תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג' [12.7] - דיונים
הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 23:54 
אוגוסטוס היל כתב:
פרנסמן יהיה בסדר גמור בקבוצה שיודעת לשחק הגנה.

פרנסמן לא יודע לתת פס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 23:55 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
באיזו קלות אתם מורידים את שי וסלים לספסל

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה סוג של חזירות כי אנחנו רגילים לבינוניות.

בחיפה זה לא עובר בשתיקה בחיים. אפשר להתפשר על הספסל, אבל לעונה חדשה יוצאים עם 11 שחקנים שיודעים שהם טובים.
אצלנו, גם אם נקבל מה שאנחנו רוצים (2 קשרים זרים) עדיין יש התפשרות על עמדת הבלם השני והמגן השמאלי.
אז פרנסמן עוד ניחא. הוא לא יהרוס לנו את העונה, הוא פשוט לפעמים יהיה טוב ולפעמים לא. המגן השמאלי שלנו זה חתיכת חור.

בחיפה זה לא היה עובר? אתה בטוח?
תזכר בקיץ הקודם אחרי האליפות שלנו.
שחרור מסיבי של שחקנים בלי תחליפים ראויים.
תזכר, בבקשה. ואז תגיד לי אם זה לא היה עובר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:

תשמע שניהם שחקנים אדירים ועל זה אין ויכוח אבל אני פשוט לא בטוח שאפשר לבנות עליהם בגילם ובכושרם להרכב ראשון במשך כל העונה(שי עבר פציעות מאוד קשות וגם סלים לא עבר קריירה חלומית),אני פוחד שנעשה את הטעות של חיפה ונבנה על שי כמו שהם בנו על קטן ובסוף קיבלו שחקן מוגבל ופצוע.
אני מאחל לשי רק בריאות וגם לסלים ובטוח שיש להם עוד הרבה שנים לתרום למועדון.
חוץ מזה שאני חושב ששחקנים כאלה שווה להרוויח מהספסל בשביל שיכניסו אנרגיות ויעלו את הסכנה במצבים נייחים כשהשחקנים היותר צעירים ומהירים עייפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 23:58 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אתה מערב שני דברים שאין בניהם שום קשר.
אני לא יודע מה האווירה בקבוצה (בקבוצה=לא בקרב הוגי הדעת שבפורום שדים, אלא בקרב השחקנים). אני דווקא מתרשם שהאווירה טובה.

ללא קשר, הסגל הנוכחי לא יכול לדגדג אליפות.
שני זרים, אחד בקישור הקדמי ואחד 50/50 זה המינימום (או בוזגלו/חן עזרא + זר). הייתי שמח להביא גם מגן שמאלי אבל זה סוג של חזירות בימינו.

אני לא מערבב כלום. הדאבל ב2000 היה עם שחקנים פחות טובים מחיפה, זו עובדה. האליפות של חיפה שנה שעברה היתה עם שחקנים פחות טובים, זו גם עובדה. בשני המקרים, האוירה בקבוצה היא שהכריעה.
אמנם אנחנו לא יודעים מה המצב בין השחקנים, אני מאמין שטוב (וגם שנה שעברה היה טוב), אבל אי אפשר לתפקד במאה אחוז כשכל היום רק שערוריות אתה שומע. זו דעתי לפחות.

ועם קשר, לא ענית על השאלה (אולי אתה מתחמק?). אני חושב שאנחנו כן יכולים לקחת בסגל הנוכחי (אמנם זה קשה יותר מאשר עם חיזוק, מן הסתם). אבל אמרת חזון ל4-5. אני רוצה לשמוע בבקשה לאילו קבוצות פרט לחיפה יש סגל יותר טוב.
האם מכבי, עם ההגנה שמורכבת ממגנים כושלים יותר משלנו, ובלמים בינוניים שאחד מהם שנה שלמה בקושי שיחק? זו עם הקישור שעזב אותו השחקן הטוב בארץ היום בעמדתו (בוזגלו, דעתי, מותר), ובקישור האחורי נמצא סוס מת בדמות אלברמן? או זו שההתקפה שלה מורכבת מערס שבאדיר שיתק בכל הדרבים שנה שעברה, ויצחקי שהשמין ואין לך מושג איך הוא יהייה?

וחוץ ממכבי? מי? נתניה? לנתניה יש סגל טוב יותר? או לבני יהודה? או מכבי פ"ת?
מי?
איך, אדוני הנכבד, אנחנו נסיים 4-5? אני באמת רוצה לשמוע.

א. אם תחילף את המילה "אווירה" בניהול ובתרבות של מקצוענות, אני יכול לקבל את זה. אווירה זה דבר שנבנה. זה סימפטום של דברים אחרים.
ב. בסגל הנוכחי חיפה, מכבי, ועוד ואולי עוד קבוצה (קצת קשה לנבא). 3-4 ולא 4-5.

הסיבה היחידה שלא לקחנו אליפות שנה שעברה (חוץ משני הזבלים) היא הקישור האחורי שלנו. עם כל הכבוד והסימפטיה שיש לי לשי הוא לא יכול לסחוב את הקבוצה. הוא לא יודע לשחק על הדשא, הוא איטי והוא לא מספיק נייד.
אם דוחקים אותי לפינה- קשר אחורי יותר חשוב מקשר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
סו אלן כתב:

תשמע שניהם שחקנים אדירים ועל זה אין ויכוח אבל אני פשוט לא בטוח שאפשר לבנות עליהם בגילם ובכושרם להרכב ראשון במשך כל העונה(שי עבר פציעות מאוד קשות וגם סלים לא עבר קריירה חלומית),אני פוחד שנעשה את הטעות של חיפה ונבנה על שי כמו שהם בנו על קטן ובסוף קיבלו שחקן מוגבל ופצוע.
חוץ מזה שאני חושב ששחקנים כאלה שווה להרוויח מהספסל בשביל שיכניסו אנרגיות ויעלו את הסכנה במצבים נייחים כשהשחקנים היותר צעירים ומהירים עייפים.

אני מסכים ששי וסלים לא יכולים לתת עונה שלמה כל משחק. אבל האלטרנטיבה היא לא להוריד לספסל ולהביא זרים, אלא להביא מחליפים צעירים (למשל, גורדנה ואבו מאזן), שיחליפו אותם כשאלה יתעייפו.
מחליפים, שאם תביא זרים לעמדות האלה, לא יראו דשא.
אמרתי את זה כבר ולא זכיתי לתגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:01 
Noam כתב:
chimpfive כתב:
בלם דחוף

במקום מי?

פרנסמן, פלצ'קה עושה רושם סוחב פציעה. תבחרו אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:01 
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
סו אלן כתב:

אני מסכים ששי וסלים לא יכולים לתת עונה שלמה כל משחק. אבל האלטרנטיבה היא לא להוריד לספסל ולהביא זרים, אלא להביא מחליפים צעירים (למשל, גורדנה ואבו מאזן), שיחליפו אותם כשאלה יתעייפו.

איזה סוג של תגובה את רוצה? אומרים לך ששי לא מספיק טוב להרכב. זו דעתי ודעתם של אחרים פה. אתה לא מסכים- סבבה. מה יש פה להגיב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:02 
אוגוסטוס היל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כל העולם ואחותו ראה בשנה שעברה איזו הגנה שערורייתית היתה, אבל העיקר השאירו אותה כמו שהיא.
איזה מחדל.

הבעיה בשנה שעברה לא היתה חוליית ההגנה אלא משחק ההגנה, ובפרט הקישור האחורי

פשייי אוגוסטוס אני מתרשם לטובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
סו אלן כתב:

כמו שאמרתי,אני לא חושב שיש מנוס מלהביא זר נוסף לקישור ההתקפי באגפים,כי צריך אחד באמת איכותי ליד אלרואי אבל בקישור האחורי ליד אביחי מאוד הייתי רוצה לראות את גורדנה מקבל דקות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:03 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
mbracha כתב:
פאביו כתב:
mbracha כתב:
האוהד מס' 1 :BOW:

איפה הכלבלבים שיסבירו לנו למה זה בעצם טוב להפועל?

כי אם יש דברים בגו,ואדון טא ביוב יעוף לי מהקבוצה,דיינו.
מעדיף בלי דמארי ובלי טביב מאשר עם שניהם , קאפיש מני ?

זה בדיוק העניין, שלטביב זה לא אמור להזיז. החברה "הראל אחזקות" בבעלות שניהם וזכותו המלאה לשים חותמת של החברה איפה שרק מתחשק לו. היחידים שאולי יסתבכו בפרשה הזאת זה ההתאחדות אם נעשה שם משהו שלא בתום לב, או איזה דג רקק דוגמת אוסידון שגם הוא יכול לצאת מכל העניין בקלות רבה למדי.

מה כן יכול לקרות? הפועל תינזק, עסקת דמארי תקרוס ואנחנו נשאר קירחים מכאן ומכאן. הרצון לראות את טביב בחוץ, הגם שהוא מובן לגמרי, העביר אנשים מדעתם, וזה מבלי להכנס לנושא שהיחיד שעושה נזק בלתי הפיך בימים אלו להפועל זה מר מוני הראל.

ראיתי באחד האתרים שאינך מעוניין להגיב וכרגע אתה שוהה בחו"ל. האם חזרת בך ? .
אגב גלה כבר לקהל האוהדים שכל הנראה אתה ואוסידון הינם בעצם שליחיו של מוני הראל שמנסה באמצעותכם לגזול את כספי הקבוצה. הוא הורה לכם לחתום על המסמך המזוייף כדי ש......
אין ספק שהגעת כבר לרמה של מבקרי ספרים, שירים וסרטים שמוצאים ביצירות רעיונות ומעשיות שהיוצרים לא חשבו עליהם.
אכן כשרון בלתי נדלה. את השופטת במשפט כבר החלפת, עכשו אתה מחליף את חקירת המשטרה.
טביב (ומתחזי טביב) = מערכת החוק במדינת ישראל.
אגב דחילק לשלם מהכסף של הפועל לאבי נמני (אחרי שכבר שילמת לג'מצ'י).
כשיתפסו אותך על עבירת תנועה אין לי ספק מי יהיה עורך הדין שלך !

לא נמאס להאשים כל אחד בהתחזות? קודם מוני ואז סידי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:03 
וללא קשר לכלום, מתוך וואן:
ציטוט:
שחר לשחקנים: אסור לקבל שער כמו בגמר הגביע

:SMOKE:

הוא כל כך רצה דאבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
א. אם תחילף את המילה "אווירה" בניהול ובתרבות של מקצוענות, אני יכול לקבל את זה. אווירה זה דבר שנבנה. זה סימפטום של דברים אחרים.

הסיבה היחידה שלא לקחנו אליפות שנה שעברה (חוץ משני הזבלים) היא הקישור האחורי שלנו. עם כל הכבוד והסימפטיה שיש לי לשי הוא לא יכול לסחוב את הקבוצה. הוא לא יודע לשחק על הדשא, הוא איטי והוא לא מספיק נייד.

כשאמרתי אוירה התכוונתי הכל. בין השחקנים והנהלה. אני שמח שאתה מסכים איתי. אתה גם מסכים שבמצב הנוכחי, גם חיזוק לא יביא אליפות (למשל, עונה שעברה)?

שנית, נתתי פסקה שלמה על למה מכבי לא עולה עלינו, וכיבדת אותי בהתעלמות מוחלטת וזריקת עובדה שמכבי חזקה יותר.
הקישור האחורי שלה כרגע זה ייני ואלברמן- אלה טובים מידין ושי? באמת?
ההגנה, אמרתי, לחזור?
התקפה, היית מחליף את דמארי וטוטו ביצחקי ועטר? אני לא.

אני לא מסכים עם מה שאתה אומר על שי. יש לו כדורי עומק גדולים, גם היום, ואני לא רואה אף קשר אחורי בארץ שהייתי מביא במקומו. לא מחיפה ולא ממכבי. אתה מוזמן לומר לי מה דעתך, בלי להתחמק כמו שאתה רגיל.

וקשה לך לנבא איזו קבוצה נוספת תהייה טובה מאיתנו, אבל אתה יודע שהיא קיימת.. למה? זה באמת מעניין אותי.
ודווקא אתה, שרוב ההודעות שלך בתקופה האחרונה הן מאוד אופטימיות ורגועות (גם ביחס לטביב), דווקא אתה מתנהג כאחרון הפסימים. אולי זה לגופו של משתמש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
עומרי קנדה כתב:
תשמע שניהם שחקנים אדירים ועל זה אין ויכוח

איזה סוג של תגובה את רוצה? אומרים לך ששי לא מספיק טוב להרכב. זו דעתי ודעתם של אחרים פה. אתה לא מסכים- סבבה. מה יש פה להגיב?

לא כולם חושבים ששי לא מספיק טוב להרכב.
וביקשתי ממנו תגובה כי הוא טוען שצריך להביא זר במקום שי, ועדיין לתת צ'אנס לגורדנה.
במצב כזה, לשי לא נשאר מקום בהפועל.
אין אחד בבלומפילד שיסכים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:07 
סו אלן כתב:

בוא נאמר שאם הם ייפתחו ב40 אחוז מהמשחקים זה יפה , לא שאני מזלזל אבל בשביל לרוץ חזק
צריך 2 זרים משפיעים דווקא בעמדות שלהם מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:07 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אתה מערב שני דברים שאין בניהם שום קשר.
אני לא יודע מה האווירה בקבוצה (בקבוצה=לא בקרב הוגי הדעת שבפורום שדים, אלא בקרב השחקנים). אני דווקא מתרשם שהאווירה טובה.

ללא קשר, הסגל הנוכחי לא יכול לדגדג אליפות.
שני זרים, אחד בקישור הקדמי ואחד 50/50 זה המינימום (או בוזגלו/חן עזרא + זר). הייתי שמח להביא גם מגן שמאלי אבל זה סוג של חזירות בימינו.

אני לא מערבב כלום. הדאבל ב2000 היה עם שחקנים פחות טובים מחיפה, זו עובדה. האליפות של חיפה שנה שעברה היתה עם שחקנים פחות טובים, זו גם עובדה. בשני המקרים, האוירה בקבוצה היא שהכריעה.
אמנם אנחנו לא יודעים מה המצב בין השחקנים, אני מאמין שטוב (וגם שנה שעברה היה טוב), אבל אי אפשר לתפקד במאה אחוז כשכל היום רק שערוריות אתה שומע. זו דעתי לפחות.

ועם קשר, לא ענית על השאלה (אולי אתה מתחמק?). אני חושב שאנחנו כן יכולים לקחת בסגל הנוכחי (אמנם זה קשה יותר מאשר עם חיזוק, מן הסתם). אבל אמרת חזון ל4-5. אני רוצה לשמוע בבקשה לאילו קבוצות פרט לחיפה יש סגל יותר טוב.
האם מכבי, עם ההגנה שמורכבת ממגנים כושלים יותר משלנו, ובלמים בינוניים שאחד מהם שנה שלמה בקושי שיחק? זו עם הקישור שעזב אותו השחקן הטוב בארץ היום בעמדתו (בוזגלו, דעתי, מותר), ובקישור האחורי נמצא סוס מת בדמות אלברמן? או זו שההתקפה שלה מורכבת מערס שבאדיר שיתק בכל הדרבים שנה שעברה, ויצחקי שהשמין ואין לך מושג איך הוא יהייה?

וחוץ ממכבי? מי? נתניה? לנתניה יש סגל טוב יותר? או לבני יהודה? או מכבי פ"ת?
מי?
איך, אדוני הנכבד, אנחנו נסיים 4-5? אני באמת רוצה לשמוע.

אם ידין עבר את הפציעה שהיתה לו עונה שעברה וחוזר לכושר, שי יכול לרדת לספסל ולשחק עם קשר אחורי אחד ולצידו קשר התקפי (אלרואי?) אני מסכים איתך ששי לא מספיק טוב לתפקיד הקריטי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
אגב, עם כל אלה שיורדים על שי. הייתם מחליפים את הצמד ידין ושי בצמד ייני-אלברמן? או בצמד האחורי של חיפה סיידו-בוקולי?
כאילו באמת. בוקולי? הוא עדיף על שי?

אין בעיה, שי הוא לא הקשר האחורי הטוב בעולם. כמובן שאפשר להביא לו מחליף טוב. אבל אנחנו משחקים בליגת העל של לוזון. ושם, אני לא מוצא אף אחד אחר שטוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עומרי קנדה כתב:

וביקשתי ממנו תגובה כי הוא טוען שצריך להביא זר במקום שי, ועדיין לתת צ'אנס לגורדנה.

אני טענתי שצריך לחשוב אם רוצים לתת לגורדנה צ'אנס אמיתי השנה ובמקרה כזה כדאי לוותר על זר לעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:13 
סו אלן כתב:

מסכים איתך לגבי שי, אבל אוי ואבוי אם אנחנו בונים על סלים טועמה לעונה שלמה בהרכב.
אני מת עליו, יש לו מקום בהפועל, אבל זה לא אותו טועמה של לפני 4 שנים, גם אם מדי פעם הוא בתקופה טובה. (כמו בסוף העונה שעברה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני טענתי שצריך לחשוב אם רוצים לתת לגורדנה צ'אנס אמיתי השנה ובמקרה כזה כדאי לוותר על זר לעמדה הזאת.

אני מסכים לחלוטין שגורדנה צריך לקבל צ'אנס אמיתי
זה יקרה רק אם שי יהייה בהרכב.
אני לא רואה דרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:16 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עומרי קנדה כתב:

קודם כל יש סגל אין הרכב ואף שחקן שמביאים ( כמעט) הוא לא ישר להרכב.
אם שי יוכיח שהוא צריך לשחק אז הוא ישחק.
והיחיד שצריך להסכים או לא להסכים זה קשטן דרך אגב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:16 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כשאמרתי אוירה התכוונתי הכל. בין השחקנים והנהלה. אני שמח שאתה מסכים איתי. אתה גם מסכים שבמצב הנוכחי, גם חיזוק לא יביא אליפות (למשל, עונה שעברה)?

שנית, נתתי פסקה שלמה על למה מכבי לא עולה עלינו, וכיבדת אותי בהתעלמות מוחלטת וזריקת עובדה שמכבי חזקה יותר.
הקישור האחורי שלה כרגע זה ייני ואלברמן- אלה טובים מידין ושי? באמת?
ההגנה, אמרתי, לחזור?
התקפה, היית מחליף את דמארי וטוטו ביצחקי ועטר? אני לא.

אני לא מסכים עם מה שאתה אומר על שי. יש לו כדורי עומק גדולים, גם היום, ואני לא רואה אף קשר אחורי בארץ שהייתי מביא במקומו. לא מחיפה ולא ממכבי. אתה מוזמן לומר לי מה דעתך, בלי להתחמק כמו שאתה רגיל.

וקשה לך לנבא איזו קבוצה נוספת תהייה טובה מאיתנו, אבל אתה יודע שהיא קיימת.. למה? זה באמת מעניין אותי.
ודווקא אתה, שרוב ההודעות שלך בתקופה האחרונה הן מאוד אופטימיות ורגועות (גם ביחס לטביב), דווקא אתה מתנהג כאחרון הפסימים. אולי זה לגופו של משתמש?

אני ממש לא פסימי ואני באופן עקבי אומר שצריך עוד שני שחקנים בעמדות הנ"ל. אני גם מאמין שיגיעו כאלה.

לא רוצה לשבח פה את מכבי כי זה מוביל לדיונים מבאסים. והם עוד יתחזקו. יצחקי (אם חוזר לעצמו) לא רואה אף חלוץ ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
שי צריך וחייב לפתוח בהרכב העונה. שי, בסך הכול, שחקן טוב שמתאים לליגה הישראלית ולהפועל בפרט. גם אם יש זר טוב יותר בשוק, יש עמדות יותר דחופות לחזק ולפעמים עדיף בקבוצה שחקן בית טיפה פחות טוב מזר שטוב במעט ומרוויח הרבה הרבה יותר.
לליגה של 16 קבוצות שחלקן עדיין מתקשות להעמיד תקציב ראוי, גורדנה יוכל להשתלב. אם גורדנה יפתח במשחקים פחות מלחיצים, הייתי אומר, כמו נגד עכו לדוגמא, גם אם הוא יהיה עקב אכילס כדאי לשלב אות כשחקן בית. איך נאתכו השתלב?
לדעתי סלים שווה, מבחינה מקצועית, מקום בהרכב, אך הוא לא יכול לסחוב את כל העונה בהרכב. צריכים שחקן בסגנון בוזגלו, ולנסות לשלב שחקנים כמו עבאס, שנשמע עד עכשיו כשחקן מבטיח. רק בלי עין הרע, ועם בעלים אחד. איזה מסכנים האוהדים שטביב אוכל להם ת'לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:18 
אין לנו שום בעיה בקישור האחורי. שי ואביחי הראו את זה כמה פעמים בשנה האחרונה (כשהם רצו).
הבעיה שלנו היא ההגנה. פשוט ביזיון שלא הביאו בלםתותח ומגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:19 
אדום נחמד כתב:
אגב, עם כל אלה שיורדים על שי. הייתם מחליפים את הצמד ידין ושי בצמד ייני-אלברמן? או בצמד האחורי של חיפה סיידו-בוקולי?

אין בעיה, שי הוא לא הקשר האחורי הטוב בעולם. כמובן שאפשר להביא לו מחליף טוב. אבל אנחנו משחקים בליגת העל של לוזון. ושם, אני לא מוצא אף אחד אחר שטוב ממנו.

התשובה היא לא, ומה ההשוואה לקבוצות אחרות? חיפה משחקים משחק אגפים שמבוסס על שבירת הגנה של החלוצים שמתורגלים בתנועה אלכסונית נכונה לרחבה.המגנים שלהם לא מפסיקים לרוץ ויודעים להרים לרחבה ברוב המקרים. מה שעוד נתן להם יתרון זה משחק לחץ שלא נותן ליריב לנשום, כך שיש חיפוי מכל החלק ההתקפי בחלק ההגנתי והם הסתדרו מצוין בלי קולמה או בוקלי. למכבי ת"א אני בכלל לא מנסה אפילו להשוות כי שנה שעברה הם היו פח אשפה, אני גם לא הייתי מחליף עם הפועל פ"ת, נו אז מה? אין לי מושג איך קשטן ישחק, אבל זה ממש לא סגנון המשחק שלנו. שנה שעברה לא היה לך אמצע והרבה היה באשמת ידין ושי, כמעט כל התקפה הסתיימה ברחבה שלך, זה אומר שיש בעיה וצריך לפתור אותה, שוב, אם ידין יחזור לכושר שי יכול לרדת לספסל, עם נאתכו / דה רידר / זהבי / נמה זה הספיק לדאבל, אם יהיה לצידו קשר התקפי ברמה גבוהה אני מאמין שיהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
!!
העיקר שכל הפורום בכה למה טועמה לא פתח מול חיפה בקללה. סלים אמנם כבר לא ילד, אבל הקישור הקדמי שלנו במצבו היום, אלרואי סלים עבאס ושבחון, הוא לא רע בכלל ואפילו טוב מאוד. אלרואי ועבאס הוכיחו את עצמם היום (נכון, משחק אימון, אבל איפה עוד תוכיח את עצמך לעונה? במשחקון 6X6?) וטועמה לא צריך להוכיח כלום - כבר נאמר פה שכל בעיטה חופשית שלו זה 80% גול (לדעתי הסטטיסטיקה בעונה החולפת גבוהה יותר) ולהזכירכם חצי מהמספרת של זהבי זה הוא. רוטציה של אלרואי-עבאס-טועמה ושבחון כמחליף רביעי זה לא כזה נורא, הקישור הקדמי השני בטיבו בליגה לפחות. אם יגיע חיזוק - דיינו.

אי אפשר לבנות קבוצה על רומנטיקה. נכון, יהיה תענוג לראות את גורדנה משחק אבל ברור לכולנו שהוא לא ברמה הזו. כן הייתי רוצה לראות זרתותח בעמדה הזו. אמנם הפורום הכתיר את שי לקפטן עוד בעונה שעברה, אבל להזכירם בעמדה שלו הוא לא השחקן הבכיר בקבוצה ולא יקרה שום דבר אם יהיה מחליף וישחק 30% מהזמן. במצם כזה כמובן, חייבים להשאיל את גורדנה.

ואחת לסיום - גל שיש מגן פטיש! בהתקפה הוא אולי לא גרויסע מציאע, אבל הגנתית הוא מצוין (מין בונדר בצד שמאל). אני זוכר אולי שער אחד שספגנו מהאגף שלו כששיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:23 
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:

התשובה היא לא, ומה ההשוואה לקבוצות אחרות? חיפה משחקים משחק אגפים שמבוסס על שבירת הגנה של החלוצים שמתורגלים בתנועה אלכסונית נכונה לרחבה.המגנים שלהם לא מפסיקים לרוץ ויודעים להרים לרחבה ברוב המקרים. מה שעוד נתן להם יתרון זה משחק לחץ שלא נותן ליריב לנשום, כך שיש חיפוי מכל החלק ההתקפי בחלק ההגנתי והם הסתדרו מצוין בלי קולמה או בוקלי. למכבי ת"א אני בכלל לא מנסה אפילו להשוות כי שנה שעברה הם היו פח אשפה, אני גם לא הייתי מחליף עם הפועל פ"ת, נו אז מה? אין לי מושג איך קשטן ישחק, אבל זה ממש לא סגנון המשחק שלנו. שנה שעברה לא היה לך אמצע והרבה היה באשמת ידין ושי, כמעט כל התקפה הסתיימה ברחבה שלך, זה אומר שיש בעיה וצריך לפתור אותה, שוב, אם ידין יחזור לכושר שי יכול לרדת לספסל, עם נאתכו / דה רידר / זהבי / נמה זה הספיק לדאבל, אם יהיה לצידו קשר התקפי ברמה גבוהה אני מאמין שיהיה בסדר.

כל כך שנאתי שנה שעברה שהיינו מגיעים ל-16 של היריב ופשוט הולכים מצד לצד עד שמכניסים כדור פנימה.
משחק אגפים כמו של חיפה היה פותר הכל. עומרי מגן שיודע לתקוף ( :) ), אבל צריך גם מגן שמאלי שתוקף (כמו דדי בעונת הדאבל. פאקינג 12 גולים למגן!). בגלל זה נתקענו הרבה פעמים והיינו מחכים לאיזה מהלך גאוני של גילי.
חייבים לעבוד עם המגינים על הגבהות לרחבה. משומר ומסיללה/טוואטחה מרימים מצוין לרחבה והרבה פעמים ראינו את חמד כובש עם הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:23 
שיש באמת בסדר בגנה, אבל מדובר בשחקן מוגבל טכנית אפילו יותר מדני בונדר.

הוא בסדר בתור מגן שמאלי שני, גם עליו אי אפשר לבנות להרכב. אי אפשר להגיד שזה מגן שמאלי בשביל לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:24 
JohnnieWalker כתב:
סו אלן כתב:
!!
העיקר שכל הפורום בכה למה טועמה לא פתח מול חיפה בקללה. סלים אמנם כבר לא ילד, אבל הקישור הקדמי שלנו במצבו היום, אלרואי סלים עבאס ושבחון, הוא לא רע בכלל ואפילו טוב מאוד. אלרואי ועבאס הוכיחו את עצמם היום (נכון, משחק אימון, אבל איפה עוד תוכיח את עצמך לעונה? במשחקון 6X6?) וטועמה לא צריך להוכיח כלום - כבר נאמר פה שכל בעיטה חופשית שלו זה 80% גול (לדעתי הסטטיסטיקה בעונה החולפת גבוהה יותר) ולהזכירכם חצי מהמספרת של זהבי זה הוא. רוטציה של אלרואי-עבאס-טועמה ושבחון כמחליף רביעי זה לא כזה נורא, הקישור הקדמי השני בטיבו בליגה לפחות. אם יגיע חיזוק - דיינו.

אי אפשר לבנות קבוצה על רומנטיקה. נכון, יהיה תענוג לראות את גורדנה משחק אבל ברור לכולנו שהוא לא ברמה הזו. כן הייתי רוצה לראות זרתותח בעמדה הזו. אמנם הפורום הכתיר את שי לקפטן עוד בעונה שעברה, אבל להזכירם בעמדה שלו הוא לא השחקן הבכיר בקבוצה ולא יקרה שום דבר אם יהיה מחליף וישחק 30% מהזמן. במצם כזה כמובן, חייבים להשאיל את גורדנה.

ואחת לסיום - גל שיש מגן פטיש! בהתקפה הוא אולי לא גרויסע מציאע, אבל הגנתית הוא מצוין (מין בונדר בצד שמאל). אני זוכר אולי שער אחד שספגנו מהאגף שלו כששיחק.

לא הייתי סולח לו אם לא היינו מנצחים בדרבי ההוא. שיש החזיר אותם למשחק אחושרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 00:25 
JohnnieWalker כתב:
סו אלן כתב:

אני מסכים איתך שהוא צריך לקבל את הצ'אנס ע"ח בן דיין, אבל מפה ועד לומר שהוא מגן מושלם או קרוב לזה יש מרחק גדול מאוד. ובלי קשר, יש לנו יורש ל"בונדר בהגנה וקנדה בהתקפה" ? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: