אוגוסטוס היל כתב:
אני ממש לא פסימי ואני באופן עקבי אומר שצריך עוד שני שחקנים בעמדות הנ"ל. אני גם מאמין שיגיעו כאלה.
לא רוצה לשבח פה את מכבי כי זה מוביל לדיונים מבאסים. והם עוד יתחזקו. יצחקי (אם חוזר לעצמו) לא רואה אף חלוץ ישראלי.
בקיצור, ברחת מכל הדיון. מכבי טובים יותר, כי ככה אוגוסטוס החליט. הם עוד יתחזרו. שיהייה להם בהצלחה. יצחקי אמנם היה חלוץ מעולה, אבל מי יודע איך הוא היום. ועד כמה שהוא טוב, יש לנו 2 חלוצים מעולים בלי קשר. אני לא מודאג
ציטוט:
התשובה היא לא, ומה ההשוואה לקבוצות אחרות? חיפה משחקים משחק אגפים שמבוסס על שבירת הגנה של החלוצים שמתורגלים בתנועה אלכסונית נכונה לרחבה.המגנים שלהם לא מפסיקים לרוץ ויודעים להרים לרחבה ברוב המקרים. מה שעוד נתן להם יתרון זה משחק לחץ שלא נותן ליריב לנשום, כך שיש חיפוי מכל החלק ההתקפי בחלק ההגנתי והם הסתדרו מצוין בלי קולמה או בוקלי. למכבי ת"א אני בכלל לא מנסה אפילו להשוות כי שנה שעברה הם היו פח אשפה, אני גם לא הייתי מחליף עם הפועל פ"ת, נו אז מה? אין לי מושג איך קשטן ישחק, אבל זה ממש לא סגנון המשחק שלנו. שנה שעברה לא היה לך אמצע והרבה היה באשמת ידין ושי, כמעט כל התקפה הסתיימה ברחבה שלך, זה אומר שיש בעיה וצריך לפתור אותה, שוב, אם ידין יחזור לכושר שי יכול לרדת לספסל, עם נאתכו / דה רידר / זהבי / נמה זה הספיק לדאבל, אם יהיה לצידו קשר התקפי ברמה גבוהה אני מאמין שיהיה בסדר.
אני לא מבין כל כך. אתה רוצה גרזן במקום שי? בעיני, שי הוא קשר 50-50 נהדר. חיפה, עם כל משחק הלחץ המרהיב שלה וההרמות שכולן נגמרות בראש של שחקן ירוק (אגב, הכל בראש שלכם), כבשה הרבה פחות מאיתנו. מעניין.
אם אתה רוצה קשר 50-50 זר, אז משחק ההגנה שלנו לא ישתפר..לא? כל הזמן אומרים פה זרתותח, אבל ספציפית לתפקיד של שי, אני לא בטוח שתצליח למצוא מישהו טוב במחיר טוב. הנה, תנסה למצוא מישהו בליגה שלנו, אתה לא מצליח.
האמת, שאני בכלל לא מבין מה אתם מתרגשים מהעובדה שההתקפות מולנו הגיעו ל16. רוב המשחקים התנהלו בחצי של היריב, והם עשו מתפרצות. גם כשעשינו מתפרצות להמבורג הגענו ל16 שלהם, וגם בליון. מה לעשות, כשכל הקבוצה תוקפת, אתה חשוף מאחור.
אגב, חיפה האדירה הזו שכולם מאוננים עליהם, כמעט בכל משחק הביכו את ההגנה שלהם. אבל פה לכולם נח לבכות ולקטר.