"כ לקבוצות עם מסורת. טבז והסיטי יכולים לספר על זה. והנה נאפולי לקחה עם מרדונה שתי אליפויות. קבוצה שלפני ואחרי מרדונה (שהוא שחקן ואדם שאני רחוק מהלעריץ) לא עשתה שום וכלום.

נאפולי עם מראדונה בעונה הראשונה סיימה במקום השמיני
כשהם הביאו את קארקה הם זכו באליפות

ושלא יהיה ספק,אני מעריץ ענק של מראדונה וחושב שהוא עדיין הגדול בכל הזמנים. פשוט טרנד האנטי מסי מתחיל כאן להימאס. אתם לא חייבים לאהוב אותו כדי להבין שמדובר כאן במשהו שונה שעשוי להיות האחד שכולנו נזכור. אני עדיין לא שוכח שהוא לא חגג 24,מראדונה נתן את עונת השיא בגיל 26,לפני זה הוא לא עשה כלום ברמת הנבחרת (מלבד כרטיס אדום במונדיאל 82) וגם ברמת הקבוצות לא ממש הטביע חותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:37 
פשוט מאוד ארגנטינה נבחרת בינונית מינוס בלי מסי ואיתו טובה מינוס
ואורוגוואי נבחרת לוחמת וחזקה שלא פוחדת מאף אחד
אורוגוואי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 17:17 
מסי שחקן עצום, אבל לא הוגן להשוות אותו לדייגו.

מסי הוא המכדרר המושלם, ובזה אני לא חושב שיש מישהו שמשתווה לו. בנוסף, יש לו טכניקה מושלמת בהשתלטות על כדור ויכולת אדירה במשחק על שטח קטן. לכן הוא גם סקורר נהדר, כי כמעט תמיד הוא יצליח למצוא את הכמה סמ' שדרושות לו כדי לשחרר כדור לפני שההגנה מגיבה.

מראדונה היה שחקן אחר לגמרי. מראדונה היה קודם כל עושה משחק, שמזין את החלוצים. הייתה לו עצמה פיזית אדירה שחסרה למסי. מסי מהיר וזריז מאד, אבל למראדונה כוח מתפרץ בלתי רגיל.

מראדונה היה שחקן שכל המשחק עובר דרכו, שיודע גם לתת כדור על 40-45 מטר לרגל, או כדור עומק שחותך את ההגנה, בנוסף, בניגוד למסי, הוא היה איום עצום מטווח רחוק, גם בעונשין וגם בכדרור (מסי מתחיל להיות מסוכן רק 20 מטר מן השער), ומראדונה גם היה מגביה כדורים נהדרים.

הדמיון היחיד בין השניים הוא בכדרור ובכך שהם שמאליים. אגב, מראדונה לא זכה לעשירית מן ההגנה שמסי מקבל משופטים. אם מסי היה מקבל את הטיפול שמראדונה זכה לו, הוא היה כבר צריך לפרוש מכדורגל ולהיות עם קביים כל החיים.

ואחרי שאמרתי את כל זה - מסי שחקן ענק, שפשוט נתקע בנבחרת רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם,מסכים חלקית
ברור שמבחינת יכולות פיזיות אין מה להשוות,אולי גם בגלל הורמוני הגדילה שקיבל וצעירותו ועשו אותו מתפרק בקלות ונכון שהעוצמה בבעיטה הרבה פחות חזקה אבל מבחינת מסירה וניהול משחק? יש פה נטיה להמעיט ביכולתו,האיש מבשל אשיר (סיים השנה עם כ-25 בישולים כמדומני),במשחק נגד קוסטה ריקה צריך היה לבשל לפחות 6 שערים אלמלא החמצות מדהימות של היגוואין,אתמול נתן כדור אומן לראש של אותו היגוואין ובאופן כללי האיש יודע למסור על הקרקע,באוויר ובכל סגנון בערך
דווקא בקופה הוא מוכיח שהוא יכול להיות גם מאחור כבונה משחק לא רע בהחלט וזה עוד תפקיד די חדש לו,בוא לא נשכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
פרגוואי נגד ברזיל?הם לא היו באותו בית?איזה טורניר מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
לזה ששאל - 2.000 אורוגוואי בלבד אבל שמעו היטב שירים שלנו בעיקר בבסוף המשחק ולקראת הפנדלים.
ארגנטינה עם מעל 40.000 אאל"ט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
פרגוואי נגד ברזיל?הם לא היו באותו בית?איזה טורניר מוזר

אני הייתי משתמש בשם תואר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
לינק לשידור יש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
כמו: איזה טורניר פח שלא ראינו בו 2 פסים, ואילו הנבחרת שבה השחקן היחיד שנתן כדורים של אומן עפה הביתה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
כמו: איזה טורניר פח שלא ראינו בו 2 פסים, ואילו הנבחרת שבה השחקן היחיד שנתן כדורים של אומן עפה הביתה ?

"נתן כדורים של אומן" נתן בישול אחד יפה כל הטורניר (יש לומר מדהים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
האדס כתב:

לא הגבתי פה איזה חודש וחצי, כי אני בחו"ל, וכמעט הצלחתי להתייחס אליך ברצינות.
ואז נזכרתי שגם ככה אין לך מושג, אז תנסה לא להתייחס לתגובה שלי, והנה התגובה הצינית שלי:

סבבה אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
azran כתב:
האדס כתב:

לא הגבתי פה איזה חודש וחצי, כי אני בחו"ל, וכמעט הצלחתי להתייחס אליך ברצינות.
ואז נזכרתי שגם ככה אין לך מושג, אז תנסה לא להתייחס לתגובה שלי, והנה התגובה הצינית שלי:

סבבה אחי.

חוץ מהמשחק אתמול מסי עשה משהו כל הטורניר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
מול בוליביה הוא סידר לטבז (הפח הזה, כן זה שהחמיץ את הפנדל, אבל עליו אף אחד לא מדבר) איזה 2 מצבים לגול והוא החמיץ.
גם ללאבזי הכלום, ולהיגוואין (הפח הזה 2, שהחמיץ מ-3 מטר אתמול, וזה אחרי 5 החמצות אחרות) הוא סידר בערך אלף הזדמנויות כל משחק.

מה לעשות שבשביל "לבשל" צריך שאיזה שחקן "יסיים" את זה ברשת.
מי שאומר שלמסי היה טורניר גרוע, לא ראה את הטורניר. למסי הייתה נבחרת גרועה, כזו שלא יודעת לנצל הזדמנויות, לא רוצחת(טוב נו, את קוסטה "מה אנחנו עושים בטורניר הזה" ריקה הם כן רצחו) ולא מחוייבת.
אז אחרי הגולים הם רצים כמו משוגעים לקהל, בין לבין הם התלהכו על המגרש. היו תלויים בשחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מול בוליביה הוא סידר לטבז (הפח הזה, כן זה שהחמיץ את הפנדל, אבל עליו אף אחד לא מדבר) איזה 2 מצבים לגול והוא החמיץ.
גם ללאבזי הכלום, ולהיגוואין (הפח הזה 2, שהחמיץ מ-3 מטר אתמול, וזה אחרי 5 החמצות אחרות) הוא סידר בערך אלף הזדמנויות כל משחק.

מה לעשות שבשביל "לבשל" צריך שאיזה שחקן "יסיים" את זה ברשת.
מי שאומר שלמסי היה טורניר גרוע, לא ראה את הטורניר. למסי הייתה נבחרת גרועה, כזו שלא יודעת לנצל הזדמנויות, לא רוצחת(טוב נו, את קוסטה "מה אנחנו עושים בטורניר הזה" ריקה הם כן רצחו) ולא מחוייבת.
אז אחרי הגולים הם רצים כמו משוגעים לקהל, בין לבין הם התלהכו על המגרש. היו תלויים בשחקן אחד.

מסי לא היה מבריק בטורניר בכלל,אבל הוא לא אשם בכלום וגם לא האשמתי אותו בכלום.
ההגנה שלהם פח אשפה ומאמן אידיוט אבל עדיין הוא לא היה מבריק ולא היה מסי הרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
ודאי,רק אתמול בישול
ורק נגד קוסטה ריקה 2 בישולים (וזה לא 6 כי היגוואין החמיץ כמו מטורף)
ולכו למשחק הראשון ותראו איזה 2 כדורים לגול שם לטבז ולעוד מישהו
במשחק השני אגב הוא באמת היה פח
זה לא טורניר כ"כ של מסי כמו שנוטים לחשוב. מצד שני אם זה טורניר רע כ"כ,זה אומר משהו עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
מי שרוצה לינק
שיוריד SOPCAST
וייכנס לזה:

sop://broker.sopcast.com:3912/92997

איכות מעולה ולא נתקע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
מי שרוצה לינק
שיוריד SOPCAST
וייכנס לזה:

sop://broker.sopcast.com:3912/92997

איכות מעולה ולא נתקע

תבורך :ROSE:
אתה יכול לתת לי בבקשה את האתר שממנו הבאת את הלינק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
מסי שחקן ענק, גם עם יש לו רגלים עקומות ובכייןף, לרגע לא אמרתי את זה.
אני גם לא חושב שהוא אוברייטד בטירוף, בסופו של דבר השורה הסטסטית שלו מעידה על כך שזה לא המצב.
אבל, השורה הסטסטית שלו מתאפשרת רק בגלל שיש לו צ'אבי / אניסטה מאחוריו.
המשחקים האלו בנבחרת ארגנטינה מוכיחים את זה. מצ'ארנו ששיחק איתו חלק גדול מהשנה בבארסה שיחק איתו היום
גם בארגנטינה. אי אפשר להגיד שויה ופדרו יותר טובים מהיגאוין, דימריה טבס וכו', ההפך הוא הנכון.
גם אי אפשר להאשים את ההגנה של ארנגטינה, ביכולת שלה. ההבדל הוא נטו במרכז המגרש.
צא'בי שולט במשחק כאשר הוא משחק, כמו זידאן שלט בזמנו, כמו שסיני והולמאי שלטו בזמנו כשהיו בהפועל.

אמרתי את זה במהלך המונדיאל ואני אומר את זה שוב,
ארגנטינה עם צ'אבי (במקום מסי) משיגה יותר מארגנטינה של היום.
ואני ממש לא בטוח שספרד עם מסי (במקום צ'אבי) זוכה בכל תואר אפשרי כמו שהם זכו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:49 
el dudernio כתב:
מסי שחקן ענק, גם עם יש לו רגלים עקומות ובכייןף, לרגע לא אמרתי את זה.
אני גם לא חושב שהוא אוברייטד בטירוף, בסופו של דבר השורה הסטסטית שלו מעידה על כך שזה לא המצב.
אבל, השורה הסטסטית שלו מתאפשרת רק בגלל שיש לו צ'אבי / אניסטה מאחוריו.
המשחקים האלו בנבחרת ארגנטינה מוכיחים את זה. מצ'ארנו ששיחק איתו חלק גדול מהשנה בבארסה שיחק איתו היום
גם בארגנטינה. אי אפשר להגיד שויה ופדרו יותר טובים מהיגאוין, דימריה טבס וכו', ההפך הוא הנכון.
גם אי אפשר להאשים את ההגנה של ארנגטינה, ביכולת שלה. ההבדל הוא נטו במרכז המגרש.
צא'בי שולט במשחק כאשר הוא משחק, כמו זידאן שלט בזמנו, כמו שסיני והולמאי שלטו בזמנו כשהיו בהפועל.

אמרתי את זה במהלך המונדיאל ואני אומר את זה שוב,
ארגנטינה עם צ'אבי (במקום מסי) משיגה יותר מארגנטינה של היום.
ואני ממש לא בטוח שספרד עם מסי (במקום צ'אבי) זוכה בכל תואר אפשרי כמו שהם זכו עכשיו.

כמו שמסי בלי קישור טוב לא יכול (מסצ'ראנו לא באמת שיחק שנה שעברה בבארסה, וגם כשהוא שיחק זה או בגארבג' טיים או בתור בלם) ככה גם צ'אבי בלי חלוצים טובים ומהירים לא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: