http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03416.htmlמוס לוזון כועס. אפילו כועס מאוד. נשיא מכבי פתח תקוה התבטא היום (שישי) בצורה חריפה מאוד נגד אחד מבעלי הפועל תל אביב, מוני הראל, על רקע עסקת עומר דמארי והתנהלותו מול הבעלים השני, אלי טביב. אחרי שנדמה היה כבר שהסאגה נגמרה נותרה פנייתו של הראל למשטרה עלייה פורסם כאן לראשונה וממנה עלה לכאורה גם חשד לקיומו של חוזה כפול.
הפועל ת"א תפגוש כנראה את ויבודינה במוקדמות הליגה האירופית
"יש בעלים אחד שזכה אחרי הבמבי בהפועל תל אביב וקוראים לו אלי טביב", אמר לוזון, "עד היום נמנעתי מלדבר נגד מוני הראל ושיתפתי איתו פעולה בכל מה שביקש אבל כל מטרתו היא לפגוע בהפועל תל אביב, במכבי פתח תקוה ובעומר דמארי".
"הוא מייצר ספינים עד לדיון בבית המשפט כדי שהשופטת תהיה לטובתו. הוא יכול ללכת למשטרה 14 פעמים ביום, אין שום חוזה כפול. כל מה שהוא עושה זה לחבל ולגרום נזק. המסמך היחיד שחתמתי עליו מול אלי טביב הועבר לנציגו של הראל קובי סידי. חתמתי רק על חוזה אחד עם הפועל תל אביב בכל ימי חיי, הוא נמצא בהתאחדות ומתבסס על החוזה שהדפיס החשב ניר כץ. הוא לא עבר בבקרה בגלל מוני הראל שפוגע גם בשחקן עצמו כי הוא לא יוכל להירשם למשחקים באירופה".
"מכבי פתח תקוה עדיין לא קיבלה שקל מעסקת דמארי. השחקן נמצא בהפועל בגלל שיש לי חוזה עם אלי טביב. מטרתו של הראל היא רק להכפיש".
נ.ב. שלא יובן לא נכון, אני לא בעד טביב או בעד מוני הראל, לדעתי כמו שכתבתי פה כבר כמה פעמים שניהם לא צריכים להיות הבעלים שלנו.
אבל כרגע כל דבר שמוני עושה נראה כמו לעשות הכל לטובת שינוי דעתה של השופטת ושום דבר שקשור לעזור להפועל ת"א!!!
הוא לא חותם על הסכמים (אפילו לא לקשטן, כי נעלב...).
אז אני רק מבקש ממנו שישב בשקט עד ה20 לחודש אם אז יוכח אחרת והוא יקבל את הבעלות שיעשה מה שבא לו בינתיים שיתן לקבוצה
להתכונן לעונה הבאה