תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 16:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תאילנד (טיסות פנים ושאר המלצות)
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 18:29 
שלום לכולם,

אם הכל יסגר כמתוכנן, אני נוחת בבנגקוק ב4.9 בערב עם עוד שני חברים. התכנון שלנו הוא להתחיל בחמישה ימים טיולים בצפון ואז לטוס ישר לקופנגן כדי להיות שם בfull moon שמתקיים ב12.9. בגלל שיש לנו קצת לחץ בזמן עם להספיק את הצפון מהר ולהגיע לפול מון אנחנו רוצים לסגור כבר מעכשיו טיסה ב5.9 מבנגקוק לצפון וטיסה נוספת ב10.9 או 11.9 מהצפון לקופנגן כדי להיות שם בפול מון. אני יודע שבדר"כ עדיף לסיים את הדרום בקופנגן אבל אנחנו רוצים להיות בקופנגן בפול מון ומקסימום נחזור לשם בסוף (יש לנו הרבה זמן באיים).
השאלה שלי היא קודם כל איפה כדאי לי לנחות בצפון תאילנד במידה ויש לי רק חמישה ימים לטיולים שם? מה האטרקציה הכי שווה? בנוסף, רציתי לדעת אם יש איזה דרך נוחה וזולה לסגור כרטיס טיסה מהארץ לטיסות פנים בתאילנד (טיסה מבנגקוק לצפון וטיסה מהצפון לקופנגן)? אני יודע מניסיון שלא כדאי לסגור טיסות פנים בחו"ל דרך סוכני נסיעות כי זה סתם יקר.
**המלצות על האיים ומלון בקופנגן יתקבלו בברכה**

תודה מראש.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תאילנד (טיסות פנים ושאר המלצות)
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 19:27 
תשמע... אתה נוסע באחת מתקופות "השפל" שמה עם כל המונסונים והשטויות האלה אז טיסות ולינה זולה יהיו לך.

תזמין טיסות מהאתר של בנגקוק איירויס. אל תשכח שהכרטיס אשראי שאתה מזמין ממנו אמור להיות שלך או של מי שבא איתך לטיול כי הם רוצים לראות את האשראי בצ'ק אין.

הייתי בתאילנד בשנתיים האחרונות 3 פעמים, אם אתה לא מחפש טבע, וטיול מסחרה עם ערסים ישראלים בג'יפ מקרטע אל תתקרב לצפון חבל על הכסף, ויותר חשוב על הימים שיש לך בתאילנד

יש עוד הרבה מה לראות בתאילנד אני אישית הייתי מוותר על הצפון.

סע ותעשה חיים ואל תהרוס את השם של הישראלים שמה

נ.ב
שכחתי כבר נהרס השם מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:
אם אתה לא מחפש טבע, וטיול מסחרה עם ערסים ישראלים בג'יפ מקרטע אל תתקרב לצפון חבל על הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 21:26 
אני אשקול באמת לוותר על הצפון ולטוס ישר לאיים, למרות שהבנתי שחודש באיים זה הרבה יותר מדי אפילו לסטלנים כמונו :SMOKE:

הייתי בבנגקוק אירליינס וראיתי שיש טיסות מבנגקוק רק לפוקט ואין לקופנגן למשל. למה זה? כמה זמן זה להגיע מפוקט לקופנגן? האם יש בכלל שדה תעופה בקופנגן?
באיזה עוד איים אתה ממליץ לי להיות חוץ מקופנגן? (כמו שבטח הבנת, אין לי ממש מושג באיים בתאילנד..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 21:37 
אני לא הייתי בצפון.
אבל במקום זאת את טיול הטבע עשיתי בשמורת קאו סוק, שלוש שעות נסיעה מפוקט. המקום הכי יפה שראיתי בחיי.
אני לקחתי טיול של יומיים שכולל: טיול פילים, טיול בטבע, לינה על בתים צפים בלב אגם מדהים עם נוף שלא ניתן לתאר כמה הוא יפה.
מומלץ בחום. לא מאמין שבצפון יש משהו שמתקרב לזה. אני ממליץ בטירוף.
http://www.khaosok.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 22:23 
תבדוק גם באתר של אייר אסיה. אני יודע מנסיוני שבנגקוק אייר הם די יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 00:18 
האנשים פה לא רציניים !
מי שמדבר על זה שהצפון מלא ערסים אז כנראה לא היה בצפון.
קודם כל הייתי 4 פעמיים בתאילנד ,ובכל הפעמיים צאנג מאי(צפון)היה כלול בטיול.דווקא בפעמיים האחרונות קופנגאן היה הכי גרוע ,זה הפך להיות מקום ישראלי לחלוטין ,יותר מידי ישראליים שם ,מלא ערסים ועוד יותר מידי מסעדות ישראליות שם .
המקומות האהובים עלי הם צאנג מאי ופוקט ואם אחזור לתאילנד אני לא אחזור לקופנגאן ,חוץ ממסיבות בריכה טובות הכול מלא ערסים .
שעשיתי את הטיול גיפים בצפון מאוד נהנתי ולא היו ערסים (זה היה ב-2006) .

כמה זמן יש לך לטיול סה"כ?אשמח לתאריכים ואולי אוכל להמליץ לך על מסלול כלשהו

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:10 
אני יהיה בתאילנד מה4.9 עד ה4.10
בגלל שהפול מון יוצא ב12.9, חשבתי לעשות מהר את הצפון ולטוס ישר לקופנגן, אבל אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי התגובות כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 12:47 
תעשה את הצפון אל תוותר יש לכם הרבה זמן. ברור שהאופציה הכי קלה זה לקחת טיול ג'יפים (כשאני הייתי לפני 3 שנים היה גם ממש נחמד ואחלה חבר'ה) משם היו כאלה שהמשיכו בכלל עוד צפונה לבד.

אין נמל"ת בקופנגן, מבחינת האיים אפשר לנחות רק בקוסמוי ופוקט כל השאר בספינות שזה ממש לא בעיה. אני נחתתי בקוסמוי ומשם זה איזה שעה הפלגה לקופנגן.

דווקא את פוקט פחות אהבתי (תעשיית הסקס שולטת שם ובגדול) אבל קוסמוי קופיפי (!!) וקופנגן היה תענוג יש את קו-טאו שהוא אי צלילה מפורסם אפשר לקחת לשם טיולי יום לא חייבים להשאר שם.

מבחינת טיסות פנימיות אני סגרתי בבנגקוק דרך הקשר הישראלי העמלה היא לא מטורפת ואם אתם מצליחים לסגור בארץ עדיף אבל אנחנו פשוט נחתנו בלי תוכניות בכלל והם עזרו לנו לתכנן.

מקווה שתסתדרו עם המזג אוויר ושלא יהיו לכם הרבה מונסונים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 15:32 
אני מבין סמיילית.. נראלי אני באמת אעשה את הצפון, לאו דווקא בגלל שאני כ"כ מת על טרקים, אלא כי פשוט נראלי שחודש באיים זה קצת יותר מדי..

במידה ואני לוקח טיסה מבנגקוק לצפון, איפה לדעתך הכי כדאי לי לנחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 07:54 
segev כתב:
אני אשקול באמת לוותר על הצפון ולטוס ישר לאיים, למרות שהבנתי שחודש באיים זה הרבה יותר מדי אפילו לסטלנים כמונו :SMOKE:

הייתי בבנגקוק אירליינס וראיתי שיש טיסות מבנגקוק רק לפוקט ואין לקופנגן למשל. למה זה? כמה זמן זה להגיע מפוקט לקופנגן? האם יש בכלל שדה תעופה בקופנגן?
באיזה עוד איים אתה ממליץ לי להיות חוץ מקופנגן? (כמו שבטח הבנת, אין לי ממש מושג באיים בתאילנד..)

לנחות בצפון כדאי בצאנג' מאי

אם אתה רוצה להגיע מבנגקוק ישירות לקופנגהן אז תקח טיסה לקוסמוי ומשם מעבורת לקופנגן.
פוקט רחוקה משמעותית (פוקט במרחק מעבורת מקופיפי וריילי , קוסמוי במרחק מעבורת מקופנגן) מעבר בין האזור של פוקט לאזור של קוסמוי זה 12 שעות מעבורת או טיסה.

אגב מומלץ מאד להגיע כמה ימים לפני הפול מון כי אחרת קשה מאד למצוא חדרים במיקום סביר או במחיר הגיוני.

אני הייתי ממליץ על קופיפי ועל ריילי ביץ (שניהם נמצאים בצד של פוקט) , פוקט הוא אי מאד המוני אבל יש שם שפע מהכל , גם תעשיית סקס , גם אטרקציות למשפחות , גם מסיבות וגם חופים מדהימים ושקטים.
הייתי שם 5-6 ימים ושווה כל רגע. קופיפי מתאימה ל3-4 ימים גג. ריילי ל2-3 ימים.
אם יש לך זמן לשני האזורים (להתחיל קופנגן וקוסמוי ואז לעבור לפוקט אז מומלץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 11:47 
יש שלוש חברות תעופה בתאילנד, לטיסות פנים.
הכי זולה היא אייר אסיה...
על בשרי (למרות שטסנו בתקופת השיא) למדתי שעדיף היה להזמין חלק גדול מהטיסות פנים כבר מהארץ...
אתה יכול להכנס לאתרים של אייר אסיה או תאי ולהזמין משם את הטיסות, וככה תחסוך הרבה כסף.
כמובן שיש את הסיכון, שאתה צריך לתכנן הכל לפי הטיסה, ואם אתה תהנה במקום מסויים ותרצה להשאר בו עוד, לא תוכל...
בצפון יש שתי חברות - רדבריק וטנא.... בשתיהן יש 99.9 אחוז ישראלים, ואולי כמה תיירים שעשו את טעות חייהם, ומצאו את עצמם אוכלים שניצלים וחומוס ושומעים אייל גולן באוטו.
אני וחברים שלי נהננו בטיול עם טנא, למרות כל הישראלים שהיו שם... אם אתה נוסע עם חברים אתם תיהיו כולכם באותו ג'יפ, ואז זה יעבור לכם סבבה.
הטיול בצפון ממצה בערך את כל האטרקציות שיש שם... אלא אם כן אתה מחפש בעיקר לטייל ולעשות טראקים.
לגבי האיים, אני הכי פחות נהנתי בקוסמוי (יש שם מועדון אחד עיקרי שכולם יוצאים אליו - הגרין מנגו)... הכי אהבתי את קופנגן ופוקט...
אם יש לך עוד שאלות, בכיף...

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 16:05 
כן כנראה אנחנו באמת נזמין את הטיסת פנים מבנגקוק לצפון ומהצפון לקוסומוי כבר מהארץ...
הבעיה היא שנגיע לקופנגן רק יום לפני הפול מון והבנתי שיהיה בעיה להשיג מלון... איך אני מזמין מלון בקופנגן כבר מהארץ? איזה מלונות מומלצים שם?

תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 19:03 
אם אתה נוסע בשביל הפול מון, אז אתה תצטרך לחפש מלונות שנמצאים על רצועת החוף שבה עושים את המסיבה...
אתה יכול להכנס לאתר "למטייל" או כל מיני אתרים כאלה, ולקבל רשימה של מלונות מומלצים...
גם עם המלונות תוכל לעשות הזמנה מראש, הבעיה שוב, שתצטרכו להיות דבקים בלו"ז, וזה לא כל כך פשוט.
אתה תכנס לאתר של המלון שתבחרו (שלא אמור להיות יותר משלושה כוכבים), ותעשו את ההזמנה שם...

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: