תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג' [12.7] - דיונים
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:27 
עד המ!!ת הפועל כתב:
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
אגב, עם כל אלה שיורדים על שי. הייתם מחליפים את הצמד ידין ושי בצמד ייני-אלברמן? או בצמד האחורי של חיפה סיידו-בוקולי?
כאילו באמת. בוקולי? הוא עדיף על שי?

אין בעיה, שי הוא לא הקשר האחורי הטוב בעולם. כמובן שאפשר להביא לו מחליף טוב. אבל אנחנו משחקים בליגת העל של לוזון. ושם, אני לא מוצא אף אחד אחר שטוב ממנו.

התשובה היא לא, ומה ההשוואה לקבוצות אחרות? חיפה משחקים משחק אגפים שמבוסס על שבירת הגנה של החלוצים שמתורגלים בתנועה אלכסונית נכונה לרחבה.המגנים שלהם לא מפסיקים לרוץ ויודעים להרים לרחבה ברוב המקרים. מה שעוד נתן להם יתרון זה משחק לחץ שלא נותן ליריב לנשום, כך שיש חיפוי מכל החלק ההתקפי בחלק ההגנתי והם הסתדרו מצוין בלי קולמה או בוקלי. למכבי ת"א אני בכלל לא מנסה אפילו להשוות כי שנה שעברה הם היו פח אשפה, אני גם לא הייתי מחליף עם הפועל פ"ת, נו אז מה? אין לי מושג איך קשטן ישחק, אבל זה ממש לא סגנון המשחק שלנו. שנה שעברה לא היה לך אמצע והרבה היה באשמת ידין ושי, כמעט כל התקפה הסתיימה ברחבה שלך, זה אומר שיש בעיה וצריך לפתור אותה, שוב, אם ידין יחזור לכושר שי יכול לרדת לספסל, עם נאתכו / דה רידר / זהבי / נמה זה הספיק לדאבל, אם יהיה לצידו קשר התקפי ברמה גבוהה אני מאמין שיהיה בסדר.

כל כך שנאתי שנה שעברה שהיינו מגיעים ל-16 של היריב ופשוט הולכים מצד לצד עד שמכניסים כדור פנימה.
משחק אגפים כמו של חיפה היה פותר הכל. עומרי מגן שיודע לתקוף ( :) ), אבל צריך גם מגן שמאלי שתוקף (כמו דדי בעונת הדאבל. פאקינג 12 גולים למגן!). בגלל זה נתקענו הרבה פעמים והיינו מחכים לאיזה מהלך גאוני של גילי.
חייבים לעבוד עם המגינים על הגבהות לרחבה. משומר ומסיללה/טוואטחה מרימים מצוין לרחבה והרבה פעמים ראינו את חמד כובש עם הראש.

תביא לנו את דרסיליה מחיפה שיעבוד איתם על לחץ על כל המגרש במשך 80 אחוז מהזמן ואז המגנים והקשרים שלך יהיו אפקטיבים, לרבים נראה טוואטחה גם בקושי יודע להרים, אבל הוא פשוט הגיע לאין ספור מצבים כי הוט לא מפסיק לרוץ בשני צידי המגרש. קנדה, אם היה מקבל יותר קרדיט היה יכול להיות יותר אפקטיבי אם היה עובד על הרמות, או מסירות על הדשא מהצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:

ואחת לסיום - גל שיש מגן פטיש! בהתקפה הוא אולי לא גרויסע מציאע, אבל הגנתית הוא מצוין (מין בונדר בצד שמאל). אני זוכר אולי שער אחד שספגנו מהאגף שלו כששיחק.

אני לא יודע למה אתה אומר שגל שיש בהתקפה הוא לא טוב,יש לו הרמות שאין לדדי וגם לא היו ליגאל בזמנו,הרמות חדות שמגיעות בחצי גובה לרחבה וזה מושלם לחלוצים.
הבעיה שלו זה הניסיון,ניסיון זה להבין שאיינוגבה תופס כל כדור גובה ולא להגביה שלושים פעם ישר לידיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
סו אלן כתב:

ואחת לסיום - גל שיש מגן פטיש! בהתקפה הוא אולי לא גרויסע מציאע, אבל הגנתית הוא מצוין (מין בונדר בצד שמאל). אני זוכר אולי שער אחד שספגנו מהאגף שלו כששיחק.

אני מסכים איתך שהוא צריך לקבל את הצ'אנס ע"ח בן דיין, אבל מפה ועד לומר שהוא מגן מושלם או קרוב לזה יש מרחק גדול מאוד. ובלי קשר, יש לנו יורש ל"בונדר בהגנה וקנדה בהתקפה" ? :D

מושלם לא אמרתי, אבל הגנתית הוא יותר טוב מבן דיין. אם בן דיין לא יועיל התקפית כמו בעונה שעברה, אין סיבה לפתוח איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:32 
JohnnieWalker כתב:
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
סו אלן כתב:

אני מסכים איתך שהוא צריך לקבל את הצ'אנס ע"ח בן דיין, אבל מפה ועד לומר שהוא מגן מושלם או קרוב לזה יש מרחק גדול מאוד. ובלי קשר, יש לנו יורש ל"בונדר בהגנה וקנדה בהתקפה" ? :D

מושלם לא אמרתי, אבל הגנתית הוא יותר טוב מבן דיין. אם בן דיין לא יועיל התקפית כמו בעונה שעברה, אין סיבה לפתוח איתו.

בזה אני מסכים איתך, ויותר מזה- אני חושב שהתרומה המשוקללת שלו תהיה יותר גבוהה מזאת של בן דיין ואם לבחור משניהם אז מבחינתי שיש בהרכב בלי יותר מדי שאלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
סו אלן כתב:

בלי אם ובלי בטיח.
גל שיש הוא המגן השמאלי שהפועל בונה עליו לעתיד והוא צריך לשחק.
דדי כבר משחק בלי רצון ולדעתי הסיבה היחידה שהוא לא פורש היא שהמשכורת המנופחת שלו ממשיכה להיכנס לחשבון כמו שעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
JohnnieWalker כתב:

אני לא יודע למה אתה אומר שגל שיש בהתקפה הוא לא טוב,יש לו הרמות שאין לדדי וגם לא היו ליגאל בזמנו,הרמות חדות שמגיעות בחצי גובה לרחבה וזה מושלם לחלוצים.
הבעיה שלו זה הניסיון,ניסיון זה להבין שאיינוגבה תופס כל כדור גובה ולא להגביה שלושים פעם ישר לידיים שלו.

גל הוא השחקן שאני הכי מסמפט ומתחבר אליו בהפועל, אבל בנתיים התקפית לא ראינו ממנו כלום. גם הכדור שהרים בטדי היה חסר סיכוי אם עידן טל היה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
JohnnieWalker כתב:
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
סו אלן כתב:

בלי אם ובלי בטיח.
גל שיש הוא המגן השמאלי שהפועל בונה עליו לעתיד והוא צריך לשחק.
דדי כבר משחק בלי רצון ולדעתי הסיבה היחידה שהוא לא פורש היא שהמשכורת המנופחת שלו ממשיכה להיכנס לחשבון כמו שעון.

כן אם, כי ההגנה כי טובה היא התקפה. אם דדי יהיה טוב התקפית צריך להעדיף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
עומרי קנדה כתב:
JohnnieWalker כתב:

גל הוא השחקן שאני הכי מסמפט ומתחבר אליו בהפועל, אבל בנתיים התקפית לא ראינו ממנו כלום. גם הכדור שהרים בטדי היה חסר סיכוי אם עידן טל היה שחקן.

אני ראיתי כמה וכמה הרמות שלו שהיו מצויינות,הוא עוד קצת חושש לצאת קדימה בביטחון אבל ברגע שהוא יקבל קצת ביטחון ויצבור ניסיון אני בטוח שנראה את זה יותר.
יש לי דוגמא להרמה טובה שלו,בגול היחיד של עדן בן-בסט במדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:39 
פה אני ממש לא מסכים איתך. ככה זה היה שנה שעברה והולך ומסתמן שיהיה גם ככה הגנה-החלק הכי בעייתי אצלנו הוא ההגנה ולכן גם אם דדי יתרום את ה5-10 שערים שלו לעונה אבל יהיה מסננת בהגנה עדיף לדעתי לוותר עליהם ולהביא מגן שיודע גם לעשות הגנה (ע"ע שיש)
ברור שבעולם אוטופי היה מגיע אלינו זר ברמה שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה, אבל אם צריך לבחור ממה שיש אני מעדיף את גל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני ממש לא פסימי ואני באופן עקבי אומר שצריך עוד שני שחקנים בעמדות הנ"ל. אני גם מאמין שיגיעו כאלה.

לא רוצה לשבח פה את מכבי כי זה מוביל לדיונים מבאסים. והם עוד יתחזקו. יצחקי (אם חוזר לעצמו) לא רואה אף חלוץ ישראלי.

בקיצור, ברחת מכל הדיון. מכבי טובים יותר, כי ככה אוגוסטוס החליט. הם עוד יתחזרו. שיהייה להם בהצלחה. יצחקי אמנם היה חלוץ מעולה, אבל מי יודע איך הוא היום. ועד כמה שהוא טוב, יש לנו 2 חלוצים מעולים בלי קשר. אני לא מודאג
ציטוט:
התשובה היא לא, ומה ההשוואה לקבוצות אחרות? חיפה משחקים משחק אגפים שמבוסס על שבירת הגנה של החלוצים שמתורגלים בתנועה אלכסונית נכונה לרחבה.המגנים שלהם לא מפסיקים לרוץ ויודעים להרים לרחבה ברוב המקרים. מה שעוד נתן להם יתרון זה משחק לחץ שלא נותן ליריב לנשום, כך שיש חיפוי מכל החלק ההתקפי בחלק ההגנתי והם הסתדרו מצוין בלי קולמה או בוקלי. למכבי ת"א אני בכלל לא מנסה אפילו להשוות כי שנה שעברה הם היו פח אשפה, אני גם לא הייתי מחליף עם הפועל פ"ת, נו אז מה? אין לי מושג איך קשטן ישחק, אבל זה ממש לא סגנון המשחק שלנו. שנה שעברה לא היה לך אמצע והרבה היה באשמת ידין ושי, כמעט כל התקפה הסתיימה ברחבה שלך, זה אומר שיש בעיה וצריך לפתור אותה, שוב, אם ידין יחזור לכושר שי יכול לרדת לספסל, עם נאתכו / דה רידר / זהבי / נמה זה הספיק לדאבל, אם יהיה לצידו קשר התקפי ברמה גבוהה אני מאמין שיהיה בסדר.

אני לא מבין כל כך. אתה רוצה גרזן במקום שי? בעיני, שי הוא קשר 50-50 נהדר. חיפה, עם כל משחק הלחץ המרהיב שלה וההרמות שכולן נגמרות בראש של שחקן ירוק (אגב, הכל בראש שלכם), כבשה הרבה פחות מאיתנו. מעניין.
אם אתה רוצה קשר 50-50 זר, אז משחק ההגנה שלנו לא ישתפר..לא? כל הזמן אומרים פה זרתותח, אבל ספציפית לתפקיד של שי, אני לא בטוח שתצליח למצוא מישהו טוב במחיר טוב. הנה, תנסה למצוא מישהו בליגה שלנו, אתה לא מצליח.

האמת, שאני בכלל לא מבין מה אתם מתרגשים מהעובדה שההתקפות מולנו הגיעו ל16. רוב המשחקים התנהלו בחצי של היריב, והם עשו מתפרצות. גם כשעשינו מתפרצות להמבורג הגענו ל16 שלהם, וגם בליון. מה לעשות, כשכל הקבוצה תוקפת, אתה חשוף מאחור.
אגב, חיפה האדירה הזו שכולם מאוננים עליהם, כמעט בכל משחק הביכו את ההגנה שלהם. אבל פה לכולם נח לבכות ולקטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:45 
חיפה לקחו אליפות ואנחנו לא.
בפעם השביעית בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
JohnnieWalker כתב:
עומרי קנדה כתב:
JohnnieWalker כתב:

אני ראיתי כמה וכמה הרמות שלו שהיו מצויינות,הוא עוד קצת חושש לצאת קדימה בביטחון אבל ברגע שהוא יקבל קצת ביטחון ויצבור ניסיון אני בטוח שנראה את זה יותר.
יש לי דוגמא להרמה טובה שלו,בגול היחיד של עדן בן-בסט במדי הפועל.

אני חושב שדי ברור שהטעות הכי גדולה שעשינו עם גל שיש זה לא להשאיל אותו.
Noam כתב:
פה אני ממש לא מסכים איתך. ככה זה היה שנה שעברה והולך ומסתמן שיהיה גם ככה הגנה-החלק הכי בעייתי אצלנו הוא ההגנה ולכן גם אם דדי יתרום את ה5-10 שערים שלו לעונה אבל יהיה מסננת בהגנה עדיף לדעתי לוותר עליהם ולהביא מגן שיודע גם לעשות הגנה (ע"ע שיש) ברור שבעולם אוטופי היה מגיע אלינו זר ברמה שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה, אבל אם צריך לבחור ממה שיש אני מעדיף את גל

זו דעתי. היות וכנראה שתבנית המשחק שלנו תשתנה עם קשטן על הקווים, יש מצב טוב שגל יקבל יותר ויותר דקות וזה מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:57 
גל שיש שחקן ספסל טוב. אבל בתקופה שהוא שיחק בהרכב.. היה בינוני מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
חיפה לקחו אליפות ואנחנו לא.
בפעם השביעית בעשור האחרון.

חיפה, ברוב העונות בהן לקחו אליפות פרט לעונה שעברה, היו עם הסגל והתקציב המובילים.
חוץ מזה שחיפה באמת בנויה נכון, יש לה מחלקת נוער יחסית טובה (הרבה בזכות העובדה שהיא הקבוצה היחידה הבכירה בכל הצפון, לעומת מה שהולך במרכז). ובכלל, חיפה הפכה לסוג של מכונת תארים. עוד דבר שיש בחיפה זה שקט בהנהלה ושקט מהתקשורת. מצרך יקר מאוד.
גם הפועל, בלי להיות קבוצה טובה מדי, עושה כמעט כל שנה תצוגות באירופה. אין מה לעשות, זה הווי של מועדון.
אבל אם רוצים להתמודד מול חיפה, צריך שיהייה סגל ברמה שלהם.
אני באמת לא רואה לא במכבי ולא בחיפה יותר מדי שחקנים שהייתי מחליף בשלנו. יותר כאלה שלא מאשר כאלה שכן.

אבל אותי מצחיק הקביעה של אוגוסטס שאנחנו נהייה 4-5. בנתיים התפשרנו על 3-4, שכנראה יהייה 3, אלא אם בני יהודה תחתים את מסי ששוחרר היום מברסה. ועכשיו נותר לריב מי טובה יותר, מכבי או הפועל, בשביל להפוך את 4-5 ל2. כמו שאנחנו אוהבים.
אבל העיקר לצעוק בריש גלי- אנחנו קבוצה של פליאוף תחתון!!!!!111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:13 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני ממש לא פסימי ואני באופן עקבי אומר שצריך עוד שני שחקנים בעמדות הנ"ל. אני גם מאמין שיגיעו כאלה.

לא רוצה לשבח פה את מכבי כי זה מוביל לדיונים מבאסים. והם עוד יתחזקו. יצחקי (אם חוזר לעצמו) לא רואה אף חלוץ ישראלי.

בקיצור, ברחת מכל הדיון. מכבי טובים יותר, כי ככה אוגוסטוס החליט. הם עוד יתחזרו. שיהייה להם בהצלחה. יצחקי אמנם היה חלוץ מעולה, אבל מי יודע איך הוא היום. ועד כמה שהוא טוב, יש לנו 2 חלוצים מעולים בלי קשר. אני לא מודאג
ציטוט:

אני לא מבין כל כך. אתה רוצה גרזן במקום שי? בעיני, שי הוא קשר 50-50 נהדר. חיפה, עם כל משחק הלחץ המרהיב שלה וההרמות שכולן נגמרות בראש של שחקן ירוק (אגב, הכל בראש שלכם), כבשה הרבה פחות מאיתנו. מעניין.
אם אתה רוצה קשר 50-50 זר, אז משחק ההגנה שלנו לא ישתפר..לא? כל הזמן אומרים פה זרתותח, אבל ספציפית לתפקיד של שי, אני לא בטוח שתצליח למצוא מישהו טוב במחיר טוב. הנה, תנסה למצוא מישהו בליגה שלנו, אתה לא מצליח.

האמת, שאני בכלל לא מבין מה אתם מתרגשים מהעובדה שההתקפות מולנו הגיעו ל16. רוב המשחקים התנהלו בחצי של היריב, והם עשו מתפרצות. גם כשעשינו מתפרצות להמבורג הגענו ל16 שלהם, וגם בליון. מה לעשות, כשכל הקבוצה תוקפת, אתה חשוף מאחור.
אגב, חיפה האדירה הזו שכולם מאוננים עליהם, כמעט בכל משחק הביכו את ההגנה שלהם. אבל פה לכולם נח לבכות ולקטר.

מה אתה רוצה לעשות פה השוואה קבוצה מול קבוצה? אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. שיטת המשחק של חיפה כל כך שונה. היא מבוססת על משחק אגפים. מכבי היא סוג של נעלם עם פוטנציאל, עם מרכז הגנה הכי טוב בארץ והתקפה מצויינת. גם משחק האגפים שלהם לא רע והקישור הקדמי טוב מאוד.
יש לך מקום לעוד 2 זרים ותקציב משמעותי ואתה מוותר על זה? למה? כי אולי קבוצות אחרות לא טובות?
אולי ואולי כן. הנבואה ניתנה אתה יודע למי.
יש לך הזדמנות לבנות פה קבוצה עם סגל רחב שתתן פייט גם באירופה וגם בארץ. שגם אם ייפצעו שחקנים (וייפצעו) יהיה לך הרכב חזק.
מרז השדה שלנו היה חלש שנה שעברה. לא מבין איך אפשר לחלוק על זה.
בלי ויני העונה היתה הקודמת נגמרת לנו חודשיים קודם, אבל תמשיך לזלזל במכבי, בחיפה ובקבוצות אחרות.

ושוב, אני בסך הכל מבסוט מהסגל שלנו בשלב זה. רק צריך עוד שני שחקנים ונדבר חזק מאוד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מה אתה רוצה לעשות פה השוואה קבוצה מול קבוצה? אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. שיטת המשחק של חיפה כל כך שונה. היא מבוססת על משחק אגפים. מכבי היא סוג של נעלם עם פוטנציאל, עם מרכז הגנה הכי טוב בארץ והתקפה מצויינת. גם משחק האגפים שלהם לא רע והקישור הקדמי טוב מאוד.
יש לך מקום לעוד 2 זרים ותקציב משמעותי ואתה מוותר על זה? למה? כי אולי קבוצות אחרות לא טובות?
אולי ואולי כן. הנבואה ניתנה אתה יודע למי .
יש לך הזדמנות לבנות פה קבוצה עם סגל רחב שתתן פייט גם באירופה וגם בארץ. שגם אם ייפצעו שחקנים (וייפצעו) יהיה לך הרכב חזק.
בלי ויני העונה היתה הקודמת נגמרת לנו חודשיים קודם, אבל תמשיך לזלזל במכבי, בחיפה ובקבוצות אחרות.

ושוב, אני בסך הכל מבסוט מהסגל שלנו בשלב זה. רק צריך עוד שני שחקנים ונדבר חזק מאוד העונה.

המשפט המודגש, בהקשר להצהרה שלך שאנחנו קבוצה של מקומות 4-5, נראה פתטי להחריד.

למכבי יש מרכז הגנה הטוב בארץ? פביצ'ביץ' היה קרוב להחתך לקראת הסוף וניבאלדו לא ראה כמעט דשא כי היה פצוע. סטרול הוא אפס אמיתי. משחק אגפים טוב? ע"י מי? סבן וזיו? היחיד שהיה שווה משהו זה בוזגלו וגם הוא לא שם.

ה"זלזול" שלי בקבוצות אחרות הוא נטו קונטרה לזלזול שלך בהפועל. בסך הכל לדעתי הפועל חיפה ומכבי באותה רמה, ויכולות כולן לקחת פה אליפות, עם הסגלים הנוכחיים.
אבל בשביל לענות לך על זה שמכבי טובה יותר, אני חייב להסביר למה לדעתי היא פחות. לפחות מבחינת השחקנים.

דבר אחד אמרת וכבר הסכמתי עליו. אפשר להביא זר טוב משי. השאלה היא בשביל מה. האם שווה לנו להביא לפה שכיר חרב שישחק במקום השחקן היחיד שהוא הפועל אמיתי. בטח ובטח שאני לא חושב שהוא הבעיה שלנו. לא העונה ולא בעונה שעברה.
אם יש מקום לחיזוק זה קשר תוקף. כזה שיעשה רוטציה עם סלים ואלרואי.

ולגבי חיפה. צמד המילים 'משחק אגפים' נאמר פה יותר מדי פעמים. לא בצדק לדעתי. רוב הגולים של חיפה הגיעו פשוט כי היה לחץ עצום על שער היריבה. זה כבר לא משנה אם זה מהצד או מהאמצע. משום מה מחזיקים מטוואטחה, אני לא ראיתי שם יותר מדי חוץ מריצות למעלה למטה. ממש כמו עומרי, אבל פחות מוכשר. בשמאל היה להם את פאקינג משומר, שפחות טוב מאנטבי של היום. היו להפועל הרבה מאוד רגעים של לחץ עצום כזה, אם תזכר בתחילת ההפסד לאשדוד בסיבוב הראשון למשל. פשוט לא השכלנו לכבוש.
אני לא חושב שחיפה היתה גדולה עלינו שנה שעברה, ואני לא חושב ככה גם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:24 
ואגב, מבחינתי מקום ראשון זו המטרה. לא שני, לא שלישי ולא גביע.
אליפות.
הקבוצה איך שהיא בנויה היום תתקשה מאד להוות יריב משמעותי לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למכבי יש מרכז הגנה הטוב בארץ? פביצ'ביץ' היה קרוב להחתך לקראת הסוף וניבאלדו לא ראה כמעט דשא כי היה פצוע. סטרול הוא אפס אמיתי. משחק אגפים טוב? ע"י מי? סבן וזיו? היחיד שהיה שווה משהו זה בוזגלו וגם הוא לא שם.

ה"זלזול" שלי בקבוצות אחרות הוא נטו קונטרה לזלזול שלך בהפועל. בסך הכל לדעתי הפועל חיפה ומכבי באותה רמה, ויכולות כולן לקחת פה אליפות, עם הסגלים הנוכחיים.
אבל בשביל לענות לך על זה שמכבי טובה יותר, אני חייב להסביר למה לדעתי היא פחות. לפחות מבחינת השחקנים.

דבר אחד אמרת וכבר הסכמתי עליו. אפשר להביא זר טוב משי. השאלה היא בשביל מה. האם שווה לנו להביא לפה שכיר חרב שישחק במקום השחקן היחיד שהוא הפועל אמיתי. בטח ובטח שאני לא חושב שהוא הבעיה שלנו. לא העונה ולא בעונה שעברה.

ולגבי חיפה. צמד המילים 'משחק אגפים' נאמר פה יותר מדי פעמים. לא בצדק לדעתי. רוב הגולים של חיפה הגיעו פשוט כי היה לחץ עצום על שער היריבה. זה כבר לא משנה אם זה מהצד או מהאמצע. משום מה מחזיקים מטוואטחה, אני לא ראיתי שם יותר מדי חוץ מריצות למעלה למטה. ממש כמו עומרי, אבל פחות מוכשר. בשמאל היה להם את פאקינג משומר, שפחות טוב מאנטבי של היום. היו להפועל הרבה מאוד רגעים של לחץ עצום כזה, אם תזכר בתחילת ההפסד לאשדוד בסיבוב הראשון למשל. פשוט לא השכלנו לכבוש.

לא ממש קראתי את כל התגובה שלך אבל המשפט הזה פשוט כל-כך נכון.
טוואטחה מוגבל מאוד בכל מה שקשור למשחק ההגנה.
לגבי עומרי אני חושב שיש לך טעות כי הוא מאוד השתפר בהגנה בשנה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אליפות.

הקבוצה של היום, בלי זר תוקף משמעותי ומגן שמאל, תצטרך לעבוד קשה מאוד בשביל אליפות. זה כן.
מסכים שהמטרה צריכה להיות אליפות, אבל מה לעשות..מולך עומדות קבוצות שרוצות אותו דבר. זה לא מדע מדויק.
זה לא פוסל את כל הדיון הארוך והמתיש הזה.

בגדול, לפני שעתיים התעצבנתי כי מישהו כתב שנסיים 4-5. עכשיו, ב2 וחצי בלילה, אני עצבני שאני לא ישן.
הצלחתי לגרום לך לחזור בך מההצהרה הזו ולהתפשר על 3-4.
עכשיו תגיד 1-3 ואני אלך לישון שקט כמו תינוק.
לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אליפות.

עם תוספת של שני שחקנים תיהיה לך קבוצה לאליפות.
לא חיפה ולא מכבי עולות עלינו היום.
השנה לדעתי יהיה מאבק כמו ב2002/03,אני רק מקווה שהסוף לא יהיה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:37 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ברור, אנחנו הפסדנו תמיד כי לא השכלנו לכבוש וחיפה כי הם חלשים.
אתה זחוח להבחיל ועוד אומר שזה בקונטרה ל"זלזול שלי בהפועל" כשכל מה שמטריד אוצך זה שאמרתי שהפועל יכולה ככה לגמור מקום 3-4-5.
אתה כנראה צריך תרגום בגוף הסרט. אני לא מזלזל, אני שואף לאליפות. מיקום כזה הוא תרחיש שלילי אך לא דמיוני בסגל הנוכחי. תזלזל בבני יהודה. תזלזל בחיפה ובמכבי.
בשביל מה להביא זרים? אולי כדי לקחת אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
לא חסר לך מגן שמאל, אם יתנו לשיש לשחק הוא יהיה באנקר (אגב, אדום נחמד, משומר מגן ימני וטואטחה שמאלי אבל חפיף).
אני מאוד מסכים עם מה שאדום נחמד אמר לגבי שי - גם אם נביא זר לקישור האחורי שטיפה יותר טוב משי נאבד את ההפועל האחרון שנשאר לנו בהרכב (דקה 92 בגמר הגביע כדוגמא) וזה שווה הרבה יותר מבחינתי מאיזה סתם שכיר חרב.
העמדה היחידה ששווה להביא זר בה היא בקישור הקדמי לצד שמאל/ימין (עדיף אחד שיכול לשחק בשני האגפים) ואז מה שנשאר זה לעבוד על תיאום, בעיקר בהגנה.
אני בעד, גם אם זה מטעמי תקציב או סתם קמצנות, שהמגן הימני המחליף שלנו יהיה שחקן בית (בן ביטון) כמו גם הבלם הרביעי שלנו (גל מאיו). אם באמת החזון הוא בתוך 3-5 שנים להעמיד הרכב שיתבסס ברובו על שחקני בית זה הזמן להתחיל.

בלי קשר, לא יודע מה איתכם אבל לי עשה ממש טוב לראות את התמונה של אביחי עם סרט הקפטן על הזרוע. נראה הכי טבעי בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 02:22 
סמל אישי של המשתמש
טוב... אז אני זחוח.. זה כנראה באמת לגופו של משתמש... זה כן קונטרה כי אין לי דרך אחרת להתמודד עם טענה שהפועל לכל היותר תסיים שלישית... עדיין אמרתי שהפועל חיפה ומכבי יתמודדו על אליפות... לא ממש זחוח אה?
אני גם לא מזלזל בבני יהודה נתניה או פ״ת, אלא רק מנסה להבין מה יש שם שטוב יותר מהפועל, שוב, רק כקונטרה לטענה שלך. אבל אני זחוח להבחיל. נו. אז תקיא. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 06:10 
אדום נחמד כתב:
טוב... אז אני זחוח.. זה כנראה באמת לגופו של משתמש... זה כן קונטרה כי אין לי דרך אחרת להתמודד עם טענה שהפועל לכל היותר תסיים שלישית... עדיין אמרתי שהפועל חיפה ומכבי יתמודדו על אליפות... לא ממש זחוח אה?
אני גם לא מזלזל בבני יהודה נתניה או פ״ת, אלא רק מנסה להבין מה יש שם שטוב יותר מהפועל, שוב, רק כקונטרה לטענה שלך. אבל אני זחוח להבחיל. נו. אז תקיא. 

תשמע, את חתיכת קרציה שאין דברים כאלה.
מילא אתה לא מבין את הכוונה שלי, אבל גם כשנותנים לך תרגום בגוף הסרט אתה לא מבין ומתעקש לשים בפי מילים שלא אמרתי.
לגופו של משתמש? אתה נותן לעצמך קצת יותר מדי קרדיט.
כנראה שיצור כמוך שכותב מתוך רגשי נחיתות, לא מסוגל לצאת לשניה מהמגננה האינסופית ולהפסיק להיות מרוכז בתחת של עצמו. זה פתטי.
ואתה גם, כנראה, לא מבין מה זה זחוח (אולי המונח מכביסט יסייע לך) ואתה מבלבל בין לכבד קבוצה לבין לזלזל בעצמך (ולהיפך). קשה לפתח דיון שכל מהותו זה גיבוי מילים וחיפוש בקטנות (3-4-5)
אבל עזוב, אתה כנראה משועמם. לך תתקרצץ על מישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 06:15 
אהבתי את ה-2,3 העמודים האחרונים של האשכול,
סוף סוף לא מדברים על המריבה בגן הילדים של מוני את טביב.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 06:37 
אדום נחמד, מדוע הכתיבה שלך תמיד טעונה? עוד שניה אתה מביא לי מכות מהמקלדת. תירגע, אף אחד לא "מאונן" על חיפה. אולי כבשנו יותר אבל הם ספגו פחות, וגם ציינתי שהמגנים יודעים להרים ברוב המקרים, תהיה בטוח יותר מהמגנים המוגבלים שלך. וכבר כתבתי פעמיים שלצד ידין צריך קשר התקפי כמו זהבי / נמה / דה רידר, זה יכול להיות עבסא או אלראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: