mbracha כתב:
אל באנדי כתב:
אני לא יודע אם זה הוא או לא, אבל אתה גולש לנושא שלא אני דיברתי עליו. אם אוסידון יספר לך שבונים קבוצה לאליפות, לפי כל מה שראית עד עכשיו זה לא יהיה שקר. אם מוני יספר לך שהוא אוהד הפועל, לפי כל מה שראית עד עכשיו אין הרבה דברים רחוקים יותר מהאמת כמו זה.
אני מציע לך להפסיק לתת ציונים של מי אוהד ומי לא ,תאמין או לא יש כאלה שחושבים שאתה לא ממש אוהד ... מה תגיד עליהם ?
אוי, מה קרה סימרוטיץ'? נגעתי בנקודה רגישה? אמרתי משהו לא בסדר על מוני? ממש מחדל מצידי. סליחה, מעמקי הלב, ורק כדי שאתה, האוהד הכי אינטיליגנט שלנו By far תקבע שגם אני אוהד - אני מוכן להכריז בזאת רשמית שלמרות העובדות שקובעות אחרת גם אני מאמין שמוני האוהד מס' 1 של הפועל. הוא מעולם לא רימה, לא גנב, לא עשה קומבינות מתחת לשולחן, לא שיקר, לא שיחרר ספינים, לא עשה כסף על חשבון ההעברה של רביבו, לא הביא את סיני, לא רצה להביא את סיני שוב, לא הביא את לוזון, לא השאיר את לוזון גם כשהוא כשל בגלל קומבינה עם הדוד, לא הביא את אלי טביב, לא הסתכסך עם אלי טביב על חשבוננו, לא גבה מחיר מופקע במשחק מול טוטנהאם, לא קיבל את הפועל בקומבינה, לא נשאר פה בכוח, לא שיקר לעומרי קנדה המשתמש מעולם ב-SMS, לא רצה להעביר את משחקי הצ'מפיונס לר"ג ובטח שלא האשים בזה את טביב מאחורי הגב, לא כשל מעולם בעסקיו, לא עיכב מעולם תשלום מזונות לבנותיו, לא עבר על החוק, לא היה מעורב בפרשה של איומים שבמסגרתה נזרק רימון לנכס של אחד המעורבים, לא נחקר מעולם במשטרה, לא החזיק סמים בביתו, לא הוא הכשיל את הסולחה, לא הוא הכשיל את הבמבי, מעולם הוא לא סחב את הקבוצה לבתי משפט, לא הוא אחראי על הקיפאון הניהולי, מעולם הוא לא קיבל לידיו חוזה שהוא לא חתם עליו מיד, לא הוא יכשיל את הפועל, לא הוא הביא את אלרואי בעסקה מופרכת מאחורי הגב של טביב, לא הוא עשה קומבינות עם שירצקי, לא הוא חילק את הכרטיס של שכטר לארבע קבוצות שונות, לא הוא סגר עם קצב סעיף שחרור מגוחך לשכטר, לא הוא הסכים לוותר על חשבון הפועל ל- 300 אלף יורו מאותו סעיף שחרור שלא הוא קבע, לא ניסה מעולם מעולם להביא לנו את בבו קובו, לא הוא זה שלא מגיע לבלומפילד, לא הוא זה שלא היה בטדי, הוא לא נוסע בשבת ולא משחק סנוקר.
ולסיכום - מוני הראל
סבבה, מותר לי להכנס לבלומפילד עכשיו?