תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א- מנוי לעונת 2011-2012
הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

ההתנהגות שלנו כקהל היא מטופשת. כל ההתייחסות הזו אל ההגעה למשחקים כמשהו שאי אפשר בלעדיו. זה כולה כדורגל.

אבל עזוב, אני סתם מעוצבן ומתוסכל, זה לא משהו אישי נגדך. אני פשוט מיואש ממה שקורה במועדון, וגם ממה שקורה בקהל.

אם הפועל בשבילך היא רק "תחביב" אז זה עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

ההתנהגות שלנו כקהל היא מטופשת. כל ההתייחסות הזו אל ההגעה למשחקים כמשהו שאי אפשר בלעדיו. זה כולה כדורגל.

אבל עזוב, אני סתם מעוצבן ומתוסכל, זה לא משהו אישי נגדך. אני פשוט מיואש ממה שקורה במועדון, וגם ממה שקורה בקהל.

:bang: :SHOCK: :LOMASHOO:

אתה יכול להוסיף עוד 10 אייקונים, אבל זה לא משנה את העובדה שזה לא ענין של חיים ומוות. הכי קל זה לוותר לעצמך ולהגיד שאתה לא יכול בלי זה, שאתה מכור ושפוט והשד יודע מה. זה הפתרון הכי קל, הכי עצלן והכי פחדני. אבל זה בסדר, אתה בחברה טובה.

אמנם אמרתי שכדורגל זה לא "כולה כדורגל", אבל גם לא אמרתי שזה עניין של חיים ומוות. לא הכל שחור ולבן.
תנסה שבוע לא לגלוש בפורום, לא לקרוא עיתון ספורט, או להיכנס לאתרים וערוצי ספורט ובכלל - לא להתעדכן בכל מה שקשור להפועל. בינינו, אתה תצליח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:12 
MaRtIn kay כתב:
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

או, הנה עוד חכם בלילה.

אני אוהד הפועל משנת 1984, מנוי לבלומפילד כבר 13 עונות רצוף, והדבר האחרון שאפשר להגיד שהפועל בשבילי היא "תחביב".

כל מה שאני אומר שהתירוץ הזה של "אני חייב מנוי ולא משנה מה כי אני חייב להיות במשחקים", זה בסך הכל בריחה לפתרון הכי קל. פחדנות, חוסר חוט שידרה (לא ברמה האישית, אלא של כל הקהל שלנו). זו הוכחה שהקהל שלנו הוא בעיקר טוב ברוח וצלצולים. להוביל מהלך אמיתי אנחנו לא מסוגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:14 
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

אתה יכול להוסיף עוד 10 אייקונים, אבל זה לא משנה את העובדה שזה לא ענין של חיים ומוות. הכי קל זה לוותר לעצמך ולהגיד שאתה לא יכול בלי זה, שאתה מכור ושפוט והשד יודע מה. זה הפתרון הכי קל, הכי עצלן והכי פחדני. אבל זה בסדר, אתה בחברה טובה.

אמנם אמרתי שכדורגל זה לא "כולה כדורגל", אבל גם לא אמרתי שזה עניין של חיים ומוות. לא הכל שחור ולבן.
תנסה שבוע לא לגלוש בפורום, לא לקרוא עיתון ספורט, או להיכנס לאתרים וערוצי ספורט ובכלל - לא להתעדכן בכל מה שקשור להפועל. בינינו, אתה תצליח?

קשה לי להאמין. אני גם אוכל את עצמי כרגע על זה שכנראה לא יהיה לי מנוי העונה, אבל זה לא משהו שאי אפשר לעמוד בו. אני כבר לא מדבר על זה שאם הייתה הצטרפות לענין מצד חלקים ניכרים מהקהל, אז ממילא לא היית נפגעמזה שאתה לא רץ לעשות מנוי בשבוע הראשון למכירה. היה אפשר לחכות עם זה קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
MaRtIn kay כתב:
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

או, הנה עוד חכם בלילה.

אני אוהד הפועל משנת 1984, מנוי לבלומפילד כבר 13 עונות רצוף, והדבר האחרון שאפשר להגיד שהפועל בשבילי היא "תחביב".

כל מה שאני אומר שהתירוץ הזה של "אני חייב מנוי ולא משנה מה כי אני חייב להיות במשחקים", זה בסך הכל בריחה לפתרון הכי קל. פחדנות, חוסר חוט שידרה (לא ברמה האישית, אלא של כל הקהל שלנו). זו הוכחה שהקהל שלנו הוא בעיקר טוב ברוח וצלצולים. להוביל מהלך אמיתי אנחנו לא מסוגלים.

האמת שאת האמירה הזו אני דווקא מסוגל להבין ואולי אפילו להסכים, אבל בשורה התחתונה פשוט כל שיקול שלי אם לקנות מנוי העונה או לא נגמר אחרי שנייה כשהתשובה ברורה
אין לי מה להגיד, אפשר לומר שהלכתי עם הלב והרגש ולא הראש וההגיון, זאת האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

קשה לי להאמין. אני גם אוכל את עצמי כרגע על זה שכנראה לא יהיה לי מנוי העונה, אבל זה לא משהו שאי אפשר לעמוד בו. אני כבר לא מדבר על זה שאם הייתה הצטרפות לענין מצד חלקים ניכרים מהקהל, אז ממילא לא היית נפגעמזה שאתה לא רץ לעשות מנוי בשבוע הראשון למכירה. היה אפשר לחכות עם זה קצת.

אני שואל ברצינות עכשיו - כשראית שהרעיון לחרם מנויים לא צלח ושמכאן כבר אי-אפשר יהיה להעביר מסר, למה בכל זאת לא קנית מנוי?
אני יודע שזה עלול להיתפס כוויתור על העקרונות והערכים, אבל בשורה התחתונה אין באמת משמעות לזה שתישאר העונה בבית. להיפך - אולי מהמגרש תוכל להפגין ולמחאות בצורה טובה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:19 
מאותה סיבה שלא הזמנתי ספורט 5+ גם אחרי שלכל המדינה כבר היה. אני בנאדם עקשן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

לא חושב שזה אותו דבר.
כולנו יכולים להמשיך בחיים כסדרם ובשלמותם בלי ספורט5+, מעטים האנשים פה שיכולים לעשות זאת בלי הפועל (ולא, לא אמרתי שזה כמו חיים או מוות, רק שזה יחסר)
אבל אני מקבל את הטיעון הזה בכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:26 
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:

לא חושב שזה אותו דבר.
כולנו יכולים להמשיך בחיים כסדרם ובשלמותם בלי ספורט5+, מעטים האנשים פה שיכולים לעשות זאת בלי הפועל (ולא, לא אמרתי שזה כמו חיים או מוות, רק שזה יחסר)

מן הסתם אני לא אוותר על הפועל. אני רק אצטרך יותר פעמים להתקמבן על ניקוב או לקנות כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:

לא חושב שזה אותו דבר.

מן הסתם אני לא אוותר על הפועל. אני רק אצטרך יותר פעמים להתקמבן על ניקוב או לקנות כרטיס.

אז זו טיפשות,קנה כבר מנוי אם אתה מתכוון לקנות כרטיס.
אם להתקמבן דרך הזמנות וניקובים,אז כל הכבוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
נועם שחם כתב:

לא חושב שזה אותו דבר.

גם על זה דיברו פה.
בשורה התחתונה, זה יכניס בסופו של דבר יותר כסף לכיס של טביב מאשר קניית מנוי, ולכן אני שוב ממליץ בכל זאת לקנות ולהפגין מהמגרש
לפני כמה שנים החלטתי "לחסוך" ולא לעשות מנוי פעם ראשונה מאז שאני אוהד. באותה עונה לא עמדתי בפיתוי יותר מדי פעמים ובסוף יצא לי מחיר של שני מנויים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
שחם מזכיר לי את המטיפים האלה ש"הפועל הרסה לך את החיים" ,"מה זה נותן לך הכדורגל הזה ? "
:PUKE:
לא האמנתי עליו

נערך לאחרונה על ידי ניצחת איתי הכל בתאריך 15 יולי 2011, 22:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
שחם מזכיר לי את המטיפים האלה ש"הפועל הרסה לך את החיים" ,"מה זה נותן לך הכדורגל הזה ? "

חשבתי שגם אתה מחרים ומאותן סיבות, לא? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
שוהם יפת כתב:

אני אהיה בכל המשחקים בדרך קבועה(תרגעו לא משהו מקומבן ומסריח), אם אתה מעוניין לדעת תפנה אליי בפרטי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
שחם עליך אני קצת מתפלא שאתה מדבר ככה.
אני לא בנאדם מושלם וכמוני כולם פה,לכל אחד יש את הפאקים שלו ואת ההתמכרויות שלו.
תשאל כל בנאדם שמכיר אותי מה הדבר הראשון שעולה לו בראש שאומרים לו את השם שלי הוא יגיד לך "הפועל",זה חלק ממני וזה חלק מהזהות שלי,אני לא רואה את עצמי בשום שלב בחיים שלי בלי הקבוצה הזאת.
זה יותר חזק מטביב ומהראל וזה יותר חזק גם מ"אם שי אבוטבול ישחק או לא ישחק בהפועל"(אני מאוד אוהב את שי),אני אוהב את הסמל של הקבוצה הזאת ואת כל מה שעומד מאחוריו,אני אוהב את האופי של אוהדי הקבוצה הזאת(קצת ציניים,לא גזעניים ומאוד אוהבים להתלונן) כי אני אחד מהם,אני אוהב את כל הערכים של הקבוצה הזאת(הדרך יותר חשובה מהתוצאה,משפחתיות) כי הם מאפשרים לכל אחד להרגיש שייך.
אז אם אתה מבקש ממני לא לקנות מנוי לקבוצה הזאת,אל תבוא לי בתירוץ של "זה רק כדורגל",כי זה הרבה יותר מסתם כדורגל,זה חלק ממני וזה חלק מעוד הרבה אנשים אחרים.
אתה אומר התמכרות?
יותר טוב להתמכר לזה ולא לסמים,לסיגריות ולאלכוהול,כי זה גם פוגע בבריאות(נכון גם קבוצת כדורגל פוגעת בבריאות אבל הרבה פחות) וגם עולה הרבה יותר כסף(תשאל מכורים לסיגריות כמה הם מוציאים על זה בשנה,הרבה יותר מאפילו 1000 שקל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
שחם עליך אני קצת מתפלא שאתה מדבר ככה.
אני לא בנאדם מושלם וכמוני כולם פה,לכל אחד יש את הפאקים שלו ואת ההתמכרויות שלו.
תשאל כל בנאדם שמכיר אותי מה הדבר הראשון שעולה לו בראש שאומרים לו את השם שלי הוא יגיד לך "הפועל",זה חלק ממני וזה חלק מהזהות שלי,אני לא רואה את עצמי בשום שלב בחיים שלי בלי הקבוצה הזאת.
זה יותר חזק מטביב ומהראל וזה יותר חזק גם מ"אם שי אבוטבול ישחק או לא ישחק בהפועל"(אני מאוד אוהב את שי),אני אוהב את הסמל של הקבוצה הזאת ואת כל מה שעומד מאחוריו,אני אוהב את האופי של אוהדי הקבוצה הזאת(קצת ציניים,לא גזעניים ומאוד אוהבים להתלונן) כי אני אחד מהם,אני אוהב את כל הערכים של הקבוצה הזאת(הדרך יותר חשובה מהתוצאה,משפחתיות) כי הם מאפשרים לכל אחד להרגיש שייך.
אז אם אתה מבקש ממני לא לקנות מנוי לקבוצה הזאת,אל תבוא לי בתירוץ של "זה רק כדורגל",כי זה הרבה יותר מסתם כדורגל,זה חלק ממני וזה חלק מעוד הרבה אנשים אחרים.
אתה אומר התמכרות?
יותר טוב להתמכר לזה ולא לסמים,לסיגריות ולאלכוהול,כי זה גם פוגע בבריאות(נכון גם קבוצת כדורגל פוגעת בבריאות אבל הרבה פחות) וגם עולה הרבה יותר כסף(תשאל מכורים לסיגריות כמה הם מוציאים על זה בשנה,הרבה יותר מאפילו 1000 שקל).

דווקא ממה שיצא לי לשמוע פה על נועם שחם הוא לא מהאוהדים שצריכים להסביר להם את זה, וכמו שהוא בעצמו אמר - קשה לו להאמין שהוא יסתדר שבוע בלי הפועל.
ועדיין, אני מסכים שלא צריך להיכנס לשיקולים אחד של השני ולהאשים מישהו אם קנה או לא קנה מנוי. כל אחד והשיקולים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
שוהם יפת כתב:

אני אהיה בכל המשחקים בדרך קבועה(תרגעו לא משהו מקומבן ומסריח), אם אתה מעוניין לדעת תפנה אליי בפרטי .

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 07:16 
שוהם יפת כתב:
לא האמנתי עליו

אם זה מה שהצלחת להבין ממה שכתבתי, אז אתה יותר טיפש ממה שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 07:22 
כמו שכתבתי פה קודם, בצורה שהמועדון מתנהל ממילא יש לי חשק מועט מאד לבוא למשחקים. כבר בשנה שעברה הצליחו להוציא לי את החשק, ככה שלא נראה לי שלא אעמוד בזה. כשיהיו משחקים מספיק חושבים או שסתם יזדמן לי, אני אבוא.

מבחינת המועדון - הוא בטח לא ייפגע ולא ייגרם לו שום נזק מזה שלא ארכוש מנוי. גם ככה כל המנויים כבר כמעט נמכרו.

זה win win situation.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 08:17 
נועם שחם כתב:
MaRtIn kay כתב:
נועם שחם כתב:
מה יש לי להסביר לך?

או, הנה עוד חכם בלילה.

אני אוהד הפועל משנת 81 ומנוי מהעונה בארצית ועד היום, והשנה החלטתי לא לעשות
מנוי.כשאני מגיע לבלומפילד אני נהנה פחות וכועס הרבה יותר, מתבאס מההנהלה ומהקהל.אני לא קורא לזה חרם מנויים אני חושב שזה יותר תחושת ייאוש אני רציתי להשאר לעד תמים,אבל לא כך הם פני הדברים והשינויים שהקבוצה עוברת משפיעים עליי לרעה,וזה לא רק מהעונה האחרונה. הפסקה קצרה ואולי אחזור בעוד מספר שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שוהם יפת כתב:
לא האמנתי עליו

בשנייה שאמרת -
" כולה כדורגל "
אז די הבנתי באיזה בן אדם מדובר .
לא רוצה להשתמש במילים כמו שאתה משתמש בהם,אבל אתה אמור להבין לבד .

ציטוט:
win win situation.

אני חייב להבין איך הגעת למסקנה הזאת אם נשארת בלי מנוי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם :HEART2:
ילדים מטומטמים :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 12:36 
נגמרו המנויים לשבע בלאן ועוד לא פתחו את 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 12:46 
עוד עונה הקבוצה עם הכי הרבה מנויים!!!
שבויים של עצמנו... לא יאמן שבקיץ שבו הבעלים רבים הקבוצה מתפרקת מנכסיה
ועומר דמארי אחד מגיע חודש לפתיחת העונה השערים המרכזיים שלנו כבר סולדאווט.
לקהל כזה מגיע קבוצה עם בעלים שאיכפת לו מהאוהדים ולא זורק עליהם ז... כזה גדול!!

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 13:49 
בלאן בפרטים על המכירה סגרו את 5 ו7 (אין עליהם פרטים יותר), וכתבו את המחירים ל8.
אבל עדיין אי אפשר לקנות כשנכנסים לתמונת האיצטדיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 14:03 
שוהם יפת כתב:
נועם שחם כתב:
שוהם יפת כתב:
לא האמנתי עליו

בשנייה שאמרת -
" כולה כדורגל "
אז די הבנתי באיזה בן אדם מדובר .
לא רוצה להשתמש במילים כמו שאתה משתמש בהם,אבל אתה אמור להבין לבד .

ציטוט:
win win situation.

אני חייב להבין איך הגעת למסקנה הזאת אם נשארת בלי מנוי .

כן, כבר שמתי לב שהבנת הנקרא זה לא משהו חזק אצלך. נדמה לי שההסבר שלי נמצא בגוף ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
למישהו הגיע המנוי כבר? יש משחק עוד פחות מ12 יום וזה משגע אותי :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:

גם אם לא יגיע, אמורה להיות בעמדות אופציה לקבל כרטיס למשחק (שמן הסתם כלול במנוי) תוך הצגת כרטיס אשראי ותעודת זהות על שם המזמין
זה לא אידאלי, אבל בינינו, מי ציפה לאידאל מהנהלה כזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
הדגל האדום כתב:

גם אם לא יגיע, אמורה להיות בעמדות אופציה לקבל כרטיס למשחק (שמן הסתם כלול במנוי) תוך הצגת כרטיס אשראי ותעודת זהות על שם המזמין
זה לא אידאלי, אבל בינינו, מי ציפה לאידאל מהנהלה כזו?

הבעיה שאין לי כרטיס אשראי או תעודת זהות כי אבא שלי הזמין לי את המנוי מגרמניה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: