תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יש שוער? אפולה אדל חתם/סיכם לשנתיים
הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:
איזה כייף לצעוק "אתם בכיינים" אבל לא להתייחס לעובדות.

בוא נניח שאין לי מושג ואני סתם טמבל.
רק עובדות. הפועל הייתה צריכה שוער, היו לה המון אופציות.
מי הראשון שהיא פנתה אליו,איפה הוא חתם בסוף ובכמה כסף. אתם יודעים, בדר"כ הראשונים שפונים אליו, זה השחקן שהקבוצה או המאמן מעדיפים.

עזוב נרקו,הקטע החדש פה הוא לצעוק שכולם בכיינים ובפניקה ומה לא
העיקר שתהיו רגועים אחרי הדרבי,זה מה שחשוב

וזה קטע מאוד מבורך, שבע"ה יבטל את הקטע של הפניקה והבכי והלשפוט שחקנים ע"פ חיפה או פרמטרים מטומטמים אחרים.

זה בעיקר יבטל את ההצלחות שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

מי הראשון שהיא פנתה אליו,איפה הוא חתם בסוף ובכמה כסף. אתם יודעים, בדר"כ הראשונים שפונים אליו, זה השחקן שהקבוצה או המאמן מעדיפים.

אולי, רק אולי, שוער בן 22 מ OFK בלגרד לא שווה את ה300 יורו,
אבל שוער בן 25 עם רזומה של שנה וחצי כשוער הראשון של פריס סן זר'מן כן שווה את 450 אלף?

אתה באמת חושב שבמכבי חיפה חשבו את מי להביא שוער צעיר ולא מנוסה מקבוצת מרכז טבלה בקרואטיה או שוער
צעיר ומנוסה מקבוצת מרכז טבלה בצרפת, והם בחרו את האופציה הראשונה?

כנראה שפשוט אדל לא היה אופציה על לא מזמן וכשהו נהפך לכזה קפצו על המציאה.

עכשיו הוא נהיה בן 25? לא היה אתמול בן 30?
אני חושב שרק בגלל הלחץ זה קרה ולא בפעם הראשונה. בואו ניזכר בינואר האחרון ובינואר של השנה שעברה. עכשיו הוא היה משלם לו כל סכום ולא בגלל הרזומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:01 
אורנה אוסטפלד כתב:
Noam כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

דווקא הקטע החדש הוא לקבור כל שחקן שמגיע בשנייה הראשונה ולא לתת לאף אחד אפילו צ'אנס להוכיח את עצמו, אפילו אם הוא בא מצמרת הליגה הצרפתית
זה מצטרף כמובן לטרנד עתיק היומין של לזהות יכולות של זרים לפי אם הם מגיעים אלינו או לחיפה, אבל זה כבר לא חדש לאף אחד
ובעניין האופציות על השוערים, זאת טענה די מגוכחת. שוק השחקנים הוא שוק דינמי שכל הזמן שחקנים נכנסים אליו ויוצאים ממנו, ולא בהכרח שחקן שפונים אליו קודם יהיה הכי טוב (תשאלו את סאדאת בוקארי) והאופציה השלישית או הרביעית תהיה הכי גרועה (תשאלו את מריו פצ'אלקה)

כן,אבל לחיות על מזל לא מבטיח לך חיים ארוכים
העובדה שמי שנחשב איש עסקים ממולח עושה את כל הטעויות האפשריות ומשלם בסוף יותר ממה שיכול היה לשלם בהתחלה על אותו דבר (ומבחינתי כרגע אדל ושראנוב זה אותו דבר,יכול להיות שזה יהיה טוב יותר ויכול להיות שההוא) אומר דרשני. אם בהתחלה לא הסכמת להוציא 270 אלף מה קרה שפתאום את מוכן להוציא הרבה יותר?
זו לא שיטה גם אם איכשהו יהיה לנו מזל והוא יתגלה כטוב יותר. אף אחד לא טען לרגע ששראנוב יותר טוב,מקסימום טענו שהוא הבחירה הראשונה ואדל הוא ברירת מחדל

בכלל לא בטוח שאדל היה ברירת מחדל, אם כבר אז יותר סביר בהרבה שלובוס היה ברירת מחדל (עובדת שבסוף חתכו אותו. ספקולציה שלא מחייבת בשום דבר הייתה שחתכו אותו אחרי גישושים אצל אדל וראו שהוא פרוספקט קצת יותר טוב)
ודווקא המון אנשים טענו ששראנוב יותר טוב, שוב כחלק מהלך הרוח הכללי של השוואה בין שחקנים שחותמים בחיפה לאלה שחותמים אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:02 
אורנה אוסטפלד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

וזה קטע מאוד מבורך, שבע"ה יבטל את הקטע של הפניקה והבכי והלשפוט שחקנים ע"פ חיפה או פרמטרים מטומטמים אחרים.

ולבכות ולהתבאס מכל דבר טוב שקורה לקבוצה בטוח יביאו אותו למקומות נפלאים.

נ.ב אם הוא כזה ברירת מחדל, למה קשטן החליט להנחית אותו בלי מבחנים?

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 10 יולי 2011, 17:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:02 
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני מבין שיש כאן שני כללים מרכזיים
א. אם שחקן חותם בחיפה - מדובר בתותח ואם אצלנו בפלופ.
ב. אם כתבה כלשהי מפרגנת להפועל מדובר בספין, אם היא מוציאה את הפועל רע- אמת צרופה.

:ROSE:

כן, זה כללים. רק תוסיף לסעיף הראשון שהשחקן שחתם בחיפה הוא השחקן שהפועל הכי רצתה בהתחלה.

יאללה, סיימתי להגיב.

ולמה אתה חושב שאתה יודע מה היה הסיפור? כי כתבו בוואן?
נגיד, העובדה שחיפה בליגת האלופות לא רלוונטית? אינטרסים של סוכנים לא רלוונטיים?

זה בסדר לבקר, אבל כשכמעט כל תגובה על כמעט כל מהלך של הפועל מתקבל כאן בלגלוג, זה קצת,נמאס.

אדל הוא שוער שעל פניו נראה כמו החתמה טובה.
שיהיה בהצלחה וחיפה מעניינים לי את הקצה של הציפורן בזרת של רגל ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:04 
הגלמוד מלוד כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

ולבכות ולהתבאס מכל דבר טוב שקורה לקבוצה בטוח יביאו אותו למקומות נפלאים.

נ.ב אם הוא כזה ברירת מחדל, למה קשטן החליט להנחית אותו בלי מבחנים?

עזוב נו, בלי שיקברו פה כל שחקן מהרגע שהוא הגיע וייללו על כמה הזרים של חיפה תמיד יותר טובים, לא משנה אם הם מביאים שחקנים מהליגה השנייה ואנחנו מביאים את השוער הראשון של קבוצת צמרת מצרפת אי אפשר יהיה לפגוע בזרים ובטח שלא להתמודד על האליפות
אני מתחיל לחשוב שזה מקרה אבוד ואנחנו סתם מתאמצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
el dudernio כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

אולי, רק אולי, שוער בן 22 מ OFK בלגרד לא שווה את ה300 יורו,
אבל שוער בן 25 עם רזומה של שנה וחצי כשוער הראשון של פריס סן זר'מן כן שווה את 450 אלף?

אתה באמת חושב שבמכבי חיפה חשבו את מי להביא שוער צעיר ולא מנוסה מקבוצת מרכז טבלה בקרואטיה או שוער
צעיר ומנוסה מקבוצת מרכז טבלה בצרפת, והם בחרו את האופציה הראשונה?

כנראה שפשוט אדל לא היה אופציה על לא מזמן וכשהו נהפך לכזה קפצו על המציאה.

עכשיו הוא נהיה בן 25? לא היה אתמול בן 30?
אני חושב שרק בגלל הלחץ זה קרה ולא בפעם הראשונה. בואו ניזכר בינואר האחרון ובינואר של השנה שעברה. עכשיו הוא היה משלם לו כל סכום ולא בגלל הרזומה

מתי הוא היה בן 30? היתה תביעה נגדו של הסוכן שהביא אותו לארמניה שהוא זייף לו תעודות והוא בכלל בן 29.
התביעה הזאת התמוססה מהר מאוד, וכנראה שמקורה בכלל בסיכסוך כספי בין השנים.

אבל כאשר מאמינים לצהובונים ולנוטרי טינה במקום להתאחדויות הכדורגל השונות, תמיד אפשר יהיה לראות הת הצד האפל של הירח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
גם באשכול הזה אף אחד לא טען שהזרים של חיפה יותר טוב,ה"בכי" הוא רק על ההתנהלות
מבחינתי אם שראנוב הוא הבחירה הראשונה הוא היה צריך לנחות פה כי בסופו של דבר שילמת יותר
לומר שלא יכול לשחק לנו המזל כשלא החתמנו את שראנוב כי פתאום צץ בשוק אדל והוא יהיה אדיר? ברור שיכול לקרות. אבל התנהלות שמונעת ממזל תביא לאליפות אחת בעשור,מערכת מסודרת שעובדת ע"פ שיטה וטועה מעט יחסית תביא 6 אליפויות

מי שלא רואה את זה שיבושם לו. הכי כיף לעצום עיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:33 
מצחיק שאתה מדבר על התנהלות והדבר היחידי שיש לך לומר הוא מבחן התוצאה.
איך אפשר להגיד משהו על ההתנהלות שאנחנו לא יודעים מה היה (בוודאי בתקופה כזאת בה כל צד זורק ספינים לכל הכיוונים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
מבחן התוצאה בהחלט משתקף דרך ההתנהלות
העובדה שבחיפה יש מערכת (סליחה שאני חוזר שוב ושוב על המילה הזו,זה המפתח לכל) מנוסה שמתקנת טעויות ועושה פחות ופחות אומר הכל.
זו הסיבה שבעשור האחרון חיפה תמיד התמודדה על האליפות בעוד שאחרים לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
השוער לא נראה שמן או שאני מדמיין????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
כמדומני שלא ירדתם לסוף דעתו של הכותב,הוא מדבר על הבחינה העסקית בלבד. הרי לא הצלחנו לשים יד על שראנוב כי לא היינו מוכנים לתת לו את מה שמרוויח בחיפה,מעט פחות מ-300 אלף יורו ולא כי חשבנו שהוא לא טוב. במקום זה עשינו סיבוב בו הפסדנו זמן ועוד כ-30 אלף דולר עם הצ'יליאני ובסוף הבאנו שוער שנשלם עליו הרבה יותר מאשר היינו משלמים על אותו שראנוב.
לא יודע מי יהיה טוב יותר בסוף,אולי אדל יהיה מוצלח יותר,מה שבטוח זו התנהלות מגוחכת

:ROSE: :BOW:
כל ההתנהלות של הפועל בכל מיני נושאים מגוכחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:06 
אורנה אוסטפלד כתב:
גם באשכול הזה אף אחד לא טען שהזרים של חיפה יותר טוב,ה"בכי" הוא רק על ההתנהלות
מבחינתי אם שראנוב הוא הבחירה הראשונה הוא היה צריך לנחות פה כי בסופו של דבר שילמת יותר
לומר שלא יכול לשחק לנו המזל כשלא החתמנו את שראנוב כי פתאום צץ בשוק אדל והוא יהיה אדיר? ברור שיכול לקרות. אבל התנהלות שמונעת ממזל תביא לאליפות אחת בעשור,מערכת מסודרת שעובדת ע"פ שיטה וטועה מעט יחסית תביא 6 אליפויות

מי שלא רואה את זה שיבושם לו. הכי כיף לעצום עיניים

אני לא לגמרי מסכים איתך בעניין הזה (נכון שזה ביזיון להביא שוער ולחתוך אותו אחרי שבוע, אבל בעניין האופציות כשבכל קיץ עולים עשרות שמות של שחקנים ובמיוחד כשהכל מתבסס על one ודומיו אני לא ממש מסכים) אבל אצלך אולי הטענות הן כלפי ההתנהלות ועם זה יש לי פחות בעיה, אחרים פה כבר חרצו את דינו של השוער כמו שחורצים את דינו של כל זר שמגיע אלינו ואל חיפה, אפילו כשלא מדובר באופציה שלישית ורביעית, וזה מגוחך על גבול הגרוטסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:08 
ברור שההתנהלות של חיפה מקצועית יותר- מה חדש?! חיפה גם רצה עם אותו צוות ניהולי ואותם בעלים כבר שנים- זה לא תירוץ להתנהלות שכונתית, אבל רציתם להתמקד בעובדות.
עכשיו בעניין הספציפי של השוער-
קודם כל, לפי הסטנדרטים המקצועיים שהיינו כולנו רוצים, בכלל הצ'ליאני היה מועדף על שאראנוב- אחריו בורשטיין וגוטמן עקבו בעונה שעברה והוא היה ההעדפה הראשונה שלהם.
שנית, לשחקן עם ניסיון ורזומה משלמים יותר מלשחקן עם פוטנציאל (בד"כ)- בטח שאחד מגיע ממועדון ענק בליגה הצרפתית והשני מסרביה, ככה שההשוואות הפיננסיות האלה לא ממש רלוונטיות.

לקטר על ההתנהלות המגוחכת של הפועל?! אחלה, אבל ההחתמה של אדל לא קשורה לעניין, אתם סתם רוכבים על הגל
של לקטול כל דבר שטביב עושה- גם אם יחד עם זה קוטלים את השחקן עצמו.

נערך לאחרונה על ידי omered בתאריך 10 יולי 2011, 18:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
תשמע,לאור הסרטונים שראינו פה והתרשמויות של מי שמכיר אותו הוא אולי שוער לא רע באופן עקרוני אבל יעשה לנו בושות מדי פעם לפעם,שטראובר לעניים
יחד עם זאת קשה לדעת כי ההשפעה הפסיכולוגית מאד חשובה ואני מקווה שימשיך להיות טוב לשחקני הפועל בקבוצה
ההתנהלות היא בזיונית בעיקר לאור העובדה שטביב נחשב לאיש עסקים ממולח.הוא גם אכל את הדג הרקוב וגם קיבל מלקות ולא בפעם הראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:13 
אורנה אוסטפלד כתב:
תשמע,לאור הסרטונים שראינו פה והתרשמויות של מי שמכיר אותו הוא אולי שוער לא רע באופן עקרוני אבל יעשה לנו בושות מדי פעם לפעם, שטראובר לעניים
יחד עם זאת קשה לדעת כי ההשפעה הפסיכולוגית מאד חשובה ואני מקווה שימשיך להיות טוב לשחקני הפועל בקבוצה
ההתנהלות היא בזיונית בעיקר לאור העובדה שטביב נחשב לאיש עסקים ממולח.הוא גם אכל את הדג הרקוב וגם קיבל מלקות ולא בפעם הראשונה

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:14 
אורנה אוסטפלד כתב:
תשמע,לאור הסרטונים שראינו פה והתרשמויות של מי שמכיר אותו הוא אולי שוער לא רע באופן עקרוני אבל יעשה לנו בושות מדי פעם לפעם,שטראובר לעניים

אני מסכים שההתנהלות במועדון היא זוועתית, במקרה הזה אני חושב שהיא לא קשורה. אבל שוב, זה לא הדיון.
הרי ברור לך שלפי סרטונים ביוטיוב כל שוער בעולם (שמשחק) אפשר להוציא שוער עצום ואפשר להוציא שוער עלוב וזה ממש מטעה בקטע הזה
אולי באמת תהיה בעיה של טעויות מביכות ואולי לא, אבל כששוער (ובמיוחד שוער ראשון של קבוצה שסיימה רביעית בצרפת והגיעה רחוק באירופה למרות הפסד לאימפריה הצהובה) מגיע וקוברים אותו עוד אפילו לפני שהוא עלה על הדשא להתאמן זה מביך. וזה רק סימפטום של מחלה הרבה יותר גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:21 
אורנה אוסטפלד כתב:
העובדה שבחיפה יש מערכת (סליחה שאני חוזר שוב ושוב על המילה הזו,זה המפתח לכל) מנוסה שמתקנת טעויות ועושה פחות ופחות אומר הכל.

אין וויכוח שהמערכת בחיפה יציבה יותר, מסודרת יותר, מקצועית וכו'.
אבל בוא לא נשכח זו אותה מערכת שעל קידוש העקרונות בנתה קבוצה מביכה לליגת האלופות, הפסידה אליפות שהיתה לה ביד (בגלל אותה התנהלות בעייתית).
אי אפשר על כל אינסידנט להלל את ההתנהלות של חיפה ולבקר את שלנו מבלי לדעת את העובדות.
לא הכל לבן אצלם ולא הכל שחור אצלנו (אם כי בתקופה זאת, די הרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אבל בוא לא נשכח זו אותה מערכת שעל קידוש העקרונות בנתה קבוצה מביכה לליגת האלופות, הפסידה אליפות שהיתה לה ביד (בגלל אותה התנהלות בעייתית).
אי אפשר על כל אינסידנט להלל את ההתנהלות של חיפה ולבקר את שלנו מבלי לדעת את העובדות.

לרגע לא טענתי שהיא מושלמת אף שדווקא ההופעה המביכה בצ'מפיונס לא קריטית עבור הדון. כך או כך הוא עשה את הכסף שלו וכל מה שמעניין אותו הוא לנצל את חלון ההזדמנויות (שאולי ייסגר בתוך כמה שנים) שיצר פלאטיני עם השיטה שנותנת אפשרות קלה לאלופת ישראל לעלות לצ'מפיונס ולעשות 50-60 מליון יהיו התוצאות שם אשר יהיו
מסכים שאת האליפות לפני שנה וחצי הוא הפסיד בגלל זחיחות,עוד 3-4 מליון שהיה מוציא בינואר ממה שקיבל באלופות במקום לגנוב לנו שחקנים והוא היה זוכה בה די בקלות אבל גם מזה אני מניח שהוא ילמד
אין ספק שהוא עושה טעויות,לא מכיר שום מערכת שלא עושה ,עדיין אצלנו הטעויות רבות כ"כ שזה מפחיד. והכי גרוע שהן חוזרות שוב ושוב. הרי רק טיפש חוזר על טעויות...

הגלמוד,מה הבעיה עם מה שאמרתי לגבי שטראובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו אוהדי הפועל. נולדנו פסימיים וקוטרים. קודם כל שדמארי ואדל יוחתמו רישמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
השוער שמן וגם קיבל רביעיה ממכבי - יו איך הסתבכנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
מודה שאיבדתי קצת את הכיוון של האשכול(אני עייף)
לגבי השוער, אני חושב שצריך לתת לו צ'אנס, היות והוא רק בן 25(אם זה באמת הגיל שלו) ולשוער, זה גיל מאוד רך ורחוק מהשיא.
הוא באמת נראה כמו חתול(חתול גדול) ויש סיכוי שהוא שוער לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 19:41 
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

לרגע לא טענתי שהיא מושלמת אף שדווקא ההופעה המביכה בצ'מפיונס לא קריטית עבור הדון. כך או כך הוא עשה את הכסף שלו וכל מה שמעניין אותו הוא לנצל את חלון ההזדמנויות (שאולי ייסגר בתוך כמה שנים) שיצר פלאטיני עם השיטה שנותנת אפשרות קלה לאלופת ישראל לעלות לצ'מפיונס ולעשות 50-60 מליון יהיו התוצאות שם אשר יהיו
מסכים שאת האליפות לפני שנה וחצי הוא הפסיד בגלל זחיחות,עוד 3-4 מליון שהיה מוציא בינואר ממה שקיבל באלופות במקום לגנוב לנו שחקנים והוא היה זוכה בה די בקלות אבל גם מזה אני מניח שהוא ילמד
אין ספק שהוא עושה טעויות,לא מכיר שום מערכת שלא עושה ,עדיין אצלנו הטעויות רבות כ"כ שזה מפחיד. והכי גרוע שהן חוזרות שוב ושוב. הרי רק טיפש חוזר על טעויות...

הגלמוד,מה הבעיה עם מה שאמרתי לגבי שטראובר?

בעיקר הקטע לעניים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אנחנו אוהדי הפועל. נולדנו פסימיים וקוטרים. קודם כל שדמארי ואדל יוחתמו רישמית

כאילו שקשטן כבר חתם רשמית

השוער ינחת הלילה, יעבור מחר בדיקות רפואיות ויסע לחתום באוסטריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
רגע
לפי מה שהבנתי שני הצדדים יהיו באוסטריה

אפשרי להביא לשם את החוזים ? אולי סוף סוף הם יחתמו שניהם על החוזים המדוברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שלאדון וינסנט ״פסל״ אניימה לא היו טעויות מפגרות. בכיף אפשר להכין על איזה 2 גולים בדרבי סרטון ביוטיוב. המזל שלו זה שניצחנו באותם משחקים.
בקשר לשכר המדובר או שזה ספין וזה מרתיח שמנסים לעבוד על האוהדים, או שזה לא ספין ואשכרה משלמים לשוער אחר מיליון דולר במקום להשאיר פה את אניימה בדיוק באותו סכום. הנהלה של מפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אפשר לחשוב שלאדון וינסנט ״פסל״ אניימה לא היו טעויות מפגרות. בכיף אפשר להכין על איזה 2 גולים בדרבי סרטון ביוטיוב. המזל שלו זה שניצחנו באותם משחקים.
בקשר לשכר המדובר או שזה ספין וזה מרתיח שמנסים לעבוד על האוהדים, או שזה לא ספין ואשכרה משלמים לשוער אחר מיליון דולר במקום להשאיר פה את אניימה בדיוק באותו סכום. הנהלה של מפגרים.

בדיוק.
ואפילו לא באותו סכום,אלא אפילו עוד 100 - 200 אלף דולר יותר ממה שמקבל אפולו הזה.
אניימה זה 50 אחוז מהקבוצה,ולצערי רק השנה נרגיש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
האדס כתב:

בדיוק.
ואפילו לא באותו סכום,אלא אפילו עוד 100 - 200 אלף דולר יותר ממה שמקבל אפולו הזה.
אניימה זה 50 אחוז מהקבוצה,ולצערי רק השנה נרגיש את זה.

רק ב- ONE כתבו מיליון דולר לעונה. אין מצב. בכל מקום אחר הסכומים נעו בין 300-450 אלף יורו ברוטו לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 07:57 
ברור שמשקרים בקשר לסכומים. אני גם משוכנע שלהביא את השוער הזה היה יותר זול מלהביא את איינוגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 07:58 
עוד פעם הקשקוש הזה של מליון דולר? לא מיצינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: