תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 08:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד' - דיונים
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:24 
זהו עברתי על האשכול ולא ראיתי התייחסות מצד אלו שמכונים "תומכי טביב" בפורום לשאלה שהפניתי

איך המסמך של החתמת דמארי הגיע להתאחדות ???

מני,הפועל הקטן ???

אה סליחה אני צריך לסיים בהב הב לבקשת מני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
ברונו קאנטי,ההבדל בינינו הוא שאתה חושב לטווח הקצר,אני לטווח הארוך
מוכן לאבד את השנה הזאת אם (והדגש הוא על אם) מדובר בנוכל שמזייף חתימות כדי שבשנים הבאות אוכל לשבת בשקט ולהנות בלי הפחד לאבד את הקבוצה והקופה

אבל אתה מבין שאתה גם יכול לאבד את השנה הזאת ולבסוף יתברר שאין כלום מאחורי החקירה....

לא נאבד שנה אם לא יהיה קצה של חוט
אגב בלי קשר משה הראל כבר אמר שבכל מקרה הוא יחתום על החוזה גם לאחר שהוגשה התלונה. מי שלא רואה עד כמה טביב הוא שור מועד ומסוכן יגלה את זה בדרך הקשה בעוד מס' שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:30 
azran כתב:
bruno conti כתב:
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
בעיני כל מי שטוען שטביב או הראל טובים ובא להגן עליהם ירד מהפסים

א) מותר לתמוך באחד מהצדדים, זה לגיטימי. אבל להגיע לרמת שפה , התבטאויות, נאצות וכו' כאלה זה לא בא בחשבון!
ב) אני מאמין שכולם , כולל כולם כאן, רוצים בטובת הפועל. גם אם יש חילוקי דיעות על הדרך לא צריך להגיע למלחמה בין האוהדים.
ג) אתמול חטאתי בלשוני כלפי אחד מהכותבים כאן ועל כך אני מתנצל.

סעיף ב שלך , תעבור על האשכולות מהימים האחרונים ואני די בטוח שהאמונה שלך תיסדק קלות...
ודרך אגב על זה בעצם כל הבלאגן כאן , על זה שיש כאן אנשים שאיבדו את עצמם וטובת הפועל זה כבר לא עניינם!

כן אה? זה שהם אומרים שהם מוכנים שעסקת דמארי תתפוצץ כדי לראות עם כל השמועות זה נכון זה בגלל שהם רוצים את רעת הפועל. (התחביר לא הכי הגיוני בעולם)
בוא אתן לך טיפ שנתנו לי שהתחלתי לכתוב כאן,תפעיל את הראש.

בעצמך אמרת שמועות!!!בוא תסביר לי למה אני צריך לחכות שייחקרו השמועות ורק אז נחתים את דמארי? ואני לא

מדבר רק על דמארי אלא על כל מה שמוני לא חותם עליו ותוקע את הקבוצה.וזו עובדה!!! אין בעיה שהמשטרה תחקור וששניהם יעופו לי מהחיים,אך בינתיים תחתום ותן להתקדם למה לתקוע? ומי שמקבל זאת בשלוות נפש לא מסתכל על טובת הפועל אלא על אינטרס אחר שיש לו וזה שטביב ייחקר יתגלה כנוכל והקבוצה תחזור לאוהד מספר אחת מר מוני הראל.כן זה שעדיין לא חתם על חוזים ובתור בעלים גם לא עושה כלום לקדם את הקבוצה.תקשיב ידידי,שניהם נוכלים והעבר לא יכול לשקר...
אך בתור אוהד הפועל אני רואה אחד שמנסה ליצור ואחד שרק מנסה לעצור. זהו זה. פשוט מאד.
אתה לא בעמדה של לתת לי טיפים! תשתמש בטיפ שנתת לי זה יעזור לך בחיים.
ועוד דבר, התחביר הוא בהחלט לא הגיוני!!! תחשוב על זה

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 13 יולי 2011, 12:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:32 
אורנה אוסטפלד כתב:
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מוכן לאבד את השנה הזאת אם (והדגש הוא על אם) מדובר בנוכל שמזייף חתימות כדי שבשנים הבאות אוכל לשבת בשקט ולהנות בלי הפחד לאבד את הקבוצה והקופה

אבל אתה מבין שאתה גם יכול לאבד את השנה הזאת ולבסוף יתברר שאין כלום מאחורי החקירה....

אגב בלי קשר משה הראל כבר אמר שבכל מקרה הוא יחתום על החוזה גם לאחר שהוגשה התלונה. מי שלא רואה עד כמה טביב הוא שור מועד ומסוכן יגלה את זה בדרך הקשה בעוד מס' שנים

אפשר לאבד שנה עוד יומיים, באם דאמרי לא יחתום בסופו של דבר בהפועל.
ומצד שני, עוד שבוע המשטרה תודיע שאין קצה חוט....
אנא בקלות החמצת את שחקן ההתקפה הטוב בישראל כיום.

ולגבי טביב, אני מקווה שאחרי שהוא יוכרז הבעלים של הפועל, ימצא מישהו שיקנה ממנו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:32 
סימרוטיץ כתב:
זהו עברתי על האשכול ולא ראיתי התייחסות מצד אלו שמכונים "תומכי טביב" בפורום לשאלה שהפניתי

מני,הפועל הקטן ???

בתור שונא מוני ושונא טביב, אני רק שאלה-
למה אתה חושב שאתה יודע את העובדות לאשורן ולמה שמישהו פה יידע לתת לך הסבר? אתה מכיר את נוהגי ונוהלי העבודה במועדון השכונתי שלנו? (שלפתע נהיה גרמני)?
שיחקרו במשטרה והלוואי שיימצאו ששניהם צריכים לשבת בכלא.
אגב, עסקת אלרואי כהן לא פחות חשודה.
\
כמו שכתבתי קודם, החקירות הלאה לא ממש מעניינות אותי כי ברור לי שמדובר בשני נוכלים שצריכים לעוף מהמועדון.
לכן מה /שחשוב כרגע זה הסגל של ולא קשקשיאה משפטית בשקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

מני,הפועל הקטן ???

לא יודע אם הייתי מגדיר את עצמי כתומך טביב, אבל חקירת המשטרה כנראה תתמקד בהאם העברת המסמך התבצעה בתום לב מתוך הנחה שהראל יהווה חותמת גומי כפי שהתחייב או בחוסר תום לב ובטמטום משווע.

אורנה אוסטפלד כתב:

אז אמר. ממתי אנחנו מאמינים לכל מילה שיוצאת למשה הראל מהפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:34 
אורנה אוסטפלד כתב:

לא יודע בת/ן כמה את/ה אבל אוהד הפועל (כמה שזה עצוב) לא ישב אף פעם בנחת ובשקט וכנראה גם לא יישב בעתיד הנראה לעין. כרגע עם שניהם אין בכלל אפשרות כזאת להסתכל לטווח הארוך. גם לא עם אחד מהם דרך אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:37 
האמת לעולם לא תצא לאור, בעוד שבוע תהיה מלחמת גרסאות.
לגבי התלונה של מוני, למשטרה וגם לבתי הדין יש דברים יותר דחופים מהסכסוך של צמד חמד, ואולי עוד שנה שנתיים תהיה הכרעה, על הדרך אתה מבין מצוין מה יקרה. כך שזה מאוד נאיבי לחשוב שהדבר הזה יוביל ל"ניקוי אורוות" ואני מאוד מבין את שחר ומשער שאני יודע מדוע הוא מברך על המהלך גם בפגיעה בהעברה, גם אני מצטרף לאיחולים שכל הטינופת בבת אחת תצא החוצה ותעלים את מוני ואת טביב וכל הגועל נפש שדבק במועדון הזה במשך שנים יטוהר. הלוואי וכך היו הדברים,את הריקבון המקורבים והעסקנים ששולטים בהפועל , צריך לחסל במהלך ארוך ומייגע. ושזה יקרה יקפוץ לך עגיב מאיזה חור. לכן המסקנה המתבקשת היא שצריך צעד יותר דרסטי מתלונה על "זיוף חתימה". דרוש צעד קיצוני שכולל פירוק טוטאלי - ירידת ליגה, חוסר אמון של הקהל, כל דבר שיוביל לכך שלא מוני, לא טביב ולא הגרורות שלהם, ירצו להישאר ויעדיפו למכור למרבה במחיר. אתה מוכן לשלם את המחיר הזה? אני מוכן רק בתנאי שמישהו מבטיח לי שהכדורגל הישראלי הופך למקצועני ששום קבוצה לא זוכה לקומבינה כזאת או אחרת, שרמת המנהל התקין מקבילה לNBA ושיגיע מושיע בדמות מילארדר שיתן את המושכות לקבוצת ניהול כמו של אוסישקין לנהל את האגודה. או בקיצור אוטופיה. בנתיים אני אסתפק בכך שבית המשפט יכריע מי הבעלים, שתהיה קבוצה חזקה ככל הניתן, ושנהנה מכדורגל טוב בבלומפילד.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 13 יולי 2011, 12:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

מני,הפועל הקטן ???

אם אתה מדבר על אותו מסמך שלוזון הציג, לוזון עצמו הביא אותו להתאחדות (לפי דבריו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני מבין שמזיוף מסמכים עברנו לזיוף ההסטוריה של הפועל.
במיוחד מענין אותי לדעת איזה תפקיד קיבל סיני מההסתדרות בעונת הירידה (יחד עם מוני כמובן שלא היה יו"ר...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

bruno conti כתב:
azran כתב:
bruno conti כתב:
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

א) מותר לתמוך באחד מהצדדים, זה לגיטימי. אבל להגיע לרמת שפה , התבטאויות, נאצות וכו' כאלה זה לא בא בחשבון!
ב) אני מאמין שכולם , כולל כולם כאן, רוצים בטובת הפועל. גם אם יש חילוקי דיעות על הדרך לא צריך להגיע למלחמה בין האוהדים.
ג) אתמול חטאתי בלשוני כלפי אחד מהכותבים כאן ועל כך אני מתנצל.

סעיף ב שלך , תעבור על האשכולות מהימים האחרונים ואני די בטוח שהאמונה שלך תיסדק קלות...
ודרך אגב על זה בעצם כל הבלאגן כאן , על זה שיש כאן אנשים שאיבדו את עצמם וטובת הפועל זה כבר לא עניינם!

כן אה? זה שהם אומרים שהם מוכנים שעסקת דמארי תתפוצץ כדי לראות עם כל השמועות זה נכון זה בגלל שהם רוצים את רעת הפועל. (התחביר לא הכי הגיוני בעולם)
בוא אתן לך טיפ שנתנו לי שהתחלתי לכתוב כאן,תפעיל את הראש.

בעצמך אמרת שמועות!!!בוא תסביר לי למה אני צריך לחכות שייחקרו השמועות ורק אז נחתים את דמארי? ואני לא מדבר רק על דמארי אלא על כל מה שמוני לא חותם עליו ותוקע את הקבוצה.וזו עובדה!!! אין בעיה שהמשטרה תחקור וששניהם יעופו לי מהחיים,אך בינתיים תחתום ותן להתקדם למה לתקוע? ומי שמקבל זאת בשלוות נפש לא מסתכל על טובת הפועל אלא על אינטרס אחר שיש לו וזה שטביב ייחקר יתגלה כנוכל והקבוצה תחזור לאוהד מספר אחד מר מוני הראל.כן זה שעדיין לא חתם על חוזים ובתור בעלים גם לא עושה כלום לקדם את הקבוצה.
תקשיב ידידי,שניהם נוכלים והעבר לא יכול לשקר...
אך בתור אוהד הפועל אני רואה אחד שמנסה ליצור ואחד שרק מנסה לעצור. זהו זה. פשוט מאד.
אתה לא בעמדה של לתת לי טיפים! תשתמש בטיפ שנתת לי זה יעזור לך בחיים

א.ברונו תדייק בבקשה, מכל מה שאמרת אפשר להוציא עובדה אחת, אתמול אחה"צ אועבר בפעם הראשונה !!!! החוזה של דמארי להראל. זו עובדה וכן הוא עדיין לא חתם נכון לרגע זה .
כל שאר החוזים עדיין לא עברו להראל או שהועברו ועדיין לא נחתמו , לכן הסיטואציה הזו היא בגדר ספקולציה שאין לנו כרגע את הכלים לדעת .

ב. למה כלכך קשה לך להבין שיש משתמשים עם דעות שונות משלך ? יש כאן לא מעט משתמשים (אני ביניהם) שחושבים שחקירת המסמך חשובה יותר מאם עומר דמארי יהיה בהפועל או לא ? לטעמי זו טובת הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:41 
סיני היה בתפקיד ניהולי ב89-90 ואז עזב לבני יהודה כדי להיות שחקן ולקחת אליפות. אחרי זה הוא עשה קריירה מרשימה בליברפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:48 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

מני,הפועל הקטן ???

בתור שונא מוני ושונא טביב, אני רק שאלה-
למה אתה חושב שאתה יודע את העובדות לאשורן ולמה שמישהו פה יידע לתת לך הסבר? אתה מכיר את נוהגי ונוהלי העבודה במועדון השכונתי שלנו? (שלפתע נהיה גרמני)?
שיחקרו במשטרה והלוואי שיימצאו ששניהם צריכים לשבת בכלא.
אגב, עסקת אלרואי כהן לא פחות חשודה.
\
כמו שכתבתי קודם, החקירות הלאה לא ממש מעניינות אותי כי ברור לי שמדובר בשני נוכלים שצריכים לעוף מהמועדון.
לכן מה /שחשוב כרגע זה הסגל של ולא קשקשיאה משפטית בשקל

אני מסכים לגמרי אם מה שכתבת ואני בניגוד להמון משתמשים פה מבין שאני לא יודע את האמת .
מה שבעצם אני אומר זה שהמסמך הזה עם זיוף או בלי זיוף הגיע להתאחדות ,כלומר מישהו העביר אותו (ג'וני זה לא המסמך של לוזון) לשם,ובגלל שאני לא נוהג להאמין בתום לב של הנוגעים בדבר אני מניח שזה נעשה בכוונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:53 
קלדרון כתב:
אני מבין שמזיוף מסמכים עברנו לזיוף ההסטוריה של הפועל.
במיוחד מענין אותי לדעת איזה תפקיד קיבל סיני מההסתדרות בעונת הירידה (יחד עם מוני כמובן שלא היה יו"ר...).

לזה בכלל לא רציתי להכנס.כי השקרן היה אומר שהבן של אלוהים אשם בגלל שהוא המריד את השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
הנה כי כן מתחלפת שעה בשעה והראל עוד לא חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 12:59 
זה ממדהים שכולכם כאן מתעסקים בחתתימות וחוזים וסוגיות משפטיות בעוד שמקור המידע היחידי שלכם (ושלי) זה אתרי אינטנרט ועיתוני ספורט שכולנו יודעים שהם כולם ניזונים ממוקמות אינטרסנטיים וספינים.

הראל התלונן במשטרה? מצוין- היא תחקור . אם משיהו זייף משהו שישלם על זה.

תמוה בעיני למה לקח לו 4 ימים ללכת להתלונן במשטרה.
אם אדל היה אונס אותו באחוריו גם היה לוקח לו 4 ימים ללכת למשטרה להתלונן ?

דרך אגב אני מקווה שהמשטרה תחקור גם את התלונה של גרושתו נטלי שהתלוננה במשטרה על כך שהוא לא הופיע לדיון בהוצאה לפועל והביא אישור מפוברק מדר גקי סרוב,כן,אותו דוקטור שהורשע כבר בנטילת שוחד ופברוק מסמכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:01 
פרוויס מה שלום שכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פרוויס מה שלום שכטר?

:LAGUH!: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:02 
מחר יום האחרון לרישום שחקנים לאירופה למשחק הקרוב?(דמארי ועבאס)
קח ת'זמן מוני יא אוהד הפועל, טובת הקבוצה לנגד עיניך :SMOKE:
רבאק איך נפלו עלינו זוג חלאות שכאלה?איך? דוכן במיה לא הייתי נותן להם לנהל :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
רבאק איך נפלו עלינו זוג חלאות שכאלה?איך? דוכן במיה לא הייתי נותן להם לנהל :bang:

זה ממש לא מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:04 
ב22.7 מועד אחרון.

לא מחר ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:

מחר לא היום האחרון לרישום, אבל זה לא אומר שלא צריך לחתום מוקדם ככל האפשר ולסיים עם הסאגה הזאת (כשיש עוד כ10 שעדיין פתוחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:05 
בעצמך אמרת שמועות!!!בוא תסביר לי למה אני צריך לחכות שייחקרו השמועות ורק אז נחתים את דמארי? ואני לא מדבר רק על דמארי אלא על כל מה שמוני לא חותם עליו ותוקע את הקבוצה.וזו עובדה!!! אין בעיה שהמשטרה תחקור וששניהם יעופו לי מהחיים,אך בינתיים תחתום ותן להתקדם למה לתקוע? ומי שמקבל זאת בשלוות נפש לא מסתכל על טובת הפועל אלא על אינטרס אחר שיש לו וזה שטביב ייחקר יתגלה כנוכל והקבוצה תחזור לאוהד מספר אחד מר מוני הראל.כן זה שעדיין לא חתם על חוזים ובתור בעלים גם לא עושה כלום לקדם את הקבוצה.
תקשיב ידידי,שניהם נוכלים והעבר לא יכול לשקר...
אתה לא בעמדה של לתת לי טיפים! תשתמש בטיפ שנתת לי זה יעזור לך בחיים

א.ברונו תדייק בבקשה, מכל מה שאמרת אפשר להוציא עובדה אחת, אתמול אחה"צ אועבר בפעם הראשונה !!!! החוזה של דמארי להראל. זו עובדה וכן הוא עדיין לא חתם נכון לרגע זה .
כל שאר החוזים עדיין לא עברו להראל או שהועברו ועדיין לא נחתמו , לכן הסיטואציה הזו היא בגדר ספקולציה שאין לנו כרגע את הכלים לדעת .

ב. למה כלכך קשה לך להבין שיש משתמשים עם דעות שונות משלך ? יש כאן לא מעט משתמשים (אני ביניהם) שחושבים שחקירת המסמך חשובה יותר מאם עומר דמארי יהיה בהפועל או לא ? לטעמי זו טובת הפועל !

מה זה החוזים לא הועברו להראל? אולי אתה רוצה שיישלחו לו אותם עם 12 ורדים ובונבוניירה? רבאק אתה עדיין מגדיר את עצמך
כבעלים? הקבוצה חשובה לך? תמצא את הזמן להיכנס לחודורוב לחתום על מה שצריך,אולי באותו זמן גם לראותאת האימון של הקבוצה? להתעניין קצת? או שזה יותר מדי? . אין כאן שום ספקולציות סימרוטיץ.
יש כאן חוסר רצון וחוסר אכפתיות של מוני לקדם עניינים ותו לא.
אין לי בעיה עם דעות שונות משלי ,רק שיהיו הגיוניות ופרו הפועל.
לגבי המסמך,שיחקרו אני בעד, אך לא הבנתי למה זה צריך לעמוד כנגד העברתו של דמארי? זה ספין ספין זול ועלוב !והספין הזה גורם לכם לחשוב שטוהר המידות חשוב יותר מהעברתו של דמארי להפועל.
אין משוואה כזאת! משחקים לכם במח.

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 13 יולי 2011, 13:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:06 
azran כתב:
yatur כתב:

זה ממש לא מחר

ציטוט מהארץ: "עוד לפני שעסקת העברת עומר דמארי תעמוד בפני פיצוץ, החלוץ לא יוכל להירשם למשחקה של הפועל במסגרת הליגה האירופית בסוף החודש, במידה שהראל לא יחתום על ההעברה עד מחר, עת תפוג מסגרת הזמן להגשת סגל השחקנים לאופ"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
azran כתב:
yatur כתב:

זה ממש לא מחר

ציטוט מהארץ: "עוד לפני שעסקת העברת עומר דמארי תעמוד בפני פיצוץ, החלוץ לא יוכל להירשם למשחקה של הפועל במסגרת הליגה האירופית בסוף החודש, במידה שהראל לא יחתום על ההעברה עד מחר , עת תפוג מסגרת הזמן להגשת סגל השחקנים לאופ"א"

וגם רשמו שההפגנה עברה מתחת לבית של אוסידון,אותו אחד שעשה את זה הוציא גם את ההודעה הזו (אני לא רומז לכלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:08 
chimpfive כתב:
האמת לעולם לא תצא לאור, בעוד שבוע תהיה מלחמת גרסאות.
לגבי התלונה של מוני, למשטרה וגם לבתי הדין יש דברים יותר דחופים מהסכסוך של צמד חמד, ואולי עוד שנה שנתיים תהיה הכרעה, על הדרך אתה מבין מצוין מה יקרה. כך שזה מאוד נאיבי לחשוב שהדבר הזה יוביל ל"ניקוי אורוות" ואני מאוד מבין את שחר ומשער שאני יודע מדוע הוא מברך על המהלך גם בפגיעה בהעברה, גם אני מצטרף לאיחולים שכל הטינופת בבת אחת תצא החוצה ותעלים את מוני ואת טביב וכל הגועל נפש שדבק במועדון הזה במשך שנים יטוהר. הלוואי וכך היו הדברים,את הריקבון המקורבים והעסקנים ששולטים בהפועל , צריך לחסל במהלך ארוך ומייגע. ושזה יקרה יקפוץ לך עגיב מאיזה חור. לכן המסקנה המתבקשת היא שצריך צעד יותר דרסטי מתלונה על "זיוף חתימה". דרוש צעד קיצוני שכולל פירוק טוטאלי - ירידת ליגה, חוסר אמון של הקהל, כל דבר שיוביל לכך שלא מוני, לא טביב ולא הגרורות שלהם, ירצו להישאר ויעדיפו למכור למרבה במחיר. אתה מוכן לשלם את המחיר הזה? אני מוכן רק בתנאי שמישהו מבטיח לי שהכדורגל הישראלי הופך למקצועני ששום קבוצה לא זוכה לקומבינה כזאת או אחרת, שרמת המנהל התקין מקבילה לNBA ושיגיע מושיע בדמות מילארדר שיתן את המושכות לקבוצת ניהול כמו של אוסישקין לנהל את האגודה. או בקיצור אוטופיה. בנתיים אני אסתפק בכך שבית המשפט יכריע מי הבעלים, שתהיה קבוצה חזקה ככל הניתן, ושנהנה מכדורגל טוב בבלומפילד.

תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
azran כתב:
yatur כתב:

זה ממש לא מחר

ציטוט מהארץ: "עוד לפני שעסקת העברת עומר דמארי תעמוד בפני פיצוץ, החלוץ לא יוכל להירשם למשחקה של הפועל במסגרת הליגה האירופית בסוף החודש, במידה שהראל לא יחתום על ההעברה עד מחר , עת תפוג מסגרת הזמן להגשת סגל השחקנים לאופ"א"

אני חוזר ואומר - כל מה שמשה הרוש כותב בקשר להפועל הוא בחזקת שקר עד שיוכח אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:19 
קולאוטי עוזב את מכבי,מתפנה שם תקציב די גדול להבאת עומר דמארי...
אוי איך הייתי רוצה לראות את הפנים של האנשים כאן כשזה קורה.
יכול לדמיין את זה סימרוטיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
קולאוטי עוזב את מכבי,מתפנה שם תקציב די גדול להבאת עומר דמארי...
אוי איך הייתי רוצה לראות את הפנים של האנשים כאן כשזה קורה.
יכול לדמיין את זה סימרוטיץ?

כן אה,גם דמארי היה מסכים ללכת לשם עם יצחקי (האל החדש שלהם) ועטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:33 
NARKOTIKA כתב:
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אולי, אבל יש פה חלק נגוע באינטרסים וחלק שאין לו שום קשר לשום צד. מעניין שמתוך אלו שאין להם שום קשר למועדון חוץ מ100% אהבה לקבוצה, 90 אחוז שונאים את טביב, ובקבוצה השנייה...

נגיד שזה נכון נו אז?
הרוב גם בעד ביבי...
ֿלביתר יש קהל עצום כמותית ...
וחיפה היא הקבוצה האהודה בישראל...
לא מעניין .
בעצם זה מאד כן מעניין אבל זה לדיון אחר בפורום אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: