אוגוסטוס היל כתב:
אתה מערב שני דברים שאין בניהם שום קשר.
אני לא יודע מה האווירה בקבוצה (בקבוצה=לא בקרב הוגי הדעת שבפורום שדים, אלא בקרב השחקנים). אני דווקא מתרשם שהאווירה טובה.
ללא קשר, הסגל הנוכחי לא יכול לדגדג אליפות.
שני זרים, אחד בקישור הקדמי ואחד 50/50 זה המינימום (או בוזגלו/חן עזרא + זר). הייתי שמח להביא גם מגן שמאלי אבל זה סוג של חזירות בימינו.
אני לא מערבב כלום. הדאבל ב2000 היה עם שחקנים פחות טובים מחיפה, זו עובדה. האליפות של חיפה שנה שעברה היתה עם שחקנים פחות טובים, זו גם עובדה. בשני המקרים, האוירה בקבוצה היא שהכריעה.
אמנם אנחנו לא יודעים מה המצב בין השחקנים, אני מאמין שטוב (וגם שנה שעברה היה טוב), אבל אי אפשר לתפקד במאה אחוז כשכל היום רק שערוריות אתה שומע. זו דעתי לפחות.
ועם קשר, לא ענית על השאלה (אולי אתה מתחמק?). אני חושב שאנחנו כן יכולים לקחת בסגל הנוכחי (אמנם זה קשה יותר מאשר עם חיזוק, מן הסתם). אבל אמרת חזון ל4-5. אני רוצה לשמוע בבקשה לאילו קבוצות פרט לחיפה יש סגל יותר טוב.
האם מכבי, עם ההגנה שמורכבת ממגנים כושלים יותר משלנו, ובלמים בינוניים שאחד מהם שנה שלמה בקושי שיחק? זו עם הקישור שעזב אותו השחקן הטוב בארץ היום בעמדתו (בוזגלו, דעתי, מותר), ובקישור האחורי נמצא סוס מת בדמות אלברמן? או זו שההתקפה שלה מורכבת מערס שבאדיר שיתק בכל הדרבים שנה שעברה, ויצחקי שהשמין ואין לך מושג איך הוא יהייה?
וחוץ ממכבי? מי? נתניה? לנתניה יש סגל טוב יותר? או לבני יהודה? או מכבי פ"ת?
מי?
איך, אדוני הנכבד, אנחנו נסיים 4-5? אני באמת רוצה לשמוע.