תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מי קנה את בית"ר
הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 21:17 
איך בן אדם עם אג'נדה פוליטית כזאת מגיע לבית"ר ולא להפועל? איך לעזאזל? לובין את מי את חושבים שסובבתם עם ההצהרות "אין קונה" שלכם? חבורת הזבל שכמוכם. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שהם בניגוד אלינו כן היו עסוקים בחיפוש רוכש, וממכבי וביתר כולנו יודעים שלא חסר רוכשים.
השאלה איך מציגים את זה...
כנראה שלא באמת חיפשו רוכש...
כנראה שלא באמת רוצים למכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 21:25 
כנראה? בטוח שלא חיפשו. אני פשוט זוכר באמצע העונה שעברה שלובין הפריח עוד ספין על חיפוש רוכש, ואחרי יומיים הם טענו ש"אף אחד לא דופק על הדלת לרכוש את הקבוצה" בטח שלא דופק, מי שדופק את הקבוצה שנים לא דופק על דלתות של רוכשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 21:42 
בפעם המליון, לא מגיעים אלינו כי מוני לא נתן להם להתקרב ולאחרונה גם טביב בענין. ובודאי שלא יזמו פניה אליהם (כמו גאידמק במקרה זה).

הייתי עושה עיסקה שיתחלפו עם טביב - מתאים לכל 4 הצדדים. (ומוני ישאר 10% ומנכ"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
יש כבר תגובה מהלה עפולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יש כבר תגובה מהלה עפולה?

הם מחכים שמישהו יראיין אותם, אל תשכח שהם לא יודעים לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 23:30 
ציטוט:
מי שלא אוהב את הבעלים החדשים הם האוהדים מארגון לה פמיליה, שטענו בין היתר ש"מכרו אותנו לשטן" ו"עשו לנו כיפה אדומה". חלק מחברי הארגון חושבים להפעיל כח, אך מנגד יש כאלה שטוענים שצריך להמתין ולראות איך הדברים מתפתחים. אחד מהחברים בארגון: "אני לא יודע אם אנחנו צריכים לעשות משהו עכשיו. אתם יודעים כמה אוהדים שמאלנים יש לנו ואף אחד לא יודע. גם ככה החלטנו להפסיק עם הגזענות השנה בגלל הנזק שזה עושה לקבוצה אז אם אנחנו מפסיקים אין שום בעיה איתו. יביא שחקן ערבי לבית"ר? בינתיים הכל ספקולציות, הם נראים אנשי עסקים חכמים שלא יעשו דברים בלי לחשוב".

http://sports.walla.co.il/?w=/156/1840953

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 23:34 
ברקע של קורנפיין בנתב"ג יש ילד מרגש שצועק "אדום עולה" :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
אדלר: "אנשים שאוהדים את בית"ר מובכים מהקהל שלא מגלה סובלנות לערבים ושחקנים שחומי עור
ואם נצליח לשנות את התדמית הזאת שדבקה בקבוצה, זאת תהיה הצלחה גדולה".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03393.html

הבחור בא לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אדלר: "אנשים שאוהדים את בית"ר מובכים מהקהל שלא מגלה סובלנות לערבים ושחקנים שחומי עור

הבחור בא לעבוד

שחר,גולדהאר,אדלר...
אצלנו :cry:
בא לי למות בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

הבחור בא לעבוד

בניגוד למה שאנשי בית"ר מנסים למכור, ולמה שהעיתונות משווקת, אני מתקשה להתפעל מהאיש.
מבחינה כלכלית, מדובר במעמד בינוני-גבוה של ארה"ב, ממש לא טייקון. אין מדובר באדם עם כסף גדול, הוא לא בליגה של גאיידמק, ואפילו רחוק מאד מאנשי עסקים כבדים מסוגם של שניידר וגולדהאר. בסה"כ שכיר בדרג ניהולי בינוני. העיתונאים כותבים שהוא שהוא היה סגן-נשיא בחברת דיסני, אבל אדלר היה סגן נשיא בשתי חברות-בת של דיסני, לא בחברת האם, ומי שמכיר את ארה"ב, יודע שסגן נשיא הוא מה שאנו קוראים סמנכ"ל, ובחברות אמריקאיות יש לפעמים יותר סמנכ"לים ממזכירות.
העיתונים כותבים שדן אדלר הוא כשלון מבחינה פוליטית, אבל לא מבינים עד כמה. בחודש מאי האחרון הוא התמודד על מקום לקונגרס מטעם איזור 36 של קליפורניה. במהלך הקמפיין הוא כבר הפך לבדיחה, בעיקר בגלל תשדירי הבחירות המגוחכים שלו, כולל עד כדי כך שגלן בק, הפופוליסט מהימין, שחט את אחד התשדירים שלו, שכבר הוזכר לעיל. כדי להיבחר, היה צריך אדלר לקבל לפחות 50% מהקולות. הוא קיבל 258 קולות בלבד (!!), שהם 0.5% (!!!)מהקולות. שתי המועמדות האחרות שהתמודדו מולו צפויות להתמודד החודש, בסיבוב שני, על הכרטיס לקונגרס.
בקיצור, שון מקייטן הרבה יותר רציני ממנו. אפילו ההוא מ'סטארט שירותי רכב' יותר רציני ממנו. קורנפיין וניר ברקת רצו להביא מישהו, משהו, כדי להראות שהם מוציאים את בית"ר מהבוץ, וזה מה שהם הצליחו לגרד בלוס אנג'לס. אז הוא יוכל לשים כמה מאות אלפי דולרים, לא יותר מזה, ולהרוויח בתמורה הרבה מאד יחסי ציבור במדינת ישראל, אבל את בית"ר זה לא יביא לשום מקום משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
ברקע של קורנפיין בנתב"ג יש ילד מרגש שצועק "אדום עולה" :)

:D
ב-1:52 נדמה לי הוא גם מקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
nirog כתב:

הבחור בא לעבוד

בניגוד למה שאנשי בית"ר מנסים למכור, ולמה שהעיתונות משווקת, אני מתקשה להתפעל מהאיש.
מבחינה כלכלית, מדובר במעמד בינוני-גבוה של ארה"ב, ממש לא טייקון. אין מדובר באדם עם כסף גדול, הוא לא בליגה של גאיידמק, ואפילו רחוק מאד מאנשי עסקים כבדים מסוגם של שניידר וגולדהאר. בסה"כ שכיר בדרג ניהולי בינוני. העיתונאים כותבים שהוא שהוא היה סגן-נשיא בחברת דיסני, אבל אדלר היה סגן נשיא בשתי חברות-בת של דיסני, לא בחברת האם, ומי שמכיר את ארה"ב, יודע שסגן נשיא הוא מה שאנו קוראים סמנכ"ל, ובחברות אמריקאיות יש לפעמים יותר סמנכ"לים ממזכירות.
העיתונים כותבים שדן אדלר הוא כשלון מבחינה פוליטית, אבל לא מבינים עד כמה. בחודש מאי האחרון הוא התמודד על מקום לקונגרס מטעם איזור 36 של קליפורניה. במהלך הקמפיין הוא כבר הפך לבדיחה, בעיקר בגלל תשדירי הבחירות המגוחכים שלו, כולל עד כדי כך שגלן בק, הפופוליסט מהימין, שחט את אחד התשדירים שלו, שכבר הוזכר לעיל. כדי להיבחר, היה צריך אדלר לקבל לפחות 50% מהקולות. הוא קיבל 258 קולות בלבד (!!), שהם 0.5% (!!!)מהקולות. שתי המועמדות האחרות שהתמודדו מולו צפויות להתמודד החודש, בסיבוב שני, על הכרטיס לקונגרס.
בקיצור, שון מקייטן הרבה יותר רציני ממנו. אפילו ההוא מ'סטארט שירותי רכב' יותר רציני ממנו. קורנפיין וניר ברקת רצו להביא מישהו, משהו, כדי להראות שהם מוציאים את בית"ר מהבוץ, וזה מה שהם הצליחו לגרד בלוס אנג'לס. אז הוא יוכל לשים כמה מאות אלפי דולרים, לא יותר מזה, ולהרוויח בתמורה הרבה מאד יחסי ציבור במדינת ישראל, אבל את בית"ר זה לא יביא לשום מקום משמעותי.

רציתי מאד להסכים איתך ובאמת חשבתי שזב בדיחה מצויינת ע"ח לה-פמיליה, אבל אז קראתי במעריב של הבוקרשאדלר ולוין קנו בנוסף לבית"ר י-ם חברת תקשורת בריטית בשם seesaw ב-16 מליון דולר. ולפני שנה קנו רשת חברתית בשם בבו ב- 10 מליון $. (לפני שנתיים AOL קנתה את בבו ב-850 מליון $ ומאחור יותר הודתה שזה היה העסקה הגרועה שאי פעם עשתה). היום השווי של בבו 315 מליון $

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
ציטוט:
מי שלא אוהב את הבעלים החדשים הם האוהדים מארגון לה פמיליה, שטענו בין היתר ש"מכרו אותנו לשטן" ו"עשו לנו כיפה אדומה". חלק מחברי הארגון חושבים להפעיל כח, אך מנגד יש כאלה שטוענים שצריך להמתין ולראות איך הדברים מתפתחים. אחד מהחברים בארגון: "אני לא יודע אם אנחנו צריכים לעשות משהו עכשיו. אתם יודעים כמה אוהדים שמאלנים יש לנו ואף אחד לא יודע. גם ככה החלטנו להפסיק עם הגזענות השנה בגלל הנזק שזה עושה לקבוצה אז אם אנחנו מפסיקים אין שום בעיה איתו. יביא שחקן ערבי לבית"ר? בינתיים הכל ספקולציות, הם נראים אנשי עסקים חכמים שלא יעשו דברים בלי לחשוב".

http://sports.walla.co.il/?w=/156/1840953

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 08:38 
אני מאמין שגיידאמק הסכים למכור , רק בגלל שהוא הבין שהוא מוכר לאנשי שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
הולך להיות מצחיק ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 09:25 
מכל הראיון של האדלר הזה בספורט 5 אני רק יכול לקחת דבר אחד-
מה שקרה פה זה שאיציק קורנפין קנה לעצמו קבוצה!! הבן אדם חיפש את הפראירים שיהיו מוכנים לקחת את
בית"ר על כל הבעיות מסביב, לתת לו לנהל בלי שהם מבינים כלום (שיתעסקו בצד השיווקי עלק).
בקיצור קורנפין עשה מה שטוב לו כרגיל מאז שהוא מונה למנכ"ל בית"ר. אז זה יחזיק מעמד שנתיים
שלוש אבל לא יותר מזה!
בעלים כאלו אני אישית לא רוצה בקבוצה שלי ולא משנה כמה כסף יש להם!
מנגד אדם כמו גולדהאר של מכבי נראה כאדם שכן מקורב הרבה יותר לתחום הספורט ומבין ענין בביזנס של ספורט
נכון גם הוא עושה טעויות אבל לצערי הוא כן יצליח בסוף (אחרי כמובן שיבין שהמאמן שהוא בחר הוא בדיחה) ואז
אנחנו באמת ניהיה בבעיה.
תנו לי קבוצה בבעלות האוהדים, זה מה שאני רוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
yos כתב:
nirog כתב:

הבחור בא לעבוד

רציתי מאד להסכים איתך ובאמת חשבתי שזב בדיחה מצויינת ע"ח לה-פמיליה, אבל אז קראתי במעריב של הבוקרשאדלר ולוין קנו בנוסף לבית"ר י-ם חברת תקשורת בריטית בשם seesaw ב-16 מליון דולר. ולפני שנה קנו רשת חברתית בשם בבו ב- 10 מליון $. (לפני שנתיים AOL קנתה את בבו ב-850 מליון $ ומאחור יותר הודתה שזה היה העסקה הגרועה שאי פעם עשתה). היום השווי של בבו 315 מליון $

ברזל, אתה מאלץ אותי להעמיק בתחקיר... אין לי את מעריב, אבל ננסה ללקט דברים מהרשת.
אדם לוין - השותף של דן אדלר לרכישת בית"ר, משמש כיום כמנכ"ל של קרן השקעות בשם Criterion Capital Partners שפועלת בעצם כבנק מסחר או קרן גידור, והמתבססת על השקעה בהיקפים קטנים בחברות בקשיים (turnaround). קרנות כאלה פועלות באמצעות כספים שהן מגייסות מאנשים פרטיים, מחברות ומגופים מוסדיים ומשקיעות אותן במיזמים שונים על פי המדיניות שלהם. אני לא יודע מה היקף ההון של אדם לוין בתוך הקרן, ומה החלק של דן אדלר בקרן הזאת, אבל לכתוב כי לוין ואדלר קנו חברות זה קצת לא מבוסס, משום שמי שקנה זו הקרן, ולא שני החבר'ה האלה.
בכל מקרה, לפני כשנה (יוני 2010) רכשה הקרן את הרשת החברתית BEBO. אני זוכר את ביבו כרשת חברתית שהבטיחה רבות, ואכן נרכשה ב-2008 על ידי AOL בסכום מטורף של 850 מיליון $. אחרי ששוק הרשתות החברתיות נבלע רובו ככולו על ידי פייסבוק, טוויטר ולינקדאין, נמכרה ביבו לפני שנה (יוני 2010) ב-10 מיליון דולר לקרן הגידור הנזכרת לעיל. אני לא יודע מאין לקוחה ההערכה שציינת על השווי הנוכחי של ביבו, היא נשמעת לי בלתי סבירה בעליל, אבל אם יהיה לי זמן, אנסה לבדוק.
המיזם השני שציינת הוא SEESAW (כמדומני, זה "נדנדה" באנגלית, ממש כמו 'אלטלנה' באיטלקית...). זהו אתר אינטרנט של וידאו לפי דרישה (VIDEO ON DEMAND) שיצא מבית ה-BBC. לפני חודשיים הוא הודיע בצער רב על סגירתו הקרובה, וממש אתמול (14 ביולי 2011) הודיע קונסורציום של משקיעים, הכולל גם את הקרן הנ"ל, על רכישת 75% ממנו תמורת כ-10 מיליון ליש"ט. זה מסביר גם מה עשו שני החבר'ה האלה, במקור מלוס אנג'לס, בלונדון בימים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שכתבתי, כולל הערכה של BEBO הוא מתוך מעריב ספורט של הבוקר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
yos :ROSE: פששש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
מדהים. מיליונרים שאפשר ממש לראות את העסקים שלהם באינטרנט.
כמה נדיר. מתי אצלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 10:56 
הפועל כתב:
מדהים. מיליונרים שאפשר ממש לראות את העסקים שלהם באינטרנט.
כמה נדיר. מתי אצלנו?

קודם שיבואו מיליונרים ואז נדבר.
ולא יהיו קטעים ולא כלום, הרוכשים האלה יישרו קו עם לה פמיליה מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:04 
Yos,
בוא נקווה שהם אלה שאכן קנו את ביתר ולא הקרן הזאת...
אין שום הערכת שווי שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:07 
segev כתב:
Yos,
אין שום הערכת שווי שלהם?

קרנות גידור מתעסקות עם קבוצות כדורגל לא ריווחיות?
איזה משקיע בקרן גידור יהיה מוכן שהכסף שלו יממן שחקנים בקבוצת כדורגל עלומה מישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

הבחור בא לעבוד

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:16 
אוקיי,
אז מעריב באלה חתיכת חובבנים שזה לא ייאמן
זה כמו שמקוב (מי היה המנכל שם במקומו?) היה קונה את הפועל פתח תקווה
ואת הערכת השווי שלו היו נותנים לפי הערך של טבע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
segev כתב:
Yos,
אין שום הערכת שווי שלהם?

קרנות גידור מתעסקות עם קבוצות כדורגל לא ריווחיות?
איזה משקיע בקרן גידור יהיה מוכן שהכסף שלו יממן שחקנים בקבוצת כדורגל עלומה מישראל?

אני מסכים, לא סביר שהקרן רכשה את הקבוצה. מה גם שהחבר דן אדלר כלל לא מוזכר בין בעלי התפקידים של הקרן.

עוד לגבי אדם לוין - זהו פרופיל הלינקדאין שלו - למי שרוצה לראות איך הוא נראה: http://www.linkedin.com/in/adamelevin
לפי 'הארץ' היום (http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1234870.html) - מדובר בבחור בן 32.

לגבי ביבו - מתחזקת אצלי התחושה שהערכת השווי של מעריב מופרכת לגמרי או אולי לקוחה מן העבר.
פעם ביבו היתה הרשת החברתית המובילה בבריטניה, לפני פייסבוק, היום היא אפילו לא ב-15 הראשונות שם (http://www.socialnetworkingwatch.com/in ... -netw.html). באותו מקום אפשר לראות שלפי דירוג קומסקור לביבו יש כיום 976,000 משתמשים ייחודיים ביום (מקום עשירי בין הרשתות החברתיות), לעומת למעלה מ-30 מיליון לפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
והנה קישור לסרט התדמית של בית"ר:

http://rotter.net/forum/scoops1/23825.shtml

שמעון פרס בתפקיד אורח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
עוד כמה קישורים, ככה על הדרך:
דף הפייסבוק של אדם לוין - http://www.facebook.com/adamelevin
דף הפייסבוק האישי של דן אדלר - http://www.facebook.com/profile.php?id=100002345496524
אתר האינטרנט (הריק!!) של קרן הגידור - http://criterioncp.com
ולקינוח - תמונה בלעדית של שני הבעלים החדשים בחגיגות הרכישה (סתם, זה מהפייסבוק...):
תמונה

Uploaded with ImageShack.us

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
סרטון קורע מצחוק, ברזל.
אהוד אולמרט: "בית"ר מעולם לא הצליחה בגלל כסף". נ-כ-ו-ן.
והקטע הכי גדול: ה"או-או-או" בשניות הסיום של הקליפף שנלקח מהשיר הגזעני על טועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: