NARKOTIKA כתב:
bruno conti כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
בעיני כל מי שטוען שטביב או הראל טובים ובא להגן עליהם ירד מהפסים
ב) אני מאמין שכולם , כולל כולם כאן, רוצים בטובת הפועל. גם אם יש חילוקי דיעות על הדרך לא צריך להגיע למלחמה בין האוהדים.
אולי, אבל יש פה חלק נגוע באינטרסים וחלק שאין לו שום קשר לשום צד. מעניין שמתוך אלו שאין להם שום קשר למועדון חוץ מ100% אהבה לקבוצה, 90 אחוז שונאים את טביב, ובקבוצה השנייה...
נגיד שזה נכון נו אז?
הרוב גם בעד ביבי...
ֿלביתר יש קהל עצום כמותית ...
וחיפה היא הקבוצה האהודה בישראל...
לא מעניין .
בעצם זה מאד כן מעניין אבל זה לדיון אחר בפורום אחר...
תשמע, אני לא יודע אם אתה עד כדי כך מטומטם או שאתה עושה את זה בכוח.
אם אתה לא מבחין בהבדל בהתפלגות הציבור בארץ לבין הדעות והזכויות של ציבור יחסית סגור ויחסית קטן כמו אוהדי הפועל, שום דבר כבר לא יעזור.
האוהדים הם היחידים שדעתם חשובה והם היחידים שצריך להיות להם זכויות ומשקל.
ואם כבר עשית את ההשוואה, אז רוב הציבור תומך בביבי, הוא קיבל אותו כראש ממשלה. רוב הציבור אוהד את חיפה, הוא מקבל אותה אלופה (נעזוב את זה שהקשר הוא הפוך). אז רוב הציבור רוצה את טביב בחוץ, למה הוא לא מקבל? (אל תענה, ההשוואה הזאת מבחילה אותי)
תקשיב חלם, קודם כל אם אתה באמת רוצה להיכנס לזה ברצינות אז תעשה סקר רציני
ותעבור על כל עשרות או מאות אלפי אוהדי הפועל בארץ ואז נראה למי יש רוב
דבר שני כמו שאתה יודע תמיכה במועמד באה בעקבות קמפיין או דימוי שהוא מוכר לציבור ולאו דווקא בזכות פועלו... ובזה מוני הרבה יותר טוב מטביב אני מודה. יש עוד כמה וכמה היבטים שיסבירו למה למוני יש ״רוב״ אבל עדיף שלא ניכנס לזה, זה סתם ייפתח פה קופות שרצים.
בגלל זה נתתי את הדוגמאות הללו רק בשביל להמחיש שזה שיש רוב למישהו או משהו עדיין לא הופך אותו או את זה למשהו נשגב או במקרה שלנו לבעלים מהאגדות.
נראה לי שמלכתחילה לא הבנת אותי? אני מקווה שעכשיו כן.
יום טוב